1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#1126 http://ao.stratics.com/content/guides/images/templeofthreewinds/zonemap.jpg -
sanyiiiii #1125 Hali.
Bocs a láma kérdésért de a templom hol van?(Sajna nem igazán megy még a tájékozódás) -
#1124 Ez mind szép és jó, csak a pénz mennyisége ami igencsak nincs arányban a vendorokban található cuccok árrával. A tanácsot köszönöm, de ezeket a dolgokat magam is ki tudtam következtetni.
-
#1123 Omnis ellenség. :)
Ne vedd magadra, csak én klános vagyok. :)
Pénzt minden megölt ellenfélnél találsz, csak ne felejtsd el lootolni.
A subwayben ez nem tudom mennyi, de a templomban (következő ajánlott hely 25-ös szinttől) 500 és 1000 cred között mozog. Küldetéseknél a csúszkát mindig a max money felé húzd, xp-t úgyis kapsz az ellenfelek likvidálásával.
Utalni csak közvetítő karakterrel tudsz, ergo megkérsz valakit, vagy csinálsz még1 accountot. -
#1122 omni-s opifex-engineer vagyok
És lenne még egy kérdésem, hogy lehet pénzt utalni egyik karimtól a másiknak? -
Donihun #1121 alacsony szinten inkább a subwayben mászkálj, ott találsz páncélt meg fegyot is nem kell rá költeni meg némi eladni valot is, pl a nagy atroxok vasgerendája 300cred minimum. amugy mivel vagy milyen szinten? neus vagy vagy clanos? -
#1120 Hi All!
Nemrég kezdtem a játékot és nem igazán boldogulok:(
Pl azt meg tudná nekem mondani valaki, hogyan lehet pénzt keresni itt?
Mert a mission terminálban azok a küldik, amiket meg tudok csinálni, nem fizetnek többet 2-300 creditnél, és legalább negyed óra, mire megcsinálok egyet, ami igencsak gyér. Van valami más lehetöség is a pénzszerzésre, vagy örök csóró maradok? -
Donihun #1119 keress meg a gameben megoldjuk a gondjaid ha meglehet:)
-
#1118 Udv!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal.
Azt szeretném tudni, hogy az alap AO-ban (mivel csak ez ingyenes :) van-e valamilyen storyline, amit hosszabb küldetés-sorozatokkal lehet végigvinni? Ha van, hol keressem? (neutral vagyok)
Köszi -
#1117 Szia Nagyapi!
Végre rájöttem, hogy Nagyapi=Alkoto. :) -
Nagyapi #1116 Inplantot ha találsz neked megfelelőt, keress Alkoto néven, összerakom neked. Hogy fel tudd venni, ahhoz kell egy jó doki, (+80), vagy ha jól emlékszem egy agent. Megkéred rádrakja szivesen, kb 30 percig elég ( ha van annyi NCU-d ). -
Nagyapi #1115 Van nano a treatmenthez, és a fegyverhez is, az basic vagy mi a szösz terminálnál, jó esetben +20 add a skillhez. Ott nézz körül. -
PoisonBorz #1114 ...ami viszont nekem 150, pedig maxoltam ezt gyakran. Treatmentet meg buffolni gondolom nemlehet...fegyverbuff nanokkal ugyanez a helyzet, csak a skillek mások.
Ehh...most ez csak nekem ilyen bonyolult? -
PoisonBorz #1113 Nos, enyhén láma a kérdés, pláne hogy már lvl50-t nyúzom...
...úgy kb most kristályosodott ki hogy soldierként fegyverbuffok kellenének iszonyat, de el vok veszve, és nem tudom mit merre. Legalább egy Q88-as D9-ra kéne összeszednem implantot/buffot, de a 350 körüli skillekhez kell még vagy 150-200 - pedig folyamatosan kimaxoltam ezeket. A shopokban viszont még a Q100-as implantok is max 30-50-et adnak burst-re pl. - ezekhez viszont már 450-500-as treatment kell, -
#1112 Köszi a tanácsokat. Az utóbbi két napban pontosan ezt csináltam. Kezdem kiismerni a játékot. Már felküzdöttem magam a 15. szintre. -
#1111 hááát z elején vagy nagyon ne aggódj lasssan kiismered magad, járd körbe west athent, olda aathent ismerkedj a tereppel, 25-ös szintig elég jó móka lesz pl a subway, derítsd fel... néha állj be egy csapatba próbáld ki azt is, subwayben hívni fognak mások majd csapatba...bár az elején a csapatok csak kezdetlegesek még
próbáld ki a küldetéseket is, csinálj néhányat -
#1110 Nos átléptem a bűvös 6. szintet és úgy döntöttem irány Mainland. (A noob sziget kezdett uncsi lenni. :)) Csatlakoztam a clan-hoz így most West Athenban vok. Most kellene egy kis tanács, hogy miként tovább. Bevallom egy kicsit elvesztem a lehetőségekben. :) -
Donihun #1109 ja csatlakozhat bárki
akármilyen kezdő, segitünk amiben lehet:) -
Donihun #1108 csak ezen a forumon
nemigazán értem
amugy vannak magyarok
-
#1107 Hali!
