Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
másik topikba dobál

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Ability
Na bocsi a sok kellemetlenségekért, engem is váratlanul érintett. Elõször én rontottam el, utána meg az ATW phpMyAdmin-ja bugzódott be. Most elvileg minden okés, egy hibát látok, hogy nem veszi fel auto a méretet, valamiért kisebbnek allapítja meg. Teszteljük is le, hogy megy-e, mert voltak változások.
Benny04
Nem hoztak létre még egyetlen szavazást sem! <#pardon1>

Ability
Na látom bekerült, közben töröltem a bejegyzést, mindjárt berakom.
helyes😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ability
Pyx: tedd be ezt a kódot. Egyelõre még csak teszt, de ha minden igaz hibátlan.
gergobaby
Sziasztok! a Szavazó topikban levõ hirdetésre figyeltem fel: a választásom: Blekk Sip-re esett, de el kell mondjam nagyon szép "munkák" születtek!

Toshiba L300-2C5

Elég gány 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ability
Kész, tesztelek, pill.
Ability
Mindjárt meglesz, csak közben sikeresen töröltem véletlen a normál táblát, és most importálok. 😄
Lullaby
+1 Wedgee

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

neevous
Yepp.

SimaSuna
Akkor legyen 3as szavazás..1 ember 3ra szavazhat...
24óra elteltével záruljon a szavazás

sztem ennyi elég...nem?
neevous
Windowblinds, Foobar2k, CAD, Avedesk, RkLauncher, Miranda.

Ability
Addig beszéljétek meg a részleteket, ha kell többlehetõséges szavazás, akkor döntsétek el mennyi legyen a maximum jelölhetõ...
Benny04
én is.
de mondd már el, mivel csináltad olyanra az asztalodat? 😄

neevous
Támogatom.

SimaSuna
megköszönném segítséged! 😊
Énvagyokazapád
hát csinálj 😉

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Ability
Ok, Ti tudjátok, nem erõltetem. Csak nekem alapból nem szimpi ez a Poll-r. Helypazarló, kinek van kedve ilyen görgetéses izéhez? Meg mint mondtam: lenne statisztika, tudnátok követni a szavazókat, lehetne többlehetõséges szavazást csinálni, ami szerintem ilyen helyzetben õrületesen szükséges lenne.
Énvagyokazapád
na be van szúrva, zsír😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
de szvsz ezzel a módszerrel mindenki magára fog szavazni -.-

Pigo
Banner alá be kell illeszteni!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Énvagyokazapád
hát ha pyx beszúrja ezt akkor itt is látni fogjátok a fejlécbe

<EMBED SRC="http://poll-r.hu/poll/1005968/flash_export" flashVars="id=1005968&hd=true&hi=false" WIDTH="180" HEIGHT="400" NAME="poller_export" ID="poller_export_1005968" WMODE="transparent" TYPE="application/x-shockwave-flash" SWLIVECONNECT="true" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>

Ability
De miért külsõs oldal? Nézzétek meg a nagy szavazó topikot. Pont az az elõnye, hogy itt a topik fejlécében is látható az eredmény, nem kell külön visszanézegetni. Mellesleg valakinek adunk egy korlátozott admin jogot, és akkor tud ellenõrizni, lenne statisztika ki mire nyomott, hogyan alakul az állás, stb...
Pigo
Dea ahh csak 1 db legyen!

SimaSuna
<#eljen>
Pigo
Aha.Gút<#eljen>

Énvagyokazapád
hm?

Pigo
Blekk síp

NoName: |
NeBby:
Robotnyk:
Wedgee:
Énvagyokazapád: |
Vass17:
Blekk síp: |
Szieszáj:
SimaSuna:
Joshua:
GhostRider:
Cat 02:
Benny:
Desigo:
Lullaby:
Pethy23:
Neevous:
Big G:

SimaSuna
VRSDM
mindent megnézhetsz, leszûrhetsz, statisztikák, elemzések, bármi testreszabható, nincs benne reklám és még sorolhatnám

u dont have to listen anybody else but me

SimaSuna
most írom a poll-r-es szavazást 😊
VRSDM
elõnye annyi hogy ezt külön az sg-re írta Ablity :]

Pyx
Ha külsõ apphoz folyamodtok, akkor egy sima poll-r szavazás is megteszi, nem? (ez a kommentben szavazás elég low szerintem)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Ability
Szerintem meg nektek, topiklakóknak kell eldönteni. Õ biztos betenné, semmi nehézség nincs benne. Nektek meg praktikusabb lenne. Ami itt szempont lehet, hogy bárki szavazhat, nem csak a fórumba regisztráltak, ergó valaki végigkérleli az összes ismerõsét .... Még csak a topik is ugyan úgy pörögne, mindenki beírná, hogy melyikre nyomott. Lenne statisztika is az eredményrõl, stb...
VRSDM
szerintem rakjunk be egy rendest, mindenkinek jobb lesz, Ability-vel zsírozd le 😉

SimaSuna
bocs..kevertelek noname-el...sry 😊..megütött a sör :C
neevous
Köszi mindenkinek a kommentet^^

Így tényleg átlathatatlan a szavazás...

Énvagyokazapád
nem magamra szavaztam hanem NoNamere, én csak kopiztam a tied, és adtam egyet NoNamenek

Benny04
hmm, ez jó ötlet <#eljen>

VRSDM
én kérdeztem hogy hogy akarják, aztmondták így elég...

Benny04
Benny ||||||||||||||||| 😄DDD

SimaSuna
magadra nem szavazhatol^^
Énvagyokazapád
NoName

NoName: |
NeBby:
Robotnyk:
Wedgee:
Vass17:
Blekk síp:
Szieszáj:
SimaSuna:
Joshua:
GhostRider:
Cat 02:
Benny:
Desigo:
Lullaby:
Pethy23:
Neevous:
Big G:

SimaSuna
Pyx-el kéne megbeszélni 😊
BiG G
elég kusza lesz így szerintem, bár jobbat én se tudok hirtelen

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Ability
Egy nagyon egyszerû módosítással el tudnám érni, hogy egy teljesen különálló szavazást rakhassunk be ide is. Ugyan az lenne, mint a szavazó topikba, csak itt jelenne meg teljesen függetlenül. Mellesleg lehetne többlehetõségeset csinálni, mindnki szavazhasson a legjobb példálul 3 alkotásra. Izgibb lenne a verseny, és nem az lenne, hogy nem tud válsztani a sok jó közül. Vélemény?
SimaSuna
Versenyzõk:

NoName:
NeBby:
Robotnyk:
Wedgee:
Vass17:
Blekk síp:
Szieszáj:
SimaSuna:
Joshua: