1286
http://www.anarchy-online.com/
  • csurit
    üdv.

Ma letöltöttem az AO-t és lenne 1-2 technikai kérdésem. A cliens fel upgadeli magát, aztán kiírja hogy nem talál új patchet és próbáljam meg később. Leszedtem az összes manuális patchet megcsináltam vele a gamet, de a hibaüzenet ugyan az.

Most ez ellen mit tudok tenni???
  • Nitramk
    Heló!
    Fél év után újra nekiálltam fejlesztgetni a karakterem :P Ennyi idő kellett hogy rájöjjek hogy ez egy király játék. Sajna csak froob vagyok...
  • lammaer
    Sohasem árt egy kis reklám... :)

Majdnem egy év elmélkedés után (értsd: letöltöttem a klienst, de valahogy sosem szántam el magam a kezdésre) 2-3 hete nekiestem a játéknak. Őszintén szólva kicsit tartottam tőle, hogy mivel az alapjáték és az első kiegészitő ingyenes 1 évig (pontosan 2008 januárig) biztos szar, vagy elavult, esetleg teljesen üres mert már senki nem játszik vele ahogy azt az előttem hozzászólók kommentálták.

Meg kell mondjam, NAGYON kellemesen csalódtam. A grafika szerintem kellemesen megfelelő - nyilván nem a legújabb technológiák által csicsázott valami, de korrekt, ami viszont még fontosabb a játék igen-igen komplex, rengeteg lehetőséggel. Az elején az ember a bőség zavarával küzdhet, minden tekintetben - sokféle karakterosztály, rengeteg skill, borzalmasan sok tárgy és variációs lehetőség.
    A játék fejlesztése közel sem állt meg, folyamatosak a patchek, és 3 vagy 4 új kiegészitő is van - tehát nem egy halott vagy haldokló dologról van szó meglátásom szerint.

Rendszeresen beszélgetve egy WoW-os haverommal (aki évek óta tolja) egy minimum olyan szintű játékról van szó, sok esetben én ezt még összetettebnek tekintem, főleg a PvP tartalom alapján - aminek nagy része az ingyenes accounttal rendelkezőknek nem érhető el (nyilván egy kis beetetés is van a dologban).

A másik nagyon fontos dolog, hogy szolóban is jól nyomható - tehát ha valaki nem akar másokhoz igazodni akkor egyedül is kényelmesen elboldogulhat, de természetesen az igazi ha az ember másokhozcsatlakozik. Itt rendkivül kellemes meglepetésben részesültem: amikor egyedül bóklásztam egy mások által is elérhető dungeonban, legfeljebb 15-20 perc kellett ahhoz, hogy ismeretlen emberek meghivjanak a csapatukba és együtt toljuk a játékot - de ha aktivan kerestem, 5 perc se kellett hogy társakat találjak (angol nyelv persze nem hátrány, sajnos bár vannak elegen magyarok is, ők többnyire túl magas szintűek ahhoz, hogy együtt tudjunk nyomulni). Nagyon sokan rendkivül segitőkészek, mert tény, sok kezdő karakter általában veterán játékosok új szórakozása akik töviről hegyire ismerik a játékot.

Nyilván most még a kezdeti lelkesedés is dolgozik bennem, de mindenképpen javaslom azoknak, akik szeretik az RPG jellegű játékokat hogy adjanak egy sanszot az AO-nak. Sokkal jobb látni, hogy körülöttünk nem csak gép által vezérelt dolgok mozognak - mint például az egyjátékos RPGk esetében, lásd mondjuk az Oblivion - hanem lépten nyomon hús-vér játékosokkal találkozhatunk, akik szivesen segitenek, sokszor önzetlenül is. Pénzbe végül is nem kerül, és az összetettsége, a világ nagysága messze felül múl bármely otthon egyedül tolható RPGt.

Nekem nagyon bejött, nem kell félni hogy ez egy 6 éve futó játék.
  • SewerRat
    hajrá AO:) Kajak lesz a mostani ajcsiosztás:)))

(Rubi-ka 2: Patkany)
  • sanyiiiii
    Köszi az infot, öröm látni hogy ujra megy a magyar oldal:D
  • Klixon

Üdvözlet!

