1286
http://www.anarchy-online.com/
  • damati
    A skillreset arra szolgál,hogy egy adott skill-t resetelj,vagyis visszállítja az eredeti állapotba,így újra eloszthatod pontokat.(pl:ha pistolra sokat raktál és át akarod egy részét rakni mondjuk riflere akkor reseteled a pistol skill-t.)
    Az RS melleti szám jelöli azt,hogy hány skill-t tudsz resetelni.Resetelés elött,az összes implantátumot,páncélt,fegyvert le kell venned(vagyis "meztelenre" kell vetköznöd)
  • Nagyapi
    Igen, tényleg ott van, de mi célt szolgál?
    Más. Egy 16,5-es MA merre fejlesszen? A Martialt, Riposteot maxolom, de mit még?
  • Ottto
    Az a Skillreset pont
  • b-type
    nem tudom...
    egyszer futólag gondolkodtam rajta, és akkor arra gondoltam, hogy az adott tulajdonság egy egységre eső növekedéséhez szükséges 'x' menyiségű ip pont számát mutatja..( ühh..sztem ezt egyszerübben is meg lehetne fogalmazni :DDDDD )
    de bőven nem biztos, mert nagyon nem izzadtam rajta, eleinte amugy is egy nagy felfedezés az egész, ez nem tünt annyira fontosnak. :)
  • Nagyapi
    Köszi, akkor érdemes rámenni.

Az RP pontokról nem tudsz valamit mondani?
  • b-type
    implant nem hogy megéri-kötelező.
    ha ip-ből maxolod a fő tulajdonságaidat, akkor implantból vagy rásegítesz, vagy a nano, vagy egyébb skilljeidet növeled.
    pl. keresel Biological Metamorphoses, vagy Psychological Modifications,
    Sensory Improvement nano tulajdonság növelő implantot, és azt behelyezed.
    érdemes végignézni az implant szobában az automatákat, és meg fogod látni hogy mely testrészek azok amiket érdemes beültetni, és kevés kivételtől eltekintve csak 'shiny'-t.
    olyan shiny-t kell választani amely jó esetben 3 martial artist tulajdonságot is segít, pl. martial artist, evade, agility,....vagy strengh, agility, stamina....ez utobbi pláne jó, mert ezek fontos szerepet játszanak abban, hogy felvehess egy jobb páncélt mondjuk.
    ha jól kiválogattad (eleinte nem könnyű) akkor megveszed amit akarsz, odamész az a beültető fő automatához (ott van az implantszobában az ajtóval szemben...többet nem is felejted el), és jobb klikk rajta, ilyenkor van öt perced, hogy cserélgethess magadon implantot, mielőtt beraknád, vedd ki az elözőt.
    ez egy elég költsége dolog..shiny-ből beimplantolni, szal nem is kell elkapkodni, shift-bal klikk mindenen és nézegetés, viszont ha odafigyelés van akkor okosan lehet 'menedzselni' a fejlődést, ruházatot, nano használatot.
  • Nagyapi
    Megcsináltam az első küldimet ( azt hiszem ).
    Borealisból kelett eljutni Athen Shire-be, onnan gyalog egy csomót, ahol meg kelett találnom egy fószert, aki a kezembe nyomott egy Waist Imlantot. A missioknál eltünt a küldetés, tehát talán kész van.
    Igen ám, de...........
    Beszéltetek róla, hogy implantot be lehet ültetni. Na ez nem kerül a helyére. Érdemes erre egyáltalán fejleszteni? Egy csomó IP kell, gondolom cred is. Megéri ?

Más.

Az IP alatt van RP is (a skill and abilitiesnél), ami nállam most 3. Mi a szösszenet ez?
  • Ottto
    Alacsonyabb szinten nem is, de mikor magasabb szinten 130000 xp-től esel el, és ezt mind visszaszerezni rengeteg idő, na akkor aztán én is kifordulok magaból...
  • b-type
    sztem nem sok érte az a 3-400 credit. és sztem igen hasznos, nem kell várni.
    én már buktam így szintlépést, és persze nem lóverseny, de ha már alig várom, hogy felvehessek egy cuccot, vagy implantot, akkor nagyon dűhítő tud lenni...:)
  • Zsolo007
    Amúgy nem sok értelme van az xp mentésnek, mivel amúgy sem veszik el az xpd :). Ugyanis ha meghalsz az összes addigi szinteden összegyűjtött xpt berakja egy "tárolóba" ahonnan ahogy kapsz xpt visszakapod. Tehát nem veszik el :D. Csak egy kis időbe telik visszaszerezni.

