Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Ezt már régebben linkeltem, csak ez most nagyobb és widescreen. <#buck>#buck>
Viszont egyszerûen lehetetlen "normális" hátteret találni wide-ra, szal kezdhetek pshoppolni...
Unleash Your Inner Monkey
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Update, ADSL ikont még mindig nem tudtam eltüntetni... 😞
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
örülök hogy valaki észrevette legalább, mert belinkeltem a desktopom is de senki nem mondott rá semmit...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Letöltöm
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
de van hasonló kinézetü barátosném..csak még nem tudtam képet kreálni róla..sajna 300km van köztünk..de még akkor is szeretem 😊
Nem rossz a csajszi a képen, netás jó ismerõsöd? 😊)
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
pls masik link ,thx
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
samurize+objectdock+windowblinds+yahoo= 8,5mb
baloldalt Winamp van és a leveleink.
jobboldalra még nézek vmit..
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
nekem tetszik😊 és nektek?
desktop
msn+winamp