Anarchy Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
egyébként van egy angol leírása a telepító csomagjában, ott minden le van írva
<#vigyor2>#vigyor2>
\"...Az élet csak egy alfa verzió, a halál meg egy rohadt vízió...\"
agent fórumokat, leírásokat nézegess
meg kérdezõsködhetsz itt is:
hws ao fórum
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
az inventoridban megfogod a kettes könyvet bal klikkel aztán shift+jobb klikkel rárakod az egyesre, aztán megfogod a hármast és rárakod az egyespluszkettesre, aztán fogod a négyest....és ugyanígy, ha kész vagy megkapod az összefûzött könyvet (completed)
ezekután meg kell keresned "Hermit"-et, õ egy npc és odaadnod neki
itt találod: 827, 2298 (static, Tir Desert, Greater Tir County)
egyébként ajánlott olvasgatni ezt:
stratics.com
Ha volna pénzem megérné, úgy éljen Funcom, de hát...............
#729 Uzenet.
Ingyenes SL letoltes es felaru havidij.
Tehat nem ingyenes, csak maga a kliens letoltese. Ha upgradeled az accountodat, attol kezdve koteles vagy fizetni, ha jatszani akarsz a havi 7.95 eurot, igaz az eredeti dij az 14.95 lenne.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
E-mailt kaptam(tunk) a Funcomtól a Shadowlandsról, miszerint március 17.-ig meghosszabbítják a free regisztrációt. Eddig úgyvélem jól értettem, de a többi nagyon nem tiszta, mert a Notum War is bele van szõve, ami az én, a zerot nyujtózkodva sem elérõ angol tudásomnak már bekavart.
Legyen olyan jó valaki leírni magyarul a lényeget.
biztos nincs😞pedig kéne sok cucc! jah és még valami! feltûnt nekem , hogy mindenhol rohangálnak a kék fixerek, van egy fixim 26os szintû viszont esélye nincs szegénynek, hogy kék legyen... 😞 hogy van ez?valaki meséljen plz
szeretnek mar tenyleg Agent lenni, illetve kihasznalni a kaszt adotta lehetosegeket...a hologram.-os cumokat, fingom sincs mit csinaljak vele...
ha valaki elmagyarazna hogyan kene, az kapna 2 rekesz virtualis sort... 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
de azér köszi
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
feltettem egy nagyon szupi kis skint a dovve félét, de nem minden olyan mint a preview képen, pl más az inventorim, magmaradt bal és jobb alul a két nagyhelyet foglaló menüsáv, nincs buff lejáratot jelzõ indikátor, kompassz nincs beépítve szépen az oldal aljára... miért van ez?
néhány dolog viszont tényleg jó... de a többi miért nem mükszik vajh?
Mi van gyerekek. Már mindenki tud mindent?
Egy szolid 80-as csapat mérsékelt gyakorlattal rendelkezõ MA 83-ast nem keres véletlenül.
Este 19h-tól, kb 23h-ig.
Jelige : csapatban dõl az XP.
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
szar napom volt akkor😊
köszi itt megtaláltam mindent 😊
/szóval lehet lootolni de csak azt amit nem mentettél/ett le insuranceban../
Inkáb berakom plain textben:
http://ao.stratics.com/content/guides/general/pvp.shtml?s=
túlzás..😞
Találtam komoly fegyot😊ha nem akarsz mausserezni ez komoly darab
és egykezes lehet mellette másik, vag kettö ilyen de nagy a dual wield igénye
és eléggé a mausser nyert ugyanolyan képességkkel😊
Maussser
Supressor
de mondjuk a fullauto az kemény tud lenni, ugy kb picit jobb a supresssor, de rengeteg ipt kelll rákölteni
ugyhogy nem éri meg fixevel szerintem mausserezni
Én is gondolkodtam azon, hogy inkább a mostani lvl49-est kéne átalakítani, de a 40-eshez már megvettem az alkatrészeket. A Carbonium plate valami kib***ott drága hozzá! Nem lenne most 50k kreditem egy lvl50 körüli lemezre... <#rolleyes>#rolleyes>
p.s. Érdemes szerinted az MG/SMG és Burst mellett a Full Auto-ra is nyomni? Nézegettem a Supressorokat, elég hatékony alapfegyvereknek tûnnek azok is!
hazudtam az tegnap elött volt😊 54es szinten már ezt használtam😊
keress meg játékban és elviszleg traderhez!!
gasfisco a karim most
Ki tudna összelegózni nekem egy lvl 40 Mausser Chemical Streamert?
A hozzávalók megvannak, szerintem még szét is tudom kapni, mert a Break & Entry-m megvan hozzá, de az összerakásához kellene némi Weapon smithing meg Engineering, amire nem szándéxom gyúrni a tartalékpontjaimból!
Ha enzsiner vagy..és a robotodnak kakukk,halál,szevasz---akkor a "Automaton" nevü okosságot kell használni...ebböl alapbol kapsz a kezdésnél,aztán késöbb fejlesztett verziok is beesnek./Flawed,Patchwork,Common,stb/...ha kill után ezt használod akkor beteszi az invertoridba a robot behivásához az ikont.Pont,ennyi.
Emellett mindenkinek -aki kezdö,mint én-ajánlom a nyubi szigeten a nano-alapcsomag megvételét,átnézését,mert ebböl némi támpont adatik karakterünk jövöbeni elsajátitható képességeiröl./6 db nanokristály van benne-1600 ért.
😊)))
Tengely/Nanomage-Engineer/lvl .11/Klán
<#mf1>#mf1>
asszed átváltozik barbielandé egy idö után? vagy forma1 lesz vagy maf??
egyébként meg az a bajod hogy gondolkozol
maf.nak gondolod azt higy kieg nélkül nincs pvp? ezt nem gondolni kell, utána kell járni! a notum wars nem egyszerüen pvp, hanem klánháború!
perszehogytudszpvpznikiegnélkülnewbie!denevárdhogyfelvilágositsalakbõvebbenadolgokrolmertparasztotnempesztrálok!ábránduljcsakki,nemkellnegatívember,nemcsipemazolyat
Más enzsiket láttam,hogy azokkal a nano-cuccokkkal turbozták a droidjukat amiket én magamra használtam/shield,egyebek.
Lammer:
merre jársz "báránykám" ????<#beka3>#beka3>
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
a magányoskodás az tényleg nem az ilyen játékok erõssége.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ha nem motivál Téged
- a magasabb szint
- "nagyobb számok a karakterlapon"
- erõsebb tárgyak
- erõsebb lények
- több pénz
- mégtöbb quest elvégzése
- mégtöbb "virtuális társ"
közül egyik sem, akkor az MMORPG-t nem Neked találták ki 😊
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Mert egyelõre annyit mutat a játék, hogy vannak ugye a küldetések, amikbõl az összes ugyanolyan, meg vannak a statikus dándzsönök, mint a subway, ahol meg egy hétig lehet ölögetni ugyanazokat a férgeket, elõrehaladás nélkül...
Kb két hetet játszottam vele, de lényegi változás nem történt...
Lesz ez érdekesebb a késõbbiekben, vagy marad ez a buta, színvonaltalan hentelés+masszív szemétgyûjtögetés?
Ja, meg jól gondolom, hogy Notum Wars kieg nélkül soha nem is lesz PvP csatám?
Kicsit kiábrándultam a dologból...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN