Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
[/img]
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Mielõtt még valamelyiket kérdeznék. És van szép nagyban is persze... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )
Segítségre lenne szükségem: az mitõl lehet, hogy sem az xwidget idõjárás, sem a win7 idõjárás minialkalmazás sem tud kapcsolódni az internethez?
Kerestem megoldásokat a neten, de végül is nem tudtam megcsinálni. Köszi!
rainmetert is magyarul használod amúgy?
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

itt van videó a témáról és a hozzá való cuccokról!
Sajnos azt sem tudom hogyan álljak neki 😞
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Három a magyar igazság.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Bazinga!

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Asztal:
Csempék:
Decor8-al megspékelve, szerintem jobb mint a hetes. 😄
13 éve itt. Szép idő.
de biztos van más egyéb program is, többit tényleg guglizd ki magadnak 😊
Bazinga!