1286
http://www.anarchy-online.com/
-
Donihun #526 Én nem hiszem, hogy csak kiegészitös volna a ninja, ahogy ez a battledrone sem
az assistent droid kb lvl 150ig van táblázva, onnantol mivan szerinted? kidobhatom a burot?
-
Erős a gyanúm, hogy az a robot csak az Alien Invasionban érhető el, ahogy ez az Engeneer droid is!
-
Donihun #524 :) nem egyszer volt már, hogy a droidom miatt haltam meg:) pl a templomban a hatalmas robotkutyánál:) simán átfutunk, észresem vesz csapjuk a sok cultist ot a tulvégen, erre a droidom visszamegy és felébreazti a dögöt:) minde meg is haltunk szépen. Máskor meg körbevesz hat cultist és a robottal simán leverném, azmeg elmegy körbenéz máshol. Szoval néha rájön a szemétkedhetnék a droidomra. -
Ja. Néha bosszantó tud lenni, de én pont az idétlenségük miatt kedveltem meg őket. :) -
KÖSZI! :)
Aztatat hittem (reméltem inkább), hogy van funkcióbeli különbség is...
De akkor csak a szokásos. -
Hat igen van fent par brutal leny, de sajnos a droidoknak meg vannak a hatranyai, a lagg miatt.
Neha csak alnak es bambulnak es meg csak meg sem utik az enemyt.
Neha meg elfutnak egy karikara es felkilometert megtesznek mig beleavatkoznak a harcba. -
Donihun #520 Hát a különbség nem túl nagy:) a helper asziszem a az arany szinü, a worker meg ezüst:) meg mindig van elörelépés a szintben az NCUban és sebzésben meg hpban, ez egyértelmü, amugy csak szinben egészen a ninjadroidokig. Az én droidom most kék:)és 51. szintü
ja és a nanonak a szintje nem azonos a készülö droidéval, mindig alacsonyabb. az enyém most a Basic Assistan, aminek a nanoja 47es szintü.a ninják jol néznek ki nagyon:) ma láttam egyet,, elöször aszittem valami tuning atroy, erre a mellette lévő 200as burocrata beszo, hogy csinos droid mi?:)
és sárgávilágító kard volt a ninja kezébe:)
-
Húúúúúúúúú!!!
Nagyonszépenkössszépen! :))) -
Szerintem itt nezzel szet : [URL=http://ao.stratics.com/content/guides/profession/cratguide.shtml?s=#9.2]AO Stratics Bureaucrat HelpPage[/URL]
Kedvencem a Bodyguard robotok (Ninjadroid) :P
-
Na... Te vagy az én emberem...
Mi a különbség a worker és a helper droid között? -
Tedd fel a galeriadba es annak a linkjet tedd be ide.
Szal katt a kepre, hogy a nagy verzio latszodjon, es arra jobb klikk-tulajdonsagok vagy copy shortcut es azt a linket tedd be ide.
De elotte nem art ha lekicsinyitened, mert a 1024es belinkelt kepbol tobb darab, idegesse teszi az embereket. -
Donihun #515 Burda képtár -
Donihun #514 huhh probáltam képet csatolni, de ezek szerint nem sikerült:)
azt hogy kell?
-
Donihun #513 Ja azt a könyvet nem fogod megtalálni:)
Én az MA karimmal 26os szinten kezdtem el keresni, és most 56os:)
de még mindig nincs meg.
A megjelölést meg onnan látni, hogy a neve mellett mindkét oldalt van 2csillag
pl: **Burda**
:)
Ti milyen formátumban rakjátok fel a képeket? vagy hogy csináltok nagyobb tárhelyet? én raktam fel párat, de csak 1.6mega helyem volt, ugyhogy gifben raktam, de igy meg csunya lett a kép:( -
En se ertem ezt a megjelolos szitut.
Tegnap templomozunk bejon egy pofa a legokhoz a partybol egy srac meg elkiabalta magat, hogy "he is flagged" es elkezdte loni.
Honnan latjak egyaltalan, hogy megvan jelolve e valaki vagy sem ?
Jelenleg a szaros templomban szivok a lvl 51es Tajiro nevu MA-val , mert mar 2. napja nem talalom a Tree of enlightenment 3. kotetet es mar kezd nagyon ezzel tele lenni a hocipom. Szinte csak 1,2-6os konyveket dob mindegyik mob.
-
Donihun #511 Ja és csatlakoztam egy clanhoz, a Mind Mastershez pár napja.
