Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

practitioner of the forbidden arts of death

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Drótváz nélkül így néz ki:

anno 1987
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ha ez lenne a hátterem a tarkómon folyna végig a szemem nagyon rövid idõn belül :D
practitioner of the forbidden arts of death
Köszi.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
All hail the double x!
All hail the double x!
Widgetek csak lassitanak , es en megerzem azt az 1-2% -ot is...
Fences az egyetlen kompromisszum

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Szeretem ha összhangban van az adott wp az ikonok, widgetek elhelyezésével, ablak színével stb.
Wp váltásnál sokszor át kellene variálnom az asztalt/témát amihez aztán nincs kedvem/idõm.
A gép van értem, nem fordítva.. :)

http://topgearhungary.blogspot.com/
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nincs valakinek ilyen 3 monitoros összeollózott háttérképe ( tudom csinálj magad, de azért megkérdem )
eyefinityhez kéne
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/