Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
icon: Reflections Vol. I Vol. II, Yeti Box
vs: Lemon
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
ha valaki tudna, akkor szoljon!
elore is htx!!!!44

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
az ikonok alatti szöveg színét hol tudom átállítani?
illetve ha rákattintok akkor a kijelölést hogyan tom kikapcsolni
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
még csak most vettem észre oldalt a csuszkát a böngészõ ablakában.. ez is megérdemel egy álleesést. 😊
mindenki probálja ki a FlyakiteOSX programot!

megvan a Style XP van hozzá regisztrációs kódom is (de semmi crack-et nem használtam)a baj az hogy nem birok vista témát beállítai mert nincs ott.Pedig néhánya azt mondják hogy a style xp-vel átlehet alakítani vitává.a resztrációnál azt írja hogy 666 napig kapok ingyenes frissítést.lécci valaki írja le hogy hogyan tudom vistává beállítani.
. : wb skin : .
. : winamp skin : .
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.