UI.: Én spec. egyáltalán nem használom az insurance terminált :)
  • [Jakuza]
    Ha meghalsz nem veszik el a mentett XP-d.
  • Nagyapi
    A Reclam Interface-nél (talán jól írtam), visszakaptam az összes elveszett cuccot. A másiknál 180 Cr.-ért save 2752 Xp. Ez mit jelent?
  • b-type
    annyit tudok, hogy vannak fejlődési lépcsők, ahol lemaxolhatod a zöld (főleg a zőld) skilljeidet, és egy jó ideig vagy megmaradnak, vagy mást fejlesztesz belőlle.....nekem ez még ilyen hamar nem sikerült, de lehet hogy jobban csináltad.
    idézet a anarchy-online.hu-ról:
    "
    A játékban angol szóval élve Title Cap-ok, azaz egy skillt nem növelhetünk a következõ rang eléréséig. A rangok: 15, 50, 100, 150, 190 szinten változnak. Ellenben a fegyveres skillünk maximumát el foguk érni például 80 szinten, és a következõ rangig (100) nem is fogunk tudni, rajta növelni, ami néha bosszantó tud lenni. De sebaj, ezmiat megspóról IP-t el tudjuk költeni olyan dolgokra amit addig nem tartotunk fontosnak. (MapNavigation, TradeSkillek) Ezeket használjuk ki, költsük a pontokat ezen skillek növelésére. Én azt mondom az elején maradjunk az alapértékek, fegyveres és nano skillek növelése mellet, majd 120 szint környékén elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy a rengeteg pontunkat melyik trade skillre költsük. (Azon a szinten már lesz némi fogalmunk a játékrol ;) )
    "
  • [Jakuza]
    Azt tudja valaki, hogy mitol ragadnak le nemely skillek maximuma ?
    Mar 5 szint ota vagy 12 darab skillt nem tudok novelni, es hiaba novelem az erot, agility-t stb-t a Body, speed es meg nehany skillhez nem tudok egyeszeruen egy IPt se hozzaadni.
    Azert furcsa szamomra ez , mert ezek a skillek zoldek, tehat ebbe kene legjartasabbnak lennem, de hiaba leptem mar a 10es szint utan, akarhany szintet ezeket az alapskilleket nem tudom novelni, mert elertek mar regota a maximumukat.
  • b-type
    még annyi eszembe jutott, hogy a martial artist képességed (ami szintén maxolandó,..hisz az vagy) az százalékosan dolgozódik össze...én Atrox vagyok, a strengh, és az agility képeségem zöld (könnyen növelhető)
    de a psyhic képességem kék, erre implantból igyekszem tenni-növelni, hogy ip-t spóroljak..
    trade-re nem éri meg rakni (én raktam, de lvl 50-60 alatt kevés haszna van)
    amire még érdemes azt a nano szobában, a kiválasztott nano kapszula shift-bal klikk-nél meg el tudod dönteni.
    nagy tapasztalatom nincs még a nano-kban, mivel sok pontot elnyomtam trade-kre :(
    de én shild-re használok..
  • Nagyapi
    Köszi, kellemes pihizést, vagy akármit.
  • b-type
    nem vagyok , túl összeszedett...szal:
    van a széttárt kezű autómata, ott elmented, némi pénzért a feltámadási helyed, de főleg az xp-d, ott feltámadás után visszaveheted a cumód.
    hogy fejlődjöm, ahoz sokáíg elég csak a testi, és harci képességeit fejleszteni,( strengh, agility, stamina (a body dev. miatt), Body Dev., evade-k), plusz a treatmentet,a gyógyítócumókhoz-implantokhoz, comp. liter.-t a grid-hez, kereskedéshez.
    majd még jön, csak visszafexem....
  • Nagyapi
    Te is fiam Brutus?
    A Tv műsor kihagyható volt.
    Én MA vagyok, még csak 12. szintű. Mi itt a teendő, hogy fejlődjön a kari? Ha megmurdelek, eltünik minden összegyüjtött cuccom.
  • SRobert
    Van valaki, aki Agent (rajtam kívül)?
  • SRobert
    Neked is! :)
  • SRobert
    Boldogat Neked is!

