Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
ja igen bocs, egészen pontosan a mission terminal képernyõjét kell a bal felsõbe rakni

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
fel kell tenni a bal felsõ sarokba, és teljes képernyõn nem mükszik csak ha ablakba játszol
egyébként van egy angol leírása a telepító csomagjában, ott minden le van írva
<#vigyor2>

Nem tudja valaki, hogy a ClickSavert hogy lehet használni?

\"...Az élet csak egy alfa verzió, a halál meg egy rohadt vízió...\"

Pink Tiger
sajos nincs nem játszottam agenttel és nem is ismerek egyet sem, annyit tudok róla hogy sbipe-olni tud, de hogy az miért jó azt már nem😊

agent fórumokat, leírásokat nézegess

meg kérdezõsködhetsz itt is:

hws ao fórum

[Jakuza]
Nem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hali! történt egy kis baj😊 öcsém játszott és a kis okos kitörölte az összed karakteremet! vissza lehet hozni õket valahogy? pls help
1073ra van 5leted???

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Pink Tiger
a könyveket össze kell pakolni egybe, az ape of fistbõl van összsen 5 db, a tree of e.-bõl összesen hat darab

az inventoridban megfogod a kettes könyvet bal klikkel aztán shift+jobb klikkel rárakod az egyesre, aztán megfogod a hármast és rárakod az egyespluszkettesre, aztán fogod a négyest....és ugyanígy, ha kész vagy megkapod az összefûzött könyvet (completed)

ezekután meg kell keresned "Hermit"-et, õ egy npc és odaadnod neki
itt találod: 827, 2298 (static, Tir Desert, Greater Tir County)

egyébként ajánlott olvasgatni ezt:

stratics.com

hali! megszereztem mind a 6 könyvet templomból, de nem tudom õket használni! segítene nekem valaki?!😄 thx elõre
Köszi.
Ha volna pénzem megérné, úgy éljen Funcom, de hát...............

[Jakuza]
Ugyanaz az email, amit mar regebben is elkuldtek.
#729 Uzenet.
Ingyenes SL letoltes es felaru havidij.
Tehat nem ingyenes, csak maga a kliens letoltese. Ha upgradeled az accountodat, attol kezdve koteles vagy fizetni, ha jatszani akarsz a havi 7.95 eurot, igaz az eredeti dij az 14.95 lenne.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Angolul tudó fórumozó kerestetik.
E-mailt kaptam(tunk) a Funcomtól a Shadowlandsról, miszerint március 17.-ig meghosszabbítják a free regisztrációt. Eddig úgyvélem jól értettem, de a többi nagyon nem tiszta, mert a Notum War is bele van szõve, ami az én, a zerot nyujtózkodva sem elérõ angol tudásomnak már bekavart.
Legyen olyan jó valaki leírni magyarul a lényeget.

sziasztok!!!!😄 lenne egy kérdésem! csak akkor tudok nagyon sok pénzt összegyüjteni ha templomban öldöklök vagy ha küldiket csinálgatok? vagy esteleg van valami hely ahol milliók jönnek össze egy óra alatt?
biztos nincs😞pedig kéne sok cucc! jah és még valami! feltûnt nekem , hogy mindenhol rohangálnak a kék fixerek, van egy fixim 26os szintû viszont esélye nincs szegénynek, hogy kék legyen... 😞 hogy van ez?valaki meséljen plz
Lammer
skacok!
szeretnek mar tenyleg Agent lenni, illetve kihasznalni a kaszt adotta lehetosegeket...a hologram.-os cumokat, fingom sincs mit csinaljak vele...
ha valaki elmagyarazna hogyan kene, az kapna 2 rekesz virtualis sort... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Pink Tiger
hjaj lehet hogy neked van igazad, én is gondolkodtam már ezen, majd mekérdem a készítõjét..

Lammer
szerintem azt a skint a regebbi patch-hz optimalizaltak... en is probalkoztam, nekem szetesett... patch problema gyanusan... majd ha atirjak 15.8.3ra, akkor lesz a tutko

Pink Tiger
pedig nagyon hasznosnak tûnik, pl kedvencem lenne /ha mûködne/ a leghamarabb lejáró buff visszaszámlálója...
de azér köszi

én ég sosem probáltam skineket fogalmam sincs

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Pink Tiger
na nekem van egy kérdésem
feltettem egy nagyon szupi kis skint a dovve félét, de nem minden olyan mint a preview képen, pl más az inventorim, magmaradt bal és jobb alul a két nagyhelyet foglaló menüsáv, nincs buff lejáratot jelzõ indikátor, kompassz nincs beépítve szépen az oldal aljára... miért van ez?
néhány dolog viszont tényleg jó... de a többi miért nem mükszik vajh?

