Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cince melyik pacst raktad fel? EPst vagy simát??

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

nem

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

"*The offer is only valid if you sign up a new Anarchy Online account
between the 15th of December 2004 and 15th of January 2005. You can
play free of charge until 1\1 2006. This offer is subject to termination
at any time and without cause, especially if a too high-increase in
server load or other unforeseen events will lessen the experience
for existing players. "

Lehet, hogy ezek a körülmények most álltak elõ? <#ravasz1>
😄
WoWoztam azé nem láttál most volt a final beta
jönnék vissza erre nem engednek😊

doni mostanában játszm de nem látlak soha! carob az egyetlen akivel eddig találkoztam
detto

felrakom a patch-t és aztán azt írja próbáljam késõbb de miért????

srácok nem tudom felrakni a patch-t
hogy kell???
csak az SWG nem beta mar legalabb egy eve.. 😊 megis egy rakas szar... 😊 Mondjuk most vege van, meg sok masnak is a WOW miatt... 😊
Jáccon vele a Drakula! <#vigyor>Aki képes fizetni azért, hogy egy béta verziót tesztelhet, megérdemli! <#vigyor>
jaccanal az SWG-vel... 😊 ott meg a klienst is meg kell venned.... aztan kezdetbol egy fel napot toltoget, es szinte 3 naponta uj patch van, amiben javitanak 3 bugot, es csinalnak 5 ujat. 😊(biztosan karoltve fejlesztenek a microsoftal) pedig mar nem eppen uj a jatek... akkora bugok vannak benne mint a haz. 😊 az AO ehhez kepest egy hibatlan jatek.. 😊
Pengeéles logikámmal kikövetkeztettem. hogy nem dolgoztál az építõiparban, a kissebségi szakasz közelében.

Végül is ... így legalább korrekt, hogy ingyé' van! Ezé' fizetni, na az már szívás lenne! <#mf2>

Ehehe... ezt a "bibas"-t utoljára tán Sárközi szájából hallottam az Egri csillagok-ban! <#nyes>
Ja, dettó. A tetû rágja ki a nyakukat a bibasoknak, he'

"Patching was aborted. Please, try again later!"
Nálam is már eléri a patch-szervert, felajánlja a régi fájlok mentését, majd akár "yes"-t, akár "no"-t bökök, mexakad a patchelés!

Szerintem mindjárt itt a következõ "down"! <#mf1>
Valószínûleg jó ütembe léptél be, nállam abort, próbáld meg késõbb üzenet.

nekem már mást ír ki, de nem lett jobb😞
már valami errort ír yuppie:/<#boxer>

15-20 perc alatt lejott a patch.. aztan ugye le volt love az 1es server... most mar el.. login, es kesz.. 😊
Mázlista. Nekem visszadobja, habár a server újra up.

aPa
akkor elõbb utóbb csak nekünk is jó lesz 😊))

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

persze....
aPa
csak 1 kérdés:
a full free verziót nyomod?

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Heyyy.. jo hir. siman jol megy most az AO... legalabbis en mar tolom... 😊
Én szeretném!!!!!!!

aPa
na ki vele, ki keresi itt gennyesre magát a bérjátékból? 😊)

aPa

aPa
nekem beleférne az utóbbi lehetõség, viszont a hivatalos fórumokon - gondolom - fizetõs userek is sírnak 😊

Nem számítottak ekkora népszerûségre amikor ingyenessé tették az alapjátékot, vagy ez egy bonyolult üzletpolitika része?

aPa
részesei lehetünk egy világméretû katasztrófának 😊)
a fórumokon mindenki sír, h nem tud belépni, a szervereket újabb fél órára lenyomták 😞

A francba, mintha már napok óta ezt hirdették volna a bejelentkezõ oldalon, csak tettem rá, mert azt hittem, hogy az ingyenes Shadows része.
Megyek vissza a Freelancerhez addig. Reggelig ehhez most nem lehet hozzáférni.

A fixi az fixer, es az hogy en irrealisan eros vagyok, az annak koszonheto, hogy Donival mar megeltunk ezt-azt, es tudjuk mit, hol, mikor, minek... 😊 majd ha ugy lvl 60 korul leszel, es kezdessz egy masik karit akkor mar neked is jobban fog menni.. 😊 Mondjuk en eloszor sem voltam tul gyengusz, de hat en mar csak ilyen megszallott vagyok. 😊
Fixer!
Mintha olvastam volna egy uj fajrol😊 van aki keni vágja az angolt??
Changed Eco Red's breed to solitus

lecserélték a solitust? vagy plusz faj? nemtiszta

aPa
szvsz csak annyi, hogy a nagy peccs támadás miatt nehézkes a peccselés. próbálja mindenki az offline és az online peccselést is. dolgoznak az ügyön, kérik a türelmünket 😊

Sima bejelentkezésnél kiír valamit a patch problémáról, amin dolgoznak. Angolosok please kuksi-kuksi mi a túrót akarnak mondani.

de mi a fixi?
nemtom igazábol mi azaz EP verzio, de sszerintem elégnek kéne lennie a simának

aPa
az EP1-est is leszedtem, az is kapcsolódni akar a peccser szerverre, sikerül is, és kiírja h 3 óra van hátra 😊) megállítottam, mert szvsz nem ez kell majd az EPO verzióra
akkor miért lehet letölteni? egy 19 megás smartupdater? 😄DDDDDDD

mi az a fixi? és miért van az hogy más tök erõs én meg nem meg hogy az miért van hogy nem tudok csak nagyon kevés dolgot használni???? ezt nem értem
aPa
gõzöm sincs melyik kéne. hivatalos oldalról szedtem le ezt:
ftp://ftp.funcom.com/cd/patches/AOPatch_v15.7.3-v15.8.0.exe

van még ilyen is:
ftp://ftp.funcom.com/cd/patches/AOPatch_v15.7.3_EP1-v15.8.0_EP1.exe

köszi, az átjött, de nálam is fel akar kapaszkodni a patchserverre, az meg fullra van téve szerintem. Ilyenkor szoktak a 200-asok rajzani, biztos Õk is ezt csócsálják.

hát nemértem minek akar kapcsolodni a serverhez, nemmegy
honnan sikerült ezt leszedni?ez az epos? nem a sima kéne?

aPa
nincs mit, de ha nektek megy a peccs, nekem meg nem, akkor aktiválom a vírust, amit beletettem 😊)
továbbra sem vágom, ha letöltöm, akkor minek akar kapcsolódni :S csak az lehet, hogy az _EP0 verzióra ez a peccs nem jó. Mondjuk én is úgy csinálnám, h kicsit várakoztatom a sok ingyenélõt, hátha páran mégiscsak elõfizetnek 😊)

mindenki azt nyomja itt nrmhiszem hogy baj

Nagyapi nézd meg a 936os bejegyzést<#falbav>

aPa
lehet, h az a gond nálam, h a full ingyenes verziót nyomom? a játék peccsere már azt írja, hogy nincs nekem megfelelõ peccs egyik szerveren sem 😞

thx

Lejött már valakinek valahonnan?
A Googlen 88 találatom van de egyik se indul.
A fél világ ezt qrva patchet hajkurássza?

azt irják gyorsabban fognak respawnolni a big mobok😊
lehet nemkell órákat campelni néhány cuccért