Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Elõre is köszi, aki fáradozna vele 😊
http://kepx.info/files/yhpyj1ybh6npwljvmbol.jpg
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
pista89: azt a filet, a .theme -t és a mappát másold a C:\windows\resources\themes -be
aztán csináld meg a #34468 -ban lévõt
ha kész, akkor a .theme -re duplaklikk és kész is vagy
Pyx: régen volt itt egy FAQ ha jól rémlik, az hova tûnt... ilyenkor kényelmesebb lenne arra referálni 😊
Bazinga!
Segítsetek!
Letöltöttem a Vista témát és azt hittem hogy telepítõs , de nem mer ilyen biszbasz fájlok vannak.Mit csináljak ezekkel? Elõre is köszönöm!😊
hugomat ismét kikészítettem...utálja h 1folytában változtatom az asztalt...zavarja h nem látni kiír MSNre...stb...
nembaj..végre elment 😄
apropó..meddig volt a verseny határidõ?
A témából pedig amit Anonim linkelt a #34436 hsz-ben.
Igazából WP-t szoktam cserélni sûrûn meg néha VS-t ha már nagyon ráunok.
Egyszerû uxtheme.dll csere volt csak semmi más.Nem szeretem a StyleXP,WindowBlind és társai programokat.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Töltöttem le pár verziót, ami nincs tele vírusokkal az szétcsúnyázza win98-as kinézetre a tálcát :S 6.3-al próbálkozom, de ha tud valaki adni korábbit ami mûködik azt is megköszönném!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
alapból nem fog menni a .theme vagy a .msstyles
kell patchelt uxtheme.dll, oprendszer és service pack szerint más és más
értem ezalatt pl hogy xp sp1hez más uxtheme dll kell mint pl xp sp2 v. xp sp3hoz
google is your friend 😊
Bazinga!
1. felraksz stylexp -t
2. minek stylexp ami eszi a ramot ha google segítségével szedhetsz patchelt uxtheme.dll -t vagy uxtheme.dll patchert
utána már menni fog az mssytles
Bazinga!
meg van hozzá a shell könyvtár is?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
origi XP lett felrakva, és nem kezeli az Msstyle-okat..mit tegyek h tudjam õket használni?
"First thing to do is disable UAC. Go into control Panel and click on Administrative Tools, then Local Security Policy, then choose Security Options, Scroll to User Account Control; Run all Administrators in Admin Approval mode double click it and disable UAC. This will now allow you to change anything on your Vista Operating system without OS informing you don’t have Admin privileges. You will still have to take ownership of files to rename and replace them."
Annyi a lényeg, hogy kell hozzá a VistaGlazz.
Bemásoltam a file-okat, ahova kellett, átraktam GlassGlow-ra a témát, inditottam a telepitett VistaGlazz-t, és a Shows the status of your Aero style-nál update-eltem, és restartoltam. A GlassGlow még igy sem ment, de amint áttettem Vista alapra, átrakta nekem, szal.. mûxik, és fura 😄 De majd megszokom..