Lehalt a topic.
Mi van gyerekek. Már mindenki tud mindent?

Egy szolid 80-as csapat mérsékelt gyakorlattal rendelkezõ MA 83-ast nem keres véletlenül.
Este 19h-tól, kb 23h-ig.

Jelige : csapatban dõl az XP.

sürübben lösz, burstnél dupla

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Hogyan mûködik két egykezes távolsági fegyver együtt. Duplát sebez?
najó lehet, hogy tényleg😊
szar napom volt akkor😊

Pink Tiger
😊
köszi itt megtaláltam mindent 😊
/szóval lehet lootolni de csak azt amit nem mentettél/ett le insuranceban../

Néha jól jönne egy "Szerkesztés" funkció... <#rolleyes>

Inkáb berakom plain textben:

http://ao.stratics.com/content/guides/general/pvp.shtml?s=
Pink Tiger
srácok ha valakivel pvp-be keveredem akkor halálom után kilootolhat? azaz elveheti minden cuccom ami nálam van?

Pink Tiger
jaj gyerekek, mér kell ilyen hangon szólni a másikhoz? aláírom hogy zero nem egy rajongói hozzászólást eszközölt itten, de ez azért szerintem ez a válasz erõs
túlzás..😞

illetve multi ranged igénye😊

Gamma Ejector
Találtam komoly fegyot😊ha nem akarsz mausserezni ez komoly darab
és egykezes lehet mellette másik, vag kettö ilyen de nagy a dual wield igénye

mmegnéztem a dmg calculatorban a maussert meg a supressort
és eléggé a mausser nyert ugyanolyan képességkkel😊
Maussser
Supressor

de mondjuk a fullauto az kemény tud lenni, ugy kb picit jobb a supresssor, de rengeteg ipt kelll rákölteni
ugyhogy nem éri meg fixevel szerintem mausserezni

De gondolom még a fül-implantjaidban is burst/smg van! <#vigyor>

Én is gondolkodtam azon, hogy inkább a mostani lvl49-est kéne átalakítani, de a 40-eshez már megvettem az alkatrészeket. A Carbonium plate valami kib***ott drága hozzá! Nem lenne most 50k kreditem egy lvl50 körüli lemezre... <#rolleyes>

p.s. Érdemes szerinted az MG/SMG és Burst mellett a Full Auto-ra is nyomni? Nézegettem a Supressorokat, elég hatékony alapfegyvereknek tûnnek azok is!
Rubi-Ka lakossága találtam jópofa linket😊 itt meglehet nézni hogy miböl mennnyi van AOban😊 érdekes hogy kb fele-fele arányban oszlanak meg a clánosok meg az omnisok minden szinten😊

Chemicaliám😊
hazudtam az tegnap elött volt😊 54es szinten már ezt használtam😊

Én tegnap dobattam összee egy ql 112es chemicalt😊 aranyos kis fegyo
keress meg játékban és elviszleg traderhez!!
gasfisco a karim most

Ehehe... nem tom, nekem nem hiányzik, sõt, igyexem nagy ívben elkerülni. Kellemes sztorikat olvastam a hivatalos AO fórumon olyan kis "kecsegékrõl", akik még a csapatba beépülve, ToTW-hentelés közben- amikor igencsak szükség volna az összjátékra - is képesek "flagged"-é tenni a társaság egy részét, csak hogy utána begyüjthesség ex-csapattársaik trófeáját! Na, az ilyen "mentálisan terhelteknek" (finom voltam és úriember) találták ki a Q3A-t, meg az UT-t! <#levele>
Testvéreim az Úrban!

Ki tudna összelegózni nekem egy lvl 40 Mausser Chemical Streamert?

