Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Nem lenne valakinek elfekvõben egy (ql 15-20 körüli) Schuyler Bow-ja??????
<#worship>
Köszi majd megkereslek

\"Bent a chipek és a gyorsítok-Belül jo a zaj-Bőröm alatt fém lapul-Becsatlakozom...\"

baratis
Itt a másik special attack is ha érdekel: Tree of Enlightenment

baratis
.Ape Fist of Khalum, de az a baj vele, hogy mindössze 97 sebzése és 19 másodpercre blokkolja a Martial Arts skillt ami ugye nem egy elõnyös dolog. Nekem megvan de még sosem használtam. Ennek ellenére ha gondolod összeszedheted, könnyebb mint a Tree könyveket és az inventory-ban elfér. Az összerakásához nem kell semmiféle képzettség, egyszerûen csak megnyitod a tradeskill ablakot, elsõ mezõbe 2. könyv, második mezõbe 1. könyv és így tovább. A végén kapsz egy teljes könyvet amit rövid párbeszéd végén oda kell adni Hermitnek. Ha esetleg megvannak a könyvek keress meg a játékban Pofonfa vagy Tutifix néven, elvezetlek Hermithez.

Mivel az összeszerelés nem pont egy MA típusú feladat gondolom mivel nodrop nem lehet átadni...külön kell rá gyúrni? Melyik skillre? A másikkal mi van h felejtsem el?

\"Bent a chipek és a gyorsítok-Belül jo a zaj-Bőröm alatt fém lapul-Becsatlakozom...\"

Nagyon szépen köszönöm

baratis
A kétféle könyv közül csak a Tree of Enlightement használható (6 kötetes). A másikat nyugodtan el is felejtheted. A ToE-vel egy olyan MA special attack-ra tehetsz szert, amivel 120-at sebzel és minden csapattagodat 290-nel gyógyítasz. A visszatöltõdése 40 másodperc, addig blokkolja a dimach skillt. A megszerzéséhez össze kell szedni minden kötetet (a 4. és 5. lesz problémás, ha jól emléxem), összerakni (tradeskill) és elvinni egy meghatározott helyen lévõ emberkének. A koordinátákat és az emberke nevét (talán Hermit) most nem tudnám megmondani, de Tir County-ban van nem messze nyugatra totw-tõl.

Kabala amugy van az RK2-n is Hunok org...Bár ott szerintem nem mindenki magyar...

A totwban 2féle könyv is van...
Addig ok hogy MA-knek jo valamire...De mire??
Valaki segitsen!!
Köszi

baratis
Jaj, miket írok. 😊
Hunok.

baratis
Üdvözlet a Hunik-ban.
Hogy ízlik az MA élet? 😊

Már rég átmentem az RK1re, és csatlakoztam a hunok orghoz is
ha nem vagy magas szintu szerintem gyere at az rk1re megeri.

May the force serve you well!

az link is,csak akikor az ao updateli az orgokat akkor nem muxik
na itt egy masik link itt meg elet is van.

Dns az link akar lenni?
A www.aohunok.gportal.hu n van MA leirás Kabala...ott nézelõdj.
Van vkinek lvl20 vagy lvl30 körül karaktere...csak mer unok már angolokkal jáccani...

Áhhh ez is az RK1-en van???az RK2-n nincs senki se magyar???mert eddig csak 1-et találtam, de még org-ot se találtam.....

szerintem mire a 2. karid lesz 40. szintu akkora

van magyar neutral org: Pillanatnyi Elmezavar

epp ez a jo benne hogy nem lehet 5 perc alatt kiismerne aztan 10 perc utan megunni, mint a wow-ot

CSináltam egy martial artist-ot , de nem tudom hogyan osszam el az IP-t a skilleken, valaki segísten már plz. hogy mik a fontosabb skilled a martial artist-nál
baratis
Bocs, rossz volt a link.
Íme: AO

baratis
Áhh nekem ez a játék annyira bonyolult meg összetett, azt se tudom hogy mi merre,meg annyiféle képen lehet elosztani az IP-et hogy azt se tudom hová tegyem a fejem.....
Nincs valahol véletlenül magyar leírás a játékhoz, tudok én angolul de a manual és tulságosan összetett jó pár napba beletelne mire elolvasnám az egészet:-(
De csak vmit rosszul csináltál...
Mien néven játszol??

