1286
http://www.anarchy-online.com/
  • Donihun
    hát ilyen hozzáállásssal ne is várd hogy a plafonhoz vered a seggedet a gémtöl:) talán ha egy kicsit körbenéznél arra ahol jársz nem volna unalmas. nemtom milyen változást vársz igazából:)
    asszed átváltozik barbielandé egy idö után? vagy forma1 lesz vagy maf??
    egyébként meg az a bajod hogy gondolkozol
    maf.nak gondolod azt higy kieg nélkül nincs pvp? ezt nem gondolni kell, utána kell járni! a notum wars nem egyszerüen pvp, hanem klánháború!
    perszehogytudszpvpznikiegnélkülnewbie!denevárdhogyfelvilágositsalakbővebbenadolgokrolmertparasztotnempesztrálok!ábránduljcsakki,nemkellnegatívember,nemcsipemazolyat
  • Ryleh
    Köszi a válaszokat...remélem nem 1xer lehet robotot "idézni",és oan tamagocsi modra ezt az 1et dédelgetni.
    Más enzsiket láttam,hogy azokkal a nano-cuccokkkal turbozták a droidjukat amiket én magamra használtam/shield,egyebek.

Lammer:
    merre jársz "báránykám" ????

• Pink Tiger
    nemááááááááááááááá
  • Pink Tiger
    én ezt nem is tudtam, pvp tényleg nincs kieg nélkül?
  • aPa
    Teljesen egyet értek Veled! Nyilván azokat, akik játszanak lvl200 fölött, az általam felsoroltak közül minimum 1 dolog (de általában több) motiválja :) Biztos jók a kiegek, de jórészt (gondolom) csak új tájak, új monsták, új tárgyak, új szintek, új questek. :)
  • b-type
    Hát azért a kiegekkel megszerezhető plusszok, és az alien vadászat az nem gyenge, és főleg a csapatjáték, olyanokkal akik hasonlóan bánnak a játékkal. Vannak itt akik kieggel nyomják, lvl200 vagy 200<, és mégis jól szórakoznak.
    a magányoskodás az tényleg nem az ilyen játékok erőssége.
  • aPa
    szerintem ennél többet ne várj :)

ha nem motivál Téged
    - a magasabb szint
    - "nagyobb számok a karakterlapon"
    - erősebb tárgyak
    - erősebb lények
    - több pénz
    - mégtöbb quest elvégzése
    - mégtöbb "virtuális társ"

közül egyik sem, akkor az MMORPG-t nem Neked találták ki :)
  • dronkZero
    Nna,emberek, lesz ebben a játékban valami érdekes dolog is, vagy csak annyi változást fogok később látni, hogy nagyobbak a számok a karakterlapon?
    Mert egyelőre annyit mutat a játék, hogy vannak ugye a küldetések, amikből az összes ugyanolyan, meg vannak a statikus dándzsönök, mint a subway, ahol meg egy hétig lehet ölögetni ugyanazokat a férgeket, előrehaladás nélkül...
    Kb két hetet játszottam vele, de lényegi változás nem történt...

Lesz ez érdekesebb a későbbiekben, vagy marad ez a buta, színvonaltalan hentelés+masszív szemétgyűjtögetés?

Ja, meg jól gondolom, hogy Notum Wars kieg nélkül soha nem is lesz PvP csatám?

Kicsit kiábrándultam a dologból...
  • Lammer
    utolso mondatodhoz: arulo
  • Donihun
    lesz majd nanod amivel ilyen shelleket tucc csinálni
  • Pink Tiger
    nem ismerem az endzsi kasztot, de szerintem ezt spec képességet te akármikor használhatod, bmikor megidézhetsz egy robotot egy ideig tart aztán eltűnik de egy idő után újratöltődik a képességed és újra nyomhatod (ebbe a játkba nem érdemes félni semmitől, nyugodtan próbáld ki:)))
  • Ryleh
    Nakérem!
    Elcammogtam 1 engineer karival 7. szintre.
    Eddig 3 képességet tudok aktivan használni-ezeket látom az NCU-ablakban is.
    Viszont a droidomat még mindig nem mertem aktiválni,mert még nem találtam semmi infot rola.
    Ezért most bemásolom ide az infolapját,és ha vki érti akkor lécci osszameg velem a lényeget.

"""Engineer Automaton Shell
    NODROP UNIQUE
    Quality level:1
    Requirements:
    Use:
    Engineer
    Matter Crea from 8
    Time&Space from 8
    Must have no other regular pets.

