Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem kifejezetten WoW-ozom (konkrétan soha nem játszottam) csak tetszik a wp hangulata..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

http://flickr.com/photos/zolika90/
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Ebben benne van a dock, új ikonok, új mappa ikonok, apple taskbar, stb...
Az oldalsó sidebar pedig: Óra, Rainmeter + VClouds Weather 2 (magyar nyelv)
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
elõre is köszönöm !
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I said oh lord Jesus it's a fire.
(sarcasm)
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Nagyon attraktív teremtmény.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Csináltam még egy képet,hasonló stílus mint a másik.Ha gondolod nézd meg😊
Esetleg,ha másnak is tetszik,nyugodtan vigye😄
к.ιηтнуα.