1286
http://www.anarchy-online.com/
  • Ottto
    Accide egy nevet!!!!! (fixer)
    Amúgy tervezem hogy vagy egy engeneert vagy egy metafizikust indítok még, de dokit 100ig el kéne vinni...
  • Ottto
    Értem. Hát ha ez a helyzet, AI+SL a minimum (főleg SL). De 5k az tényleg nagyon sok :( Asszem maradok igyenélő...
  • Gnome
    töltsd fel megint a küldetést a mapra..

nemrég újrakeztem egy fixerrel és felüdülés az NThez képest...végre nemhalok meg mindíg train miatt (mostmár állt én futok elől) csak pénzem nincs:/...kéne megint kb 250k kezdésnek:)...ntmet asszem hagyom egyenlőre ezt felfejlesztem kb 50es szintig aztán megint előkapom a másikat..így sose unom meg:)
  • Nagyapi
    Én még csak 31-es MA vagyok, de itt is jól jön, ha éppen nem halok bele.
    Pont ehhez kapcsolódik a kérdésem. A Longest Roadra kaptam egy küldit, de mindíg belehalok, mert 40-50 szimtű pókok, skorpiók nyüzsögnek. Egyenként nem ellenfelek, de ezek 3-10 - es csoportokba jönnek. Tegnap már kiléptem, és ma vissza, de eltünt a jel az iránytűn, így már a barlangot sem találom.
    Kérdésem, jár valami levonással, ha törlöm a küldetést?
    Másik létezik valamilye trükk, amivel a küldetés irányát vissza tudom csalni a kompasztra, vagy ez programhiba?
  • Donihun
    Jura park online

papa mama gyerekek:)
  • Donihun
    Jók lettek a képek:) nekem is van pár, de az átméretezéssel gondban vagyok, komoly ahog a kis kék robot zuzza az oriást:). nemmintha egyszeris eltalálta volna:)
  • Machiavelli
    Az xp bonus a Notum wars "találmánya" annál több xp bonusza van egy oldalnak, minnél több notum land-et, aka Tornyot ural. Anno azért találta ki az FC, hogy serkentse azokat is, hogy részt vegyenek a háborúkban, akiknek esetleg nincs tornyuk. +9% xp bónusz nagyon jól jön, főleg a magasabb szinteken. ;)
  • Machiavelli
    14.95€ + 2.95€ VAT köszönhetően hogy az eu tagjai vagyunk :(.
    Azaz cirka 4250 HUF, mindegy, hogy milyen kiegészítővel nyomod, csak Shadowlands, vagy akár mindhárom. A havi díj ennyi.
  • Ottto
    Igen, lenne egy komolyabb kérdésem Machiavellihez.
    Látom te Shadowlandel, Alien Invasionnal nyomod (Notum Warsal is?) Lényeg, havonta összesen mennyit fizetsz a játékért?
  • Nagyapi
    Igaz, amióta átClánoztam magam, kisebb a ricsaj a def. winben ( elég sok alapinfót lehetett megszerezni így viszont már 4 tokenem van röpke egy óra alatt, és valahogy felszaladt a Side XP Bonus 9,59%-ra.
    Machiavellitől olvastam valamelyik fórumon, mától már biztos él a regje, ha jól emlékszem 2001-től nyomja. Jól jön a tapasztalat, nagyon összetett ez a játék. Az az egy év 2006-ig nem is lessz elég kiismerni ( főleg az olyan bénázó macskajancsinak, mint szerénytelen személyem ).
  • [Jakuza]
    Amugy udvozolhetunk a korunkben egy regi AO motorost Machiavelli szemelyeben. Talan o tobb felvilagositast tud adni annak, akinek komolyabb kerdese van.
  • Donihun
    a neutralban viszont megvan az a bonusz, hogy látja minden oldal chatjét, ez például egy massziv kereskedő kari, akár egy blitzelgető fixer szempontjából igen hasznos tud lenni, viszont azt a logikát nem értem, hogy a neutral csak neu terminálokat használhat, de a neuét mindenki nyuzhatja.
  • Nagyapi
    Kimaradt a klikk a tárgyra lépés. Vagy 3-szor mentem oda-vissza Borealis és Longest Road között.

Köszi a segítséget ezért is, és váltás leírásáért is.

