391
Unreal Tournament STRIKE FORCE
  • Mighty
    Számoljuk ossze mennyien vagyunk :)
    Zrasf
    X
    Toms
    Nyiri
    ICram
    CSOCSO
    Mighty

Van még valaki? Bocs, ha kihagytam volna...
  • Mighty
    Hali!

Zrasf: A fordítást elküldtem.
    Sajnos a héten nem tudok játszani, mert éjszakás vagyok. De aztán két hétig szabin leszek, így reszkessenek a terroristák! :)

ps.: tudtok valami módot arra, hogy proxy mögül lehet valahogy játszani? Láttam egy bejegyzést a strikeforce.ini-ben ahol a proxy-t be lehet állítani. Ezt holnap este kipróbálom, be fogom hozni melóhelyre a játékot :)
  • I.C.ram
    Huhu!!!
  • I.C.ram
    kene mar egy nagyot jatszani
  • I.C.ram
    Vaz senki sincs fent a neten :(
  • I.C.ram
    na gyerekek kene mar nyomni egy nagy jatekot!!!
  • Mighty
    Ez tenyleg jo volna. Igaz en ma egettem egy cd-nyi mod-ot. (SF, U4E, RA, Inf, UnrealFortress, +mappackok)
  • Gabo
    Valamelyik újság lehozhatná végre ezeket a modokat a CD mellékletén. Egyrészt lusta vagyok letölteni, másrészt csak a hasznos játékra való időben tudnám megtenni. Ezt a szívást...
  • Árnyvadász
    A Tactical Ops mennyiben más, mint az SF?? Az SF-et kipróbáltam és nagyon bejön. Csak le kell feküdni és elővenni a távcsövespuskát, aztán jöhet a darálás.... Cool! A pályák nagyon jók és szépek...Ja igen: Túszmentés, Szökés csak multiban van??? És hogy lehet füttyenteni? :) Csak este érek haza, aztán addig sem ártana tudni mivel lehet előhívni...
  • CSOCSO
    nem aláztuk le de szinte egyenlően álltunk:)
    azaz full nem emléxem de nagyon jot játszottam a departoss al vagy kivel:) full nem emléxem a nevére! de jol elhülyültünk ketten!!!
    jah ma 9 kor kelltem tehát aludtam 7 orát:) cool!! 1 hétig nem leszek mert kanári szigeteken fogok fetrengeni;) na csáó!! az SF legyen veletek!
  • Mighty
    álljon meg a gyászmenet....
    te a web oldalukon akarsz csatlakozni???

Kéne egy irc kliens, vagy az UT beépitett kliense.
  • Roger
    Fórumokat már találtam a gameslink-en, csak chat oldalakat nem igazán.A popular chanel-nél ugyan felsorol oldalakat,de itt belépni nem lehet.
  • Mighty
    most nincs előttem, de megpróbálom leírni.
    Szóval a chat oldalon vagy, ahol lehet csatlakozni a gameslink.net-hez ez alatt van egy #utgames vagy valami hasonló. Ebben átírod a # utáni részt ftc-re, majd enter.

vagy a chat system ablakban join #ftc
  • Roger
    NA ez az, hogy itt hol tudok csatlakozni?
    Nem találom a chat-oldalakat
    (az tuti, hogy én vagyok a béna, de ha lehet, segíthetnél)
  • Mighty
    az #ftc vagy a #hunreal csatira connectalj
  • Roger
    A gameslink.net-en hogy lehet megtalálni benneteket?
  • Mighty
    Basszus. 2-ig? Akkor aludtam volna 3 órát...:)
    Az ismétlésben benne vagyok, de csak vasárnap este tudok online játszani. Akkor viszont orrvérzésig. :) (1 hét múlva 2 hét szabin leszek. Akkor orrba-szájba játszani fogok :)

