Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://facebook.com/musicleander
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
rainmeter-t felteszed, alapból kitesz egy csomó mindent, ezeket zárd be jobb klikk close skin
Van ugye annyi letölthetõ skin hozzá mint égen a csillag, van amit a Documents\Rainmeter\Skins mappába kell tenni van amit csak simán fel kell telepíteni hozzá mint pl az omnio. Kipakolni meg úgy tudod hogy megnyitod a rainbrowser és abban válogatsz a feltett cuccok között. Vannak dolgok amiket szerkeszteni kell kicsit, pl hogy magyarul írja a hónapot, napot vagy arra a városra írja az idõjárást ahol laksz, ezt úgy lehet hogy jobb gomb a kitett cuccra és edit skin, ez meg változó hogy melyiket hogy kell pontosan, mert ugye ahány ember annyiféle programozási stílus 😄
Ha nem pont ilyen leírásra gondoltál akkor elnézést, próbálok segíteni ha tudok 😊
Mindenestre szép! <#taps>#taps>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://facebook.com/musicleander

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A csokis nagyon szép 😊
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
köszi a pikcset 😊
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Valaki nem tud egy rocketdock-hoz hasonló progit?
Volt már párszor fent a rocketdock és mindig megjátsza, hogy visszaáll gyári beállításokra, mert valami hibát talál. Én csinálok valamit rosszul?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ritkán, nagyon ritkán van olyan hogy találok egy olyan hátteret ami tényleg annyira megtetszik hogy akár hetekig is kintlegyen, de legtöbbször 1 háttér kb fél napot bír ki nálam és csere! 😄 Sok dolgot nézek a neten, a mindennapjaimon ami beindítja a képzelõerõm és percrõl perce új gondolataim, ötleteim lesznek amik kivetülnek a laptopom hátterére is mivel sokat van elõttem nagyon tetszetõsnek kell lennie én meg válogatós vagyok. 😛
(mp3, hátterek, ruhák, parfümök)
Ezért kb 10-12 db háttérképet tartok és havonta 2x cserélek.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Elkezdtem ilyen õszi háttereket keresgélni és így kb 2 percenként cserélgetem a hátteret, mert nem tudok dönteni mi legyen kint!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Már megint unatkozik valaki.<#sniffles>#sniffles>
Ebbe a méretbe van meg nekem, esetleg ha nem jó az arány akkor átvágom vagy átvágod te.😛