45528
-
#38520 Az nekem se akarja megjeleníteni a zene adatait :/ remélem a Karmic-ra javítva lesz -
#38519 Bocsi a sok hsz-ért.
Cheebee: nem olvastál valahol arról, hogy a gnome music applethez készül-e, és ha igen, akkor mikor Listen Music Player támogatás? Mert én nem vagyok hajlnadó mást használni, nekem az a beszt, és minden screenlet és plugin és applet támogatja, csak pont az nem, pedig jó volna, használnám. Régen azt hiszem volt is benne ilyen támogatás, aztán kivették, és később nem is volt jó hozzá, mert azóta kijött egy teljesen új széria.
Serva: így utólag amúgy én ugyan ezt kérdezném azoktól, akik dock-ot használnak superbar mellett. :D -
#38518 Ha esetleg más is ráharap, vagy használja, vagy valami (ez igazából ilyen téma oldal, nagyon sok program képes használni őket, nem kimondttan egyre van írva) akkor ezt jó lenne megszerezni, innen csak pénzért lehet letölteni. :/ -
#38517 Japp, és ez nem csak egy widget, hanem konkrétan háttérrel együtt, saját stílussal kicseréli az egészet. Lehet böngészni, rohadt sok van belőle. Win-es programot nem próbáltam ki, csak láttam hogy ott van, Linux alatt máshogy használom.
link -
#38516 értem , amugy szép =] -
#38515 Ilyen órát lehet Xp-re is varázsolni? -
#38514 Mert fent akkor is látom, ha az asztalt ablakok takarják el, viszont ha elmegyek a géptől, akkor az asztalon messziről is látszódik + jól néz ki. :D -
#38513 minek ide 2 óra? :D -
#38512 Ja és most nézem, hogy el van állítódva az asztalon levő nagy óra, de amúgy az dinamikus. :D -
#38511 Újra Ubuntu. Kicsit össze van csapva még, első próbálkozás, hiányos is, jobb alulról hiányzik a NowPlaying Screenlet, valamiért nem akar elindulni, de azé' mutatóba csak jó lesz.
-
#38510 http://href.hu/x/9pge -
#38509 ahah szal nemjo :DDDD -
#38508 http://iaro.3dmax.hu/kep/[AnimePaper]wallpapers_BECK_swordfish-II(1.6)_1920x1200_57602.jpg -
#38507 k giev me ur walpapar. tnx -
#38506 -
#38505 wp kérhetnékem van
linkeld be nekem kérlek! -
#38504 winampba természetesen -
#38503 Számot/hangerőt mivel váltasz? -
#38502 tudom hogy csak ezt irom, de ez is nagyon tetszik:-) -
#38501 köszönöm! -
#38500 nm=) -
#38499 Köszi!! -
#38498 enjoy :>
-
#38497 nice háttér !
el is kérném... -
#38496 samurize winamp media plugin -
#38495 Enyém most ilyen:
Most semmi tuning:)
-
#38494 Hátteret elkérhetném:) Köszi előre is! -
#38493 az a playing nagyon faja
mivel tudod így kiiratni? -
#38492 én még mindig xp
-
Ubuntu Snowy Sheep
The Dark 7 -
#38490 A-a. Indexelő alacsony prioritással futott, ha használtad a gépet, akkor ki is írta, hogy visszavesz magából, nekem soha nem is kerregett tőle a vinyóm, még ha újraépítettem vele az index állományokat sem. És alapból indexelő is csak akkor fut, ha valamilyen módosítás történt az indexelő alá eső mappákban. Én arról beszéltem, hogy kilépsz egy játékból és vissza akar tölteni mindent a memóriába, na akkor kerregett rendesen. De lehet akinek lassúbb vinyója van ott indexelő is kavarhatott, nekem az sosem tett be. -
#38489 amit ki is lehet kapcsolni ^^ -
Apocalipto #38488 Vistánál nem a superfetch kerregtette a vinyót, hanem az indexelés... -
#38487 Win7 is csak egy Vista, kicsit okosabb Vista. Elavult gépeken magától lekapcsol pár service, kevés memóriánál a superfetch nem tölti előre a programokat, illetve a superfetch már nem olyan "agresszív", és nem kerregteti a vinyót. A Win7 nagyon jó irány, és nagyon jóra sikerült, csak az emberek nem tudják elfogadni, hogy a Vista sem volt szar, és nélküle Win7 sem lenne. Lehet hatékonyabb lett pár dolog, de teljesítmény terén leginkább ott a fordulat, hogy kicsit önálló lett, és gyenge gépeken visszavesz magából. -
Apocalipto #38486 Vistától felfele a memória fogyasztás nem mérvadó - mármint az olyanoknál, akik voltak hajlandóak utána olvasni a memóriagazdálkodásnak, úgy látszik, te nem. -
#38485 Kicsit gyorsabb. Ja meg:
1G RAM-nál a Vista 700-at evett, 300 a lapozóban.
1G RAM-nál a Win 7 500-at eszik, 500 a lapozóban.
Ennyi :D Szarnak a pofon... -
#38484 A Win 7 az egy Vista SE, mint a 98-nál anno... -
#38483 TuneUp progiva úgy tudom meglehet de én nem nyúlok bele amíg nem jön ki progi!
Tapasztalataim, a Vista SP1-el és Win 7 RTM-el kapcsolatosak!
Amiket én tapasztaltam használhatóság szempontjából!
Tálcát lehet használni gyors-gombként Win+1,2,3...
Ablakokat könnyen lehet helyezni, akár gyorsbillentyűkkel pl win + jobra nyil stb...
Win 7 telepítés után számos eszközt felismer telepítés nélkül!
Gadgetek-hez nem kell futnia a hülye sidebarnak!
Kezelhetőbb UAC!
Sokkal jobb windows intéző!
WMP 12 használható, és szebb mint a 11!
Beépített nagyító, képmentő program!
Sticky Note nem gadget formájában fut hanem rendes programként!
--- Hirtelen ennyi! -
Apocalipto #38482 Hogy érted hogy tálca témájának megváltoztatása? -
#38481 Nem írtál semmit lényegest, remélem tudod, csak valami szekta féléhez hasonlítottál, akiknek semmi bajuk nem volt a vistaval, ezért kár volt koptatni az ujjaidat.
De miért nem írod le azt a rengeteg változást?
Mi az, hogy RENGETEG?
Jöhet pm-ben is, nagyon kíváncsi vagyok a rengeteg ég és föld változásokra!!!
Jah, és a tálca témájának megváltoztatására is érdekel, lehet, hogy lehetséges, én nem tudok róla.