Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
nem ismerem az endzsi kasztot, de szerintem ezt spec képességet te akármikor használhatod, bmikor megidézhetsz egy robotot egy ideig tart aztán eltûnik de egy idõ után újratöltõdik a képességed és újra nyomhatod (ebbe a játkba nem érdemes félni semmitõl, nyugodtan próbáld ki:)))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Ryleh
Nakérem!
Elcammogtam 1 engineer karival 7. szintre.
Eddig 3 képességet tudok aktivan használni-ezeket látom az NCU-ablakban is.
Viszont a droidomat még mindig nem mertem aktiválni,mert még nem találtam semmi infot rola.
Ezért most bemásolom ide az infolapját,és ha vki érti akkor lécci osszameg velem a lényeget.

"""Engineer Automaton Shell
NODROP UNIQUE
Quality level:1
Requirements:
Use:
Engineer
Matter Crea from 8
Time&Space from 8
Must have no other regular pets.

Charges: 1 (Splitable)
Description:
This is the deactivated shell of an Engineer's robotic pet.Use it (Right-click on it) to make it run. You could (if you recover the carcass) recover enough parts to start it once more if it is disassembled. This automaton can be used by Engineers only!
""""
Idáig a metapszi karimmal -amikor a pet-em kinyult-simán idéztem 1 ujat,de ennél nem tudom mi történik ha elveszitem.

Köszi elõre is...
JAAA!!ezt a karit -mindent ki kell probálni alapon-a klánosokhoz léptettem be....

Név: Tengely
lvl: 7
Faj: nanomágus
Szakma: engineer
Jelenleg Athén-ban ül :))))

Ryleh
Hi.....metapszi karim nagyon teccik..:)))..de az ember,mindig kisérletezik.Az enzsájneeer kari a nyubi szigeten kapott 1 droid megidézésére cuccot.Csak az a böki,hogy ez ugytûnik:1xeri alkalomra szolt,azaz a droid lelépett,felszivodott,és annyi...vki tolt ilyen kasztot?
Sajna honi nyelven nemnagyon találtam infót errõl a kasztrol...köszi:)

Lammer
koszonom!!!
lehet csak hajnalba, vagy reggel megyek fel, mert egy 48as szoli utan vagyok amibol reggel jottem haza, es meg nem pihentem semmit... ha kialszom magam, pattanok is fel izibe... :) koszi!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

keress meg
gasfisco val vagyok mostanság és benn elmondom

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Lammer
Sziasztok!
nagyon allat a jatek, nemreg kezdtem, de lenne egy kerdesem(tobb is, csak ez most erdekel a legjobban) Agent-el nyomulok, es szeretnem hasznalni a holo cuccokat, pl: doboz. palmafa, meg ilyesmi, namost asszondja kellene hozza egy kamera, azt meg lehet vasarolni 1altalan, mert egen foldon nemtalalom, es ha igen, sok penzre szamitsak? gondolom eleg magas skill kell hozza...
hmmm koszi a valaszt elore es sorry mert n00b vagyok... :)
PS: hogyha ott a fegyver specjebe, hogy Snipe, azt hogy tudom elocsalogatni??? akcio gombra? (mint pl ugye az aimedet, vagy burstot) vagy ez egy passziv skill, ami onmaga aktivizalodik?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Tehát pl. Trader. Köszi.

ha olyan küldit küdesz amiben egy forma likvidálása a feladat, az asszem unique szokott lenni

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

az nem feltétlen kaszt függö
tradeskill kell hozzá
de nanotechnél meg tradernél érdemes probálkozni

Ryleh
Hi....hol tudok autot,egyéb jármûveket venni,nézni?....omnis vagyok.
És még azt kérdezném,hogy szolo küldiben is van olyan amiben UNIKUM lény van?mert idáig csak csapatalapuban láttam ilyet...thx

Melyik karakter tud fegyvert, planktokat készíteni a legkönnyebben? Szeretnék indítani egy olyat is, hátha tudok a kendvenc MA-mra valami extrát felpakolni. Vagy ha össze akarok rakatni egy ütõs planktot, kit cseszegessek?

