Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
program: WindowBlinds
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
plz feltöltenétek háttérképeteket ? köszi<#wink>#wink>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
De amúgy mert ilyen kedves vagyok megmondom 😄
nyeremény az az lesz hogy aki nyer az választhat következõleg témát.
És elvileg amikor elkezdõdött a szavazás onnantól kezdve 24 óra.
És meddig van szavazás? Ezeken átsiklottam... 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Egyébként tom 😄, mondogatom is magamnak, h rendet kéne tenni, deh nem nagyon sikerül 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Csak lanon gáz volt mert ott kisebb felbontásban toltan, szal kellett csinálnom még1et 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Internet Explorer 9.63%
Mozilla Firefox 80.74%
Opera 6.67%
Safari 1.48%
Flock 0%
Egyéb. 1.48%
u dont have to listen anybody else but me
Cat, aza lan games rész a wp-dbe van belerajzolva, vagy vmi dock szerûség?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Pyx: új kód itt
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.