Ezzel a játékkal senki sem játszik???Most töltöttem le a játékot hogy kipróbáljam, aztán gondoltam keresek valakit és teamelek, rákattintottam a find team-re , ott mindent any-re raktam, de nem talált egyetlen egy játékost se....
Csacsis
Az a game nem buta FPS mániákusoknak készült 😊
Elsõre egyébként tényleg káosz.
De mire eljutsz a 40. szintre, megtanulod. <#vigyor2>

Irányítható csak szokni kell és nem is annyira bonyolult csak elsöre kicsit átláthatatln

Hali! Én most kezdtem el a játékot,de sajnos rosszabb mint amit vártam.
Irányithatatlan és bonyolult de azért még igy sem olyan rossz.
Amúgy meg éljenek a FIXEREK!!!

Hali. Tud vki vmit az uj low level questekröl iletve az uj börökrata pet-röl, illetve hol találhatnék rola leírást??

baratis
Hmm, ez király.
Az RK1-en is van Hunok: HunoK

Salty
Ez pl. az

baratis
RK2-n Hunok????
Biztos vagy te ebben?

Salty
Melyik szerveren szoktatok játszani? Melyik oldalon álltok? Lvl? Faj? Kaszt? Én RK2-esen vagyok, Clan, 22-tes szintû Nanomage Nano-Technician, WA-ban kóválygok, és jelenleg a Hunok klánt erõsítem Applicant ranggal.

foremans officeban a bodyguardoktól már 2szer sikerült GA1et szerezni, egyiket tegnap, szóval ott érdemes probálkozni ha elég erõsnek érzed magad

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

mert ami jól levan írva azt felesleges volna leirni mégeccer

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

MACHIAVELLI!!!😄 WB😊😊😊😊
egymást írtottuk WOWban😄😄 az ucco bétán😊
ja HunoK klán erõsen bõvül az atlanteanon😊
oldalt is csinálgatunk😊
azmeg erõsen kezdetleges😄 aohunok egykét szöveget felhasznáok/nék az anarchy-online.hurol, ha nincs ellene kifogása az érdekelteknek, igazából te ismered õket ugyhogy gondoltam megérdeklõdhetnéd😄

baratis
Ezen a fórumon próbálkozz inkább: HWSW Anarchy Online forum

Az instruction disc-eket szerintem véletlenszerûen adja.

Emberek halott a fórum!!
Hol a legérdemesebb grid armor 1- instruction discet keresni lv 60 körül?

Milyen néven játszol?
Vmi disk

Ezt most nem teljesen értem, milyen cd-kre gondolsz? 😊
Amúgy hosszabb szünet után visszatértem kedvenc játékomhoz. Szóval ha valakinek kell segítség megpróbálok válaszolni rá itt afórumban vagy in-game, ha online vagyok 😉.
Csacsis
Adattárolásra! 😊

Lenne egy kérdésem!
A CD-ket mire lehet használni?
Elõre is kösz!

rosszul írtam be

Gnome
miaza "gyorítok"?(aláírásodban)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ezt nem értem leállították a szervert?Mennyi idõre?Miért?Mikor kapcsolják vissza?Vki segítsen!!!

Sziasztok!
Nincsenek emberkék akik együtt játszanának egy doctorral a karakterem boreáliszban van!

Háát a WoW sztem eléggé felemás lett. A hangulata nagyaon ottvan de kicsit tulsagosan le van 1szerüsítve.Nekem az AO sokkal jobban bejön.

hát nemtom, mikor így pár hónapja elõször megnéztem az AO-t, elég gagyinak tûnt grafikailag, de azóta hozzászokott a szemem, ami valószínûleg amiatt van, hogy egy k*rvajó játék. 😛 mmorpgnél kb az utolsó helyen van a grafika, sokkal fontosabb az, hogy komplex legyen és szinte "végtelen legyen a lehetõseg" vagy mi 😛 (mondjuk azért el tudnám képzelni AO-t HL2 engine-en 😄D)