Én most töltöttem le a gamét és később szívesen csatlakoznék a klánhoz. Ehhez még kissé gyúrnom kell. Jelenleg még tanuló fázisban vok, lvl3 MA (name: Shatanel). Egyébként vagytok még fenn aktívan magyarok? Végigolvastam a fórumot és nekem úgy tűnik karácsony óta igencsak megcsappant a lelkesedés. -
Donihun #1106 hunok -
Donihun #1105 probáljuk feltámasztani a Hunko klánt ha valkit érdekel keressen meg Hentmester karimon, clan oldal -
#1104 az egyetlen aki reagált a problemára:D
Már 3 napja megoldódott hibásan jött le letöltöttem újra, (Flashget) ígym ár jó. -
Donihun #1103 probáld kicsomagolni commanderrel! totallal vagy windows commanderrel, szerintem az a legmegbízhatobb modja a kicsomizásnak -
Donihun #1102 Kössz:),má 22 báze, öregszem:(
:) -
Nagyapi #1101 Ne hagyd, hogy elvegye a kedved a "látszólagos" egysíkúság. Legtöbben ezért adják fel, amihez természetesen joguk van, hiszen ez JÁTÉK.
Ha tudsz angolul, sokkal könyebb, de ha nem akkor is kóstolgasd a csapatjátékot, ugyanis jórészt erre van kitalálva ez a game. Lehet szólózni is, én a korlátozott játszási lehetőségem miatt gyakran ezt választom. Így is van egy MA-m ami még csak 90-es, egy Doctorom, 40-es, és most tolok egy Meta-Physicist, amit 4 nap alatt tornáztam fel 42-esre, persze a Martiallel csinálok egy kis zebpénzt neki ( kapott 4 millkát, ossza be ).
Mindegyik karimmal többet tanultam a játékról. Karácsony óta nyomom, és még mindíg nem untam meg, mert rengeteg új van benne.
Ha meg tudod állni, hogy ne mások diktálják, hogy hogyan játsz, hanem a Saját szórakoztatásodra használod a gamet, biztos szeretni fogod. -
#1100 Hát én már biztosan nem fogok visszatérni, engem nem fogott meg annyira, hiába a 40 körüli martial artist........ bezzeg ha a World of Warcraftnak lesz ilyen ingyenes verziója..... -
#1099 Óh.
megoldódott , végre.
A játék így elsőre nagyon megfogott.
megyek fölveszek pár embört a friendlist-be, és végetnemérő kérdés-zuhatagommal zaklatom naphosszat.-:D -
#1098 ...mármint az alapklienst..:D
Senkinél ne volt ilyesmi probléma???
Most akkor FlashGet-tel szedem hátha azzal nem lesz hibás...Vagy inkább bittorrentel kéne???De az olyan lassú.
/me toporzékol. -
#1097 loál
miből gondolod? :)))
igen én rendszeresen használom a click savert, mint általában mindenki....
nekem nem okozott gondot eligazodni az angol leíráson, ha neked igen akkor tanulj nyelveket
és örülj hogy vettem a fáradtságot és írtam neked választ, überlámaloller:) /többet nem fordul elő/ -
#1096 Nofene...letöltöttem úra...erre nem hajlandó kicsomagolni a winrar, mondván hibás archívum vagy "több részből áll"...most akkor tölthetem le újra?? -
sanyiiiii #1095 van valaki aki tervezi h az ingyenes valtozatot jácca 2006 jan 15ig?? -
#1094 Boldog szülnap Donihun, bocsesz, későn láttam meg, na szal boldogat! :) -
Donihun #1093 Érdeklődni privátban please -
Donihun #1092 OFFTOPIC
Eladó egy igen komoly TFT 8ms es frissitési idővel ami elég szép tud lenni:) éles kép semmi fantom alak:)
3év garancia
Benq FP937s+ 19"
130K HUF -
Donihun #1091 aham ingyenes
csak vannak kiegészitői azokért kell fizetni
probáld ki, érdemes -
Bandeeka #1090 Hali!
Ez a game ingyenes?
Mert ha az akkor kiprobálnám.
thx -
Donihun #1089 tudja valaki hogy kell a damage dumpert vagy az AOparsert beállitani???????? -
Nagyapi #1088 Bocs a kérdésért, de mi a csuda ez a ClickSaver nevű akármicsoda? -
BonemanX #1087 Őszintén, te használtad már ezt a programot??? Mert sztem nem...