Legalább lealáztátok azokat a spanyolokat?
  • CSOCSO
    Nyah huhh mekora mecs volt!!!majdnem kettőig nyomtuk!!kurva jó volt!!végre nem volt nagy léag meg ilyenek!!!Cool volt!! meg kell ismételni kár hogy holnaptol nem leszek mert megyek a kanári szigetekre!!!
  • CSOCSO
    Azt mesélje el valaki hogy miért lassul le a netem nullára ha az unreallal vagy annak modjaival játszom? tökmindegy mi csak unreal legyen és full megáll a netem egy 10-20 perv után!!szépen lassul majd megáll azaz mexakad az SF majd kijövök de a vonal még él..de már semmilyen oldalt nem tud behozni a net meg leáll az icq meg hasonlok! na ezt maygarázátok el!! ja és nem értem hogy 300as pingnékl miért van kurva nagy lag? merthogy életemben nem tdutam játszani lag mentes ut hiába volt az összes ember 300 alatt pingileg!
  • CSOCSO
    hm kéne eggyet játszani minekünk magyaroknak csakhát..nah mindegy!!!!
  • CSOCSO
    Nah uj felállás van!!! a gépityu négy tárral ha onilenabn vagyok mert mindenkit kinyirok:)) offlineban 2 tár plusz 4 gránát!
  • I.C.ram
    kene rendezi nagy SF osszecsapasokat
  • Dante
    thnx
  • I.C.ram
    na tehat mi a szarnak pisztoly???? az kurvara lelassit!!!!!!!!! ugyse fogod elloni mind a 4 tarat a geppisztollyal! ha igen akkor tanulj meg celozni :))
  • CSOCSO
    MEgvan!!!! valmit be kellet ixelnem! ahol van az egér vertikális megfrordítása van valami digital input vagy valami ilyesmi!! szal most nagyon komolya ha felfele görgetek előveszi a gránátotha lefele akkor ujra tölt!! nagyon komoly!!!!
  • Gabo
    Dante:
    Hülye kérdés, de full install-t raktál fel?
    Ha patchelést végzel akkor kérni is fogja a CD-t, de a másolttal is beéri. Full install esetén viszont magához a játékhoz már nem fogja kérni.

Mighty:
    CSOCSO-nál ez alap felállás. Rajta kívül mindenki hülye...
  • Dante
    nekem fennt van a 4.36-os peccs, mégis kér CD-t... nincs valami ötletetek mit tegyek? (azon kívűl, hogy rakjam be a CD-t ;) )
  • Mighty
    Akkor még egy ötlet a tárcserére: bindelj be inkább egy billentyűt erre a feladatra, hátha igy működik. (viszonyitási alapom nincs, mert nem rendelkezem görgős egérrel)
  • Mighty
    Hmmm. Egyáltalán nem hiszem, hogy hülye vagy. Ha ezt vetted ki a szavaimból, sajnállak. Honnan tudjam, hogy mennyire ismered a strikeforce-ot???
    Segitő szándékkal írtam, amit írtam.
  • CSOCSO
    Bemész au optionsra majd controls és ott haol vannak a jobbra ballra gombok na abban a kék táblának a legalsó mizéje az és ehhez nincs hozzárendelve gomb...sajna...na mindegy de szart sem ér a gomb ha nem lehet kuszni!! tényleg nem valami jo érzés nyomogatni jobbra balra mert mihez is kell gomb?
    Inv
    jump
    crouch
    Fekvés
    reload
    hm ennyi..a reload nem műxik jol a görgömön pedig a görgöm kurva jó nem olyan mint az összes szar egeren4 lehet érezni mennyit tekersz..nem olyanmint as ima egeren hogy tekersz tekersz de semmi...itt beleütközik valami szarba a görgö..miondegy renmélem értitek! cool!!!
  • CSOCSO
    Szerinted eniyre hülye vagyok!!!átlagosan ugy szoktam pakolni hogy gépfegyver 4 tárraé ,eg pisztoly+1 tár és 2 gránát...ezt mindig igy csinálom
  • Coine
    aha, és kell a 4.36-os Patch is, asszem...
  • I.C.ram
    gyere fol a irc.gameslink.net mirc chatre es aztan a hunrel szobaba!
  • UnConnecteD
    Egyebkent van az UT-hez olyan OpenGL driver, amivel ugy nezki nekem GF2-n , mint regebben Savage2000-el, azzal a S3MeTaL -lal.

Szoljatok, ha tuttok jo szervert.
  • I.C.ram
    lay proe erre az opciora kell berakni egy gombot
    csakk akkor tudsz felallni a fekvesbol ha ujra megnyomod a fekvest!
  • Gabo
    Megnézném, ha meglenne az SF... :-/
    Nézzetek el a esetleg a fejlesztők oldalára, vagy nézzetek szét a külföldi fórumokon is!
  • I.C.ram
    de en mar nezegettem de nem lattam semmi kulonoset a grafikai "rejtett" beallitasokon kivul
  • Gabo
    Csak tipp. Nem próbáltatok a különféle ini-kben szétnézni? Az UT mindent azokban tárol.
  • I.C.ram
    remelem ma is nyomjuk
  • I.C.ram
    Nagyon elvezetes volt a jatek :)