45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Hegi90
    bassszameg akkor ezért volt nekem bugos :||||
  • gurubefree
    Koszonom
  • xNoodlex
    Le van ITT írva, amit linkelt.

Stacks gone after restart? Here's the solution folks résztől

Adminisztrátori jogokkal jobb klikk és tulajdonságok a rocketdock mappádra, aztán a biztonság résznél adj teljes hozzáférést a "users"-nek.
  • gurubefree
    "stack docklet" beallitasa megy mar ... de miert kell minden egyes alkalommal beallitani ha ki volt kapcsolva a gep ??
  • gurubefree
    Egyikhez sem ... egyszeru gadgetek amik barhonnan letolthetok.
  • Hunter of Deer
    ezek a gadget-ek melyik progihoz vannak?
  • gurubefree
    Koszonom
  • kakaoskalacs
    Rocketdock docklet mappajaba bemasolod "StackDocklet" mappat
    majd rocketdockon jobbklikk elem hozzaaadasa stack docklet
    LInk
  • gurubefree
    Kerlek mond mar el hogy lehet ezeket az mappabol elo jovo dolgokat elohozni .... Mar ha lehet VISTA-nal

Koszonom
  • kakaoskalacs
  • gurubefree
    Van .... Vista Manager : Smart Uninstaller
  • Csuky
    Wp-t elkérhetem? előre is kössz
  • Hegi90
    deviantarton találtam egy olyat, hogy multimeter, de arról a fórumról amire átirányít, nem lehet letölteni még regisztráció után sem :S
  • gurubefree
    wp
    A gadget-ek tok snasszok barhonnan letolthetok. Szebbekre vadaszok eppen ......
  • Hegi90
    wow, ezigen. wp-t kérhetek? gadgeteket amúgy honnan szedted? :D
  • gurubefree

Hat ilyen .
  • CheeBee9
    Van: Remastersys - ezzel a teljes rendszert visszatudod transzformálni egy telepíthető live cd-vé!

Én minden telepítés és végleges beállítás után szoktam egyet csinálni - ha netalán bármi gikszer lenne, csak 10 perc, és ugyanonnan folytatom :]
  • kakaoskalacs
    Rocketdock teljesen jo :)
  • Hegi90
    szal kicsit már kivan a faszom a dockokból, és ha a rocketdock is ilyen letörölhetetlen, akkor inkább maradok az asztali ikonoknál :P
  • Hegi90
    pl objectdockban bugos volt a stack docklet.
    Xwindows dock meg buta volt, hiába lehetett rajta olyan sok mindent állítgatni. Ráadásul míg az objectdock nem fogyasztot többet 5 megánál, ez volt hogy 25-t is elvitt :) Pedig még elég kezdetleges volt ígyis.
  • toto2700
    és ubuntu-nál van olyan progi, amivel testre lehet szabni a telepítő cd-t, pl. drivereket beleintegrálni? mint az nlite vagy a vlite Windows-nál.
  • CheeBee9
    http://ubuntu.hu/forum/telepitesi-frissitesi-kerdesek/810-904-frissitesi-problema

Nekem nem mondd. De bocs... a fentiből én inkább kimaradok
  • RATCUSTOM
    nm-t

maga a progi sztem nagyon jó :D
    de minek uninstall? ha eccer felteszed minek akarod letörölni?
  • Hegi90
    köszi!
  • Hegi90
    Hmm akkor megfontolandó, hogy feltegyem-e
  • RATCUSTOM
    megkérdezi :D

"Biztosan el kívánja távolítani a(z) RocketDock programot és minden összetevőjét?"
  • Hegi90
    de legalább elindul? mert eddig 2 féle dockot próbáltam, egyiknek se volt normális uninstallja.
    Ha elindul (szóval kérdezi, hogy tényleg le akarod-e törölni, meg ilyesmi), akkor az úgy jó :P

Megnéznéd?

előre is köszi :)
  • RATCUSTOM
    hát normális azért erős tulzás... :D

az a neve h unins000.exe xD
  • Hegi90
    Valaki aki rocketdockot használ!

Megnézné, hogy van-e normális uninstallja a proginak?

Köszi! :)
  • kraawz
    wp ?: )
  • tompka

Audi imádó vagyok...
  • bowden
    photoshop szakértőt kérnék segítségül: ilyen ikonból kéne nekem olyan, hogy: POKER( aluk kisebb betűvel ROOMS)
  • MerlinW
    Ezt nem windows:) Pingvin ugyanolyan tiszta lesz upgrade után is:) Gondold csak végig hogyan is működik a rendszer...:)
  • Slig
    Stardockot én már régóta rühellem programjaival együtt... Vistában csökkentett... asszem boot előtt nyomkodd az F8-at, és ki tudod választani, de nem fix, én nem wint használok már egy ideje xD
  • Hegi90
    De most komolyan... hogy lehetnek enynire zsidók, hogy szinte LEHETETLEN letörölni a gépről a programjukat? A vicc az egészben, hogy ennek van egy plus változata is, ami vagy 40 dollár. Ja, és az egész a korábbi verziókhoz képest csak annyiban bővült, hogy ha most szeded le, akkor települ még mellé néhány program, hadd legyen már neked kurvajó dolgod.
  • Hegi90
    nyomtam egy rendszer-visszaállítást. Így meg a vírusírtó baszakodik. Meglátjuk mi lesz. Vistán hogy tudom elérni a csökkentett módot?
  • Slig
    Zúzd le csökkentettben... Amúgy a rocketdock jobb sokkal szvsz
  • Hegi90
    ÉS MÉG ÍGY SEM TUDOM LETÖRÖLNI EZT A SZART!+!!!
  • Hegi90
    egybkt meg mi az, hogy egy másik programot kell telepítenem ahhoz, hogy leszedjem ezt a szart??????? najó, asszem elbúcsúzok az objectdocktól.
  • Hegi90
    Srácok van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.
    Először a paraméterek: Objectock legújabb verzió, Stack docklettel, Vista Home Premium x32-vel.

Szóval. Véletlenül rátaláltam erre a Stack dockletre, gondoltam ezért érdemes felrakni egy Objectdockot. A következő probléma jelentkezett: ha a windows boot után indul el az objectdock, akkor a stack dockleteknek az ikonjai nem látszódnak. Ha beállítom, hogy csak akkor mutassa a mappa tartalmát, ha megvan nyitva, akkor az ikon helyett kirakja a mappa tartalmát ikonnak -.-

Valami ötlet? Rocket dock-al esetleg működne? Vagy valamilyen más alternatíva? :S

Ja egybkt új szoktam "megoldani", hogy kilépek és újra elindítom.