Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neeem, mirõl beszélsz xD

btw itt régebben volt faq nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Énvagyokazapád
thx a pozitív gondolatokat.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

😄😄DLOOL
a kis naív😊

V43 1105
Úgyvan ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ability
Énvagyokazapád = CF, ha nem tévedek. 😛
Milyen CF-rõl beszélsz ? Õt banolták 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ability
ColdFire-tõl meg elnézést, ha esetleg tévesen vonok le bármilyen következtetést!
SimaSuna
<#worship>
Ability
Én sem figyeltem, az admin menüben van szavazólista, és csak azt láttam, hogy egy idõpontban hirtelen minenki rá szavaz. Azért is érdekes, mert akkorra már lassan jöttek a szavazatok, tehát nem csak azt nézem, hogy kire nyomtak, hanem úgy alapjáraton ott már nagyrészt mindenki leadta a voksát, nem volt ilyen, hogy egy percen belül 3-4 szavazat is jön. De ez nem jelent sok mindent, nem vádaskodni akarok, csak furcsálom. Igazából le sem akartam írni, azért írtam be, mert délben ránéztem az állásra, és akkor még a középmezõnyben volt, szóval akárhol akarjátok meghúzni a vonalat, hiába mondta, hogy délig kellett volna, akkor sem õ volt az elsõ. De ezen kár lovagolni, épp most csinálom meg az érvényességes dolgot, a következõ szavazás már kiforrottabb lesz.

Egyébként volt egy hiba, kár, hogy nem szóltatok. Valamikor véletlen visszaváltottam arra, hogy csak 1 lehetõséget lehessen jelölni, pedig ugye háromban egyeztetek meg. (Ezt most vettem észre.) Nos, a következõ szavazás már problémentesebb lesz. (Lassan jutunk el oda, hogy kiforrott legyen a rendszer, fõleg ha nem szóltok egy hibánál. Sok minden változott a normál szavazótopikhoz képest.)
BiG G
nekem is volt egy ilyen gyanúm, de annyira nem figyeltem a dolgot. elõtte az erõs középmezõnyben volt, utána pedig meglepõen sokan szavaztak rá, ahhoz képest hogy milyen asztalt tett be.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

SimaSuna
Köszi szépen a segítséged! 😊
Ability
A következõ szavazásnál már érvényben lesz egy határidõ, ameddig lehet szavazni, és ha az lejárt, akkor utána már csak az eredményeket mutatja majd.

CF: Délben még messze álltál az elsõktõl, aztán 1 óra fele pedig volt egy roham, ahol csak Rád szavaztak, más opciót nem is jelöltek, szóval ... nem tudom mit gondoljak, olyan, mintha szóltál volna az ismerõseidnek, mert pár 10 perc alatt felkerültél elsõ helyezetnek, elõtte pedig nem nem érvényesültél ennyire intenzíven, már bocs. (Úgy értem, hogy elõtte elszórtan jöttek a szavazatok, itt pedig kimondottan Téged céloztak meg, pár perc leforgása alatt. Nem vádolok senkit, csak kiszúrtam, hogy vajon mi történik.)
desigo
Gratula az elsõ háromnak !
Énvagyokazapád
htx

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

SimaSuna
Énvagyokazapád
Ez alapján mit?

Absztrakt mûvészet (wikipedia)
Fekete négyzet – Kazimir Malevich

SimaSuna
Következõ Téma: ABSZTRAKT

Asztalok Beküldési határideje: 2008.07.09 12:00

Szavazási határidõ : 2008.07.11 12:00

így jó?
Thx a szavazóknak és persze grat az összes indulónak..mind remekmû lett (nekem GhostRider-é tetszett a legjobban<#nevetes1>) A köv téma legyen az absztrakt.

Énvagyokazapád
hát ez nagyon értelmes szavazás volt, fõleg hogy tegnap délbe még én vezettem.

de azért grat

Benny04
igen? 😄
és mikor óhajt megmondani egy új témát? xd

SimaSuna
Wedgee megnyerte a versenyt!

Így övé a lehetõség, hogy megmondja mi legyen a következõ téma 😊
Benny04
namivan :S

xBobtailx
ó elmegyek egy hétre, és lemaradok errõl... na m1, majd legközelebb 😊

BiG G
valóban én sem igazán értem mivan, bár hátulról a sorban nyerõ vagyok 😊))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

neevous
Huh akkor itt van a kutya elásva...tudtam hogy vmi nem jó, nah de majd legközelebb így csinálom😊

N o N a m e
áh de hülye vagyok, magamra nem szavaztam XD
Most mivan itten pontosan? Nemértem 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

a tied a második legjobb kétségtelen😊

csoki

van valaki aki használ StyleXP 3.19-est? Mert ha van, segíthetnétek, és megdobhatnátok egy krekkel. (pmben írj, ha tudsz segíteni. köszi )

ghost rider
Köszi az eddigi szavazatokat 😊
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien szavaznak rám 😄
(amúgy szerintem nem lett túl szép 😄 )

Ability
Délig tart amúgy az egész? Mert amúgy épp csinálgattam ilyen érvényességi lejáratot a külsõs szavazásokhoz (szavazótopikba nem kellett ilyen), de még nem éles, és nem is akartam élesben tesztelgetni. De akkor lehet bevetem, mert kellhet, és utána már csak az eredményt mutatja majd, szavazni nem lehet. De jobb lenne egy második forduló is, szerintem.
Benny04
<#vigyor1>

SimaSuna
deh <😄
szvsz neevous-t ha valaki megveri, ott csítelés történik😊<#buck>

értem én csak nem mindig tudok az asztallal foglalkozni..😊

Ability
Az ellen csak az védene, ha használni tudnám az SG-s munkameneteket. Ergó beszéld meg St-vel a problémát. 😄
rád szavaztam, hogy lássam az eredményt, és megelõztél_D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nem töröltem én semmit, csak másik gépnél vagyok😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

SimaSuna
hidd el sokat érnek...csak fel kell építeni rendesen 😊
háttér összhangba legyena tálcával, azok a samurize objectdock stb-vel.. 😊
XD szar vagyok ennyit ér a samurize+hasonlók😄

desigo
Sunának is xD
Benny04
Wedgee-nek 28 van o.0

Ability
Dinamikus IP, sütiket meg törölted. Az a baj, hogy nem lehet külsõs oldalról beazonosítani az embereket, nem tudom az SG-s felhasználótokat felhasználni erre. A legjobb mód a hálókártya fizikai azonosítója lenne, de a PHP ezt nem tudja lekérdezni. Épp egyik nap nézegettem, hogy van-e ARP kiegészítés vagy valami, de nincs.

Többiek: lehetne újabb fordulót rendezni, mert itt nagyon szoros eredmény jött ki. Jelenleg három elsõ helyezet van 27-27 szavazatokkal. Megbeszélitek, hogy hányan jutnak tovább, és a következõ fordulóba már csak egy opciót lehet jelölni.
SimaSuna
már csak 1óra 12perc van hátra 😄
Döntetlen ikszde'

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

VRSDM
ffx-be nézed?!
mindegy leírom az elsõ párat...
wedgee - 27
blekk síp - 26
simasuna - 25

u dont have to listen anybody else but me

hmm, nem látom az eredményeket és már megint tudnék szavazni, de most már nem akarok, szoval jó lenne látni, hogy áll most😄

bowden
a WindowBlinds mûködik Vista alatt is?

Atika :o)
koszi koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Énvagyokazapád