UT - Strike Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
font color=red>NEM ISMERI FEL A GEF 2 MX EMET!!!!!DE MÉ???????????????<
CSOCSO
nekem már lejött nemsokára ki is probálom
I.C.ram
B*szki! Csak az jojjon be akit erdekel a dolog es ez nem egy teszt a jatekrol ahol a velemenyeket kell irni aki ide bejon annak nyilvanvaloan tetszik a jatek! en se megyek be piszkalni a CS-eket!
I.C.ram
436-os patch-csel indul CSAK!
tudatlan:
Kell hozzá az alap UT.

Jock:
Nem állt szándékomban vitát indítani. Csak azt szeretném megelõzni ami az UT topicjában már megesett. Olvastam Rince hozzászólást is. Ennek ellenére fenttartom azt, hogy: "Ide kértetik csak olyanoknak írni akiket az SF érdekel!"

Peace!

Rincewind & többi CS-es:
Emberek, tartsuk már annyira egymást tiszteletbe, hogy nem anyázgatunk bele egymás topicjába! Ez nem egy UT SF vs. CS topicnak indult, tehát senki se tegye azzá!
Ide kértetik csak olyanoknak írni akiket az SF érdekel!

ubi
feltettem es nem indul el!! az UT is fenn volt!! az UT elindult siman!! A SF valami hibara hivatkozott!! Help!! THX
Rincewind
Hááát...
Ízlések és pofonok.
Nekem nem jön be.
Rincewind
Én már megnéztem!
😊)
Rincewind
Szerintem tök felesleges nyitni egy újabb vitafórumot, hogy melyik játék a jobb. Ha õk ezzel akarnak játszani, akkor játszanak ezzel. A halál faszát se érdekli! Nekünk ettõl még nem kell!
Szóval CS fanok ne írjuk már ide a véleményünket mégegyszer errõl a koppintásról, mert felesleges! Semmi értelme egy újabb vitának. Uff én beszéltem!

Coine
Sztem elég jó kiegészítõ, nekem bejött, de nekem a CS is teccik, csak nagggggyon bugos a CS, ez vele a bajom, 1ébként SF és CS is király, SF-nek jobb a grafikája....
Játékélmény ? mindenki máshogy látja...

I.C.ram
innen ftp://free.supergamez.hu/patches/sf_160_win.exe
I.C.ram
varj adok linket!
Honnan lehet letölteni?

I.C.ram
ja es aki meg nem probalta ki toltse le szerintem sokkal jobb mint a Counter Strike (grafika, jatekelmeny, jobb fegyverek) igaz hogy 260 MB de max egy este alatt lejon meg 56K modemen is!!!

en ma jatszottam vele elsozor es d.u. 3-tol mostanaig jatszottam vele! mmarha jo kis game!
I.C.ram
szokott valaki jatszani vele? marmint a jatekkal a neten? mert ha igen akkor szoljon mert mar nagyon szeretnek magyarokkal jatszani!