Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Így néz ki az asztalom.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Gondolom a CurrentControlSet alatt találtad meg ControlSet001 helyett, ott is jó. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"fingjál bele a rencerbe\"
REGEDIT HKLM\SYSTEM\ControlSet001\services\W32Time\TimeProviders\NtpClient > SpecialPollInterval
Ahol hexadecimálisan van megadva másodpercben (alapból 1 hét).
Ha szeretnél átszámolni hexára, csak írd be googlebe a számot + " to hex" és a 0x részt hagyd le regeditben (pl 2 óránként frissítéshez 1c20). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )

All hail the double x!
practitioner of the forbidden arts of death
a /a az admin csoportnak adja, nélküle az aktuális user veszi tulajdonba. 😊 ha így sem megy akkor passz
All hail the double x!
Oda bemásolod azt,amit pixxel leírt,aztán Futtatás. Vársz,aztán örülsz! 😊
ma újrapakoltam a wint (7) és a startbuttonchanger az istenért nem akarja kicserélni a button-ömet.valakinek valami ötlet hogy miért?
elindítod, és megrázod amikor képet akarsz csinálni 😊
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
ゾルターン
mosteppen ilyen
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.