Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
Koszi es a theme-re nem tudsz adni linket?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Énvagyokazapád
theme: Delta
program: WindowBlinds

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Atika :o)
Hi megkerdezhetem a theme nevet amivel neveztel a versenyre?? Meg esetleg hogy milyen progi kell hozza hogy fel tudjam rakni koszi.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Énvagyokazapád
Köszi az eddigi szavazatokat O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

desigo
szépen gyûlnek a szavazatok...
Benny04
jaja 😊
de jó, már 3 szavazat, jee 😄

nekem se sokkal több😄DDD

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

SimaSuna
pmbe ment 😊
Benny04
de jó, nekem van a legkevesebb szavazatom :S
nem szeretitek a psp-t? 😞

kraawz
SimaSuna joshua Pethy23 NoName NeBby Blekk Síp

plz feltöltenétek háttérképeteket ? köszi<#wink>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Blekk Síp
Köszönöm, nagyon kedves vagy. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

ghost rider
olvasd el jobban ott van az.
De amúgy mert ilyen kedves vagyok megmondom 😄
nyeremény az az lesz hogy aki nyer az választhat következõleg témát.
És elvileg amikor elkezdõdött a szavazás onnantól kezdve 24 óra.

Blekk Síp
Téleg, amugy az elsõ helyezettnek lesz vmi nyeremény?
És meddig van szavazás? Ezeken átsiklottam... 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

hogy lehet legörgetni ezt?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Gunnersboy
köszi 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

neevous
Gunnersboy
sry, elirtam, foobar2k skinjéhez lécci 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Miranda skinhez linket pls :$

ghost rider
Akkor azzal nem is kell foglalkozni?

[HUN]FaTaL
Sohasem volt ingyenes😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ghost rider
Megszeretném kérdezni, hogy a windowblinds amikor témát váltok miért számolja vissza a napokat amikor ingyenes?Ezt valahogy meg lehet szüntetni?(azon kívül, hogy megvegyem?

ghost rider
Nem csodálom <#hehe>

Legend Killer
Nem nevezés miatt, hanem csak úgy simán.
Egyébként tom 😄, mondogatom is magamnak, h rendet kéne tenni, deh nem nagyon sikerül 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ability
IE-nek van egy nagyon hülye tulajdonsága, nem lehet levenni a margót a radio és checkbox elemekrõl. Lehet ezért kicsit lentebb ér, mint más böngészõkben. A dinamikus méretezés -- ami a másik topikba mûködik -- itt nem használható. Mondjátok Pyx-nek, hogy vegyen nagyobbra az iframe méretét. Közben én meg majd dolgozok egy másik admin menün, a jelenlegit tükrözöm le, és az kimondottan a külsõs szavazásoknak lesz. Majd ott lehet megnézni a statisztikákat.
Odaraktam az ikonokat, print screen, ps-ben egymásra raktam a 2 hátteret és körérajzoltam egyet 😊
Csak lanon gáz volt mert ott kisebb felbontásban toltan, szal kellett csinálnom még1et 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

VRSDM
ezt is mi szavaztattuk meg anno...

Internet Explorer 9.63%
Mozilla Firefox 80.74%
Opera 6.67%
Safari 1.48%
Flock 0%
Egyéb. 1.48%

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
feltételezni mertük hogy ie-t használsz. afranc 😄

ghost rider
Firefox-al jó 😊

VRSDM
nekem tökéletes a szavazás

desigo
akkor nagy a baj !
kettõvel alá kell szavazni xD

próbáld meg IE-vel és FF-al is...
Hegi90
Nemtok szavazni... túl jó mindegyik.
Cat, aza lan games rész a wp-dbe van belerajzolva, vagy vmi dock szerûség?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ghost rider
Cat 02-ig

desigo
meddig látod?
ghost rider
Nekem nem látszik az alja :S

desigo
Nah legalább tesztelve lett !
kösz,hogy szántál rá idõt...
Ability
Na, elõször is bocsi a sok kommentért. Az az igazság, hogy az ATW phpMyAdmin-ja bugos volt, és egyszerre a másik topikba is el lett rontva a szavazás. Párhuzamosan dolgoztam rajtuk, kapkodtam, látjátok, ez is úgy lett betéve, hogy nem gondoltam át mindent. Igazából most már teljesen jól mûködik elvileg, csak annyit módosítottunk, hogy a méretet mindig manuálisan kell megadni. Kicsit beégtem, és amúgy full idegbeteg vagyok már, de hát na, ez a script egy darab kijelölt topikra volt szabva, hirtelen kikerült élesbe, és voltak hibái. 😄
desigo
szép rendezett
kár,hogy lekésted a nevezést <#eplus2>
Legend Killer
Most éppen így néz ki az enyém:

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ability
Najó, lassan felkötöm magam, mert megint rossz, és tudom is miért. Szeritnem ki lesz szedve a redirekt, pedig annak pont az a célja, hogy pontosan méretezõdjön az iframe. De elég lesz ha manuálisan megadjuk neki a magasságot.

Pyx: új kód itt
desigo
nem kellene addig kirakni amíg le nem tisztul...
Pyx
még mindig rossz 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Ability
Kifelejtettem valamit, azért rossz. Rakd be ezt.
Pyx
a redirecteket kiszednéd? idegesítõ :|

Ability
Igaza van, megvan a bug.
Pyx
still, vote elmegy, de Nem hoztak létrét dob

Pepsi Twist
lol meg akarom nézni a korábbi hszeket és vissza basz ide :S

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

neevous
F5

Benny04
amikor szavazok, ezt írja ki: Nem hoztak létre még egyetlen szavazást sem!
O.O

Énvagyokazapád
hát ez full bugos :|

Ability
Már nem, elvileg most már nincs benne bug. Ha téged dobál, akkor az a JS miatt lehet, esetleg a cache-ben régi adat van. A sazvazás utáni dobálást kijavítottam.