45528
-
#44645 -
kamionosjoe #44644 weather skint elkérhetem? -
#44643 Az a klasszikus win téma nagyon belerondít a képbe. :) -
#44642 -
#44641 Amúgy se nagyon akartam frissíteni win 8-ra (hamár megvettem a win7-et),így most már biztos, hogy nem fogok. Van egy olyan érzésem, hogy egy újabb Vista van születőben. És ez az ötlet, hogy mobilra, pc stb. hardverre ugyan azt az op.rendszert ráhúzni.Így is kis millió eszköz van amit támogatni kell. Az átlag felhasználó, ha egy ikont nem talál az asztalon megzavarodik, mi lesz ha metro-t kap. Idegösszeroppanást fog kapni. :) -
#44640 A gyártók is gondolkodhatnának ésszerűbben, úgyis megy a nagyzolás, hogy így úgy aksi meg maksi, legyen beépítve egy kapcsoló, amire ha rákapcsolok visszaveszi a grafikus dolgokat is értsd, nem lesz aero stb stb ... -
#44639 lol én nem vettem észre hogy lenne különbség notun aeroval vagy nélküle, ugyanannyit bírt az aksi, viszont a win7 hamarabb lehúzza az aksit mint az ubuntu :D -
#44638 2 évente jön win. :)
am meg azzal magyarázták asszem, hogy az aero elavult (???LOL) és a notik akksiját lehúzza (kapcsold ki b+)... -
#44637 így van, vissza fele fejlesztik az egész dizájnt :S
az aeroval nincs semmi baj, akinek meg annyira gyenge gépe van az úgy is xp-t vagy linuxot használ, vagy ha win7 kell neki akkor aero nélkül
nekem nincs bajom a metroval se, de hogy bugos lesz az fix, legalább a lehetőségét meghagyhatták volna hogy sima win7 kinézetre vissza lehessen váltani -
#44636 Lehet el se készül a "METRO" teljesen, lásd 4-es ..
Francért kell minden évben új baromságokat kivenni, s olyanokat kivenni, amelyek épp hogy most értek el arra a szintre, hogy a userek nem utálják .. congrat Microsoft, again .. -
#44635 majd lesz oda is valami bizbasz progi seperc alatt sztem :)
de ha nem akkor marad a win7. nemkell ez a csempés basz :| -
#44634 dettó.
Rühellem a Win8 "METRO" cuccát...még testreszabni sem lehet, hogy átlátszó, vagy valami értelmes "csempe" de áhh... -
#44633 Zsír. Visszafelé fejlődünk? win9 win98-as kinézettel fog kijönni? (tudom ott az az idióta metro style [vagy mi a pöcsnek nevezik] de nekem az pl rohadtul nem tetszik. Mobilon elmegy, de nem PC-n.)
Régebben a mobil os-eket próbálták minél jobban a pc-s operációs rendszerek kezelőfelületéhez hasonlóra szabni, most ez is megfordult. -
#44632 Én már a 7-ben sem használtam. -
#44631 W8-ban nem lesz aero :/ -
#44630 egy átlátszó tálca jólállna :) -
#44629 Boldogság legyen a többit megvesszük!
-
kamionosjoe #44628 köszi, sajnos nem jegyzi meg ezzel sem -
#44627 Szegénynek más vonta el a figyelmét -
#44626 aztán olvasni tudsz e? -
#44625 5 perces, unatkozós, félkész :D
-
#44624 wpwpwpwpwpwpwppwwp -
#44623 Esetleg van egy olyan pont a beállításokban, hogy jegyezze meg a beállításokat egy ini fájlban, azt pipáld ki. -
kamionosjoe #44622 semmi ötlet? -
kamionosjoe #44621 Felraktam a StockDocklet kiegészítőt a RocketDockhoz, de amikor újraindítom mindig elfelejti a beállításokat és egy üres ikon jelenik meg. Mit lehet tenni? -
#44620 V2
itt meg a wall -
#44619 wp-t plZZZ! :) -
#44618 -
doctor2236 #44617 Viszont problémába ütköztem... Ez a win új és miután feltettem a theme patchert, nem tudok egy custom témát sem beállítani.. :S Mi lehet a baj? -
doctor2236 #44616 Írni sem tudok, éljen. -
doctor2236 #44615 Negyed háromkor félálomban már nem volt törődtem vele, de már leszedtem a nyilat. Nem voltak kint amúgy, de kellettek a szemekhez. :D -
:DD -
#44613 azok a szemei a koponyának :) -
#44612 egyáltalán minek kell kirakni? rögzítse a menün aztán kész :D -
#44611 FF ikonjáról szedd le a "parancsikon nyilat" mert eléggé belerondít :)
de nem értem, hogy a chrome ikonján nincs azon meg igen :) -
doctor2236 #44610 Koponyát most rajzoltam egy Chrome-os appal. :D
-
kamionosjoe #44609 Sajnos ennél nagyobban nem találtam:
cicaaa
Rakok még egy képet a win8 újdonságairól:
(csak azért takartam ki, mert a saját nevem van megadva) -
#44608 thx -
#44607 cicaaaaa fúhádéba plz :D -
#44606 Hátteret kérnékszépen FullHDban köszönömm : D