Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WOWoztam az uccsó bétában és hát fejlõdés meg ilyesmi eléggé automata és eccerü, nem okoz különösebb fejtörést semmi, AO után ez nagy visszalépés, ahol orákat lehet agyalni azon, hogy hogy vegyem fel a páncélom😊 de a világhangulata meg kinézete eléggé megkapó, de a maximális 80 szintet is keveslettem:/

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

A WOW annyira gagyi, hogy hamarosan visszatér mindenki vagy az SWG-hez, vagy az Anarchy Online-hoz, minden játék addig érdekes amig uj, de a WOW, igazából alsó tagozatos kisiskolásoknak való, össze sem lehet hasonlítani az elöbb említett két játékkal.

játékban keress meg valamelyik karimmon, ha gondolod beveszünk a HunoKba is.
rámprivizni /tell hentmester modszerrel tudsz vagy /tell donihun vagy még akad pár
gasfisco, dilalord ...

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

RK1 erõsen
részemrõl clan oldal szintén erõsen😊 ahogy az az aláirásombol is kivehetõ

Sziasztok! Én ma kezdtem a játékot és sajnos nem találkozom Magyarokkal, pedig nagyon szeretnék,a játékban Myranda vagyok.

talált cuccokat eladod, abból is jó pénzt össze lehet harácsolni. nagyobb szinten a monstereknél is több pénz van meg küldetésekért is több jár. azért össze lehet kaparni mindig amennyi kell 😉
tájékozódást segíti a huge map. innen lehet lerántani: http://www.nepentheim.com/rkplayfields/ingamemap.html
négyszer akkora a felbontása mint az alap planetmapnek és jelölve vannak rajt a fontosabb helyszínek 😊 (baratis által linkelt kép abból a térképbõl van kivágva)
gyors közvéleménykutatás: az RK1 vagy az RK2 szerveren vagytok? HWSW fórumon az emberek zömével az 1-es szerveren vannak, remélem ti inkább a 2-esen, mert én is ott vagyok 😛
thx

baratis
Amiket a vendoroknál találsz úgysem tudnád még használni. Késõbb majd lesz több pénz.
Szívesen, de ha mindent ki tudsz következtetni magadtól, akkor miért kérdezel?

baratis
http://ao.stratics.com/content/guides/images/templeofthreewinds/zonemap.jpg

Hali.
Bocs a láma kérdésért de a templom hol van?(Sajna nem igazán megy még a tájékozódás)

jimmyjoint
Ez mind szép és jó, csak a pénz mennyisége ami igencsak nincs arányban a vendorokban található cuccok árrával. A tanácsot köszönöm, de ezeket a dolgokat magam is ki tudtam következtetni.

baratis
Omnis ellenség. 😊
Ne vedd magadra, csak én klános vagyok. 😊
Pénzt minden megölt ellenfélnél találsz, csak ne felejtsd el lootolni.
A subwayben ez nem tudom mennyi, de a templomban (következõ ajánlott hely 25-ös szinttõl) 500 és 1000 cred között mozog. Küldetéseknél a csúszkát mindig a max money felé húzd, xp-t úgyis kapsz az ellenfelek likvidálásával.
Utalni csak közvetítõ karakterrel tudsz, ergo megkérsz valakit, vagy csinálsz még1 accountot.

jimmyjoint
omni-s opifex-engineer vagyok
És lenne még egy kérdésem, hogy lehet pénzt utalni egyik karimtól a másiknak?

alacsony szinten inkább a subwayben mászkálj, ott találsz páncélt meg fegyot is nem kell rá költeni meg némi eladni valot is, pl a nagy atroxok vasgerendája 300cred minimum. amugy mivel vagy milyen szinten? neus vagy vagy clanos?

jimmyjoint
Hi All!

Nemrég kezdtem a játékot és nem igazán boldogulok😞
Pl azt meg tudná nekem mondani valaki, hogyan lehet pénzt keresni itt?
Mert a mission terminálban azok a küldik, amiket meg tudok csinálni, nem fizetnek többet 2-300 creditnél, és legalább negyed óra, mire megcsinálok egyet, ami igencsak gyér. Van valami más lehetöség is a pénzszerzésre, vagy örök csóró maradok?

keress meg a gameben megoldjuk a gondjaid ha meglehet😊

SarkanyfuaRUSH
Udv!

Nemrég kezdtem el játszani a játékkal.
Azt szeretném tudni, hogy az alap AO-ban (mivel csak ez ingyenes 😊 van-e valamilyen storyline, amit hosszabb küldetés-sorozatokkal lehet végigvinni? Ha van, hol keressem? (neutral vagyok)

Köszi
baratis
Szia Nagyapi!
Végre rájöttem, hogy Nagyapi=Alkoto. 😊

Inplantot ha találsz neked megfelelõt, keress Alkoto néven, összerakom neked. Hogy fel tudd venni, ahhoz kell egy jó doki, (+80), vagy ha jól emlékszem egy agent. Megkéred rádrakja szivesen, kb 30 percig elég ( ha van annyi NCU-d ).

Van nano a treatmenthez, és a fegyverhez is, az basic vagy mi a szösz terminálnál, jó esetben +20 add a skillhez. Ott nézz körül.

...ami viszont nekem 150, pedig maxoltam ezt gyakran. Treatmentet meg buffolni gondolom nemlehet...fegyverbuff nanokkal ugyanez a helyzet, csak a skillek mások.

Ehh...most ez csak nekem ilyen bonyolult?
Nos, enyhén láma a kérdés, pláne hogy már lvl50-t nyúzom...