Hálából fogaddjátok a legsárgább irígy sóhajom azért a bunyóért aminek a képeit beadtátok. Nem semmi.
  • Machiavelli
    De lehet váltani, Neutral városokban, mint Borealis, vagy Newland city csak bekell menned egy basic vagy advanced shop-ba, ott megkeresni a book storet, majd kiválasztani a Clan, vagy Omni applicatiob form-ot. Arra figyelj hogy a form ql-je 1-el legyen nagyobb mint az aktuális szinted. Azaz ha például 40. szintű vagy, akkor minimum ql 41-es formot kell venned. Miután váltasz 24 órán belül nem válthatsz újra oldalt. S Igen csak a Clan illetve az Omninak van tokenboardja. Illetve van egy-két nagyon ritka loot, mint például a Cyborg Tokenboard, de azt csak 190+ on lehet hordani.
  • damati
    Vidd vissza ahhoz a mission terminálhoz,ahol a küldetést kaptad.Klikk a tárgyra majd a terminálra.
  • Nagyapi
    Szívok egy olyan tipusú küldivel, aminél meg kell keresni infót, majd visszavinni valahova. Megvan a tárgy ( Contained Sensitive Information ), de hova vigyem vissza? Ráment a délelőttöm, és nem fogadja el tőlem senki, az iránytű sem mutat semmi új célt, ahova vinni kellene.

A szöveg ez:

Mission Assignment 824-2: We...
    Description:
    Mission Assignment 824-2: We are suspecting that a spy is operating freely among our higher officers. Would you gather some proof, and follow a lead for us? In The Longest Road you might be able to find the Contained Sensitive Information. Please bring it back to us, so we can examine it more closely. Your deadline is 48 hours. Good luck, Martial Artist

Kérem segítsen valaki!
  • Nagyapi
    A francba, nem lehet váltani Clanra, csak új karival?
  • [Jakuza]
    Sehol mert ott nincs token.
  • Nagyapi
    Azt írod Clanos, vagy Omnis. Én neutral vagyok. Itt nincs token?
    Ha mégis kapok, akkor azt hol látom?
  • [Jakuza]
    A tokenek a katonai stauszodat jelzik, minnel tobb van annal magasabb a Clanos illetve a Omniteches bonuszt kapsz.

10 token +21 max health
    30 token Max Health +49 Max Nano +28
    60 token Max Health +168 Max Nano +112 +1% Experience
    120 token Max Health +336 Max Nano +224 +3% Experience +1% Defense
    250 token Max Health +350 Max Nano +350 +4% Experience +3% Defense +1% Offence
    400 token Max Health +350 Max Nano +350 +6% Experience +4% Defense +3% Offence +1 to All Damage Types
    1000 token Max Health +700 Max Nano +700 +7% Experience +7% Defense +7% Offence +4 to All Damage Types +210 Run Speed +210 Computer Literacy +210 Nano Programming

A szazalekszam meg ugy emelkedik ha a kuldetesben minnel tobb enemyt megolsz.
    Tehat erdemes a kuldetes teljesitese elott, minden ajto mogotti helysegbe bemenni es az ott tartozkodokat megolni.
  • Nagyapi
    Hát ilyen képek után kicsit nehéz megszóllalni, főleg olyan gyerekes problémmal, mint az enyém. A tokenekről lenne szó. Úgy tudom a küldikért kapok ilyet, bármi legyen is az. Egyszer az egyiknél el is kezdett valamit számolni, eljutottam valami 40-50%-ig, de azóta se.
    Kérdésem, mi a token, hogy kapom, és ha kapom hol látom? Ja és mire jó?
  • Ottto
    Tadamm:

Szal eleinte csak köröztek felettünk

De aztán leszálltak.

Ott voltak a nyakunkon!

Innen másztak ki a lvl 1es nagyonveszélyes idegenek :P

De aztán jött a Boss

Nem sokat, de mi is besegítettünk a 200asoknak.
  • Machiavelli
    Ez a kép akkor készült mikor a Guildünkel először jutottunk be egy idegen hajóba, egészen el az Alien General-ig s persze sikeresen le is nyomtuk őt. ;)

• [Jakuza]
    Mi van Ottto nem linkeled be a tegnapi kepeket amikor jott a nagy Alien urhajo ? :P
    Csak ha lehet meretezd at a kepeket min 800*600ra.
  • [Jakuza]
    Lehet ha megkozelitoen egy idoben leptek be.
  • Nagyapi
    Bejött. Borealisban már ott bambul a csávesz, integetek neki, mint Te amikor találkoztunk, Ő meg kb. olyan értelmesen bambul, mint én csináltam anno.
    Szóval összejönnek a karik, de azért kaki, hogy néha nem lehet az elejétől együtt gurulni.
  • Ottto
    hm, shadowlanden nem láttam ilyet, de igazad lehet.
  • Nagyapi
    Kösz, ez az.
    Olvastam, hogy a templomnál gyakoltok, meg is találtam a térképen Stret West Banktól délre. Nagy boldogan elidultam gyilkolászni, de lókakit sem találtam. Annyi eszem már nem volt, hogy megnézzem nincs-e több templom.
  • Machiavelli
    A képen látható robot a legmagasabb szintű engineer droid. Csak a 220-as szintű engineer tudsz létrehozni. Amúgy a ehhez a robothoz a Shadowlands kiegészítő szükséges.

