1286
http://www.anarchy-online.com/
-
Alblink #1206 VALAKI HELP:kezdo avgyok ketten gamelunk neten?es game kozbe tudunk egymassal beszelni meg a frind menube is latjuk egymast?de a gambe nem latjuk egymast hogy tuzdjunk gamelni?ugyanaz a faj es foldreszen vagyunk egy verzioval:
ha valaki tud segitsen?elore is thx: -
#1205 Persze, csak rossz helyen keresed a fórumot: AO fórum -
#1204 Nyomja még ezzel valaki? -
#1203 AO Rulez!
Gyeren neunak RK1re!
(ez olyan omnis hirdetés neu módra :) )
-
Augustus Gigo #1202 Ahamm, hát akkor mind1:D -
#1201 Az egy dolog, hogy most ingyen játszol, de ha upgradelni akarsz akkor már nem lesz ingyen. Az ingyenesség ugyanis csak a kiegészítőkre vonatkozik, a havidíjra nem. -
Augustus Gigo #1200 MA kaptam levelet Funcomtól, amiben írják hogy ingyen lehet upgradelni Shadowlandsra meg Notum Warsra, annyi a gondom, hogy mikor az accountomban megpróbálom ezt a műveletet végrehajtani, nem engedi , mert azt írja nincs beállítva a payment methodom , a baj csak annyi hogy ingyé játszok, akkor meg minek? -
Maci1 #1199 Udv mindenkinek aki anarchyzik!
A Rubi-ka1-hez szolnek par szot azon belul is akiknek van alienjuk, keressenek meg a jatekban mert szeretnenk egy nagy alien ridot csinalni(18fo). En 202-es soldat vagyok es mindenkit varunk aki tud velem teamelni...varos, CRU biztositva!
Ha erdekel a dolog /tell Fullautojack (volt alapitotag es expresident a Hunoknal). -
magyarvarazs #1198 Ezt fogalmazd meg érthetően és akkor válaszolunk... -
R0peE #1197 Csö emberz Anarchyba a regi gui-t nemlehet vhogy vixxacsalni??? naon nemjo a shadowlendzes nekem nemteccik :( -
Augustus Gigo #1196 Újra kezdtem ma engiként és sokkal jobb a játékélmény , mint MAval:D MAmat 47szintre vittem, engit meg most délelőtt a 11re, van vki Borealison RubiKa 1 en? -
magyarvarazs #1195 A Meta Physicist eknek a mezzer petjét mishért kapott tárgyként lehet szerezni vagy ott lehet találni? -
magyarvarazs #1194 http://www.anarchy-online.hu/irasok/dungeon_foreman.htm
Ez, majd később a Cyborg bázis.
Mi a karid neve?
-
Augustus Gigo #1193 jó persze, de nincs vmi dungeon táposabb enemykkel? -
#1192 Csapatbe érdemes állni. keress csapatokat a public csatornákon. -
Augustus Gigo #1191 50es szinttől merre érdemes kalandozni? templomba szinte már mindenki szürke , max a bossok nem:( 5let? -
#1190 néha a legegyszerűbb dolgok a legcélravezetőbbek -.- -
Augustus Gigo #1189 gecc:DDD erre nem is gondoltam:DDDDDDDD -
#1188 jobbgomb, del....ha jólemléxem valahogy így :o -
Augustus Gigo #1187 No drop itemektől hogy lehetne megszabadulni? Tele a bank és az inventorym is:( Boltba eladni nem tudom, illetve másokkal sem elcserélni, vmi megoldás? -
Chartee #1186 Hello!
Nem lenne valakinek elfekvőben egy (ql 15-20 körüli) Schuyler Bow-ja??????
-
magyarvarazs #1185 Köszi majd megkereslek -
#1184 Itt a másik special attack is ha érdekel: Tree of Enlightenment -
#1183 .Ape Fist of Khalum, de az a baj vele, hogy mindössze 97 sebzése és 19 másodpercre blokkolja a Martial Arts skillt ami ugye nem egy előnyös dolog. Nekem megvan de még sosem használtam. Ennek ellenére ha gondolod összeszedheted, könnyebb mint a Tree könyveket és az inventory-ban elfér. Az összerakásához nem kell semmiféle képzettség, egyszerűen csak megnyitod a tradeskill ablakot, első mezőbe 2. könyv, második mezőbe 1. könyv és így tovább. A végén kapsz egy teljes könyvet amit rövid párbeszéd végén oda kell adni Hermitnek. Ha esetleg megvannak a könyvek keress meg a játékban Pofonfa vagy Tutifix néven, elvezetlek Hermithez. -
magyarvarazs #1182 Mivel az összeszerelés nem pont egy MA típusú feladat gondolom mivel nodrop nem lehet átadni...külön kell rá gyúrni? Melyik skillre? A másikkal mi van h felejtsem el? -
magyarvarazs #1181 Nagyon szépen köszönöm -
#1180 A kétféle könyv közül csak a Tree of Enlightement használható (6 kötetes). A másikat nyugodtan el is felejtheted. A ToE-vel egy olyan MA special attack-ra tehetsz szert, amivel 120-at sebzel és minden csapattagodat 290-nel gyógyítasz. A visszatöltődése 40 másodperc, addig blokkolja a dimach skillt. A megszerzéséhez össze kell szedni minden kötetet (a 4. és 5. lesz problémás, ha jól emléxem), összerakni (tradeskill) és elvinni egy meghatározott helyen lévő emberkének. A koordinátákat és az emberke nevét (talán Hermit) most nem tudnám megmondani, de Tir County-ban van nem messze nyugatra totw-től. -
magyarvarazs #1179 Kabala amugy van az RK2-n is Hunok org...Bár ott szerintem nem mindenki magyar... -
magyarvarazs #1178 A totwban 2féle könyv is van...
Addig ok hogy MA-knek jo valamire...De mire??
Valaki segitsen!!
Köszi -
#1177 Jaj, miket írok. :)
Hunok. -
#1176 Üdvözlet a Hunik-ban.
Hogy ízlik az MA élet? :) -
Kabala #1175 Már rég átmentem az RK1re, és csatlakoztam a hunok orghoz is
-
Dns5000 #1174 ha nem vagy magas szintu szerintem gyere at az rk1re megeri. -
Dns5000 #1173 az link is,csak akikor az ao updateli az orgokat akkor nem muxik
na itt egy masik link itt meg elet is van. -
magyarvarazs #1172 Dns az link akar lenni?
A www.aohunok.gportal.hu n van MA leirás Kabala...ott nézelődj.
Van vkinek lvl20 vagy lvl30 körül karaktere...csak mer unok már angolokkal jáccani... -
Kabala #1171 Áhhh ez is az RK1-en van???az RK2-n nincs senki se magyar???mert eddig csak 1-et találtam, de még org-ot se találtam..... -
Dns5000 #1170 Pillanatnyi Elmezavar -
Dns5000 #1169 MA guide -
Dns5000 #1168 szerintem mire a 2. karid lesz 40. szintu akkora -
Dns5000 #1167 van magyar neutral org: Pillanatnyi Elmezavar