391
Unreal Tournament STRIKE FORCE
  • Dikkma
    Ne szánalmaskodj már... format oszt kész, ne sajnáltasd itt magad
  • CSOCSO
    kurva jo nekem haldoklik a winem....és az unreal motor mindig meghal...tehát az sf is....
  • I.C.ram
    na akkor mar megyek is fel a netre jatszani :))
  • I.C.ram
    ezt a csajt nezzetek meg vazz :)))

• CSOCSO
    itt egy olyan kép hogy meghalltok tőle!!!! nagyon cool ahogy az az 5 ember egyszerre lövi egymást a fürdőkádban:)

• I.C.ram
    ejnye

• I.C.ram
    nA SuLyEd A fOrUm ToPiC !!!!
  • I.C.ram
    nekem egy sima Microsoft optical egerem van es teljesen jo anno 17500-ert vettem kb 2-3 honapja!
  • CSOCSO
    Jah igen!! azért más ha gamezban probálod ki az egeret vagy az asztalon mert az egérnek lehet állítani gyorsulást és az kurvaszar! azt ki kell kapcsolni ami nekem van az 16 ezer volt és kibaszott jo!! SF rulez!!!ma nem tudok játaszani mert bulee-zni megyek csumm
  • CSOCSO
    én értem ..lehet hogy szar egeret probáltál ki!
    amugy az én egerem kézre áll és sokkal finomabb mint egy sima szar egér amugy sokkal gyorsabban tudsz fordulni vele mint egy sima egérrel! pl nekem már szar érzés a sima egérrel jobbra ballra felemelni majd visszateni mert kb 2 szer körbe fordulok stb....
  • CSOCSO
    nekem ilyen bajom nincsen!!amuugy az SF ben is felmegy az egér...csakhát nekem hanyat egerem van ami szerintem ötször jobb mint a sima egér!!!
    és az összes haverom ezt mondja aki kiprobálta és használta párszor!!
  • CSOCSO
    tactical ops az jo? mert megvan de mindenhová tölteni kell minden szart......
  • Lacc
    Valaki rakjon már be erről a gaméról képeket! Szeretném látni!
  • Roger
    A nagybetűk már mennek!
  • Roger
    Érdekes, mert ahogy felraktam az 1.60A patch-et, képtelen volt felcsatlakozni bármilyen játékba, vagy chat-re, most visszapakoltam az eredetit, és tökéletesen megy. Jól sikerült a javítás!
  • I.C.ram

CSAK benztem
  • CSOCSO
    jah okay majh megnézem
  • Mighty
    Ha minden igaz, csak 32 bites színmélységnél működik rendesen...
  • CSOCSO
    jut eszembe!!!!!!!!nekem nem müködik a night google!!!elöveszem és a hülye tipikus alak full züld!!nem lehet átlátni rajta:(((((8
  • Mighty
    Hát most nem tudom mi van, én azt hámoztam ki a strikeforcecenter.com-rol, hogy egyik patch sem jó! Csak egy két hét múlva lesz valami a dologból...

Fiúk! már hiányzik a közös játék nagyon. Holnap este talán találkozunk. Hétfőn hótziher.
  • I.C.ram
    na mikor lesz mar kesz a "JO" 1.61-es patch?

• CSOCSO
    itthon vagyok:)
  • Mighty
    En meg nem, de mar vannak serverek 1.61-el, 1.60A-val es 1.60-nal is. Most igazodjon ki az ember....:)
    Probalta mar valaki ezt az uj v1.60A-s patchot, hogy kijavitja-e az esetleges inventory hibakat? ha nem, akkor fel se rakom :)
  • Roger
    Ez az 1.6 A, de még nem próbáltam ki, most szedtem le 1 órája.
  • Mighty
    Na most akkor mi van?????
    Meg nem tettem fel egyik patch-et sem.
    Az 1.60A-t tegyem fel? Mukodik rendesen?
  • Roger
    rajta (sorry).
    Amúgy 38.8 MB
  • Roger
    Van rajata három új pálya is.
  • Roger
    Strikeforcecenter.com-ra tegnap raktak fel egy patch-ot, ami visszatér az 1.61-ről az 1.6-ra, mivel állítólag vannak benne hibák. Érdemes lehet letölteni.
  • Mighty
    Fry! Köszönjük, hogy elmész ebből a topicból. Mi nem cs-ezünk, hanem sf-ezünk. Nekünk most ez jön be. Ne csináljunk flame-et a dologból. Mindenki azzal játszik, ami neki tetszik.
  • Fry
    Csak most tudok hozzászólni a dolgokhoz de szerintem ez a sf egy nagy kalap...
    Nem hiszem el ekkora amtőrséggel kiszúrják az emberek szemét már bocs de ekkora pofátlanságot, akkora cs koppintás mint a ház és még gyenge is nem anyázom az sf-et de aki kipróbálta már a CS-t az nem mond olyanokat hogy ez jobb. ennyi csá
  • Fry
    ne mazért gabo de i c ram hozta keverte a cs -t a témába a 2. beszólással CS RULZ
  • I.C.ram
    na mar kene rendezni nagy meccseket

CSOCSO egyebkent mar van SF magyar csapat : RASF

www.extra.hu/RASF
  • Mighty
    Megjelent az 1.61!!!
    Bővebb info a hunreal.5k.hu címen!
  • Gabo
    UT-ból van rip? Mit vágtak ki belőle?
    Videó nincs, audió trak nincs és a full install is csak 600 MB körül van.
    Fix ha másolt UT-ra gondolsz akkor az patchelhető a sima 4.36-tal is.
  • Mighty
    SF riphez? Van olyan egyáltalán?
    Vagy ay UT-re gondolsz? Próbáld meg esetleg a www.gamecopyworld.com-on
  • Mighty
    Meséljetek, ha este jó játék volt, mert csak délután tudok játszani a héten. Nyomatom az AmbassadorsLuck pályát :)
  • Mighty
    Akkor be kell még szervezni néhány embert :)
  • I.C.ram
    Subidubiduuuu
  • Mighty
    Hát persze, hogy kihagytam...
    Rudy
    stb... :)