Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw itt régebben volt faq nem ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
a kis naív😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyébként volt egy hiba, kár, hogy nem szóltatok. Valamikor véletlen visszaváltottam arra, hogy csak 1 lehetõséget lehessen jelölni, pedig ugye háromban egyeztetek meg. (Ezt most vettem észre.) Nos, a következõ szavazás már problémentesebb lesz. (Lassan jutunk el oda, hogy kiforrott legyen a rendszer, fõleg ha nem szóltok egy hibánál. Sok minden változott a normál szavazótopikhoz képest.)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
CF: Délben még messze álltál az elsõktõl, aztán 1 óra fele pedig volt egy roham, ahol csak Rád szavaztak, más opciót nem is jelöltek, szóval ... nem tudom mit gondoljak, olyan, mintha szóltál volna az ismerõseidnek, mert pár 10 perc alatt felkerültél elsõ helyezetnek, elõtte pedig nem nem érvényesültél ennyire intenzíven, már bocs. (Úgy értem, hogy elõtte elszórtan jöttek a szavazatok, itt pedig kimondottan Téged céloztak meg, pár perc leforgása alatt. Nem vádolok senkit, csak kiszúrtam, hogy vajon mi történik.)
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Absztrakt mûvészet (wikipedia)
Fekete négyzet – Kazimir Malevich
Asztalok Beküldési határideje: 2008.07.09 12:00
Szavazási határidõ : 2008.07.11 12:00
így jó?
de azért grat
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
van valaki aki használ StyleXP 3.19-est? Mert ha van, segíthetnétek, és megdobhatnátok egy krekkel. (pmben írj, ha tudsz segíteni. köszi )
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien szavaznak rám 😄
(amúgy szerintem nem lett túl szép 😄 )
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
háttér összhangba legyena tálcával, azok a samurize objectdock stb-vel.. 😊
Többiek: lehetne újabb fordulót rendezni, mert itt nagyon szoros eredmény jött ki. Jelenleg három elsõ helyezet van 27-27 szavazatokkal. Megbeszélitek, hogy hányan jutnak tovább, és a következõ fordulóba már csak egy opciót lehet jelölni.
mindegy leírom az elsõ párat...
wedgee - 27
blekk síp - 26
simasuna - 25
u dont have to listen anybody else but me