Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Editthy
én is azért tartom édinek 😄 mert annyira át tudom élni és érezni ezt nézve...

www.koleszafoto.hu

VinylToy
én azért mertem berakni mert az iskolát már rég nem látogatom! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Editthy
Megnéztem , aranyos <#smile> ha fotós kell tudok egy profit <#vigyor>

www.koleszafoto.hu

Editthy
A háttér írtó édi... bár aki szeptembertõl a padokban ül majd biztos nem így érzi...<#smile>

www.koleszafoto.hu

dogfish
ja, es persze ikonokat is pls 😊
dogfish
nice! wp linket kapok? 😊
Mester666
Valaki meg tudná mondani hogy ha fent van a FlyakiteOSX (a mac-os kiegészités windowshoz) akkor ha leszedek windows-os kiegészítéseket akkor azok müködni fognak??<#help>

79Alba
Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Elõre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

VinylToy
Jelen pillanatban...

Clean

&

Dirty

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Mester666
Hogy a rákba mûködik ez a HyperSnap 6.1-es???

hen-tes
:_|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

The FlashBack
FAQ fehér, elfelejtetted leírni😛

precision
felül, banner, szines, alatta felirat, FAQ, kattint, olvas, örül

Bazinga!

DeathJr
Nem tudja valaki honnan lehetne jó kis faxás témákat leszedni Windowsblind-re???

agyhalál
Köszönöm.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

VinylToy
majd ha már érted itt a dolgok lényegét, akkor szólj, addig inkább csít!

neevous
na én meg erre tudnék megjeyzést tenni, de nem teszem.

VinylToy
rosszul tudják, ez azért van, mert én régóta nem raktam be képet 😄

neevous
Régóta nem adtál életjelet😊

cement
tul szigoru vagy azé -.- :d

respect to the man in the ice cream van

neevous
nekem viszont tetszik

Pyx
ez jó :o vagy ha aztnézzük, milyengyakran tetszik itt valami, nagyon jó 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

VinylToy
elõbb a kukádat rakd máshova, és utána fikázodj 😄

agyhalál
Köszi.
Itt a link. A kedvenceim közül másoltam ki, ha még se jönne össze, akkor Urban Gentle néven találod meg, bár a készítõje Urdan-t adott meg file névként.

The FlashBack
hát
bolt már jobb...

robotnyk
Sné Zsuzsa
hátöööö....izé....az a lógicsáló ember elrontja a képet 😄

Canon 450 D

The FlashBack
örülök, h segíthettem
teccik az asztal
VS linket kaphatnék?😊

agyhalál

@The FlashBack: Köszi a segítséget!

VinylToy
mösönö?

robotnyk
<#gonosz1>
VinylToy
csak más zenét kellene hallgatni 😄

Hali!

Sikerült végre találnom egy olyan Style-t ami tetszik.
Csak annyi problémám lenne hogy a startmenü kinézete nem változott semmit.
Be lehet ezt valahol állitani??<#conf>
robotnyk
szépek, gz
wp biztos h deviantartról van. 😉
neevous
a wp-t nem tom már h hol találtam. Lehet, hogy itt, ha igen akkor bocsi

The FlashBack
wp de ismerõs😄
egyébként szép😊

Kmarha
naaaagyon jó!! Már csak a tálca stilusán kéne változtatni, hogy ne fehéren világítsanak a programok rajta. De nagyon szép igy is 😊

Ohh és köszönöm a reagokat 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

neevous
Nekem tetszik. Remélem nektek is😊

neevous
szép lett. Külön tetszik a vs

Doomista
niceeeeeee<#eljen><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

EmThor
ez pofás! ráadásul a wolf's rain az egyik legjobb anime amit valaha láttam + <#rinya>-s is 😞

Kmarha
Hmm most vettem észre hogy az idõjárás jelzõ time figyelõje nem tökéletes. Mintha este 8kor is napocskát mutattot volna, és most is még szombati napot észlel.. :S fenébe

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Tudom, azt itten úralkodó ízlések szerint túl csilli-villi, úgymond "giccses", de nekem így tetszik. 😊 A korábbikhoz képest a változást a Yahoo Widget okozta. Belopta magát a szívembe. Kár hogy annyi memóriát eszik, így sok jópofa dolgot inkább végül kiszedtem. Így most alig észlelek sebbeségváltozást, memoria zabálás is alig valamicske. Mégis sok jó dolog diszíti a desktopom 😄

Így nézz ki tisztán:

Aztán meg itt van piszkosan:

Az idõjárás jelzése eddig bejött, majd figyelem mennyire pontos.

KapuBen
bemásolom

LAMBORGHINI THE BEST CAR

neevous
és hogy tudod? Nekem stylexp-vel tökéletes

Kmarha
ez a yahhoo widget szuper jó. bár a témák ki vannak alakitva, azt te alig tudod állítgatni, viszont széles körben tudsz hozzá találni olyant, ami neked kell. Memoriafogyasztás egy widgetnél átlagosan 10 mega ram, még belefér. probálom nem telepakolni vele az asztalomat 😄

KapuBen
Hogy lehet a bootskineket és a logonokat berakni?ahogy én tudom nem megy!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

EmThor
20-30 mega ramot eszik az nem sok szvsz! nem tudom viszont a stylxp pipmoló progik nagyon szét tudják néha k@rni a vindózt, azttán gyõzzed a reinstallt... persze ritka tudom de hát elõfordulhat 😞

Nulla spam veszély, viszont elég erõsen eszi a memóriát, sokkal jobban, mint a többi hasonló progi. Egy-egy widget akár 8-9 mega is lehet, ami azért nem kevés.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?