Oke, köszi, veszem.

van nagyobb!
13%os
lehet venni a boltban az MA nanoknál

titlet kell lépned ahoz hogy fejleszthesd tovább, azért vaan igy, hogy amit elhanyagoltált skillt, de kéne azt fel tudd hozni picit

aPa
kiírja növelésnél, ha nem tudod, hogy miért :)
- vagy title level határ (ha azóta léptél 2 szintet, akkor nem ez a helyzet)
- a skill bázistulajdonságai alacsonyak. nézd meg milyen abilitykre épül, és növelj azokon.
Ha piros vmelyik szám, az azt jelenti, hogy van rajtad valami, ami azt a tulajdonságot csökkenti (pl. Vagabond kabát strength-10, range meter sense-1, stb.)
Ha sárga, akkor meg pont olyan dolog van rajtad (akár implant vagy spell), ami növeli az adott skillt

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

jah és azért nem tom növelni mert fullon van de már 2 szintet léptem és így se
hali! indítottam egy meta physicist karaktert és 13.szinténl már nem tudom tuningolni a nano&aidingben a dolgokat.... miért nem vagy mi kell hozzá? ja és mit jelent ha a skilleknél van amelyiknek sárga vagy piros színû a száma???
Találtam olyat ami 8%-al növeli a critical hit-et. Tudsz ennél nagyobbat, vagy ne is keressek?

Pink Tiger
vannak nanokristályok amik a kritikál esélyének százalékát növelik

Gnome
szpídek közül szvsz mindegyiket(dodge/run/és a fegyverednek megfelelõ) érdemes magas szinten tartani....pl az elsõ nanomagemnél egyáltalán nem növeltem a dodge-t se és a futást sem...így trainnél 70%ban meghaltam...szal növelld csak õket..

Semmilyen kaszt nem kap ajándék kristályokat(kivéve kezdéskor)....max ha fennvan a Shadowlands akkor kapsz title váltásoknál perkeket(elég hasznosak néha)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ryleh
Hi..
A metapszi kasztnál szintlépésekkkel együtt kapok plusz "programokat"/mint pl: a Mind Pain,stb...vagy eztán a nanokristályok megszerzése,használata nyit uj lehetõségeket az ilyesmiben?
Köszi

A speedek közül melyik fontosabb?

van buff rá, de azt csak kb 90-100 környékén tod majd használni asszem

A francba, ha jól értettem a server vartyogását, megint leáll kb. 3 órára,és valamilyen 15.8.2.-es patchról is szó van. Kezdõdik megint a sorbanállás. Biztos ami bizti, kerestem egy nyugis helyet, amíg tart.

Mehetek az Anarchy-Onlinera addig elméleti továbbképzésre.

MA ismerõk! A Critikalt mi növeli?

Ryleh
Csak favorizálni tudom ezt az infot,mivel jelenleg is ezt alakalmazom/a számszerijnál gyorsabb cucc/:
""""Egy másik vonal amit inkább szerepjátékosan játszoptt karaktereknek tudok ajánlani az a BOW. Igen, íjjal is lehet nyomulni. Vannak jó íjak és vannak rosszak. Ami egy MP-nek leginkább megfelel az sajna boltban nem lehet kapni, de mint küldetés jutalma elõ szokott fordulni. Ez a Schuyler íj. Mindössze egyetlen skill-t kell növelni hozzá (csak a BOW-ot) és kellemes sebzése van, nem annyira a kritikus sebzésekre kell hagyatkozni mint a Vektor esetében. Akik használják esküdöznek rá, hogy egy 200-as QL ebbõl a fegyverbõl igen gyakran ad 1900-as normál sebzést is! A kiritikus sebzése pedig 3000 felett van... A BOW az alábbi arányokban használja az alap skilleket: 40% on agility, 40% sense, és 20% strength.)""""

A magyar AO oldalrol van az idézet.Nagyon jo fegyver...
Kérdésem:hogyan lehet esetleg upgradelni 1 fegyvert...valami buff-okrol olvastam
Köszi

Ryleh
Köszi....nemtomm....sajna nincs meg..mind1:azóta elértem ugyanazt a szintet 1 uj karival..és mostmár okulok a skillpontelosztásbol...
Találtam egy naon ok számszerijat..és igy a pet+számszerij+MindPain komboval elég durva a karim..persze a szintjéhez képest....
Nekem naon szimpi ez a nanomagus/metapszihic mert nem csak a hent van a gaméban...Valszeg ha okosan fejlesztem a tulajdonságokat/stb akkor ellensulyozom fizikai "elmaradását"
A karim:
Neve Agzatoth/omni-tec/nanomagus/metapszi

kellemes játékot:))))

nemtom hogy tünhetett el, nekem egy accounton van 4 kari lehet azé nem volt még ilyen gondom, de igy hogy több accod van akár egyszerre 2 karival is játszhatsz ablakban ha birja a géped

Ryleh
folyt...igy inditottam-uj reg alatt -még1xer 1 nanomagus-metapszi karaktert...
AMUGY LE A KALAPPAL A GAME ELÖTT.....
Itt láccik ,hogy mennyire jo,azaz karaktartörlés után is szivesen kezdi el az ember-jo!nem 1 100as kari volt-nem pedig a sarokbadobja....régen teccett ennyire játék:)))

Ryleh
2 accountom van..azaz a lvl 20 as ra is egy-ez müxik,azaz a karim "él"
De a másik loginom alattlévõ "tünt"el.