Charges: 1 (Splitable)
    Description:
    This is the deactivated shell of an Engineer's robotic pet.Use it (Right-click on it) to make it run. You could (if you recover the carcass) recover enough parts to start it once more if it is disassembled. This automaton can be used by Engineers only!
    """"
    Idáig a metapszi karimmal -amikor a pet-em kinyult-simán idéztem 1 ujat,de ennél nem tudom mi történik ha elveszitem.

Köszi előre is...
    JAAA!!ezt a karit -mindent ki kell probálni alapon-a klánosokhoz léptettem be....

Név: Tengely
    lvl: 7
    Faj: nanomágus
    Szakma: engineer
    Jelenleg Athén-ban ül :))))
  • Ryleh
    Hi.....metapszi karim nagyon teccik..:)))..de az ember,mindig kisérletezik.Az enzsájneeer kari a nyubi szigeten kapott 1 droid megidézésére cuccot.Csak az a böki,hogy ez ugytűnik:1xeri alkalomra szolt,azaz a droid lelépett,felszivodott,és annyi...vki tolt ilyen kasztot?
    Sajna honi nyelven nemnagyon találtam infót erről a kasztrol...köszi:)
  • Lammer
    koszonom!!!
    lehet csak hajnalba, vagy reggel megyek fel, mert egy 48as szoli utan vagyok amibol reggel jottem haza, es meg nem pihentem semmit... ha kialszom magam, pattanok is fel izibe... :) koszi!
  • Donihun
    keress meg
    gasfisco val vagyok mostanság és benn elmondom
  • Lammer
    Sziasztok!
    nagyon allat a jatek, nemreg kezdtem, de lenne egy kerdesem(tobb is, csak ez most erdekel a legjobban) Agent-el nyomulok, es szeretnem hasznalni a holo cuccokat, pl: doboz. palmafa, meg ilyesmi, namost asszondja kellene hozza egy kamera, azt meg lehet vasarolni 1altalan, mert egen foldon nemtalalom, es ha igen, sok penzre szamitsak? gondolom eleg magas skill kell hozza...
    hmmm koszi a valaszt elore es sorry mert n00b vagyok... :)
    PS: hogyha ott a fegyver specjebe, hogy Snipe, azt hogy tudom elocsalogatni??? akcio gombra? (mint pl ugye az aimedet, vagy burstot) vagy ez egy passziv skill, ami onmaga aktivizalodik?
  • Nagyapi
    Tehát pl. Trader. Köszi.
  • Donihun
    ha olyan küldit küdesz amiben egy forma likvidálása a feladat, az asszem unique szokott lenni
  • Donihun
    az nem feltétlen kaszt függö
    tradeskill kell hozzá
    de nanotechnél meg tradernél érdemes probálkozni
  • Ryleh
    Hi....hol tudok autot,egyéb járműveket venni,nézni?....omnis vagyok.
    És még azt kérdezném,hogy szolo küldiben is van olyan amiben UNIKUM lény van?mert idáig csak csapatalapuban láttam ilyet...thx
  • Nagyapi
    Melyik karakter tud fegyvert, planktokat készíteni a legkönnyebben? Szeretnék indítani egy olyat is, hátha tudok a kendvenc MA-mra valami extrát felpakolni. Vagy ha össze akarok rakatni egy ütős planktot, kit cseszegessek?
  • Nagyapi
    Oke, köszi, veszem.
  • Donihun
    van nagyobb!
    13%os
    lehet venni a boltban az MA nanoknál
  • Donihun
    titlet kell lépned ahoz hogy fejleszthesd tovább, azért vaan igy, hogy amit elhanyagoltált skillt, de kéne azt fel tudd hozni picit
  • aPa
    kiírja növelésnél, ha nem tudod, hogy miért :)
    - vagy title level határ (ha azóta léptél 2 szintet, akkor nem ez a helyzet)
    - a skill bázistulajdonságai alacsonyak. nézd meg milyen abilitykre épül, és növelj azokon.
    Ha piros vmelyik szám, az azt jelenti, hogy van rajtad valami, ami azt a tulajdonságot csökkenti (pl. Vagabond kabát strength-10, range meter sense-1, stb.)
    Ha sárga, akkor meg pont olyan dolog van rajtad (akár implant vagy spell), ami növeli az adott skillt
  • meckone
    jah és azért nem tom növelni mert fullon van de már 2 szintet léptem és így se
  • meckone
    hali! indítottam egy meta physicist karaktert és 13.szinténl már nem tudom tuningolni a nano&aidingben a dolgokat.... miért nem vagy mi kell hozzá? ja és mit jelent ha a skilleknél van amelyiknek sárga vagy piros színű a száma???
  • Nagyapi
    Találtam olyat ami 8%-al növeli a critical hit-et. Tudsz ennél nagyobbat, vagy ne is keressek?
  • Pink Tiger
    vannak nanokristályok amik a kritikál esélyének százalékát növelik
  • Gnome
    szpídek közül szvsz mindegyiket(dodge/run/és a fegyverednek megfelelő) érdemes magas szinten tartani....pl az első nanomagemnél egyáltalán nem növeltem a dodge-t se és a futást sem...így trainnél 70%ban meghaltam...szal növelld csak őket..