-
Donihun #510 Huhh, sok érdekest látott Donihun karim, de inítottam egy újat egy Burda nevü bürokratát, ő is már a 40 körül jár jófej srác:) Tegnap rajzottak az alienek Old Athenban, kb 2 hete meg Rome Bluen láttam ilyet, pedig nincs is kiegem. Jajj és betámadott egy neutral őrtorony a puszta közepén, egy klános forma abban a pillanatba kérdezte, hogy hányas szintü torony meg hol van, meg ilyenek, nem értem honnan tudta hogy szétlötte a fejem egy torony:) Aztán pár percel késöbb jött egy 200as neutral engineer azzal, hogy miért támadom meg a tornyukat:) Mondom épp csak hazafelé mentem küldetésben járok, erre aszongya, hogy megvagyok jelölve 4 óráig vadásznak rám a többiek, mondom többiek? milyen többiek? akik a clanjábol az én szintem körül vannak, mondem hehe, azoknál keményebb vagyok, hardon nyomok minden missiot:) erre elment, én meg futottam athénig a street west mellől:) Donihun Burdája -
Tir-ben Clanosok vannak, és ott már enem is kinyírtak. A semmlegeseket mindenhol bántják, szét kell rúgni mindkét oldal seggét!!! -
Nagyapi #508 Damati.
Miben maradtunk reggel, a Stret West Banknál, találkozunk?
Ja, és én semleges vagyok, nem gáz? -
Engem meg egy klános nyúvasztott ki, mikor semleges voltam...
És omnisként sem bántom őket.
Megyek, állítok is egy szobrot magamnak! :D -
Naná. :) -
Nem csak ott kell oket agyalni, hanem mindenhol. Amiota semlegeskent szanaszet lotek az Omnisok Tirben ruhellem oket. -
A világon semmi, de ha egyszer omnibányába omnisokat kell lezúzni, most mit cisnáljak vele..... "Szükség törvényt bont", szal nekem szükségem van xp-re, és ezt ha az omnisok kárán is de megszerzen -
Na-na-na-na-na!!!
Mi a bajod az omnisokkal? :) -
Csak 4. -
Téged lehetelen nyomon követni, hány karid van már???
-
Ja es megvalami, ha valaki talal kinai szalmakalapot, nehogy eldobja, hanem ertesitsetek.
Itt, vagy a jatekban Tajiro -nak. -
Na ma megkerdeztem valakit a perk-ekkel kapcsolatban.
Tobben azt mondtak, hogy majd csak lvl 200 felett hasznalhato.
A srac szerint ez nem igy van, hanem az Shadowland kiegeszito kell hozza, szoval aki free klienssel jatszik az elfelejtheti a perk-eket. -
damati #498 Én meg délelött érek rá,vagy csak este 10 után.Majd megkereslek a serveren este. -
Nagyapi #497 Oke. Sajna holnaptól már dolgozok, igy csak 6 után tudok jönni, akkor viszont éjfélig. Ja és még egy. Türelmedért esedezem, ha nagyon bénázok az elején. -
damati #496 Én lvl 27-es Meta-physicist (Rubi-ka 1) vagyok,ha gondolod majd kipróbálhatjuk a team-gamet. -
Nagyapi #495 Hát ehhez tényleg fing vagyok, de rágyúrok valami macskajancsival, és viszem a bunkómat is. -
Carob talált egy új tréninghelyet, The longes Roadon van egy omnibánya, ahol be lehert zúzni az omnisok képét....
De fasza hely, lvl50esekre kihegyezve, bár még cspattal nem jártam ott, én meg soloban szar vagyok. -
Omni-1 Entertainemnt Arénájában talákozunk! De ott légy ám!!!!!Bunkóság volt, tény.
De kevés vagy hozzám, lvl54 Dr, 1-es szerver. Időt nem mondok neked mert mindig máskor vagyok fent. -
Arcátlanságom 6ártalannak tűnhet...DE!!tudnátok ééé ajánlani oan rpg-t /online/amihez nem kell domboritott arany creditkártya...még sosem jácctam neten..öööö diablo nem ok!!:)))
Köszi -
Nagyapi #491 Ha sértő volt, akkor bocs, habár szegény ottto talán meg tudja védeni magát, ha úgy gomdolja. -
ottto szpíksz onli inglis?...hallod nagyon kedves vagy....ha angolul nem írtad volna oda szegény ottto meg sem értené:P
egyébként elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy meguntam a játékot és az örökös templomozást....Razielo most elvonul egy kicsit békésebb tájakra... -
Nagyapi #489 Hányas vagy, hányason, hánykor?
( Level, Server, Time )
Én 17-es Ma vagyok csak, az 1-esen, és még nem próbáltam a csapatjátékot. -
MIndig arar érdemes fejleszteni ami zöldel van szinezve a skill menüben, és persze arra amelyik a legtöbb nanoprogramodhoz kell...
Pl.: Én mint orvos, a Bio Metamo. és a Matt. Metamo.-ra adok sokat, mert a gyógyító nanojaim ezekre épülnek. Ezt mindig maxozom, turbózom implantátumokkal, gyűrűvel, vagy épp kehellyel, mert ez az elsődleges skillem -
Nagyapi #487 Köszi, igy már értem.
A kis térképre nem lehet valahogy megjegyzést rakni? Mindíg elfelejtem, hogy mi hol van. Most pölö. fél óra alatt találtam meg azt a qrva teleportot.