Új info az alap játék 2008-ig tuti ingyenes!
    Újra megy a www.anarchy-online.hu

Üdv: Klix

Klixon Hunok-Reborn org (220/13 Martial Artist RK1)
  • Police88
    mert ratyi a játék :D
  • Salty
    Hi, miért vannak olyan kevesen Borealisban meg Athénban? Megnéztem reggel meg este az időeltolódás miatt. Fél évvel ezelőtt voltak egy téren min. 50-en, most 5-10. Vagy szinte senki.
  • KIP
    Jelenleg ezekkel tolom RK1-en, de inkább csak a shade-el

Funcoolo: Level 212 omni NT
    Funshader: Level 208 clan Shade

jó lenne level 210 körüli magyarokkal teamelni, kevesen vagyunk :)
  • noobi97
    Üdv Srácok

Látom naon org okat keresgéltek nekünk RK2ön van egy pár.
    Omni= BDSM /tell gagme join
    Clan= Honfoglalók
    Natural= Alienangels
  • Csacsis
    Üdv!
    Gondoltam hozzászólok, ha már itt járok.
    Rubika-1 (atlantean) szervert boldogítom (még csak) tl6-os dokimmal.
    Aki érdeklődik, jobb ha tudja hogy több magyar org is létezik AO-n belül.
    A Rimor szervert nem ismerem, de az Atlanteanon van a Hunok-reborn, HunSyndicate mint Clanos org, Pillanatnyi Elmezavar mint neus (énis tagja vagyok), és a frissen alakult Paksi Zombik omnis társaság.

Aki most kezdő, javaslom neuként induljon, mert később ha akar átpártolhat bármely oldalra, míg ugyan ezt vissza neussá nem lehet tenni.

Na Pá!

"Dilidoki" Advisor of Pillanatnyi Elmezavar
  • sanyiiiii
    ingyenes még mindig
  • Frosty01
    sziasztok! 1 éve csináltam egy accountot ao-ra, és most viszamennék játszani. kérdésem az lenne: még mindig igyenes az alapjáték? vagy már fizetni kell érte?
    mert akkor biztos hogy le se töltöm...
  • Maci1
    Maga a Shadowlands ingyenes...nem kell erte fizetned (10$-ba kerul azt hiszem) szoval ezt a 10$ elengedik, de onnantol kezdve havonta kell fizetned!
  • Neogan
    Üdv!
    A hivatalos oldalon az egyik részlegnél ez van: "Click confirm to add the Shadowlands upgrade to this account for free!" meg az előfizetés időtartamát lehet beállítani, de utána meg kell adni a kártya beállításait. A szöveg szerint ingyenes, akkor hogy is van ez??
  • Klixon
    Üdv mindenkinek!

Örömmel jelenthetem be új Anarchy-online org
    alakult. A Hun syndicate! (Rubika-1)
    A játékban keressétek az Advisorokat!
    Crowhun, Teutatas, Klixon a chat abalkba írjátok
    /tell (az Advisor neve)

Http://hunsyndicate.inf.hu

Várunk mindenkit sok szerettel!
  • kerekperec
    Sziasztok!
    Érdeklődnék hogy játszanak-e még magyarok,és melyik szervert válasszam?
    Köszi előre is.
  • magyarvarazs
    www.aohunok.gportal.hu de nem tartalmaz tuuuul sok informáciot...inkább ingame ird be ezt:
    /tell hunbot !guest
    igy berak az egyik magyar org chatjára,itt a másik:
    /tell pebot !guest
  • Maci1
    Ja igen meg aprilisig ki van fizetve es Rubi-ka 1-en van!
  • Maci1
    Hello mindenki, van aki emlexik ram a jatekbol FullautoJack vagyok, es egy szomoru helyzet allt elo nem fogok tobbet anarchyzni, hogy miert azt most ne firtassuk hosszu tortenet...a lenyeg roviden van egy 212-es atrox soldatom eleg szepen felszerelve, megvan minden garden key meg az infernos is van accesem Pandemoniumban fel vagyok iratkozva mineddn raidre legyen az APf, Pande vagy Tnet, a Redemtion guildaban vagyok aki nem ismerne az egyik legjobban szervezett guilda...szoval akinek kellene egy ilyen karakter az irjon a [email protected] es megtargyalhatjul az atadast!
    Elore is kosz Tisztelettel F.A.J.!:)
  • Titan
    Van ennek a játéknak magyar oldala, ahonnan el lehet indúlni?????
  • Neogan
    Az lenne a kérdésem, hogy z normális hogy a karigenerálás után csak az icc és valami J betűs ajtón lehet bemenni? A piros és kék fölött closed felirat van.
    Ja meg a quit to windowsra kattintva nem történik semmi. A small client van meg, amivel 2007 ig lehet játszani.
  • Cassell
    Lehet nyomulni vele látástól-mikulásig csak szerintem nem annyira jó persze nekem sose jött be ez a future feeling inkább karddal szeretek irtani mint lézerstukkerral de rengeteg fele lehet menni nem nagyon érződött a kieg hiánya nekem.
  • lammaer
    Sziasztok,

