Anarchy Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
rámprivizni /tell hentmester modszerrel tudsz vagy /tell donihun vagy még akad pár
gasfisco, dilalord ...
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
részemrõl clan oldal szintén erõsen😊 ahogy az az aláirásombol is kivehetõ
négyszer akkora a felbontása mint az alap planetmapnek és jelölve vannak rajt a fontosabb helyszínek 😊 (baratis által linkelt kép abból a térképbõl van kivágva)
Szívesen, de ha mindent ki tudsz következtetni magadtól, akkor miért kérdezel?
Bocs a láma kérdésért de a templom hol van?(Sajna nem igazán megy még a tájékozódás)
Ne vedd magadra, csak én klános vagyok. 😊
Pénzt minden megölt ellenfélnél találsz, csak ne felejtsd el lootolni.
A subwayben ez nem tudom mennyi, de a templomban (következõ ajánlott hely 25-ös szinttõl) 500 és 1000 cred között mozog. Küldetéseknél a csúszkát mindig a max money felé húzd, xp-t úgyis kapsz az ellenfelek likvidálásával.
Utalni csak közvetítõ karakterrel tudsz, ergo megkérsz valakit, vagy csinálsz még1 accountot.
És lenne még egy kérdésem, hogy lehet pénzt utalni egyik karimtól a másiknak?
Nemrég kezdtem a játékot és nem igazán boldogulok😞
Pl azt meg tudná nekem mondani valaki, hogyan lehet pénzt keresni itt?
Mert a mission terminálban azok a küldik, amiket meg tudok csinálni, nem fizetnek többet 2-300 creditnél, és legalább negyed óra, mire megcsinálok egyet, ami igencsak gyér. Van valami más lehetöség is a pénzszerzésre, vagy örök csóró maradok?
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal.
Azt szeretném tudni, hogy az alap AO-ban (mivel csak ez ingyenes 😊 van-e valamilyen storyline, amit hosszabb küldetés-sorozatokkal lehet végigvinni? Ha van, hol keressem? (neutral vagyok)
Köszi
Ehh...most ez csak nekem ilyen bonyolult?
...úgy kb most kristályosodott ki hogy soldierként fegyverbuffok kellenének iszonyat, de el vok veszve, és nem tudom mit merre. Legalább egy Q88-as D9-ra kéne összeszednem implantot/buffot, de a 350 körüli skillekhez kell még vagy 150-200 - pedig folyamatosan kimaxoltam ezeket. A shopokban viszont még a Q100-as implantok is max 30-50-et adnak burst-re pl. - ezekhez viszont már 450-500-as treatment kell,
próbáld ki a küldetéseket is, csinálj néhányat
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
akármilyen kezdõ, segitünk amiben lehet😊
nemigazán értem
amugy vannak magyarok
Én most töltöttem le a gamét és késõbb szívesen csatlakoznék a klánhoz. Ehhez még kissé gyúrnom kell. Jelenleg még tanuló fázisban vok, lvl3 MA (name: Shatanel). Egyébként vagytok még fenn aktívan magyarok? Végigolvastam a fórumot és nekem úgy tûnik karácsony óta igencsak megcsappant a lelkesedés.
Már 3 napja megoldódott hibásan jött le letöltöttem újra, (Flashget) ígym ár jó.
😊
Ha tudsz angolul, sokkal könyebb, de ha nem akkor is kóstolgasd a csapatjátékot, ugyanis jórészt erre van kitalálva ez a game. Lehet szólózni is, én a korlátozott játszási lehetõségem miatt gyakran ezt választom. Így is van egy MA-m ami még csak 90-es, egy Doctorom, 40-es, és most tolok egy Meta-Physicist, amit 4 nap alatt tornáztam fel 42-esre, persze a Martiallel csinálok egy kis zebpénzt neki ( kapott 4 millkát, ossza be ).
Mindegyik karimmal többet tanultam a játékról. Karácsony óta nyomom, és még mindíg nem untam meg, mert rengeteg új van benne.
Ha meg tudod állni, hogy ne mások diktálják, hogy hogyan játsz, hanem a Saját szórakoztatásodra használod a gamet, biztos szeretni fogod.
megoldódott , végre.
A játék így elsõre nagyon megfogott.
megyek fölveszek pár embört a friendlist-be, és végetnemérõ kérdés-zuhatagommal zaklatom naphosszat.-😄
Senkinél ne volt ilyesmi probléma???
Most akkor FlashGet-tel szedem hátha azzal nem lesz hibás...Vagy inkább bittorrentel kéne???<#idiota>#idiota>De az olyan lassú.
/me toporzékol.
mibõl gondolod? 😊))
igen én rendszeresen használom a click savert, mint általában mindenki....
nekem nem okozott gondot eligazodni az angol leíráson, ha neked igen akkor tanulj nyelveket
és örülj hogy vettem a fáradtságot és írtam neked választ, überlámaloller😊 /többet nem fordul elõ/
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Eladó egy igen komoly TFT 8ms es frissitési idõvel ami elég szép tud lenni😊 éles kép semmi fantom alak😊
3év garancia
Benq FP937s+ 19"
130K HUF
csak vannak kiegészitõi azokért kell fizetni
probáld ki, érdemes
Ez a game ingyenes?
Mert ha az akkor kiprobálnám.
thx
\"...Az élet csak egy alfa verzió, a halál meg egy rohadt vízió...\"