45528
-
#38560 hát minden plusz a sebesség rovására megy...sztem xp sem csúnya alapból csak már "unjuk"...nem azért mondtam h kötekedjek csak elég letisztult volt az itt linkelni szokott extrahiperszuper destkopokhoz képest, de sztem néhány már túl van csicsázva azok közt is...valahol a kettő közt van sztem az aranyközépút:) -
#38559 Minek bonyolítsam túl? xD Szerintem a vistára nem kell skin meg ilyesmi, mert nem olyan ronda, mint az XP vagy az ubuntu alapból. De amúgy tényleg, mivel lehetne még díszíteni, ami nem lenne a sebesség rovására?
Amúgy itt az Ubuntu 9.04-em
Később írok összefoglalót a mesterhármasról. -
#38558 ami nem mintha baj lenne, csak úgy megjegyeztem:D -
#38557 ez szinte egy alap desk -
#38556 Windows Vista SP2
Laptop... van még mellette Ubuntu is, majd később arról is jön a shot.
Jah és a mac-en meg félóránként váltakozik a háttér. Vistában nincs ilyen véletlenül? -
#38555 Köszi! -
#38554 tessék -
#38553 Ikon pakkot elkérhetem:)? -
#38552 htx -
#38551 ilyen -
milyen style? -
#38549 mint a hangulatom -
#38548 Tök fasza WP :)
elkérhetem ? -
#38547 Szép zöld flóra -
#38546 -
#38545 win7 + everest gadget + egy piros óra + egy winamp skin + váltakozó általam tetszetősnek talált hátterek
remélem tetszik! :_) -
Apocalipto #38544 Enyémre ménem voltál irígy? :C -
#38543 w7-re?:) -
Apocalipto #38542 Mire? -
#38541 [irigy] :D -
#38540 Windows 7
-
#38539 Mac OS X
-
#38538 Uxtheme patch azaz az lesz! Köszi a segitséget ! -
#38537 Melyik dokkot használod? Illetve honnan szerezted, meg milyen progival cserélted ki? (Gondolomy candybar 3) -
#38536 -
#38535 uxtheme patch vagy mia neve -
#38534 Google. Végén az oprendszert átírod arra, ami neked van. Csak rá kell keresni, program sem kell hozzá, lesz 1-2 file amit felül kell írni, restart, aztán el fogja fogadni a letöltött VS-eket is. Nekem duplakattra berakta, ha meg nem, akkor be kell másolni az egyik Windows mappába, leírásban úgyis ott lesz. -
#38533 Igen,de kell valami kis programocska, vagy patch féleség. Egy két MB. Azt fel kell rakni, aztán áttudja irni. -
#38532 tudtommal file atirással megy nem programmal -
#38531 Letudná nekem valaki irni, hogy melyik programmal tudom használni ezeket a skineket ? Köszönöm. -
#38530 Windows-ra nincsenek valami szépek... de ez talán megteszi:
Weather Clock 4 -
#38529 na pont ilyet mind neked :) -
#38528 tud valaki mondani olyan kis weather appot ami csak arra kéne nekem hogy kitegyem a tálcán az óra mellé hogy hány fok van? -
Apocalipto #38527 Most így:
-
#38526 Köszi, hasznos volt. Általában Emerald szokott lenni a téma dekorátor, ott elég keményen bele szoktam nyúlni a skinek kinézetébe, de most meghagytam Metacity-t.
Ha már tipp, akkor én most találtam egy új Gnome menu applet-et, ami lényegében lecseréli az elavult menü kivitelt, helyette ilyen Vista/Win7 féle start menü jön be. Választható több féle skinnel, stb. Egész jól lehet variálni, van benne kedvencek menü és társai. Illetve szintén tegnap fedeztem fel, hogy létezik Gnome Control Center is, amolyan Win7 féle vezérlőpult. Mindig is utáltam, hogy Gnome alatt nincs egy egységes kezelőfelület, a menübe préselik be a beállításokat teljesen elszeparálva egymástól, és nincs kereső. Na most ez a CC alapból fel van téve, csak Ubuntuék kivették a menüből, szóval vagy csinálsz launchert "gnome-control-center" paranccsal, vagy használod ez a GnoMenu appletet-et, mert ott van benne hivatkozoás külön gomb. Nem tudom ismerted-e ezt az applet-et, én tegnap fedeztem fel gnome-look.org-on, szerintem hasznos, sokkal jobb mint a sima gnome menü.
GnoMenu Lauchpad PPA repo -
#38525 "Ezt" tényleg jó volna beszerezni. -
#38524 jóh -
-
#38522 Ja... tipp:
Ha átakarod tolni az ablak 3 gombját a jobból a bal felső sarokba (mint Epüléknél), akkor:
- terminálba: gconf-editor
- felugró ablakban: apps>metacity>general ---> button_layout
ennek értékét írd át a "menu:minimize,maximize,close" helyett "close,maximize,minimize:menu" re (ezzel megcserélve a sorrendet!) -
#38521 Hát ezzel kapcsolatban sajnos nem tudok információval szolgálni :]