45528
-
#36758 bassszameg akkor ezért volt nekem bugos :|||| -
#36757 Koszonom -
#36756 Le van ITT írva, amit linkelt.
Stacks gone after restart? Here's the solution folks résztől
Adminisztrátori jogokkal jobb klikk és tulajdonságok a rocketdock mappádra, aztán a biztonság résznél adj teljes hozzáférést a "users"-nek. -
#36755 "stack docklet" beallitasa megy mar ... de miert kell minden egyes alkalommal beallitani ha ki volt kapcsolva a gep ?? -
#36754 Egyikhez sem ... egyszeru gadgetek amik barhonnan letolthetok. -
#36753 ezek a gadget-ek melyik progihoz vannak? -
#36752 Koszonom -
#36751 Rocketdock docklet mappajaba bemasolod "StackDocklet" mappat
majd rocketdockon jobbklikk elem hozzaaadasa stack docklet
LInk -
#36750 Kerlek mond mar el hogy lehet ezeket az mappabol elo jovo dolgokat elohozni .... Mar ha lehet VISTA-nal
Koszonom -
#36749 -
#36748 Van .... Vista Manager : Smart Uninstaller -
Csuky #36747 Wp-t elkérhetem? előre is kössz -
#36746 deviantarton találtam egy olyat, hogy multimeter, de arról a fórumról amire átirányít, nem lehet letölteni még regisztráció után sem :S -
#36745 wp
A gadget-ek tok snasszok barhonnan letolthetok. Szebbekre vadaszok eppen ...... -
#36744 wow, ezigen. wp-t kérhetek? gadgeteket amúgy honnan szedted? :D -
Hat ilyen . -
#36742 Van: Remastersys - ezzel a teljes rendszert visszatudod transzformálni egy telepíthető live cd-vé!
Én minden telepítés és végleges beállítás után szoktam egyet csinálni - ha netalán bármi gikszer lenne, csak 10 perc, és ugyanonnan folytatom :] -
#36741 Rocketdock teljesen jo :) -
#36740 szal kicsit már kivan a faszom a dockokból, és ha a rocketdock is ilyen letörölhetetlen, akkor inkább maradok az asztali ikonoknál :P -
#36739 pl objectdockban bugos volt a stack docklet.
Xwindows dock meg buta volt, hiába lehetett rajta olyan sok mindent állítgatni. Ráadásul míg az objectdock nem fogyasztot többet 5 megánál, ez volt hogy 25-t is elvitt :) Pedig még elég kezdetleges volt ígyis. -
toto2700 #36738 és ubuntu-nál van olyan progi, amivel testre lehet szabni a telepítő cd-t, pl. drivereket beleintegrálni? mint az nlite vagy a vlite Windows-nál. -
#36737 http://ubuntu.hu/forum/telepitesi-frissitesi-kerdesek/810-904-frissitesi-problema
Nekem nem mondd. De bocs... a fentiből én inkább kimaradok -
#36736 nm-t
maga a progi sztem nagyon jó :D
de minek uninstall? ha eccer felteszed minek akarod letörölni? -
#36735 köszi! -
#36734 Hmm akkor megfontolandó, hogy feltegyem-e -
#36733 megkérdezi :D
"Biztosan el kívánja távolítani a(z) RocketDock programot és minden összetevőjét?" -
#36732 de legalább elindul? mert eddig 2 féle dockot próbáltam, egyiknek se volt normális uninstallja.
Ha elindul (szóval kérdezi, hogy tényleg le akarod-e törölni, meg ilyesmi), akkor az úgy jó :P
Megnéznéd?
előre is köszi :) -
#36731 hát normális azért erős tulzás... :D
az a neve h unins000.exe xD -
#36730 Valaki aki rocketdockot használ!
Megnézné, hogy van-e normális uninstallja a proginak?
Köszi! :) -
#36729 wp ?: ) -
tompka #36728
Audi imádó vagyok... -
#36727 photoshop szakértőt kérnék segítségül: ilyen ikonból kéne nekem olyan, hogy: POKER( aluk kisebb betűvel ROOMS) -
#36726 Ezt nem windows:) Pingvin ugyanolyan tiszta lesz upgrade után is:) Gondold csak végig hogyan is működik a rendszer...:) -
#36725 Stardockot én már régóta rühellem programjaival együtt... Vistában csökkentett... asszem boot előtt nyomkodd az F8-at, és ki tudod választani, de nem fix, én nem wint használok már egy ideje xD -
#36724 De most komolyan... hogy lehetnek enynire zsidók, hogy szinte LEHETETLEN letörölni a gépről a programjukat? A vicc az egészben, hogy ennek van egy plus változata is, ami vagy 40 dollár. Ja, és az egész a korábbi verziókhoz képest csak annyiban bővült, hogy ha most szeded le, akkor települ még mellé néhány program, hadd legyen már neked kurvajó dolgod. -
#36723 nyomtam egy rendszer-visszaállítást. Így meg a vírusírtó baszakodik. Meglátjuk mi lesz. Vistán hogy tudom elérni a csökkentett módot? -
#36722 Zúzd le csökkentettben... Amúgy a rocketdock jobb sokkal szvsz -
#36721 ÉS MÉG ÍGY SEM TUDOM LETÖRÖLNI EZT A SZART!+!!! -
#36720 egybkt meg mi az, hogy egy másik programot kell telepítenem ahhoz, hogy leszedjem ezt a szart??????? najó, asszem elbúcsúzok az objectdocktól. -
#36719 Srácok van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.
Először a paraméterek: Objectock legújabb verzió, Stack docklettel, Vista Home Premium x32-vel.
Szóval. Véletlenül rátaláltam erre a Stack dockletre, gondoltam ezért érdemes felrakni egy Objectdockot. A következő probléma jelentkezett: ha a windows boot után indul el az objectdock, akkor a stack dockleteknek az ikonjai nem látszódnak. Ha beállítom, hogy csak akkor mutassa a mappa tartalmát, ha megvan nyitva, akkor az ikon helyett kirakja a mappa tartalmát ikonnak -.-
Valami ötlet? Rocket dock-al esetleg működne? Vagy valamilyen más alternatíva? :S
Ja egybkt új szoktam "megoldani", hogy kilépek és újra elindítom.