1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#1086 ja igen bocs, egészen pontosan a mission terminal képernyőjét kell a bal felsőbe rakni
-
#1085 fel kell tenni a bal felső sarokba, és teljes képernyőn nem mükszik csak ha ablakba játszol
egyébként van egy angol leírása a telepító csomagjában, ott minden le van írva
-
BonemanX #1084 Nem tudja valaki, hogy a ClickSavert hogy lehet használni? -
#1083 sajos nincs nem játszottam agenttel és nem is ismerek egyet sem, annyit tudok róla hogy sbipe-olni tud, de hogy az miért jó azt már nem:)
agent fórumokat, leírásokat nézegess
meg kérdezősködhetsz itt is:
hws ao fórum -
#1082 Nem. -
meckone #1081 Hali! történt egy kis baj:) öcsém játszott és a kis okos kitörölte az összed karakteremet! vissza lehet hozni őket valahogy? pls help -
Lammer at Work #1080 1073ra van 5leted???
-
#1079 a könyveket össze kell pakolni egybe, az ape of fistből van összsen 5 db, a tree of e.-ből összesen hat darab
az inventoridban megfogod a kettes könyvet bal klikkel aztán shift+jobb klikkel rárakod az egyesre, aztán megfogod a hármast és rárakod az egyespluszkettesre, aztán fogod a négyest....és ugyanígy, ha kész vagy megkapod az összefűzött könyvet (completed)
ezekután meg kell keresned "Hermit"-et, ő egy npc és odaadnod neki
itt találod: 827, 2298 (static, Tir Desert, Greater Tir County)
egyébként ajánlott olvasgatni ezt:
stratics.com -
meckone #1078 hali! megszereztem mind a 6 könyvet templomból, de nem tudom őket használni! segítene nekem valaki?!:D thx előre -
Nagyapi #1077 Köszi.
Ha volna pénzem megérné, úgy éljen Funcom, de hát............... -
#1076 Ugyanaz az email, amit mar regebben is elkuldtek.
#729 Uzenet.
Ingyenes SL letoltes es felaru havidij.
Tehat nem ingyenes, csak maga a kliens letoltese. Ha upgradeled az accountodat, attol kezdve koteles vagy fizetni, ha jatszani akarsz a havi 7.95 eurot, igaz az eredeti dij az 14.95 lenne. -
Nagyapi #1075 Angolul tudó fórumozó kerestetik.
E-mailt kaptam(tunk) a Funcomtól a Shadowlandsról, miszerint március 17.-ig meghosszabbítják a free regisztrációt. Eddig úgyvélem jól értettem, de a többi nagyon nem tiszta, mert a Notum War is bele van szőve, ami az én, a zerot nyujtózkodva sem elérő angol tudásomnak már bekavart.
Legyen olyan jó valaki leírni magyarul a lényeget.
-
meckone #1074 sziasztok!!!!:D lenne egy kérdésem! csak akkor tudok nagyon sok pénzt összegyüjteni ha templomban öldöklök vagy ha küldiket csinálgatok? vagy esteleg van valami hely ahol milliók jönnek össze egy óra alatt?
biztos nincs:(pedig kéne sok cucc! jah és még valami! feltűnt nekem , hogy mindenhol rohangálnak a kék fixerek, van egy fixim 26os szintű viszont esélye nincs szegénynek, hogy kék legyen... :( hogy van ez?valaki meséljen plz -
#1073 skacok!
szeretnek mar tenyleg Agent lenni, illetve kihasznalni a kaszt adotta lehetosegeket...a hologram.-os cumokat, fingom sincs mit csinaljak vele...
ha valaki elmagyarazna hogyan kene, az kapna 2 rekesz virtualis sort... :D -
#1072 hjaj lehet hogy neked van igazad, én is gondolkodtam már ezen, majd mekérdem a készítőjét.. -
#1071 szerintem azt a skint a regebbi patch-hz optimalizaltak... en is probalkoztam, nekem szetesett... patch problema gyanusan... majd ha atirjak 15.8.3ra, akkor lesz a tutko -
#1070 pedig nagyon hasznosnak tűnik, pl kedvencem lenne /ha működne/ a leghamarabb lejáró buff visszaszámlálója...
de azér köszi -
Donihun #1069 én ég sosem probáltam skineket fogalmam sincs -
#1068 na nekem van egy kérdésem
feltettem egy nagyon szupi kis skint a dovve félét, de nem minden olyan mint a preview képen, pl más az inventorim, magmaradt bal és jobb alul a két nagyhelyet foglaló menüsáv, nincs buff lejáratot jelző indikátor, kompassz nincs beépítve szépen az oldal aljára... miért van ez?
néhány dolog viszont tényleg jó... de a többi miért nem mükszik vajh?
-
Nagyapi #1067 Lehalt a topic.
Mi van gyerekek. Már mindenki tud mindent?
Egy szolid 80-as csapat mérsékelt gyakorlattal rendelkező MA 83-ast nem keres véletlenül.
Este 19h-tól, kb 23h-ig.
