Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Az õ desktopja egy full Active Desk. Tele javascriptekkel, extrákkal, relytett extrákkal, és az eredmény:
(Description of the Screenshot: NOT SYSTEM TASKS: WINREMOTE.EXE: REMOTE CONTROL FOR PC, INCD.EXE/INCDSRV.EXE: DIRECT BURNING RW MEDIAS, KAVPF.EXE: KASPERSKY FIREWALL
Amúgy meg erõsen relatíve a dolog. Neked mennyi a sok?<#fejvakaras>#fejvakaras>
viszont nehéz az élete aki WS wallpapert keres (tudom, deviantart pl, ami egyébként szépen megújult!), max csinál magának :]
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Õõ és te ezt nézed egész nap? Leülsz. Bekapcsolod a gépet és nézed-nézed majd elalszol? <#idiota>#idiota>
Ikonok? Linkek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Elég tökölös dolog, de késöbb megvan a haszna. Nagyon testreszabható a dolog és nemhúzza vissza a cpu-t, nem eszik sok memót. Egyedül max az zavar be néha hogy ott van középen az a kis Informations sáv. Az alatt ottvannak a friss sg.hu hírek. Na azt elég gyakori frissítésre állítottam és játék közben néha egy picit beakadok pár mp-re, de nem kötelezõ használni. + Lehet azt ritkább frissítési arányra tenni és akkor kevésbé zavaró.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
aspyrin az nem jutott eszedbe, hogy a firefox otthagyta a tray-en az ikonjait? másik ablakban már csak 1 van 😊 mielõtt csúnyán le lesz ugatva aki csak szeretné megmutatni az asztalát 😄
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Múltkor feltoltam egy CursorXP-t. Bedobtam egy fincsi cursor családot. cpu fogyasztás 10%-18% közt volt és 2mb körül evett. Pedig semmmi csili-vili nem volt a dologban. Gyorsan a kukában találta magát. Amúgy egy 2400+ -os Sempronom van és 512mb ram.
www.koleszafoto.hu
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
"Úgy tudom a CursorXP szereti fogyasztani erõforrásokat."
Hát sztem a nálam tapasztalt 800kb fogyasztás nem számottevõ, de relatív, h mit nevezünk soknak.
Én eddig jól tuttam hogy melyik a jobb melyik a bal kezem.
Mit kell beállítani, hogy okés legyen ?
www.koleszafoto.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Úgy tudom a CursorXP szereti fogyasztani erõforrásokat.
+Relatív.. Attól függ mennyi Widget-et használsz és milyeket. Bekapcsolod-e a magnifit az dock-ban. stb..
Szinte megjósolhatatlan mennyire fogja visszahúzni a gépet. <#wilting>#wilting>