391
Unreal Tournament STRIKE FORCE
  • Cobra11
    I.C ram köszi a választ.
  • I.C.ram
    436 patch-csel nem keri a CD-t
  • I.C.ram
    hat kene is
  • Zrasf
    Nah Iam On Fire! De megint megyek 5napra nyaralni... de ha megjöttem igérem h szervezek egy jó kis RASF gamat..:) SF 4e
  • I.C.ram
    Skorpio te jatszol egyaltalan vele?? :)))))
  • I.C.ram
    csuszik a topic!! mikor jelenik meg az sf 1.65?
  • I.C.ram
    RIP-nel semmi esely a krekk nelkuli patchre :)) szerintem szerezd be inkabb a CDt :))
  • Cobra11
    Na megoldódott a problémám.
  • Cobra11
    Csak azért kérdeztem mert rippelt ut-vel játszom, de találtam egy törést a 4.36-hoz. Köszi a választ. Hogy érted ezt, hogy törve van a cd? Hogy nem jogvédett?
  • I.C.ram
    keri! de akarmilyen CD-t berakhatsz neki ha felvan krekkelve!
  • Cobra11
    Az lenne a kérdésem, hogy az UT 4.36 patch telepítésekor kéri a CD-t?
  • Mighty
    Inkább az UTBuilder által kreált mapokat preferálom....
    Egész jóra sikeredtek.
    Sajnos Escape pályákat még nem nagyon csináltak...:(
  • ATi
    Ennek a palyanak valahogy total nincs SF feelingje, inkabb valami Sztar Varsz...
  • CSOCSO
    itten van egy kép!! a pályák rohad jok a nintendosak is meg a többi is ez nagyon teccik pl:
  • CSOCSO
    rohadt jo emberek!! menjen mindneki a www.strikeforcecenter.com ra csomo uj pálya van ( duke nukemesek golden eye-s ami nintendo gépen volt a legjobb fps!! na csákány!!!!jah nálam rohadtul akadozik nem értemmiért!!legyen 640 es felbontásban meg low detailban rohadtzul akad!!!sde mé? mondjuk most az ut is.. a tactical ops az megyeget( p3 600 as geforce 2 256 mega ram)
  • marlowe
    Nos,

Magyar Tactical Ops 2.0 server

193.6.159.211:7777

• I.C.ram
    pedig van ATi sot en csinaltam :)
  • ATi
    hmm, nem is tudtam, hogy itt a SGen is van SF fórum...
  • Gabo
    Cobra11:
    Ha rám hallgatsz az UT azon kevés játékok között van amit érdemes rendesen megvenni. Ma már 3999 Ft-ért a bővített Game Of The Year verziot is megkapod. Ráadásul így megsporolod a Bonus Packok (kivéve a 4.-ket) és a 4.36 patch letöltését. Kapsz extra texturákat, Rocket Areana és Chaos UT modokat is mellé.
    De végül is Te tudod...
  • Cobra11
    Kösz a választ. Lehetséges, hogy ma meg tudom szerezni az UT ISO-t úgyhogy tökmindegy.
  • Gabo
    Cobra11:
    Ha jól tudom ez így van. Amikor kijött a 4.36-at módosítottak a modok betőltésén és kezelésén. Mind az SF, mind a TO új részei ennek megfelelően készültek el.
  • Cobra11
    4.00-sal el sem indul a Strike Force és a Tactical OPS?
  • Gabo
    Volt már szerencsém olyan emberhez aki még a játék hivatalos oldalát sem találta meg. :))
  • Mighty
    Hehe, szerinted nem olvassuk mi a strikeforcecenter.com-on megjelenő dolgokat??? :)
  • Gabo
    Hi SF-esek!

