Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
tod mit,holnapra meglesz mindenhez a link,stb. most mék mert kikell pihenni a fáradalmat 😛
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ezek mik?😄 nemvágom ezt a témát style xp powa xD
Linket adnál ezekhez?😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
desktopX widget=Blue on Black
objectdock=Eminence Dock
wallpaper=google=dark moon wallpaper XD
cursorxp=AeroOrbit
Enjoy !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Iet akarok énis 😄
Plz mond h csináltad 😛
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Plz magyarázd el nekem s ien kell 😄
KIRÁÁÁLY😄
Enny1
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
http://nfol.extra.hu
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
hallottam vhol, hogy van egy program, (angol) aminek az a lenyege, hogy a hibauzeneteket egy kicsit atformalja. ertem ez alatt azt, hogy karomkodik egy sort a gep 😊 vki ismer / hallott errol vmit?