45528
-
#34349 Hello sziasztok!
Meg tudjátok mondani ez melyik skin? -
#34348 rég voltam erre
semmi extra desktop -
#34347 mint írtam lentebb ez csak magánvélemény volt, elnézést senkit nem akartam vele megbántani:)
peace:) -
#34346 Mi az a hosszú évek? Amióta itt vagyok az sg-én nem igazán láttam semmit..
A másik meg, ha én vagyok a házigazda akkor én csinálok bele bannert töbfélét is és megkérdezem, hogy melyik lenne jó, vagy min kellene javítani, hogy mindenkinek tetszedjen.
Egyébként meg igaz Pyx a HG, de nagyon ritkán látom itt, sőt még igazán a desktop-ját sem láttam.
Egyébként meg nagyívben szarok rá, részemről lezártam ezt, semmi bajom Pyx-el, de azért ez nem igy működik..
Szavazó már safarinál is jó.... -
#34345 Nincs miért sorry, csak nemértem mi a gond a szörnyű elíráson kívül. De mindegy is már, ne offoljunk tovább ide.
#34342: tegnap mikor írtad, megcsináltam, jónak kell lennie. Szavazóscript átméretezte magát, webkitet pedig nem ilyesmire találták ki. -
#34344 Hosszú évekig volt banner és FAQ is.
Amióta volt szavazás csak azóta nincs.
Pyx nagyon rég házigazda.
Már a múltkor is felajánlotta,hogy bárki készít bannert ami kinéz valahogy örömmel beteszi.Arra sem volt reakció.
Semmi gond nincs a mostanival.Fejlődés az előzőhöz képest.
Még mindig csak ő készített valamit,más meg semmit...
Szó nélkül javította is. -
#34343 ....én... izé....háttőőő... elvállalnám... -
#34342 de nem értem miért:S -
#34341 Ok sorry, de ha nincs időd foglakozni vele, akkor add át a jogokat valaki másnak aki rendszeres látogatója..
Van itt bőven ember sok olyan ember aki szívesen elválalná...
De mint írtam ez csak az én magánvleményem, egy desktop topik (főleg) szépen nézzen ki és amióta én ide szoktam írni most látok először bannert...
Szerintem ezen gondolkodj el... én sosem vállalnék el HG-t az sg.én, mert egy nincs rá időm, kettő van 3 fórumom is és azért rendbe vannak rakva rendesen.
Üdv -
#34340 Nem gondoltam, hogy ennyire sürgős. Az az szó véletlenül maradt ki, a többi nyelvtani "hibára" nincs mentségem. :-C
Egyébként senki sem ajánlotta fel sem azt, hogy szerene házigazda lenni, sem azt hogy csinál jobb bannert/faqot (Ability-nek htx a szavazásért), szóval nem túl bölcs dolog így belémkötni.
btw milyen lenne a méltó desktop topik, ps-pattern a háttérben, felére fadelt textarea kék tahomával? -
#34339 Safarival nekem is szétesik. -
#34338 Safarinál szét esik, de ez miatt nem cserélek böngészőt...
tkm tudja, hol az alja..az már nem fért bele
-
#34337 nem esik szét semmi :-) -
#34336 + szavazásra kattinta szétesik az egész... -
#34335 34324!
Pyx te 13 óra után azt írtad javítod, most meg azt, hogy elnézted meg siettél?
Wazze belekeveredsz a szavaidba...
miért nem adod át másnak a HG jogot, ha ennyire nem érdekel ez kurva topik, lenne itt elég jelentkező, aki rendesen karbantartaná és egy desktop topikhoz méltóan is nézne ki.
Nem magamra gondoltam, de inkább ne csinálj vele semmit, ha rá fogod, hogy sietsz, olyan mintha nem ismernéd a magyar nyelvet, akkor írd ki angolul.
Na lehet fikázni, hogy beszóltam... -
#34334 nem találom már, ezért feltöltöttem neked: íííme -
#34333 új banner -
#34332 én sem vettem észre :D -
#34331 Pazdet, tényleg, siettem, gyász. -
#34330 hehe, nem is néztem eddig:D
meg akár ? is lehetne :) de egy.b nem rossz -
EK1TEP #34329 Eh bannert nemírtátok el? :O elég értelmetlen így! "az" kimaradt sztem -
anonym21 #34328 katt -
#34327 de így jobb -
#34326 egyetértek, hamár gramarnácisat játszunk :) (egyébként igen, és majd átírja) -
#34325 teljes mértékben egyet értek. -
És neked, hogy néz ki az asztalod?
nem így lenne helyes? felkiáltó jel, meg nagy H.. :) -
dbala #34323 *Tetszik -
dbala #34322 Tetstik a banner. -
#34321 Köhi! ;) -
#34320 -
#34319 tudsz adni hátteret? :) -
#34318 :D neméppen de le tudnam rajzolni nem rajzolok bénán :) -
toto2700 #34317 hú ez tök jó! Te rajzoltad? -
#34316 -
uj desk -