Annyira sok nem volt, hogy ne lettem volna Rubi-kan hajnalban is. :)
  • Nagyapi
    Boldog Új Évet mindenkinek.

Pihiztek fiúk, sok volt a pezsgő?
  • b-type
    és Boldog új év mindenkinek. :)
  • b-type
    nem leszek ma, és most nem leszek majd hajnalban sem, csak holnapután.
  • Zsolo007
    Kb. Mikor leszel fenn a mai nap folyamán. Én jelenleg nem tudom mikor lehet hogy megint nem leszek egész nap, de majd megpróbálok fennlenni valamikor 14:00-15:00 fele.
  • [Jakuza]
    Nem is kell neked fegyver.
    Tegnap csapatban voltam egy lvl 30as MA kiscsajjal, egy Bureaucrat ratett valami buffot aztan ketszer akkorakat sebzett mint en 2 fegyverrel, 2szer gyorsabban. Azt tudni kell, hogy egy korben ha nincs FlingShot akkor sebzek akar 300at is.
    A kiscsaj meg ugy utotte szet a monstakat, hogy csak neztem.
  • Kovász
    Én ezért hagytam abba a játékot...
  • b-type
    ok, 1-esen vagy ugye?
    majd belépek oda is az ottani karakteremmel (ua kicsibuck néven)
    az alap attack-od írd le légyszíves, minden nano-k nélkül. nekem 207. (lvl 34)
    mivel csak kézzel lábbal harcolok, ezért kérdezem, hátha fegyver kellene. (bár nagy gondom nincs hard misszión (szintem felett átlag 8-al), csak 2 gyors, és nagy sebzésűvel(pl.mutans dogok) vagy 3 kisebbel, mondjuk ember)
    de érdekelne, mivel akit eddig kérdeztem, az mind fegyverrel harcol.
  • _Atti_
    már az is vmi..
  • SRobert
    Persze...
    El kell menned rohadt messzire gyalog és ott kell bemenned a házba és... :)
  • _Atti_
    nagyobb szinteken lesznek érdekesebb missziók? mondjuk amiben némi mászkálás is van stb...mert ezek a 'bemegyek a házba legyakok pár idióát kijövök slussz' missziók elég uncsik..
  • Ottto
    "Harmadikat" :DDDDD
    Itt mindenki netural, vagy éppen Omni-tekkes (a harmadik :)))) ), clanhoz nemigen állt még senki...
  • Nagyapi
    Hát gyerekek, ez qrva jó játék. A második fajt indítom, sok dolog kezd tisztulni, persze még több ami homály. Én a 8 szint körül választok, és kérdezmém, megy-e még a parti, és ha igen , merre? Melyiket választottátok, a clan, neutralt, vagy a harmadikat? Idén még van időm pörgetni, mert a csajok sajna nem molesztálnak már, mint egyeseket.
  • SRobert
    Arra gondolok, hogy 30 percig nem tudja a saját nano-it használni, ráadásul a nano init -5000 lesz! Ezzel a sebességgel, ráadásul a saját skill növelő nanojai nélkül nemigen hsznos tagja a "társadalomnak".
  • [Jakuza]
    Na azert van egypar pl a regeneralodastol kezdve egeszen a csapatgyogyitasig stb
  • SRobert
    Nem tudom...
    A fixer és a trader cuccain kívül nem sok értelmeset tudok elképzelni...
  • Ottto
    MA cuccából? Semmi. Egy doktoréból már inkább, vagy egy Meta fizikuséból, vagy a kalandoréból is sok a haszon!
  • b-type
    nálam meg most csak a hajnal müxik kb. jan. 9.-ig, itt van a csajom...ritkán látom (Olasz-ban lakik), szal háttérben van a játék most addig kissé.
    illetve akkor nyomom, ha felkelek, és ameddig alszik :DDD
  • SRobert
    Ez eddig ok, de mi haszna pl a martial artist nano cuccaiból?
    Még csak tuningolásra sem ok, mert a false használatával visszaesik a nano sebessége -5000-re és a nano pont töltőket sem lehet soxor használni...
  • Ottto
    Használhatják azok kasztok nanojait és tárgyait fél órára.