Nem tudom mennyire nézegetitek az mportal-t, ott találtam nektek egy címet. Jó olvasást!
    http://sfhelp.strikeforcecenter.com/playerFAQ.html
  • Todd
    Tactical Ops 2-őn honnan lehet letölteni?
  • Mighty
    Na! Eloszor is nem kell a cd. Eleg, ha vel van telepitve az ut es a legfrissebb (4.36) patch fenn van.
    Botokkal lehet jatszani a SF-ban es a TO-ban is.
    TO-t meg nem forsziroztam nagyon, de SF-ben mar kezdek halado lenni.
    SF-ben botokkal csak DM v. TDM palyakon tudsz jatszani. Escape es Hostage Rescue csak online jateknal lehetseges.
  • Cobra11
    A Tactical Ops-nak kell ut cd?
  • Cobra11
    Hát akkor ezzel sem fogok játszani, mert csak az ut rip van meg. Még jó, hogy nem töltöttem le.
  • Gabo
    Cobra11:
    Az első kérdésre pasz a válaszom, bár furcsálanám, ha sehogy nem lehetne botokat használni benne. (Nem tudtam még kipróbálni...) A telepítéshez UT kell! Valószínűleg egy jó másolt CD a legfrissebb patch-el megfelelő neki.
  • Cobra11
    Azte szeretném kérdezni, hogy csak multi mod?Vagy single is. És hogy kell-e UT cd a mod telepitéséhez
  • I.C.ram
    na megcsinaltam a "Segitseg!!!!!!!!!!!!" topic az!
  • I.C.ram
    ok csinalok egyet nekekd CSOCSO :))
  • I.C.ram
    nekem 1200*1024-es felbontasban van 32 bit es akadozas mentesen megy a jatek atlagban olyan 60-80-FPS-sel es P3 600-asom van egy Asus V7700-as deluxe-szal ami 64 MB-s + 330 MB memoria
  • I.C.ram
    foleg ha meg olyan karaktert valasztasz a jatekban aki ert hozza annak szinte 0-nak kene lennie a killengesnek! es aki nem is rt hozza annak se kene tul nagy kilengesnek lennie :)
  • I.C.ram
    Szerintem is vannak benne tulzasok pl a tavcsovespuska!! ha belenezel egy tavcsobe a puskan bove nem leng ki ennyire nekem volt a kezemben egy tavcsoves legpuska :)) es abszolut nem lengett ki talan egy ket mm-et
  • l3alF1aKe
    Nekem szerencsém volt, mert a fegyverjavítósokhoz lettünk beosztva, így öreg korunkra 3 tár saját lőszerünk volt.-) Öregkori ismétlő lövészetünkön pedig engedélyt kaptunk a 3 tár ujított lőszer felhasználására, amit bemutatásra használtunk fel, mégpedig arra, hogy hogyan viselkedik a teli gyomor, az üres gyomor, a Zsuk ajtó, a 8 as páncéllemez, 1m*1m*1m es farakás, és egy konténer, ha egyszerre több golyó is éri felületüket. Mondhatom szerintem nyugodtan, hogy a fegyver szórása kb. reális, de egy hangyányit mégis eltulzott. Ekkora szórást az általunk használt 50 M es lőtávolságnál tapasztaltunk, ugy emlékszem, bár ez már 5 éve volt..
    Persze most a távolságokat nehéz belőni egy programban..ugyhogy mondhatni egész jó kis program.-)
  • Gabo
    Na ja! ;)
  • Mighty
    Azért lehetett volna több lőgyakorlat is katonáéknál, nem? Kicsit kevés volt az a pár lövés...
  • Gabo
    CSOCSO:
    Semmi újat nem mondtál nekem, már túl vagyok a katonaságon. Így amiket leírtam első kézből tapasztaltam meg. :)
    Amúgy minden fegyvernek van valamilyen szintű visszarugása. Megfelelő tartással ezt lehet ellensúlyozni. Nem véletlen, hogy általában géppuskával is hasalva, gondosan kitámasztva szoktak lövöldözni. (Ehhez is volt szerencsém ;))
    Vagy az sem véletlen, hogy AK-val is vállgödörbe támasztva egészséges az olmot szorni. Csipőből senki nem fog vele pontosan célozni.