45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• szucsy89
    hát minden plusz a sebesség rovására megy...sztem xp sem csúnya alapból csak már "unjuk"...nem azért mondtam h kötekedjek csak elég letisztult volt az itt linkelni szokott extrahiperszuper destkopokhoz képest, de sztem néhány már túl van csicsázva azok közt is...valahol a kettő közt van sztem az aranyközépút:)
  • Slig
    Minek bonyolítsam túl? xD Szerintem a vistára nem kell skin meg ilyesmi, mert nem olyan ronda, mint az XP vagy az ubuntu alapból. De amúgy tényleg, mivel lehetne még díszíteni, ami nem lenne a sebesség rovására?

Amúgy itt az Ubuntu 9.04-em

Később írok összefoglalót a mesterhármasról.
  • szucsy89
    ami nem mintha baj lenne, csak úgy megjegyeztem:D
  • szucsy89
    ez szinte egy alap desk
  • Slig
    Windows Vista SP2

Laptop... van még mellette Ubuntu is, majd később arról is jön a shot.

Jah és a mac-en meg félóránként váltakozik a háttér. Vistában nincs ilyen véletlenül?
  • Pethy23
    Köszi!
  • Doddy a düdő
    tessék
  • Pethy23
    Ikon pakkot elkérhetem:)?
  • Bulykin
    htx
  • Doddy a düdő
    ilyen
  • Bulykin

milyen style?
  • Doddy a düdő
    mint a hangulatom
  • gabi89
    Tök fasza WP :)
    elkérhetem ?
  • hen-tes
    Szép zöld flóra
  • Doddy a düdő
  • hen-tes
    win7 + everest gadget + egy piros óra + egy winamp skin + váltakozó általam tetszetősnek talált hátterek
    remélem tetszik! :_)
  • Apocalipto
    Enyémre ménem voltál irígy? :C
  • Benny04
    w7-re?:)
  • Apocalipto
    Mire?
  • Hegi90
    [irigy] :D
  • Benny04
    Windows 7
  • Slig
    Mac OS X

• Doomista
    Uxtheme patch azaz az lesz! Köszi a segitséget !
  • Slig
    Melyik dokkot használod? Illetve honnan szerezted, meg milyen progival cserélted ki? (Gondolomy candybar 3)
  • Bulykin
  • kakaoskalacs
    uxtheme patch vagy mia neve
  • Ability
    Google. Végén az oprendszert átírod arra, ami neked van. Csak rá kell keresni, program sem kell hozzá, lesz 1-2 file amit felül kell írni, restart, aztán el fogja fogadni a letöltött VS-eket is. Nekem duplakattra berakta, ha meg nem, akkor be kell másolni az egyik Windows mappába, leírásban úgyis ott lesz.
  • Doomista
    Igen,de kell valami kis programocska, vagy patch féleség. Egy két MB. Azt fel kell rakni, aztán áttudja irni.
  • kakaoskalacs
    tudtommal file atirással megy nem programmal
  • Doomista
    Letudná nekem valaki irni, hogy melyik programmal tudom használni ezeket a skineket ? Köszönöm.
  • CheeBee9
    Windows-ra nincsenek valami szépek... de ez talán megteszi:
    Weather Clock 4
  • Shodan
    na pont ilyet mind neked :)
  • Shodan
    tud valaki mondani olyan kis weather appot ami csak arra kéne nekem hogy kitegyem a tálcán az óra mellé hogy hány fok van?
  • Apocalipto
    Most így:

• Ability
    Köszi, hasznos volt. Általában Emerald szokott lenni a téma dekorátor, ott elég keményen bele szoktam nyúlni a skinek kinézetébe, de most meghagytam Metacity-t.

Ha már tipp, akkor én most találtam egy új Gnome menu applet-et, ami lényegében lecseréli az elavult menü kivitelt, helyette ilyen Vista/Win7 féle start menü jön be. Választható több féle skinnel, stb. Egész jól lehet variálni, van benne kedvencek menü és társai. Illetve szintén tegnap fedeztem fel, hogy létezik Gnome Control Center is, amolyan Win7 féle vezérlőpult. Mindig is utáltam, hogy Gnome alatt nincs egy egységes kezelőfelület, a menübe préselik be a beállításokat teljesen elszeparálva egymástól, és nincs kereső. Na most ez a CC alapból fel van téve, csak Ubuntuék kivették a menüből, szóval vagy csinálsz launchert "gnome-control-center" paranccsal, vagy használod ez a GnoMenu appletet-et, mert ott van benne hivatkozoás külön gomb. Nem tudom ismerted-e ezt az applet-et, én tegnap fedeztem fel gnome-look.org-on, szerintem hasznos, sokkal jobb mint a sima gnome menü.

GnoMenu Lauchpad PPA repo
  • Wescone
    "Ezt" tényleg jó volna beszerezni.
  • szucsy89
    jóh
  • mflex #38523

• CheeBee9
    Ja... tipp:

Ha átakarod tolni az ablak 3 gombját a jobból a bal felső sarokba (mint Epüléknél), akkor:

- terminálba: gconf-editor
    - felugró ablakban: apps>metacity>general ---> button_layout

ennek értékét írd át a "menu:minimize,maximize,close" helyett "close,maximize,minimize:menu" re (ezzel megcserélve a sorrendet!)
  • CheeBee9
    Hát ezzel kapcsolatban sajnos nem tudok információval szolgálni :]