Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énvagyokazapád
becseszne 😞

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Pigo
Pl ilyen, vagy ilyen?

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Pigo
Legyen dark/goth style

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

miilann
ilyesmi érdekelne engem is,szal olyasmire gondolok mint egy mindig nyitva lévõ,beépített jegyzettömb mondjuk.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

BiG G
autók! motorok kizárva! <#vigyor1>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Énvagyokazapád
sztem meg jármûvek O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

sweech
legyen landscape, ha már senki nem mond :p

N o N a m e
Érdekelne a következõ verseny témája..
BECKHAM7
Tudna nekem vki olyan widgetet mondani ami ilyen kis notepad szerû cucc, ráírkálhatok, meg mittomén <#vigyor3> de értelmesen nézzen ki mint egy kisebb papír jegyzet... asszem régebben láttam vkinél de már nem tudom mikor...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

<#eljen> hm, jól néz ki😊

Nálam is hasonló a helyzet, ujrarakom a windows, de nem fogok több asztalt csinálni, mert a teljesítmény rovására megy. legalábbis nekem ez a mostani tapasztalatom

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

autoszimulator
No most ilyen, de érzem ez kb az utolsó asztalom, mert még egy windows kékhalál, és kukába az egész, jöhet a linux vissza...

.: mobilize.hu :.

nem emlékszem már, de ez a kör is 3 szavazatos volt? , de amugy is figyelemre méltó az összesen 140 szavazat, ami 3-as szavazás esetén is 46 embertõl jött😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Burdi
és most mien téma lesz?
lehet beszállok akkor én is <#vigyor3>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Lullaby
Ízlések és pofonok ugyebár (: De támogatom azt az ötletet, hogy a nyertes maradjon ki a következõ kõrbõl.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Énvagyokazapád
nekem meg Lullaby -é tetszett a legjobban, naés. :|

BiG G
egyébként szerintem is, de nem nyilatkoztathatunk ki ilyet, mert nyílt szavazás volt, ahol az idelátogatóknak az övé tetszett legjobban, pont. csak azt mondom, hogy a mindenkori aktuális nyertes maradjon ki egy körbõl 😊

sweech
nem sértésnek szánom, de vsz most se neki kellett volna nyerni. övé is jól néz ki, de Neevousé 1000x profibban össze van rakva 😊

BiG G
szerintem aki nyert - miután meghatározta a következõ kör témáját - maradjon ki egy körbõl, mert ha mindig Wedgee fog nyerni akkor hamar véget fog érni a lelkesedés 😄

autoszimulator
WindowsBlindsel+egy hozzá tartozó SKinStudioval könnyedén

.: mobilize.hu :.

Blekk Síp
A tálcán a start menu gombot meg lehet változtatni egy általam kreált képre?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Dragooon
tök jó!
köszönöm^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

asztalon jobb klikk -> Ikonrendezés szempontja -> Asztali ikonok megjelenítése ->vedd ki a pipát. Különben tetszetõs 😉

Dragooon
valahogy így..
csak az az undorító lomtár nem kéne oda :|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Jah...és thx megint a szavazatokért<#worship>

Mivel már 1x választottam témát ezért szerintem az a fer ha most a 2. helyezett választana. Hajrá Neevous!<#nevetes1>

N o N a m e
Úgy néz ki Wedgee megint nyert 😊 Mi lesz a következõ téma?
Ne verjetek meg <#vigyor>

robotnyk
10x!
eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

robotnyk
windowblinds, vagy vs? ha utóbbi, linket kérnék szépen. wp is jó. 😊
eZo
most ilyen :

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Najah, de gondoltam esetleg kiadták háttérképben is :S
BiG G
szerintem olyan nagyban nem lesz, lévén ezegy album borítója.

Félig off:

Aki megkeresné nekem ezt a képet nagyba (Min. 1024*768, de 1280*1024 jobb lenne) annak az illetõnek nagyon megköszönném! <#vigyor> (én nem találom sehol, de hátha valaki sikerrel jár <#vigyor>)
kraawz
gyerekek,feltettem ezt a mac ox nevezetû valamit

faszán mûködik meg minden, annyi van viszont,hogy nem tudok gyorsindító ikonokat hozzáaadni,mint pl object deskben lehetett. Ötlet?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kössz
SimaSuna
ingyenes "teljes verzió" 30 napig 😊
ghost rider
Én úgy láttam a weboldalán, hogy van ingyenes verziója is.
Elvileg én azt töltöttem le mégis számolja a hátralévõ idõt.

Benny04
<#idiota>

ghost rider
ok 😄

SimaSuna
megvettem<#miaz>
ghost rider
Azt szeretném kérdezni, hogy a windowblinds amikor beállítok egy témát számolja vissza a napokat.
Nektek is számolja vissza?Vagy ti megvettétek?:S

N o N a m e
dejóneked 😄
Benny04
Mert holnap vesszük meg az új gépemet, és nem volt már kedvem ezt a gépet tuningolni<#smile>

N o N a m e
te miért nem küldtél be asztalt?
Benny04
+1 Noname és Wedgee

desigo
neevous + 1 vote
sweech
lullaby és neevous ftw :p!