Anarchy Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam hozzászólok, ha már itt járok.
Rubika-1 (atlantean) szervert boldogítom (még csak) tl6-os dokimmal.
Aki érdeklõdik, jobb ha tudja hogy több magyar org is létezik AO-n belül.
A Rimor szervert nem ismerem, de az Atlanteanon van a Hunok-reborn, HunSyndicate mint Clanos org, Pillanatnyi Elmezavar mint neus (énis tagja vagyok), és a frissen alakult Paksi Zombik omnis társaság.
Aki most kezdõ, javaslom neuként induljon, mert késõbb ha akar átpártolhat bármely oldalra, míg ugyan ezt vissza neussá nem lehet tenni.
Na Pá!
"Dilidoki" Advisor of Pillanatnyi Elmezavar
mert akkor biztos hogy le se töltöm...
practitioner of the forbidden arts of death
A hivatalos oldalon az egyik részlegnél ez van: "Click confirm to add the Shadowlands upgrade to this account for free!" meg az elõfizetés idõtartamát lehet beállítani, de utána meg kell adni a kártya beállításait. A szöveg szerint ingyenes, akkor hogy is van ez??
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Örömmel jelenthetem be új Anarchy-online org
alakult. A Hun syndicate! (Rubika-1)
A játékban keressétek az Advisorokat!
Crowhun, Teutatas, Klixon a chat abalkba írjátok
/tell (az Advisor neve)
Http://hunsyndicate.inf.hu
Várunk mindenkit sok szerettel!
Érdeklõdnék hogy játszanak-e még magyarok,és melyik szervert válasszam?
Köszi elõre is.
/tell hunbot !guest
igy berak az egyik magyar org chatjára,itt a másik:
/tell pebot !guest
\"Bent a chipek és a gyorsítok-Belül jo a zaj-Bőröm alatt fém lapul-Becsatlakozom...\"
Elore is kosz Tisztelettel F.A.J.!😊
Ja meg a quit to windowsra kattintva nem történik semmi. A small client van meg, amivel 2007 ig lehet játszani.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Eddig valahogy elkerülte a figyelmem ez a game, talán két napja találkoztam vele elõször. Ami nagyon meglepõ, hogy elméletileg 1 évig ingyenes az alapjáték, csak az expansionok fizetõsek.
Az lenne a kérdésem, hogy az ingyenes résszel is lehet sokat nyomulni? Szóval nem olyan hogy van egy kis rész aztán meg kiirja nekem hogy "eddig tartott az ingyenes rész, ha be akarsz menni ezen az ajtón akkor fizess...." vagy "mostmár nem fejlõdhetsz tovább mig nem fizetsz". Szóval, mennyire hiányoznának a kiegészitõk az egy év alatt?
\"Bent a chipek és a gyorsítok-Belül jo a zaj-Bőröm alatt fém lapul-Becsatlakozom...\"
Nem tudom mit értesz "alap rubika" alatt, de pontosítanám, az Anarchy Online classic ingyenes, a többi kiegészítõnek van egy 30 napos próbaideje emellett fizetõsek.
..........................
az ex presidente of HunoK:p
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
Menjetek az automatakhoz egy varosba es ne pl a subwayben akarjatok talalkozni, mert az ugy van megcsinalva, hogy a sok jatekos miatt elofordulhat, hogy nem ugyanarra a generalt palyara kerul mindenki.
Szoval talalkozzatok egy automatanal, mert ott nincs palyageneralas.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ha valaki tud segitsen?elore is thx:
Jimi Hendrix
A Rubi-ka1-hez szolnek par szot azon belul is akiknek van alienjuk, keressenek meg a jatekban mert szeretnenk egy nagy alien ridot csinalni(18fo). En 202-es soldat vagyok es mindenkit varunk aki tud velem teamelni...varos, CRU biztositva!
Ha erdekel a dolog /tell Fullautojack (volt alapitotag es expresident a Hunoknal).
Ez, majd késõbb a Cyborg bázis.
Mi a karid neve?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu