391
Unreal Tournament STRIKE FORCE
  • I.C.ram
    Hello nekem az unokatesom baratja volt az idegenlegioban!! es nekik a FAMAS fegyver volt az altalnos dfegyver azzal kellett loni es allitolag kurvara szethuz pedig az idegenlegion nem egy CSONT-EMBER kikpzesere valo :)) ja es jol is fizet :)) a FAMAS fegyvert megtalaltjatok a TACTICAL OPS-ban a SPECIAL FORCES-nel !
  • CSOCSO
    Én is tudtam hogy nem lehet vele gyönyörüen egy csikot huzni amugy most mondta az ismerősőm hogy ö tud vele jol célozni és az a külömbség az orosz és pl egy magyar vagy német fegyver között hoyg az orosz fegyvert bedobhatod a sárba a porba a vizbe és ugyanolyan jol fog löni nem ugy mint egy német szar!! a nagbyátyám meg itt fexik az ágyamon és éppen azt mondja hogy neki nem ütött vissza a fegyver..hm hát mondjuk nem is 70 kilos tömény csont az ember...vállas meg midnen szal ez kinél hogy üt vissza..mind1.... amugy meg ha nem célzol a fegyverrel az SF BEN TULSÁGOSAN SZÉTSZOR!! Amugy megha vaélami iylen dolgo van elöb kérdezd meg hogy mé szerinted lehet löni vele egyvonalban??, mert ezt én is tudtam amit leirtál!
  • Gabo
    CSOCSO:
    Ha már lőttél volna valódi AK-val akkor tudhatnád, hogy még ha normálisan is próbálsz célozni akkor is elég szép szórása van. Ennek egyik oka a fegyver visszarugásából adódo elhuzás, a másik pedig az oroszok szép ráhagyása bizonyos helyeken. ;) (Alighanem csak az oroszok képesek vele holt pontosan célozni.)
    A fentiek többé-kevésbé minden fegyverre vonatkoznak.
    Egyébként az, hogy milyen jól tud valaki egy fegyvert használni, a gyakorlattól és a megszokástól is erősen függ. Ha valaki megtanulta az AK-t használni, tudja hogyan tartsa célra, hogyan ellensúlyozza az elhuzást és a visszarugást az nem fog tudni ugyan ezzel a technikával egy uzi-val is olyan pontosan löni, ha először fogja a kezébe. Stb. Stb.
    Ha a fentieket egy játékban is vissza tudják adni, akkor az felettébb dícséretes!

Gabo

U.i.:
    Bocs, ha kicsit off volt a témám!
  • Mighty
    A fegyvert JOL hasznalo keraktert valasztasz?
    Mert ha valaki az AK47-sel kitunoen banik, a sniper fegyoval nagyobb kilengesek vannak celzasnal, uzi-val nem tud celratartani folyamatos lovesnel, stb...
  • CSOCSO
    szerintem ez igy jo!!bár nemhiszem hoyg ennyire szanatszét lő mikör egyhelyben álsz és nem célzol!! azé az hülyeség!
  • I.C.ram
    tehat akkor szerinted is realisztikus vagyok :))
  • I.C.ram
    hehe :)))))))))))))))) LOL
  • Mighty
    Pedig veled is szoktam játszani :)
  • I.C.ram
    bocs nem velem hanem vele :))
  • I.C.ram
    Epp azert jatsznuk velem mert REALISZTIKUS!!

ja es a 2.0-as mar az UNREAL2 engin-ere fog epulni es teljesen kulon allo game lesz ingyen!!!
  • Árnyvadász
    Nálam az SF megbukott.No azért nem fogok belehalni :)). Addig is remegve várjátok az 1.65-ös javítást és bizony ám a 2.0-ást is! Lesz benne Fehér Ház pálya. Az biztos, hogy a SF pályái a legszebbek az összes többi mod pályái közül, csak a túlzott realisztikusság kicsit a játszhatóság rovására ment. Na de nem baj. Van másik :)))))) Ettől függ. még marad a gépen. Hely van neki. BYE!
  • Mighty
    kell meg a classic map pack is!
  • Mighty
    Toltsd le a 436-os nodelta patchet, az megy masolt cd-re is...
  • CSOCSO
    másolt vagy sem a patchnek fel kell mennie!! max ha olyan hogy noncd*s akkor non cd-s patchot kell hozzá leszedni majd jöhet azz SF
  • Lacc
    Azt kérdezném, hogy akkor mi kell a Strike Force-hoz? Kell 1 UT, meg le kell tölteni az SF-et, és már rá is rakhatom? Vagy kell valamiféle patch az UT-hez? Mert ha igen az nem, jó, mert nekem másolt, és arra nem ment fel nekem egy patch se...
  • CSOCSO
    :))))))))) hunreal:))))))))
  • I.C.ram
    ja bocs tenyleg nem hunreal :)) hanem unreal
  • Mighty
    akarod mondani FUZIO StrikeForce 1.60 Escape server :)
    Nem hunreal://....
  • I.C.ram
    szokta azt csinalni!! akkor azt kell csinalni hogy belepsz egy masik szerverre es arrol az szerverrol atconnectalsz a FUZIO-ra!!!!!!

AZAZ erre : hunreal://195.56.44.70:7777
  • I.C.ram
    ok :))
  • Mighty
    Majd elmondom :)
  • I.C.ram
    ja tenyleg Mighty te milyen munkat csinasz hogy van esti muszak is??
  • I.C.ram
    A fuzio altalaban mar hatkot uzemel!! csak nem biztos hogy van rajta valaki :))
  • Mighty
    A hunreal.5k.hu cimen megtalálod a FUZIO cimet.
    De csak az esti órákban van online!
  • Mighty
    Ehh. Ejszakas vagyok es melohelyrol nem tudok jatszani....
    Vasarnap nagy GE war lesz, azon mar mindenkepp ott leszek :)
  • I.C.ram
    hat meg jo hogy elethubb!!

egyebkent Mighty regen lattalak :((
  • Dikkma
    Élethűbb :))
    Na jó, ez nem Cs vs. SF, úgyhogy nem folytatom.
  • Mighty
    Kérlek fiúk (lányok), ne törődjetek az ilyen hozzászólásokkal. Csak vérszemet kap, aztán csak a sárdobálás fog menni.
  • CSOCSO
    CS:) mintha a q2-t hansolitanánk a q3 hoz:) a cs régi és szar!! az SF jobb ujabb szebb és élethübb!!!
  • CSOCSO
    nah ha strike forcoznánk az jo lene meg ha a roger el is tartanánk a kapcsolatot:) szerintem kurva jo ez a dolog...
  • I.C.ram
    hehe:))
  • CSOCSO
    o...k...a...y...
    ....i...g...y...
    j...o...?...?...?
  • Mighty
    Mit akartal leszednei? A rogerwilco-t?
    Keresd a download.com-on.

CSOCSO! Volna egy keresem: irj lasabban. (vagy legalabb olvasd elobb vissza, mit irtal) Mert pl. a 168-as hozzaszolasod kicsit erthetetlenre sikeredett :)

chaten meg ircen meg elmegy igy, de ez egy raeros forum.

ps.:nem sertesnek szantam :)
  • CSOCSO
    ahamm! szal megvan az egész!!kurvára nem lehet érteni ki mit dumál de mindegy-.. a szar az hoogy 3 perccenként összeomlik a beszélőprogi!!szal ha dumálni akarok a haverokkal akkor az ip met megadom ök csatiznak a progival rám és akkor tudunk eggyüt beszélgetni...tehát midnenkinek meg kel lennie a proginak!!ez akármilyen progi alat jo ehhe az cool!!nah midnegy majd kiproszálom!!csumm ja jo cimet azaz olyan cimet adjatok ahol tuti lejön mert ahonna akartam leszedni az jelszavas volt és 10szerre tdutam keszedni!!
  • CSOCSO
    tehát letölötm és akinek van ilyen szarja( microfon9 az oda bejön és halljuk egymást?tehát külön szobát kell nyitni?
  • I.C.ram
    szeretnek venni uj procit+alaplapot e nem tudom milyet vegyek PLS adjatok tanacsokat!
  • CSOCSO
    hm ez aranyos!!! beirtam a 163 as üzenetet a lantee nak majd bemásoltam a 162 est de előbbre tettte be mint a felső.pedig a felsőt irtam elöbb!!!
  • CSOCSO
    szerintem elég lenne ha midnegyik gamezban 8 deathmatch meg team meg menekülés meg ilyenekben lenne 20-20 szerver!!nekem nem kell több!!én nem szeretem az ut-t sem ilyen szempontbol!!van 1 millio szerver s azt sem tujam hova menjek!! az meg hogy a haverom csinál anyámkibja néen és találjam meg na az lehetetlen!csak ip cimmel tudsz tájékozodni!!szal nekem az SF majdnem jo!egy kcisit lehetne több!de mindig vannak szerverel ahová be tudok menni
  • CSOCSO
    Nah kéne segítség!!!! Van olyan fejre akasztható microphonom!! nah ehhez milyen progi kell hogy CS meg UT meg Q3 alat tudjak beszélgetni? de ez mit jelent? fel kell hivnom a haveromat vagy mi? vagy melyik az a progi amelyik azt tudja hogy ha bemondok valamit kiirja mintha én irtam volna be (Say:)
    Meg hasonlokŰ!szoval hogy müxik ez a dolog amugy miket lehet vele csinálni?mennyivel lesz szarabb a pingemmeg hasonlok! előre is köszike!! csákány!
  • CSOCSO
    :)))))) ien 15 megát csak ugy letörlök:)