Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsis
Üdv!
Gondoltam hozzászólok, ha már itt járok.
Rubika-1 (atlantean) szervert boldogítom (még csak) tl6-os dokimmal.
Aki érdeklõdik, jobb ha tudja hogy több magyar org is létezik AO-n belül.
A Rimor szervert nem ismerem, de az Atlanteanon van a Hunok-reborn, HunSyndicate mint Clanos org, Pillanatnyi Elmezavar mint neus (énis tagja vagyok), és a frissen alakult Paksi Zombik omnis társaság.

Aki most kezdõ, javaslom neuként induljon, mert késõbb ha akar átpártolhat bármely oldalra, míg ugyan ezt vissza neussá nem lehet tenni.

Na Pá!

"Dilidoki" Advisor of Pillanatnyi Elmezavar

ingyenes még mindig

Frosty01
sziasztok! 1 éve csináltam egy accountot ao-ra, és most viszamennék játszani. kérdésem az lenne: még mindig igyenes az alapjáték? vagy már fizetni kell érte?
mert akkor biztos hogy le se töltöm...

practitioner of the forbidden arts of death

Maga a Shadowlands ingyenes...nem kell erte fizetned (10$-ba kerul azt hiszem) szoval ezt a 10$ elengedik, de onnantol kezdve havonta kell fizetned!

Neogan
Üdv!
A hivatalos oldalon az egyik részlegnél ez van: "Click confirm to add the Shadowlands upgrade to this account for free!" meg az elõfizetés idõtartamát lehet beállítani, de utána meg kell adni a kártya beállításait. A szöveg szerint ingyenes, akkor hogy is van ez??

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Üdv mindenkinek!

Örömmel jelenthetem be új Anarchy-online org
alakult. A Hun syndicate! (Rubika-1)
A játékban keressétek az Advisorokat!
Crowhun, Teutatas, Klixon a chat abalkba írjátok
/tell (az Advisor neve)

Http://hunsyndicate.inf.hu

Várunk mindenkit sok szerettel!
Sziasztok!
Érdeklõdnék hogy játszanak-e még magyarok,és melyik szervert válasszam?
Köszi elõre is.
www.aohunok.gportal.hu de nem tartalmaz tuuuul sok informáciot...inkább ingame ird be ezt:
/tell hunbot !guest
igy berak az egyik magyar org chatjára,itt a másik:
/tell pebot !guest

\"Bent a chipek és a gyorsítok-Belül jo a zaj-Bőröm alatt fém lapul-Becsatlakozom...\"

Ja igen meg aprilisig ki van fizetve es Rubi-ka 1-en van!

Hello mindenki, van aki emlexik ram a jatekbol FullautoJack vagyok, es egy szomoru helyzet allt elo nem fogok tobbet anarchyzni, hogy miert azt most ne firtassuk hosszu tortenet...a lenyeg roviden van egy 212-es atrox soldatom eleg szepen felszerelve, megvan minden garden key meg az infernos is van accesem Pandemoniumban fel vagyok iratkozva mineddn raidre legyen az APf, Pande vagy Tnet, a Redemtion guildaban vagyok aki nem ismerne az egyik legjobban szervezett guilda...szoval akinek kellene egy ilyen karakter az irjon a [email protected] es megtargyalhatjul az atadast!
Elore is kosz Tisztelettel F.A.J.!😊

Titan
Van ennek a játéknak magyar oldala, ahonnan el lehet indúlni?????<#confused>

Neogan
Az lenne a kérdésem, hogy z normális hogy a karigenerálás után csak az icc és valami J betûs ajtón lehet bemenni? A piros és kék fölött closed felirat van.
Ja meg a quit to windowsra kattintva nem történik semmi. A small client van meg, amivel 2007 ig lehet játszani.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Lehet nyomulni vele látástól-mikulásig csak szerintem nem annyira jó persze nekem sose jött be ez a future feeling inkább karddal szeretek irtani mint lézerstukkerral de rengeteg fele lehet menni nem nagyon érzõdött a kieg hiánya nekem.
Sziasztok,

Eddig valahogy elkerülte a figyelmem ez a game, talán két napja találkoztam vele elõször. Ami nagyon meglepõ, hogy elméletileg 1 évig ingyenes az alapjáték, csak az expansionok fizetõsek.

Az lenne a kérdésem, hogy az ingyenes résszel is lehet sokat nyomulni? Szóval nem olyan hogy van egy kis rész aztán meg kiirja nekem hogy "eddig tartott az ingyenes rész, ha be akarsz menni ezen az ajtón akkor fizess...." vagy "mostmár nem fejlõdhetsz tovább mig nem fizetsz". Szóval, mennyire hiányoznának a kiegészitõk az egy év alatt?

Pontosan az,sci-fi,milyen kérdéesd van még? 😛

\"Bent a chipek és a gyorsítok-Belül jo a zaj-Bőröm alatt fém lapul-Becsatlakozom...\"

Rayden14
Mien az a játék megint vmi online game??? szerepjáték ?? ,sok a kérdés😛

Salty
Hello!
Nem tudom mit értesz "alap rubika" alatt, de pontosítanám, az Anarchy Online classic ingyenes, a többi kiegészítõnek van egy 30 napos próbaideje emellett fizetõsek.

boldog karit aos hunok

..........................
az ex presidente of HunoK:p

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Ryleh
Sziasztok...baromi régen voltam ezen a gamén..lehet az accountomnak is annyi...még mindig csak az alap rubika a free?..sorry ha fáraszto vagyok..de télleg régen jáccottam evvel,de most rámjött a "multizhatnék"...köszi😊))

MadBence
Hogy kell implantot beültetni?????

