391
Unreal Tournament STRIKE FORCE
  • I.C.ram
    Mighty a granatos :)))) : hasra sajna nem tudom hogy lehet fekudni :((

Remelem ma is lesz jo kis game mint tegnap volt (6 ember) Mighty ahhoz kepest hogy kezdo egesz hamar belejott es mar irtya az ellen izomszoveteit :))
  • Mighty
    toms: milyen a net kapcsolatod? (kbit/sec)
    Kivancsisagbol ma este inditok en is egy servert :)
    Lenne egy kerdesem:
    Tegnap inditottam szervert 6 emberrel tok jol ment, legalabbis az elso kor vegeig.
    Utanna nalam behalt az inventory resz minden kezdeskor. Egy helyben befagytam vagy 8-10 masodpercig, utanna ha odamentem mar hasznalhattam az inventoryt, csakhogy addigra mar a tobbiek javaban gyaktak egymast. Jah, es a vege fele mar Rudynal is kinyult az inventory.
    Valami otlet a reinstallon kivul?
    .:FTC:.
    Az ugroeger legyen veletek :)
  • Jockey
    bakker akkor kell egy ut-cdt is kerítenem..;)
    thx az infot..
  • Mighty
    Ugyanis a SF az UT egy modja...
  • Mighty
    Igen kell!
  • Mighty
    Csak annyi tárat tudsz cserélni, amennyit magaddal viszel.
    Azért olyan lassú a serverek lekérdezése, mert az összes UT servert pingeli nem csak a strike force-osokat.

I.C.ram: hasra hogy lehet feküdni?

Mighty, a gránátos :)
  • CSOCSO
    Igen nekem görgös van de nem csinálja azaz egyszer tud tárat cserélni mousewheeldown...majd ha mégegyszer tölteni kéne már nem tezsi meg:((((((ménem lehet kuszni? meg ilyenek? mikro a haverom megláta hogy az ajton át lehet menni szinte meg a falakba belelog a csávesz kiröhögöt..nah mindegy:)azé cool!!jah nekem nem akart futni a net azaz elkezdte pingelni a szervert amig eljutott a 10 % hoz addig megöregedtem!
  • I.C.ram
    nincsen valami mas futas gomb vagy nem lehet valahogy atallitani?
  • I.C.ram
    ja es ICram(HUN) neven szoktam bent lenni a neten
  • I.C.ram
    az meg oke hogy csak akkr ha masodlagos hisz ugy realis de ha mar van a masodlagosnal akkor legalabb lathato legyen!
  • Mighty
    Koszi. Sejtettem, hogy van valami osszefugges a sok tar es a lassu gyaloglas kozott...:)

A celkereszt engem is erdekelne...Csak akkor latom, ha masodlagos tuzeles van..
  • I.C.ram
    hogy lehet valtoztatni a celkersztett?
  • I.C.ram
    az egyzserubb modszer : ha wheel-es az egered (gorgos) akkor a felfele gorgetessel tudsz fegyvert valtani a lefele gorgetessel pedig ujratolteni a tarat (nem toltodik automatan :))

lassusagot pedig a felszerelesed mennyisege illetve merete okozza tehat ne pakold tele az inventorydat mindenfele szarral a a tarakbol eleg altalaban 4db + 2granat ez az ajanlott +a megfelelo fegyver!

a fegyver valtasra visszaterve ha nem gorgos az egered akkor a controls-nal belehet allitani mas gombra is
  • Mighty
    Nah, akkor inkább beszéljünk a StrikForce-ról :)

Beállításokkal van gondom.
    Lehet valami egyszerűbb módon fegyvert váltani az inventory-ban turkálás helyett?
    Másik problémám, hogy a többi játékossal ellentétben, én szemmel láthatóan lassaban haladok a pályán (nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget a futásra)

ps.: Mighty[HUN] nickkel garázdálkodom :)
  • I.C.ram
    nekem se ismerte fel a GF2 Deluxe-omat csak a kivalasztottam hogy D3D (en is paraztam az elejen sot tobbszor is felraktam)
  • CSOCSO
    NEMTOM
  • CSOCSO
    okay én is kiválasztottam csakhát az ut igy nem fut jol de ez igen..nah mindegy fut és állat gamez nagyon nagyon!!!!!
  • CSOCSO
    NEM ISMERI FEL A GEF 2 MX EMET!!!!!DE MÉ???????????????
  • CSOCSO
    ANYÁDAT!
  • CSOCSO
    font color=red>NEM ISMERI FEL A GEF 2 MX EMET!!!!!DE MÉ???????????????<
  • CSOCSO
    nekem már lejött nemsokára ki is probálom
  • I.C.ram
    B*szki! Csak az jojjon be akit erdekel a dolog es ez nem egy teszt a jatekrol ahol a velemenyeket kell irni aki ide bejon annak nyilvanvaloan tetszik a jatek! en se megyek be piszkalni a CS-eket!
  • I.C.ram
    436-os patch-csel indul CSAK!
  • Gabo
    tudatlan:
    Kell hozzá az alap UT.
  • Gabo
    Jock:
    Nem állt szándékomban vitát indítani. Csak azt szeretném megelőzni ami az UT topicjában már megesett. Olvastam Rince hozzászólást is. Ennek ellenére fenttartom azt, hogy: "Ide kértetik csak olyanoknak írni akiket az SF érdekel!"

Peace!
  • Gabo
    Rincewind & többi CS-es:
    Emberek, tartsuk már annyira egymást tiszteletbe, hogy nem anyázgatunk bele egymás topicjába! Ez nem egy UT SF vs. CS topicnak indult, tehát senki se tegye azzá!
    Ide kértetik csak olyanoknak írni akiket az SF érdekel!
  • ubi
    feltettem es nem indul el!! az UT is fenn volt!! az UT elindult siman!! A SF valami hibara hivatkozott!! Help!! THX
  • Rincewind
    Hááát...
    Ízlések és pofonok.
    Nekem nem jön be.
  • Rincewind
    Én már megnéztem!
    :))
  • Rincewind
    Szerintem tök felesleges nyitni egy újabb vitafórumot, hogy melyik játék a jobb. Ha ők ezzel akarnak játszani, akkor játszanak ezzel. A halál faszát se érdekli! Nekünk ettől még nem kell!
    Szóval CS fanok ne írjuk már ide a véleményünket mégegyszer erről a koppintásról, mert felesleges! Semmi értelme egy újabb vitának. Uff én beszéltem!

• Coine
    Sztem elég jó kiegészítő, nekem bejött, de nekem a CS is teccik, csak nagggggyon bugos a CS, ez vele a bajom, 1ébként SF és CS is király, SF-nek jobb a grafikája....
    Játékélmény ? mindenki máshogy látja...
  • I.C.ram
    innen ftp://free.supergamez.hu/patches/sf_160_win.exe
  • I.C.ram
    varj adok linket!
  • Atomy
    Honnan lehet letölteni?
  • I.C.ram
    ja es aki meg nem probalta ki toltse le szerintem sokkal jobb mint a Counter Strike (grafika, jatekelmeny, jobb fegyverek) igaz hogy 260 MB de max egy este alatt lejon meg 56K modemen is!!!

en ma jatszottam vele elsozor es d.u. 3-tol mostanaig jatszottam vele! mmarha jo kis game!
  • I.C.ram
    szokott valaki jatszani vele? marmint a jatekkal a neten? mert ha igen akkor szoljon mert mar nagyon szeretnek magyarokkal jatszani!