Ryleh
Na!Updata mekkvolt....
Ezután: a korábban létesitett karim/lvl 20/ megvan,de amit szerdán alakitgattam-nanomágust-az szõrén-szálán eltünt.!!!!
És a loginomra max felajánlja,hogy generálhatok egy ujat.....
Ez most gáz!!noha a kari nem volt nagyon nagy szám,de azéé nem jo poén megint az elején lenni....Ez valami hiba a szerverleállás és a csak most telepitett peccs miatt??

Ryleh
Feltettem ezt a peccset:AOPatch_v15.7.3_EP1-v15.8.0_EP1.exe
Erre ezt irta kiamikor installálta volna:
"Could not find requested patch on any of the specified patch-servers.
Please try again letar.
if this particular problem persist,contact [email protected] for help."

Mi a teeendõ??
köszi

Ryleh
Köszi:))

Nem nagyon tartják, általában kevesebb
volthpgy 3 orát irtak és 15percel késöbb már ment

Köszi a figyelmességet, hogy szúrtad ki?
Más. Hajnal 5h-kor simán lejött nekem is, örömömbe meg is haltam izibe. Ünneplés csak bosszúálás után.

Ryleh
Hali...
A szerverleállásoknál tartani szokták az idõd??azaz 14:50 töl irja ,hogy
3 orás leállás lesz...betartják ezt?
Más...ezt feltétlen fel kell tenni?..""AOPatch_v15.7.3-v15.8.0.exe""""
Mert hétvégén jártam ugy hogy patchelt orrba szájba,de a végén 1 testszerverre dobott mindig...
Köszi

éjjel 2kor olyan simán pecselt hogy csak néztem!!!!
Egyetértek! Nagy az Isten állatkertje...<#whatever>
aPa
én korán adtam fel, de most simán letölti a peccset, ha kell.
a letöltött nem EP1-es peccsel nem tölt le semmit, csak udpatel, tehát az is mûködik.
szvsz elég értelmetlen húzás volt letölthetõvé tenni a peccset. az emberfia próbálja letöltés nélkül peccselni, látja h nem megy, ekkor rászabadul a letöltésre, és azzal is próbálkozik. csak plusz sávigényt generáltak maguknak :))

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Ahoj, poplacsek!

Pink Tigeren kivül bejutott még valaki este? <#eljen>
b-type
Boldog Szülnap Nagyapi!
Ugorj be Rubi-Ka-n valahová rázni egyet...
West Bank-ban van egy jó hely...disco-jazz-rock,...véres szoba, ki mire izgul :))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Pink Tiger
na ha valaki próbálkozik még, nekem most sikerült

mára ennyi<#violent><#wow1>
holnap már csak összejön <#boxer>

aPa
áá, nem ez a megoldás, letölti a 180megát, aztán elindít egy 370 megásat :) ezek alapján Nagyapinak lehet igaza, lutri a dolog
még 5 percig nyomkodom, aztán hagyom holnapra

aPa
az EP tényleg ezt jelenti, vmi hivatalos fórumon olvastam, de kiváncsiságból elindítottam az EP1-es peccset, fura módon ez kb fél óra alatt leszedi a 184 megát (fizetõs usereknek jut sávszél :) )
lehet h tönkre is veri a kliensemet, majd újratelepítem max, de nagyon zavar, h nem mûxik az ao

Nem hiszem, hogy a patchen múlik. Egyszerûen sorba kell álni, ha szerencsés vagy elcsíped, hanem hát nem. Majd reggelre ritkul talán.

én elkezdtem rakni az EPt:) azt csinálja rendesen:)hátha müxik

erre tippelztem én is, de mégis az szokott lenni a rövidebb:)

Az "EP" szerintem =Expansion Pack, azaz a "nagy" kliens, amiben az AI és a Shadowlands is benne van ...
fogalmam nincsen nekem hogy mi a különbség az EPs meg a sima között, én eddig azt tippeltem hogy az EP az a kieges, de Cincének müködik a gém azért érdekelne hogy melyik paccccst raakta fel<#nemtudom>

Nekem a patch-eletlen kliens az "1.5.7.3" verziószámot írja ki, ohne "EP"! A másikat le se szedtem...