Jelige : csapatban dől az XP. -
Donihun #1066 sürübben lösz, burstnél dupla
-
andrej #1065 Hogyan működik két egykezes távolsági fegyver együtt. Duplát sebez?
-
Donihun #1064 najó lehet, hogy tényleg:)
szar napom volt akkor:) -
#1063 :)
köszi itt megtaláltam mindent :)
/szóval lehet lootolni de csak azt amit nem mentettél/ett le insuranceban../ -
Atomcsirke #1062 Néha jól jönne egy "Szerkesztés" funkció...
Inkáb berakom plain textben:
http://ao.stratics.com/content/guides/general/pvp.shtml?s= -
Atomcsirke #1061
Player vs. Player Combat -
#1060 srácok ha valakivel pvp-be keveredem akkor halálom után kilootolhat? azaz elveheti minden cuccom ami nálam van?
-
#1059 jaj gyerekek, mér kell ilyen hangon szólni a másikhoz? aláírom hogy zero nem egy rajongói hozzászólást eszközölt itten, de ez azért szerintem ez a válasz erős
túlzás..:(
-
Donihun #1058 illetve multi ranged igénye:) -
Donihun #1057 Gamma Ejector
Találtam komoly fegyot:)ha nem akarsz mausserezni ez komoly darab
és egykezes lehet mellette másik, vag kettö ilyen de nagy a dual wield igénye -
Donihun #1056 mmegnéztem a dmg calculatorban a maussert meg a supressort
és eléggé a mausser nyert ugyanolyan képességkkel:)
Maussser
Supressor
de mondjuk a fullauto az kemény tud lenni, ugy kb picit jobb a supresssor, de rengeteg ipt kelll rákölteni
ugyhogy nem éri meg fixevel szerintem mausserezni -
Atomcsirke #1055 De gondolom még a fül-implantjaidban is burst/smg van!
Én is gondolkodtam azon, hogy inkább a mostani lvl49-est kéne átalakítani, de a 40-eshez már megvettem az alkatrészeket. A Carbonium plate valami kib***ott drága hozzá! Nem lenne most 50k kreditem egy lvl50 körüli lemezre...
p.s. Érdemes szerinted az MG/SMG és Burst mellett a Full Auto-ra is nyomni? Nézegettem a Supressorokat, elég hatékony alapfegyvereknek tűnnek azok is!
-
Donihun #1054 Rubi-Ka lakossága találtam jópofa linket:) itt meglehet nézni hogy miböl mennnyi van AOban:) érdekes hogy kb fele-fele arányban oszlanak meg a clánosok meg az omnisok minden szinten:) -
Donihun #1053 Chemicaliám:)
hazudtam az tegnap elött volt:) 54es szinten már ezt használtam:) -
Donihun #1052 Én tegnap dobattam összee egy ql 112es chemicalt:) aranyos kis fegyo
keress meg játékban és elviszleg traderhez!!
gasfisco a karim most -
Atomcsirke #1051 Ehehe... nem tom, nekem nem hiányzik, sőt, igyexem nagy ívben elkerülni. Kellemes sztorikat olvastam a hivatalos AO fórumon olyan kis "kecsegékről", akik még a csapatba beépülve, ToTW-hentelés közben- amikor igencsak szükség volna az összjátékra - is képesek "flagged"-é tenni a társaság egy részét, csak hogy utána begyüjthesség ex-csapattársaik trófeáját! Na, az ilyen "mentálisan terhelteknek" (finom voltam és úriember) találták ki a Q3A-t, meg az UT-t! -
Atomcsirke #1050 Testvéreim az Úrban!
Ki tudna összelegózni nekem egy lvl 40 Mausser Chemical Streamert?
A hozzávalók megvannak, szerintem még szét is tudom kapni, mert a Break & Entry-m megvan hozzá, de az összerakásához kellene némi Weapon smithing meg Engineering, amire nem szándéxom gyúrni a tartalékpontjaimból!
-
#1049 Na..miután rájöttem a saját -hüleségemre-ezt megosztom a forummal.Szal!!!!
Ha enzsiner vagy..és a robotodnak kakukk,halál,szevasz---akkor a "Automaton" nevü okosságot kell használni...ebböl alapbol kapsz a kezdésnél,aztán késöbb fejlesztett verziok is beesnek./Flawed,Patchwork,Common,stb/...ha kill után ezt használod akkor beteszi az invertoridba a robot behivásához az ikont.Pont,ennyi.
Emellett mindenkinek -aki kezdö,mint én-ajánlom a nyubi szigeten a nano-alapcsomag megvételét,átnézését,mert ebböl némi támpont adatik karakterünk jövöbeni elsajátitható képességeiröl./6 db nanokristály van benne-1600 ért.
:))))
Tengely/Nanomage-Engineer/lvl .11/Klán -
Donihun #1048 lehet duelezni az arénákbanvagy kaphatsz pvpflagot amitöl bárki megtámadhat stb,stb van sok modja anak hogy leversd a fejed pvpben -
Donihun #1047