Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manó313
képet elkérhetem? 😊

\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"

Ryder62

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SimaSuna
beteges BMW-s vagyok. van pár BMW E30as képem 😊
ha kell

www.deviantart.com
www.flickr.com

bboyatty
Azt elfelejtettem, hogy flickeren ha rákeresel arra, hogy BMW E30, bedob egy csomót és általában szép nagy méretbe vannak.
Bocsi a dupláért.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Köszi!
Én rendszeres TUNING AUTÓ mánia topik látogató vagyok, onnan van ez is.<#wink>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Hecker007
széép 😊

Honnan töltesz le régi BMW-krõl normális minõségû háttérnek való képet? Én E30-ból mindig csak olyat találtam eddig ami kis felbontású és háttérnek esélytelen betenni :S

bboyatty
Laptopon:

bajgunar
LoL újra:
bajgunar
Chamelia
És hogy tudom ilyen formában megjeleníteni az órát és minden mást?
Ez valami skin? Vagy benne van a Rain-ben?

precision
van valami ilyen next-next-finish módszerrel telepíthetõ full "téma-csomag" windows 7 -hez? mint anno pl xp -re voltak ezek az "inspirat" csomagok, osx meg vista meg nemtom mit varázsolt az xpbõl 😊
vmi hasonló(k) van(nak) win7 -re?

Bazinga!

Elég ritka, de lehet találni. Meg írhatsz is, nem kell hozzá nagy szakértelem, meg kirakhatsz kettõt egymás mellé/alá.

quetol: Kell egy win7 téma hozzá, de lehet hogy alap téma, kis PS tudás, megfelelõ képek, egy kis képzelõerõ, és meg is van.
qetuol
hogyan lehet ilyen tálcát meg hátteret csinálni? tanítsaktok már meg plllzz :/

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

bboyatty
is*
Bocsi!

bboyatty
Tud valaki olyan idõjárás gadgetet rainmeter-hez ami egyszerre 2 helység idõjárását és mutatja?

setuh
Hát nem tudom,én inkább egy idõjárás gadgetet és egy rss-est használnék+egy szép wp és még taskbarom is marad 😊.Az,hogy kiteszi a képeimet meg a számológépet az asztalra meg még egyébb könnyen elérhetõ dolgokat szerintem fölösleges.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

precision
nincs ez lebutítva... épp ellenkezõleg

ahol eddig csak egy wallpaper volt (meg jó esetben egy-két ronda gadget) ott most teljesen hasznos és használható interaktív tartalmak vannak

szerintem ez okosabb mint az egyszál buta wallpaper 😊

Bazinga!

setuh
Nem értem mi abban a jó ha lebutítjuk a pc felületünket egy mobiléhoz hasonlóan...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Blasta
muttós 😄DD

"mutatós" akart az lenni

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ezt szedd le ha egyszeru de muttós Ui-t akarsz: Omnimo

Rainmeter feltelepit, Omnimo egy kattintással felrak és varázslo segit az aktiválásban, testreszabásban.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bakkerman
leszedtem egy nagyon tetszetõs stuffot, static 2.0 a neve,és ilyen mappák vannak a kicsomagolt cuccban:
-explorer bmp
-explorer frames
-shell32
-static 2.0 visual style
meg egy read me,amiben természetesen semmi "install notes" nincsen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ájájájájjjjj nekem ez az esõméter nagyon kínai,nem tudtok valami olyan fasza skint win7 alá,amit könnyen fellehet pakolni?

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

gergobaby
Milyen programokkal raktok ki ilyen szolid órát meg Memória/proci terheltséget, egyedi dolgokat? Régen használtam párat, de 2-3 éve kiestem a ritmusból

Toshiba L300-2C5

berczely
zolo
Hogyan tudtál a Start mögé hátteret rakni? Sehogy sem találtam meg rá az opciót.

http://flickr.com/photos/zolika90/

pedestrian
Vagy Windows Developer Preview

SimaSuna
szvsz rainmeter vagy samurize 😊

bár inkább rainmeter 😊
bakkerman
na ez kibaszottul tetszik,elárulod milyen oprendszered van,és ha win7-ed van,akkor hogy tudnám én is ilyenné varázsolni,esetleg más háttérrel? 😊) nagyon szépen köszönöm,nagyon baba az asztalod 😊

pxxl
randa csempe 😄

All hail the double x!

berczely
Most

srácok! ilyen tipusú wallpapereket keresnék /színházi kelléknek kellene a falra/ anno megvolt, de lövésem nincs, h hova mentettem

ha valakinek van ötlet, megköszönném!
üdv.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Malakai
+ D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Xp van a gépeken ;(

&#63743;

precision
ha win7 -et használsz akkor lent bal oldalt az óra mellett van egy "téglalap", az egy asztal megjelenítése gomb 😊

Bazinga!

De utálom amikor munkahelyemen véletlenül rányomok az asztal megjelenítése helyett és egymás mellé tesz 17 ablakot 😄

&#63743;

thanx! nem vágtam h ilyen egyszerû

precision
legyen megnyitva a 6 pdf, 6 különbözõ readerben, ne legyenek lekicsinyítve a tálcára, jobbklikk a tálcán -> egymás melletti ablakok

Bazinga!

Ismertek valami olyan programot ami a megnyitott ablakokat (legyen szó pl. 6 pdf dokumentum) egymás mellé méretezi egy gombnyomásra? Olyasmire gondolok amit a pókerkliensek biztosítanak többasztalos játéknál.
Always on top funkció is nagyon jó lenne, hogy ha van valami dokumentum amire mindig szükségem van azt horgonyozza le egy bizonyos pontján a képernyõnek.

Tudom hogy ez nem a legmegfelelõbb téma de jobbat nem találtam.
Köszönöm.

Hiperwolf
A legjobb Windows: Vista. <#vigyor>

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

Maxtreme

MerlinW
RelakS
melyik része?
A 石油 - kõolaj, vagy a 気 - lélek, szív? <#ravasz1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

morcosqtya
Ez nem lol, ez elhivatott segítõkészség! :-)
(vagy grafománia esetleg masszív unalom)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

MerlinW
Az írott szó örök😊) Egyébként én is csak most vettem észre. De a 2 hónap még belefér😊

[merlinw.org]

Ryder62
Az semmi én azt bírom mikor valaki 2005-ben feltett egy kérdést az egyik játékról ami akkor még ki sem jött de valaki válaszolt rá 2011-ben. Na ez az igazi LOL

Vagy jobb: Resident Evil film második része elött vki feltette azt a kérdést hogy ez trilógia lesz-e. Erre valaki válaszolt rá hogy nem, mert már kint van a negyedik rész és jön az 5. OMFG!!! Végülis csak 4-5 éves kommentekre válaszolnak. <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

morcosqtya
Hmm..
Kicsit nagy a pinged úgy látom.. 😄

(júl.12-i post)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

MerlinW
Te kis naiv😊

[merlinw.org]

MerlinW
Windows 8, metro😊

[merlinw.org]