Eddig valahogy elkerülte a figyelmem ez a game, talán két napja találkoztam vele először. Ami nagyon meglepő, hogy elméletileg 1 évig ingyenes az alapjáték, csak az expansionok fizetősek.

Az lenne a kérdésem, hogy az ingyenes résszel is lehet sokat nyomulni? Szóval nem olyan hogy van egy kis rész aztán meg kiirja nekem hogy "eddig tartott az ingyenes rész, ha be akarsz menni ezen az ajtón akkor fizess...." vagy "mostmár nem fejlődhetsz tovább mig nem fizetsz". Szóval, mennyire hiányoznának a kiegészitők az egy év alatt?
  • magyarvarazs
    Pontosan az,sci-fi,milyen kérdéesd van még? :P
  • Rayden14
    Mien az a játék megint vmi online game??? szerepjáték ?? ,sok a kérdés:P
  • Salty
    Hello!
    Nem tudom mit értesz "alap rubika" alatt, de pontosítanám, az Anarchy Online classic ingyenes, a többi kiegészítőnek van egy 30 napos próbaideje emellett fizetősek.
  • Donihun
    boldog karit aos hunok

..........................
    az ex presidente of HunoK:p
  • Ryleh
    Sziasztok...baromi régen voltam ezen a gamén..lehet az accountomnak is annyi...még mindig csak az alap rubika a free?..sorry ha fáraszto vagyok..de télleg régen jáccottam evvel,de most rámjött a "multizhatnék"...köszi:)))
  • MadBence
    Hogy kell implantot beültetni?????
  • davos80
    Jó a logód.Fallout rulz
  • Ron Ragm
    Trade skill (az actionsban)
  • davos80
    Fogalmam sincs milyen szerver...
  • jimmyjoint
    Inventorydból ráhúzod azt a vackot a teleportnál lévő kezelőpanelre, vagy mifenére. Amúgy melyik szerveren vagy? Ütközhetnénk.
  • davos80
    Adott valamit,ki is írta,h csatlakoztam a Neutrals-hoz,de még mindig nemtom használni a teleportot.
  • jimmyjoint
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell implantot csinálni. Tudom, hogy mibe mi kell, meg ilyenek, csak pont azt nem, hogy hogy kell összerakni.
  • jimmyjoint
    Beszélsz az épület elött valamelyik taggal, hogy hogy jutsz el Mainlandre. akkor az ad valami bizbaszt az inventoryba, azzal kell használni a teleportot. Egyébként én is most kezdtem.
  • davos80
    Ahhoz kéne pl. segítség,hogy hogyan kell az elején belépni a teleportba,mert hiába nyomom,h use,nem megy...
  • davos80
    Most kezdtem ezzel a játékkal játszani,életemben nem volt még dolgom online játékkal.Hol találok róla infót?Vagy valami leírást,bemutatást..stb.Értitek.
  • [Jakuza]
    Nem vagytok egy dimenzioban.
    Menjetek az automatakhoz egy varosba es ne pl a subwayben akarjatok talalkozni, mert az ugy van megcsinalva, hogy a sok jatekos miatt elofordulhat, hogy nem ugyanarra a generalt palyara kerul mindenki.
    Szoval talalkozzatok egy automatanal, mert ott nincs palyageneralas.