A hozzávalók megvannak, szerintem még szét is tudom kapni, mert a Break & Entry-m megvan hozzá, de az összerakásához kellene némi Weapon smithing meg Engineering, amire nem szándéxom gyúrni a tartalékpontjaimból!
Ryleh
Na..miután rájöttem a saját -hüleségemre-ezt megosztom a forummal.Szal!!!!
Ha enzsiner vagy..és a robotodnak kakukk,halál,szevasz---akkor a "Automaton" nevü okosságot kell használni...ebböl alapbol kapsz a kezdésnél,aztán késöbb fejlesztett verziok is beesnek./Flawed,Patchwork,Common,stb/...ha kill után ezt használod akkor beteszi az invertoridba a robot behivásához az ikont.Pont,ennyi.
Emellett mindenkinek -aki kezdö,mint én-ajánlom a nyubi szigeten a nano-alapcsomag megvételét,átnézését,mert ebböl némi támpont adatik karakterünk jövöbeni elsajátitható képességeiröl./6 db nanokristály van benne-1600 ért.

😊)))

Tengely/Nanomage-Engineer/lvl .11/Klán

lehet duelezni az arénákbanvagy kaphatsz pvpflagot amitöl bárki megtámadhat stb,stb van sok modja anak hogy leversd a fejed pvpben

<#violent><#wilting>
<#mf1>

hát ilyen hozzáállásssal ne is várd hogy a plafonhoz vered a seggedet a gémtöl😊 talán ha egy kicsit körbenéznél arra ahol jársz nem volna unalmas. nemtom milyen változást vársz igazából😊
asszed átváltozik barbielandé egy idö után? vagy forma1 lesz vagy maf??
egyébként meg az a bajod hogy gondolkozol
maf.nak gondolod azt higy kieg nélkül nincs pvp? ezt nem gondolni kell, utána kell járni! a notum wars nem egyszerüen pvp, hanem klánháború!
perszehogytudszpvpznikiegnélkülnewbie!denevárdhogyfelvilágositsalakbõvebbenadolgokrolmertparasztotnempesztrálok!ábránduljcsakki,nemkellnegatívember,nemcsipemazolyat

Ryleh
Köszi a válaszokat...remélem nem 1xer lehet robotot "idézni",és oan tamagocsi modra ezt az 1et dédelgetni.
Más enzsiket láttam,hogy azokkal a nano-cuccokkkal turbozták a droidjukat amiket én magamra használtam/shield,egyebek.

Lammer:
merre jársz "báránykám" ????<#beka3>

Pink Tiger
nemááááááááááááááá

Pink Tiger
én ezt nem is tudtam, pvp tényleg nincs kieg nélkül?

aPa
Teljesen egyet értek Veled! Nyilván azokat, akik játszanak lvl200 fölött, az általam felsoroltak közül minimum 1 dolog (de általában több) motiválja 😊 Biztos jók a kiegek, de jórészt (gondolom) csak új tájak, új monsták, új tárgyak, új szintek, új questek. 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

b-type
Hát azért a kiegekkel megszerezhetõ plusszok, és az alien vadászat az nem gyenge, és fõleg a csapatjáték, olyanokkal akik hasonlóan bánnak a játékkal. Vannak itt akik kieggel nyomják, lvl200 vagy 200<, és mégis jól szórakoznak.
a magányoskodás az tényleg nem az ilyen játékok erõssége.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aPa
szerintem ennél többet ne várj 😊

ha nem motivál Téged
- a magasabb szint
- "nagyobb számok a karakterlapon"
- erõsebb tárgyak
- erõsebb lények
- több pénz
- mégtöbb quest elvégzése
- mégtöbb "virtuális társ"

közül egyik sem, akkor az MMORPG-t nem Neked találták ki 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

dronkZero
Nna,emberek, lesz ebben a játékban valami érdekes dolog is, vagy csak annyi változást fogok késõbb látni, hogy nagyobbak a számok a karakterlapon?
Mert egyelõre annyit mutat a játék, hogy vannak ugye a küldetések, amikbõl az összes ugyanolyan, meg vannak a statikus dándzsönök, mint a subway, ahol meg egy hétig lehet ölögetni ugyanazokat a férgeket, elõrehaladás nélkül...
Kb két hetet játszottam vele, de lényegi változás nem történt...

Lesz ez érdekesebb a késõbbiekben, vagy marad ez a buta, színvonaltalan hentelés+masszív szemétgyûjtögetés?

Ja, meg jól gondolom, hogy Notum Wars kieg nélkül soha nem is lesz PvP csatám?

Kicsit kiábrándultam a dologból...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Lammer
utolso mondatodhoz: arulo <#bee1>

lesz majd nanod amivel ilyen shelleket tucc csinálni