A ninjadroid az alap AO-hoz tartozik szóval a használatához nem szükséges semilyen kiegészítő.
  • Ottto
    Ajánlom a templomot, de csak nagy csapatban menjetek ki, és csak az első szobáig menjetek be, mert mélyebben már bevérzik a szátok! Eljutni oda 2 féle módon is lehet.
    Tir-ből, gyalog. A templom észak felé van, jelöli a térkép is (temple) Mindenképp a girdből jussatok el tir-be, mert a város2 kapui előtt áll 2-2 baszottmagas szintű egység amki még minket is (lvl60körül) 1 övéssel szed le, de a gird a városon kívül van!
    A másik, hogy Rómában megkeresed a vortexet (a Jobe teleporter körül van eldugva egy sikátorba) és az ott álló csávesznek fizetsz 1000 credet, és ad egy papírt amivel használhatod a vortexet. Az majd egyenesen a templomba dob.
  • Nagyapi
    Köszi. Kipróbáljuk, ha felébred végre.
    De azért furcsa, hogy nem tudunk együtt indulni.
  • [Jakuza]
    Az elso varosban tudnotok kell talalkozni egymassal.
    A lenyeg hogy szabad teren talalkozzatok ne valamelyik shopban, vagy helysegben.
    Legtobbszor a Whomp-ak elott szoktak altalaban gyulekezni az emberek.
  • Nagyapi
    Sajnos nem.
    Mind a három serverem kipróbáltuk újra idított karival, de csak beszélni tudtunk, látni sem egymást nem tudtuk sem azokat a karikat, akiket a másik látott. Mintha egy párhuzamos világban lennénk.
    Téged láttalak, Damitit is, amikor találkoztunk, de a kishavert nem. Most jutott el az első városba, ott is megnézzük.
    Csak az lehet a magyarázat amit Te mondtál, olyan sokan vagyunk a szerveren ( engem időnként ki is dob, amikor egy üzletből kilépek egy nyüzsgő városba, és telítettség miatt csak hosszú percekkel később enged vissza ), hogy valamilyen megoldást találtak ami külön sikon kezeli le.

Más. Eddig a semlegeseknél toltam a Subwayben, de már nem enged le mert 25-ös vagyok, és oda csak 24-esig lehet lemenni. Hol találhatok jó gyakorlópályát, ami elfogad, de azért nem halok meg percenként ( igy is több mint 15000 XP van a tárolóba, de nem tudom visszakapni).
  • [Jakuza]
    Amit mondtam a jatekban.
    Remelem mar osszejott a dolog.
  • akyyy
    nah megvan az oka, most már jó!
  • Nagyapi
    Segítsen Valaki.
    Haverral akivel egy router mögött vagyunk elindítottunk egy játékot.
    Beszélni tudunk, de nem látjuk egymást. Mi lehet az oka????
  • akyyy
    elindítom a játékot és a hang olyan torz és szagatott hogy rögtön ki is lépek, még mielőtt karaktert csinálnék benne...mi lehet a probléma?
  • [Jakuza]
    Kinizsit mar regebben megemlitettuk, de sajnos ok a 2es szerveren jatszanak.
    Machiavelli linkjei tobbseget, meg megtalalhatod a magyar AO oldalon, amit sajnos joideje mar nem frissitettek.
    Sajnos nagyon el van hanyagolva az oldal,latszik rajta, hogy a keszitoje annak idejen rengeteg idot beleolt, de aztan valamiert egyre jobban elhanyagolta.
    Ma mar hianyoznak rola fajlok, a forditasok befejeztelenek, rengeteg link megszunt, es meg igy is nagyon sok hasznos dolog megtalalhato rajta.
    Az az oldal tobbet erdemelne.
  • Donihun
    Másik fórum
    Feltámdtak a veteránok az ünnnepek után, Machiaveli irt néhány érdekes linket, szerintem érdemes megnézni:)

Sajna ezek az ősök rimorosok(2es szerver) de azé az infok ugyanazok
  • Ottto
    A ninja még lehet, mert ilyen ninjákkal már találkoztam mint ellenség de a drone sztem csak a kiegben van!!!