Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Bocs a duplapostért, de valahogy tegyétek már ki Blekk Síp asztalát is, mert a linkelt kommentbõl hiányzik. Végén nem szavaznak rá, mert nem látják az alkotását.
Ability
Köszi. Operás vagyok, látszólag ugyan úgy is jelenik meg, csak van egy bug a 9.5-ös Operában, és nem szereti az abs. poz. submit gombot. Majd a következõ verzióban javítják, mert ez ismert bug. IE alatt viszont érdekes dolgok lehetnek, mert olyan, mintha margót tenne a checkbox és radio mezõkre, amit nem lehet leszedni. Semmi extra nincs vele, csak kicsit elnyújtja a listát, mert nagyobb közöket hagy.
kakaoskalacs
Sajat asztalra nemlehet szavazni , vagy rosszul tudom?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Pyx
ffx2? nekem pont kifért, de nagyobbra tettem, whatever

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Ability
Pyx: szerintem kicsit legyen nagyobb az iframe, mert amikor már szavaztál, akkor pont jó a mérete, de amikor még kint vannak az opciók, akkor nekem nem fért ki. Be lehetne még tenni a görgetõsávot is, másik topikba az auto méretezés miatt lett kiszedve.
wedgee és lullaby kérhetnék wp-t? <#vigyor3>

Ability
Megcsináltam nektek a szavazást, most már csak Pyx-re kell várni, hogy betegye. ABC sorrendben a nevekkel, határidõvel ellátva a szavazást. Pontosan addig lehet majd szavazni, mint ahogy kiírtátok, utána már csak az eredményt fogja mutatni mindenkinek, szóval nem kell lesni, hogy pont akkor ki vezetett, mert utána már nem fog módosulni az eredmény. Megint úgy csináltam, hogy 3 lehetõséget lehessen jelölni. (Múltkor ez véletlen vissza lett téve egyre, de most már minden okés lesz.)

Blekk Síp: Téged is beleírtalak.
sweech
és most szavazni kell vagy wtf 😄

Blekk Síp
Ha még lehet, én is nevezném az enyémet. #31583

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Itt a WP (:

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Klon
wp-t én is kérnék )

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

N o N a m e
BEKÜLDÖTT ASZTALOK

ghost rider

SimaSuna

Énvagyokazapád

Wedgee

NoName

Lullaby

kakaoskalacs

szieszáj

Gunnersboy

p00h

neevous
hm, nem is rossz. bár a háttér alapból nem jön, be a objectbar (?) fent igényes😊

robotnyk
comic sans is evil.
WP pls 😊

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

Blekk Síp

kakaoskalacs
rájöttem 😊 Skinekhez van ReadmE 😄

kakaoskalacs
Forum Maintenance.
New severs woohoo!

😊)

neevous
kakaoskalacs
Üdv Vki help plz
Miranda skint hogyan kell telepiteni?

neevous
Objectbarral.

neevous
Miranda.

Bulykin
arra én is kíváncsi vagyok hogy milyen("mi" azXD)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kakaoskalacs
engem a csevegö progi érdekelne 😮
#31549 Adium? de az nincs Windows rendszerekre 😮

autoszimulator
Finder File STB-t hogy tetted oda? 😄 Sehogysenem sikerül...

.: mobilize.hu :.

neevous
Igen, és a sajátgépben az állapotsor is gázos, a Finderben a toolbar mellett sokkal vastagabb az elválasztó, az iTunes alatt nincs árnyék az enyémen, OS X-en az ikonok mellett bal oldalon nem lehet a szöveg, csakis jobb oldalon, meg alul...jah, hogy most mégjobban lebuktattam magam?...bocs😊

neevous
Semilyen progit nem kell használni, mert egy csomú cucc tönkrevágja a dll fájlokat...simán csak WB...

SimaSuna
maccé = MAC-é
SimaSuna
Mac OSX Visual Style

vhol van nekem kiirva lemezre olyan prg ami teljesen maccé teszi a gépet....
neevous
Még mindig win😉

autoszimulator
alma

SimaSuna
Most ilyen...
N o N a m e
A start gombon alma van vagy nyilak?
autoszimulator
mellesleg egy, az aktuális témához kapcsolódó kis videó... Feltettem az itt irt progit, de a start menüm, és a tálcán, emellett levõ funkciók sincsenek meg. Kérdés egyszerû: MÉR? 😄

BiG G
nowai

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

autoszimulator
milenne ha megszólalna az érintett is, eldöntendõ a vitát? 😄

Caligo
Nagyon nem windows 😊) Ez vérbeli mac 😄

Benny04
<#idiota>

Énvagyokazapád
ja vszeg most azt fogom csinálni 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

N o N a m e
töröld le és tegyél fel 32-est 😄
Énvagyokazapád
64 bites xpvel mit csináljak? 😞

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

gabi89
Alma (ha jól rémlik)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Valamennyit foglal de 2gb ram mellett engem nem zavart és nem is tünt fel ,hogy lassult volna a rendszer.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

N o N a m e
A start menü helyén az alma van vagy a fel-le nyil?
Benny04
és nagyon eszi a ramot?

gabi89
Én nekem hónapokig volt fent nem volt vele bajom 😊 és igen tetszetõs.Hangok,style,animációk,boot képernyõ,bejelnkezõ képernyõ... változtatja meg.
Nekem bejött 😊

N o N a m e
Találtam egy FlyakiteOSX átalakitó csomagot. Jónak tûnik, de nem tudom kipróbáljam-e. Nem akarok most Windows reinstallt..
nyugi, ez windows😊

N o N a m e
Amúgy a Mac-et fel lehet-e tenni windows helyett?
Bercy
Szerintem az az MSN klien egy adium (fenti menüsorban is annak az ikonja van kint).
Aztán persze lehet, hogy egy szépen moddolt windows, de nagyon hasonlít egy os/x tigerre.