Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
guglizz rá szerintem winre is van valami hasonló program
Bazinga!
Programot keresek, amellyel olyan desktopot tudok magamnak csinálni, mint a mostani érintõképernyõs telefonoké. Tehát hogy lenne benne mondjuk 3 féle háttér, és ilyen oldalra húzásos módszerrel lehetne változtatni, vagy valamiféle billentyû kombóval. Win xp sp3 az op rendszerem.
Köszi elõre is!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
13 éve itt. Szép idő.
És a hozzá tartozó Asztal:
Mielõtt kérdeznétek:
A kezdõképernyõ háttere ugyan az mint az asztalé, váltáskor olyan mint ha az asztalon lévõ dolgok eltûnnének és a csempék jönnek rá. Ráadásul ahogy az asztali hátterem automatikusan cserélõdik. A kezdõképernyõ háttere is igazodik hozzá. Sztem qrva jó így. A sokak által bírált csempés kezdõképernyõ így valahogy sokkal jobban beleintegrálódik az asztalba. Így kellett volna kiadni a 8-at.
Ezzel készült: Start decor8
/ okosság van hozzá /

I said oh lord Jesus it's a fire.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Tess 😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Amúgy Rainmeter alá is vannak olyan naptárak amibe lehet írni, de sajnos már nem tudom hogy hol láttam :/
olyan naptárat keresek ami kitehetõ az asztalra és kijelzi az eseményeket és írni lehet bele egy kattintással. Eddig csak olyat találtam ami csak informáló jelleggel mûködik. A Rainmeterhez sem volt semmi olyan amibe írni lehet. Tudnátok ilyet javasolni?
katt
Ez hasznos lenne..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
13 éve itt. Szép idő.
lemaradt a kép?!
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
nekem a VeRychard felirat is pl. mappa (csak üres)
Toolbar-ként tudod alapjáraton program nélkül (jobbklikk a tálcán > toolbars > new
neve: 7stacks
13 éve itt. Szép idő.