Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
sõt... 😄
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

:3
Tegnap telepítettem fel a windows 7-et és szeretném kicserélni a gyári témát. Sajnos nem minden jött össze. Letöltöttem ezt a külsõt és mellé a ezt a programot.
Mindent (legalábbis) úgy csináltam ahogy a leírásban írja. UAC-ot kikapcsoltam, átmásoltam a fájlokat a témákhoz, a védett fájlokat használatát a regedittel feloldottam, utána pedig a Theme Manager-el próbáltam a védett fájlokat kicserélni. Miután kicseréltem, újraindítottam a gépet, de sajnos nem installálta fel a témát.
Mit rontok el/hagyok ki?
:3
De am ha nem a macskát akarom nagyobban hanem úgy egyben? xD
Tudnál segíteni?
Hogyan kell telepíteni ezt a VClouds Weather-t?
Vagy esetleg hova kell bemásolni?
Köszi!
(Win7 megadta magát,telepítõjét nem találtam,csak a Pistáét,úgyhogy ez maradt]

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
All hail the double x!
Ha igen adlnál egy linket?😊
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
ok tudom h ikonokat kéne gyártani/cserélni, de most nincs kedvem 😄
All hail the double x!
Lehet sms-t olvasni a lemenõ nap romantikus fényében.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
- There is no such thing as innocence, only degrees of guilt. -
- There is no such thing as innocence, only degrees of guilt. -
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
http://facebook.com/musicleander
Nem tudjátok miért van az hogy a laptopon kikapcsoltam az ikonok megjelenítését erre mégis látszanak minden indításnál? :S