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Jó a logód.Fallout rulz<#eljen>

Ron Ragm
Trade skill (az actionsban)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fogalmam sincs milyen szerver...

jimmyjoint
Inventorydból ráhúzod azt a vackot a teleportnál lévõ kezelõpanelre, vagy mifenére. Amúgy melyik szerveren vagy? Ütközhetnénk.

Adott valamit,ki is írta,h csatlakoztam a Neutrals-hoz,de még mindig nemtom használni a teleportot.

jimmyjoint
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell implantot csinálni. Tudom, hogy mibe mi kell, meg ilyenek, csak pont azt nem, hogy hogy kell összerakni.

jimmyjoint
Beszélsz az épület elött valamelyik taggal, hogy hogy jutsz el Mainlandre. akkor az ad valami bizbaszt az inventoryba, azzal kell használni a teleportot. Egyébként én is most kezdtem.<#vigyor4>

Ahhoz kéne pl. segítség,hogy hogyan kell az elején belépni a teleportba,mert hiába nyomom,h use,nem megy...

Most kezdtem ezzel a játékkal játszani,életemben nem volt még dolgom online játékkal.Hol találok róla infót?Vagy valami leírást,bemutatást..stb.Értitek.

[Jakuza]
Nem vagytok egy dimenzioban.
Menjetek az automatakhoz egy varosba es ne pl a subwayben akarjatok talalkozni, mert az ugy van megcsinalva, hogy a sok jatekos miatt elofordulhat, hogy nem ugyanarra a generalt palyara kerul mindenki.
Szoval talalkozzatok egy automatanal, mert ott nincs palyageneralas.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

VALAKI HELP:kezdo avgyok ketten gamelunk neten?es game kozbe tudunk egymassal beszelni meg a frind menube is latjuk egymast?de a gambe nem latjuk egymast hogy tuzdjunk gamelni?ugyanaz a faj es foldreszen vagyunk egy verzioval:
ha valaki tud segitsen?elore is thx:

Jimi Hendrix

baratis
Persze, csak rossz helyen keresed a fórumot: AO fórum

Ron Ragm
Nyomja még ezzel valaki?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Csacsis
AO Rulez!
Gyeren neunak RK1re!

(ez olyan omnis hirdetés neu módra 😊 )

Ahamm, hát akkor mind1😄

baratis
Az egy dolog, hogy most ingyen játszol, de ha upgradelni akarsz akkor már nem lesz ingyen. Az ingyenesség ugyanis csak a kiegészítõkre vonatkozik, a havidíjra nem.

MA kaptam levelet Funcomtól, amiben írják hogy ingyen lehet upgradelni Shadowlandsra meg Notum Warsra, annyi a gondom, hogy mikor az accountomban megpróbálom ezt a mûveletet végrehajtani, nem engedi , mert azt írja nincs beállítva a payment methodom , a baj csak annyi hogy ingyé játszok, akkor meg minek?

Udv mindenkinek aki anarchyzik!

A Rubi-ka1-hez szolnek par szot azon belul is akiknek van alienjuk, keressenek meg a jatekban mert szeretnenk egy nagy alien ridot csinalni(18fo). En 202-es soldat vagyok es mindenkit varunk aki tud velem teamelni...varos, CRU biztositva!
Ha erdekel a dolog /tell Fullautojack (volt alapitotag es expresident a Hunoknal).

Ezt fogalmazd meg érthetõen és akkor válaszolunk...

Csö emberz Anarchyba a regi gui-t nemlehet vhogy vixxacsalni??? naon nemjo a shadowlendzes nekem nemteccik 😞
Újra kezdtem ma engiként és sokkal jobb a játékélmény , mint MAval😄 MAmat 47szintre vittem, engit meg most délelõtt a 11re, van vki Borealison RubiKa 1 en?

A Meta Physicist eknek a mezzer petjét mishért kapott tárgyként lehet szerezni vagy ott lehet találni?

http://www.anarchy-online.hu/irasok/dungeon_foreman.htm
Ez, majd késõbb a Cyborg bázis.
Mi a karid neve?

jó persze, de nincs vmi dungeon táposabb enemykkel?

Ottto
Csapatbe érdemes állni. keress csapatokat a public csatornákon.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

50es szinttõl merre érdemes kalandozni? templomba szinte már mindenki szürke , max a bossok nem😞 5let?

Ottto
néha a legegyszerûbb dolgok a legcélravezetõbbek -.-

gecc😄DD erre nem is gondoltam😄DDDDDDD

Ottto
jobbgomb, del....ha jólemléxem valahogy így :o

No drop itemektõl hogy lehetne megszabadulni? Tele a bank és az inventorym is😞 Boltba eladni nem tudom, illetve másokkal sem elcserélni, vmi megoldás?