Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
Hmm.. egész jónak nézz ki. Gondolom csak ezzel a yahoo-s akármicsoda feltelepítésével müködik. Van tapasztalat arról, mennyire spam veszélyes, vagy éppen memória zabáló kis cuccos ez? 😊 Csak úgy álltalánosságban. (bár lehet egyszerübb lesz kipróbálni). vagy más program is visszi ezeket a "témákat"? (mármint a letölthetõ calendar.widgetet és a többit? kezdõ láma kérdés 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

neevous
KÖSZÖNÖM!

neevous
Ti tapasztaltatok már olyat h beállítottok 1 felhasználói fiókban 1 hátteret és a másik fiókban is az lesz a háttér. Nállam még nem volt ilyen.

Az jobb oldalt Konfabulator.Link

gnar killer
ez volt nekem sokáig d:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Chrystopher
Ez egy barátom Process Listája. Windows Task Menager. A szinek megne tévesszenek. Átszinezte.

Az õ desktopja egy full Active Desk. Tele javascriptekkel, extrákkal, relytett extrákkal, és az eredmény:

(Description of the Screenshot: NOT SYSTEM TASKS: WINREMOTE.EXE: REMOTE CONTROL FOR PC, INCD.EXE/INCDSRV.EXE: DIRECT BURNING RW MEDIAS, KAVPF.EXE: KASPERSKY FIREWALL

Amúgy meg erõsen relatíve a dolog. Neked mennyi a sok?<#fejvakaras>

EmThor
köszi ez meglep mivel 0 a programozási ismeretem, viszont szerény tudásommal a java cuccok szeretnek gépet zabálni!

viszont nehéz az élete aki WS wallpapert keres (tudom, deviantart pl, ami egyébként szépen megújult!), max csinál magának :]

OrioN the S
joez így 😊 ikonokra meg nem nagyon van szükségem

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Chrystopher
Üdv

Õõ és te ezt nézed egész nap? Leülsz. Bekapcsolod a gépet és nézed-nézed majd elalszol? <#idiota>
Ikonok? Linkek? <#fejvakaras>

VinylToy
egyedi

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

neevous
tudom, hogy csak linkelted, de reménykedtem h többet tudsz, mint én😊

Kmarha
nem lett leugatva. Véleményt kért, véleményt adtunk 😊 Tudod, különvélemény 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

VinylToy
meg lehet, de nem tudom, úgy linkeltem, ha megnézed egy orosz oldalról :S

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

neevous
azt meg lehet kérdezni h a jobb oldalt az milyen progi?

Chrystopher
Javascript. Az egész egy rohadt nagy .htm file. Tele javascriptekkel, layerekkel, stb..

Elég tökölös dolog, de késöbb megvan a haszna. Nagyon testreszabható a dolog és nemhúzza vissza a cpu-t, nem eszik sok memót. Egyedül max az zavar be néha hogy ott van középen az a kis Informations sáv. Az alatt ottvannak a friss sg.hu hírek. Na azt elég gyakori frissítésre állítottam és játék közben néha egy picit beakadok pár mp-re, de nem kötelezõ használni. + Lehet azt ritkább frissítési arányra tenni és akkor kevésbé zavaró.

Chrystopher
Magamat lamazom mert foggalmam sincs mirõl ír...

Doomista
<#eljen><#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

VinylToy
elcsesztem, szóval, a link végére kell a .rar 😄

VinylToy
[url=http://www.wallak.net/down/Win.Vista.theme.with.icons.rar]Akinek kellenek ikonok! 😄[/url]

VinylToy
Jó ez a windows blinds, de én nem raknám fel 😄

Ja, szerintem is kissé méltatlanul lett leugatva az a desk, nagyon hasznos, még akkor is, ha nem valami szép - ezt mondjuk egyg jobb wp-vel simán javítani lehetne.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

EmThor
nekem tetszik, tök hasznos, a sok linekt asztalra hogy? <#eljen>

aspyrin az nem jutott eszedbe, hogy a firefox otthagyta a tray-en az ikonjait? másik ablakban már csak 1 van 😊 mielõtt csúnyán le lesz ugatva aki csak szeretné megmutatni az asztalát 😄

A lamazast baromi gyorsan be lehet am fejezni

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Chrystopher
Tessék? <#fejvakaras><#lama><#falbav>

Chrystopher
Akkor javították.. avagy nemtudom.

Múltkor feltoltam egy CursorXP-t. Bedobtam egy fincsi cursor családot. cpu fogyasztás 10%-18% közt volt és 2mb körül evett. Pedig semmmi csili-vili nem volt a dologban. Gyorsan a kukában találta magát. Amúgy egy 2400+ -os Sempronom van és 512mb ram.

DeathJr
Widge???

Az meg mi???😊

Editthy
Elnézést elnéztem ill. én a kis képre mondtam és nem vettem észre h link... de amit te linkeltél azon BAL oldalon van 😄😄😄

www.koleszafoto.hu

Ok valóban ez volt a probléma köszi szépen !

neevous
nagyon köszönöm!

gnar killer

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

neevous
a fehér clearone winamp skin-nek a linkjét elkérhetném?

neevous
a cpu-ról nincsenek pontos adataim, de nekem ramból kb 3 megát evett.

"Úgy tudom a CursorXP szereti fogyasztani erõforrásokat."
Hát sztem a nálam tapasztalt 800kb fogyasztás nem számottevõ, de relatív, h mit nevezünk soknak.

neevous
szvsz nem lesz probléma vele

neevous
az objectdockban van 1 olyan beállítás, h elrejtse a tálcát. nem ez lehet a hibás?

neevous
nézd meg az msconfigban h nem tiltottad-e le õket

gnar killer

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

The FlashBack
hát, szerintem a jobb oldali nénire gondolt, szal nálad lesz a hiba..
Én eddig jól tuttam hogy melyik a jobb melyik a bal kezem.

The FlashBack
köszike

Hali all az miért van hogy mikor bekapcsolom a gépet akkor az ObjectDock-os és a Rainlendar-os cuccok nem jelennek meg maguktól az asztalomon? Mindig kattintgatnom kell, hogy behozza õket😞
Mit kell beállítani, hogy okés legyen ?

Editthy
én a bal oldalon látok nénit... most vagy te nem tudod melyik a jobbkezed, meg a bal vagy én nem látok jól?...<#conf><#wilting>

www.koleszafoto.hu

gabber_saviola
kernel pánik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gnar killer
jobb oldali néni ismerõs d: egyébként szép munka <#eljen>

VinylToy
Amikor egy falatozóban dolgoztam ott sûrûn tûntek el a tálcák. Gyanús nagyon gyanús 😄

The FlashBack
tálcarablás?
Szólj kalambónak😄
Egyébként nem.

csao mindenkinek, hallott már valaki olyanról, hogy elveszett a tálca?
Tufa
Feladom, style xp teljesen elcseszte a desktopomat, nem tudna vki feltölteni vagy egy torrent linket adni egy müködõ windowblind-ra(crackel!)?

Chrystopher
Jó kérdés..

Úgy tudom a CursorXP szereti fogyasztani erõforrásokat.

+Relatív.. Attól függ mennyi Widget-et használsz és milyeket. Bekapcsolod-e a magnifit az dock-ban. stb..
Szinte megjósolhatatlan mennyire fogja visszahúzni a gépet. <#wilting>

DeathJr
De mégis😊

modellmaker
ööö ez most miért rdekel? majd kiderül nem? ha lefogja, akkor nem használod ennyi.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!