Semmilyen kaszt nem kap ajándék kristályokat(kivéve kezdéskor)....max ha fennvan a Shadowlands akkor kapsz title váltásoknál perkeket(elég hasznosak néha)
  • Ryleh
    Hi..
    A metapszi kasztnál szintlépésekkkel együtt kapok plusz "programokat"/mint pl: a Mind Pain,stb...vagy eztán a nanokristályok megszerzése,használata nyit uj lehetőségeket az ilyesmiben?
    Köszi
  • Nagyapi
    A speedek közül melyik fontosabb?
  • Donihun
    van buff rá, de azt csak kb 90-100 környékén tod majd használni asszem
  • Nagyapi
    A francba, ha jól értettem a server vartyogását, megint leáll kb. 3 órára,és valamilyen 15.8.2.-es patchról is szó van. Kezdődik megint a sorbanállás. Biztos ami bizti, kerestem egy nyugis helyet, amíg tart.

Mehetek az Anarchy-Onlinera addig elméleti továbbképzésre.

MA ismerők! A Critikalt mi növeli?
  • Ryleh
    Csak favorizálni tudom ezt az infot,mivel jelenleg is ezt alakalmazom/a számszerijnál gyorsabb cucc/:
    """"Egy másik vonal amit inkább szerepjátékosan játszoptt karaktereknek tudok ajánlani az a BOW. Igen, íjjal is lehet nyomulni. Vannak jó íjak és vannak rosszak. Ami egy MP-nek leginkább megfelel az sajna boltban nem lehet kapni, de mint küldetés jutalma elõ szokott fordulni. Ez a Schuyler íj. Mindössze egyetlen skill-t kell növelni hozzá (csak a BOW-ot) és kellemes sebzése van, nem annyira a kritikus sebzésekre kell hagyatkozni mint a Vektor esetében. Akik használják esküdöznek rá, hogy egy 200-as QL ebbõl a fegyverbõl igen gyakran ad 1900-as normál sebzést is! A kiritikus sebzése pedig 3000 felett van... A BOW az alábbi arányokban használja az alap skilleket: 40% on agility, 40% sense, és 20% strength.)""""

A magyar AO oldalrol van az idézet.Nagyon jo fegyver...
    Kérdésem:hogyan lehet esetleg upgradelni 1 fegyvert...valami buff-okrol olvastam
    Köszi

• Ryleh
    Köszi....nemtomm....sajna nincs meg..mind1:azóta elértem ugyanazt a szintet 1 uj karival..és mostmár okulok a skillpontelosztásbol...
    Találtam egy naon ok számszerijat..és igy a pet+számszerij+MindPain komboval elég durva a karim..persze a szintjéhez képest....
    Nekem naon szimpi ez a nanomagus/metapszihic mert nem csak a hent van a gaméban...Valszeg ha okosan fejlesztem a tulajdonságokat/stb akkor ellensulyozom fizikai "elmaradását"
    A karim:
    Neve Agzatoth/omni-tec/nanomagus/metapszi

kellemes játékot:))))
  • Donihun
    nemtom hogy tünhetett el, nekem egy accounton van 4 kari lehet azé nem volt még ilyen gondom, de igy hogy több accod van akár egyszerre 2 karival is játszhatsz ablakban ha birja a géped
  • Ryleh
    folyt...igy inditottam-uj reg alatt -még1xer 1 nanomagus-metapszi karaktert...
    AMUGY LE A KALAPPAL A GAME ELÖTT.....
    Itt láccik ,hogy mennyire jo,azaz karaktartörlés után is szivesen kezdi el az ember-jo!nem 1 100as kari volt-nem pedig a sarokbadobja....régen teccett ennyire játék:)))
  • Ryleh
    2 accountom van..azaz a lvl 20 as ra is egy-ez müxik,azaz a karim "él"
    De a másik loginom alattlévő "tünt"el.
  • Ryleh
    Na!Updata mekkvolt....
    Ezután: a korábban létesitett karim/lvl 20/ megvan,de amit szerdán alakitgattam-nanomágust-az szőrén-szálán eltünt.!!!!
    És a loginomra max felajánlja,hogy generálhatok egy ujat.....
    Ez most gáz!!noha a kari nem volt nagyon nagy szám,de azéé nem jo poén megint az elején lenni....Ez valami hiba a szerverleállás és a csak most telepitett peccs miatt??