...úgy kb most kristályosodott ki hogy soldierként fegyverbuffok kellenének iszonyat, de el vok veszve, és nem tudom mit merre. Legalább egy Q88-as D9-ra kéne összeszednem implantot/buffot, de a 350 körüli skillekhez kell még vagy 150-200 - pedig folyamatosan kimaxoltam ezeket. A shopokban viszont még a Q100-as implantok is max 30-50-et adnak burst-re pl. - ezekhez viszont már 450-500-as treatment kell,
baratis
Köszi a tanácsokat. Az utóbbi két napban pontosan ezt csináltam. Kezdem kiismerni a játékot. Már felküzdöttem magam a 15. szintre.

Pink Tiger
hááát z elején vagy nagyon ne aggódj lasssan kiismered magad, járd körbe west athent, olda aathent ismerkedj a tereppel, 25-ös szintig elég jó móka lesz pl a subway, derítsd fel... néha állj be egy csapatba próbáld ki azt is, subwayben hívni fognak mások majd csapatba...bár az elején a csapatok csak kezdetlegesek még
próbáld ki a küldetéseket is, csinálj néhányat

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

baratis
Nos átléptem a bûvös 6. szintet és úgy döntöttem irány Mainland. (A noob sziget kezdett uncsi lenni. 😊) Csatlakoztam a clan-hoz így most West Athenban vok. Most kellene egy kis tanács, hogy miként tovább. Bevallom egy kicsit elvesztem a lehetõségekben. 😊

ja csatlakozhat bárki
akármilyen kezdõ, segitünk amiben lehet😊

csak ezen a forumon
nemigazán értem
amugy vannak magyarok

baratis
Hali!
Én most töltöttem le a gamét és késõbb szívesen csatlakoznék a klánhoz. Ehhez még kissé gyúrnom kell. Jelenleg még tanuló fázisban vok, lvl3 MA (name: Shatanel). Egyébként vagytok még fenn aktívan magyarok? Végigolvastam a fórumot és nekem úgy tûnik karácsony óta igencsak megcsappant a lelkesedés.

hunok

probáljuk feltámasztani a Hunko klánt ha valkit érdekel keressen meg Hentmester karimon, clan oldal

Bakutyin
az egyetlen aki reagált a problemára😄
Már 3 napja megoldódott hibásan jött le letöltöttem újra, (Flashget) ígym ár jó.

probáld kicsomagolni commanderrel! totallal vagy windows commanderrel, szerintem az a legmegbízhatobb modja a kicsomizásnak

Kössz😊,má 22 báze, öregszem😞
😊

Ne hagyd, hogy elvegye a kedved a "látszólagos" egysíkúság. Legtöbben ezért adják fel, amihez természetesen joguk van, hiszen ez JÁTÉK.
Ha tudsz angolul, sokkal könyebb, de ha nem akkor is kóstolgasd a csapatjátékot, ugyanis jórészt erre van kitalálva ez a game. Lehet szólózni is, én a korlátozott játszási lehetõségem miatt gyakran ezt választom. Így is van egy MA-m ami még csak 90-es, egy Doctorom, 40-es, és most tolok egy Meta-Physicist, amit 4 nap alatt tornáztam fel 42-esre, persze a Martiallel csinálok egy kis zebpénzt neki ( kapott 4 millkát, ossza be ).
Mindegyik karimmal többet tanultam a játékról. Karácsony óta nyomom, és még mindíg nem untam meg, mert rengeteg új van benne.
Ha meg tudod állni, hogy ne mások diktálják, hogy hogyan játsz, hanem a Saját szórakoztatásodra használod a gamet, biztos szeretni fogod.

Zsolo007
Hát én már biztosan nem fogok visszatérni, engem nem fogott meg annyira, hiába a 40 körüli martial artist........ bezzeg ha a World of Warcraftnak lesz ilyen ingyenes verziója.....<#papakacsint>

Bakutyin
Óh.
megoldódott , végre.
A játék így elsõre nagyon megfogott.
megyek fölveszek pár embört a friendlist-be, és végetnemérõ kérdés-zuhatagommal zaklatom naphosszat.-😄

Bakutyin
...mármint az alapklienst..😄
Senkinél ne volt ilyesmi probléma???
Most akkor FlashGet-tel szedem hátha azzal nem lesz hibás...Vagy inkább bittorrentel kéne???<#idiota>De az olyan lassú.
/me toporzékol.

Pink Tiger
loál
mibõl gondolod? 😊))
igen én rendszeresen használom a click savert, mint általában mindenki....
nekem nem okozott gondot eligazodni az angol leíráson, ha neked igen akkor tanulj nyelveket

és örülj hogy vettem a fáradtságot és írtam neked választ, überlámaloller😊 /többet nem fordul elõ/

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Bakutyin
Nofene...letöltöttem úra...erre nem hajlandó kicsomagolni a winrar, mondván hibás archívum vagy "több részbõl áll"...most akkor tölthetem le újra??<#violent>

van valaki aki tervezi h az ingyenes valtozatot jácca 2006 jan 15ig??

b-type
Boldog szülnap Donihun, bocsesz, késõn láttam meg, na szal boldogat! 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Érdeklõdni privátban please

<#nezze> OFFTOPIC
Eladó egy igen komoly TFT 8ms es frissitési idõvel ami elég szép tud lenni😊 éles kép semmi fantom alak😊
3év garancia
Benq FP937s+ 19"
130K HUF

aham ingyenes
csak vannak kiegészitõi azokért kell fizetni
probáld ki, érdemes

Hali!
Ez a game ingyenes?
Mert ha az akkor kiprobálnám.
thx
tudja valaki hogy kell a damage dumpert vagy az AOparsert beállitani????????

Bocs a kérdésért, de mi a csuda ez a ClickSaver nevû akármicsoda?

Õszintén, te használtad már ezt a programot??? Mert sztem nem...

\"...Az élet csak egy alfa verzió, a halál meg egy rohadt vízió...\"