1286
http://www.anarchy-online.com/
-
Machiavelli #606 Hehe nem tudom, de azért így többen megismerhetik AO világát ingyért.
-
Donihun #605 Hehe a MAchiavelli megmondta, hogy egész évben lehet:) eŐ egy jós tehetség:) Machiavelli te médium vagy? vagy tenyérjós? boszorkány? vagy valami busma törzsi sámán? -
Nagyapi #604 Attol függ ki tudja használni. Adventuer, Engiener van.
-
ehez képesség kell....neked az nem lesz, nem lehet olyan magas szinten hogy megérje, van valaki akivel cimbizel? -
Nagyapi #602 Még egy kezdő kérdés ( kéretik nem röhögcsélni ).Az elejétől gyüjtöm az Instruction Disceket, hátha én is tudom valahogy használni, de sehol nem tálálok Symbol Libraryt, amivel a leírás szerint kombinálnom kellene. Arról nem is beszélve, hogy egy MA tudja-e használni az eredményt? -
Csak egy kis angol olvasasi/ertelmezesi hiba tortent nem gaz. -
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓHhhhhhhhhhhh, hát valóban, kösz a felvilágosítást. -
Nagyapi #599 Köszi.
-
Egy kisse elertelmezted
Ebben a levelben csak annyi van, hogy " megemlittik, hogy hatalmas tetszes fogadta az ingyenes AO felajanlast, es ezert azt kiterjesztik teljesen egesz 2005-re, 2006ig (->iranyaba).
Tehat ok az ingyenes regisztraciot terjesztik ki 2006ig. -
Fiúk kezdjetek el örvendezni :).
Feliratkoztam az AO hírlevélre és most kaptam ilyet és többek közt ez olvasható benn: First of all we would like to mention that the free Anarchy Online offer has been a tremendous success and will be fully extended throughout all of 2005 and into 2006. Vagyis (ahogy én értelmezem) 2006.január 1-el nem lesz vége :)
Szóval örvendezzetek! :) -
Persze hogy nem kell, de akar macro-t is lehet csinalni, ha nem talalja meg valaki ennyi ido alatt a pet menuket. :P
/macro Tamadas /pet attack
-
Donihun #595 de nem kell egyfolytában gépelni, bal alsó menüben a legfölsöt kiválasztod és ott van egy pet almenü, ott vannak a parancsok
-
/help parancs beir es a /pet parancsokat megtekint.
Pl /pet attack, /pet guard stb. -
Nagyapi #593 Indítottam egy Metafizikust pihenésképpen, de nem csinál semmit az Anger.
Lehet ezt irányítani? A haver ugyanígy szív a robottal.
Ja 2. szinten vagyunk. -
A minimappon es persze ezert nem art arrol a teruletrol egy terkep sem. -
Nekünk egy lvl60as MetaFizikus segített be, rákülte az állatkáit, azok meg szépen lerendezték. Sajna volt pár telhetetlen emberke aki belerohant a halálába, szal volt dolgom! De csak 1 embert veszítettünk.... -
Donihun #590 a minimappon vagy a planeton? vennem kéne hozzá helyyi térképet? -
Donihun #589 aham:) ilyen sújos darab az a grid armor?:) -
csak egy grid armoros fixer és egy healer kell hozzá:) -
Lenyomtuk!
Ezt neked Azture!!!
Nah, ez meg a kard amit eldob. nem csoda hogy mindenki vadászik rá! -
Amikor kiersz a Perpetual Wastelands-ra, kinyitod a terkepet.
Ahova viszed rajta az egerkurzort, ott kiirja a koordinatakat. -
Donihun #585 Donihun karimmal voltam, kinyirtuk az ukulelesh démont a templomban, amiböl kijött egy szellem, Khalum ki meghótt aztán kijött belőle az immortal és egészen kifutottunk a templombol:)
aztán kb 1 órán át a templom első termében vadászott az immortal:), persze nem birtuk leverni. Nem értem hogy lehet lvl60 a limit, amikor a boss lazán szétvert egyszerre 2 55 feletti full csapatot. én csak 2 ütést kaptam és meghaltem az 1900Acmmel meg az 1500hpmmel együtt. Valakinek sikerült már evvel megbirkoznia?
-
Donihun #584 hát ezekkel a koordinátákkal bajban vagyok, ez az amit az f9 mutat? mert az 4 darab szám, de amugy kössz -
Perpetual Wastelands
kordinatak: 1050x2500 -
Donihun #582 TAKNK SHOP!!!!:) találkoztam egy solitus fixerrel akiröl elöször aszittem hogy atrox:) akkora páncél volt rajta
asztán megmutatta a battlesuitját a lvl 40es forma és aszonta hogy missiobol szerezte, persze én nem hittem neki ugyhogy utána jártam:) az eredmény a link. csak most megvan halva a szerver, de asszem szerzek egy ilyet a harcművészemnek:) -
de figyelmes és türelmes vki:)...
fixer neve: Ritas -
1.: A teleporterek előtt áll 3 npc. Egy omnis, egy clanos és egy neturalos. Amelyiknél feliratkozol az ad egy cd-t amellyel használhatod a megfelelő teleportert (omni-rome, clan-athen, netural-borealis)
2.: A csetedben aktiválva van az összes csatorna. A legtöbbre szinte egyál nincs szükség, na persze igen jól jönnek, de alacsony szinten nemigazán. Hogy kivedd ezeket, menj a settings->chat settingbe és a default chatnél vedd ki a pipákat az omni-clan-netural os csatornákbóll. A többit jobb benthagyni. Egyébként a közös csatorna a vicinity, sárgával van jelölve a chatben, aki a közeledben mond valamit azt ezen hallod.
3.: Az Abilitesre érdemes adni, legalábbis azokra amelyeket használod! Az elsődleges tulajdonságokra úgyszintén (ezek általában zöld színnel vannak jelölve és főleg a nano-programokhoz kell), de sztem ez tárgyfüggő. Úgy értem fölöslegesen ne adj semmmire. Ha nem kell semmihez minek turbózni? -
Probatbicol #579 köszi a gyors választ -
-a teleportnál kell majd eldönteni, amikor elteleportálsz a kezdőszigetről.
-a chat-et nem tom.
-tartalékolj, csak az elengedhetetlent fejleszd, az egyebekkel még várj. :)
-
Probatbicol #577 Sziasztok !
Regisztráltam erre a free periódusra, de mivel új nekem a játék és egyáltalán az online rpg szeretnék kérdezni, nézzétek el, hogy alap dolgokat se tudok.
1. a free accounttal is lehet klán oldalhoz csatlakozni? Mert az elején csak egy kapun engedett be (omni), itt a trainer pályán még választhatok?
2. kb milyen hatókörön belül vannak akik a vin chat ablakban társalognak? mert én még egy karaktert sem szúrtam ki a közvetlen közelemben akinek a neve a chat ablakban szerepelt volna.
3. úgy látom a szinlépésenként kapott ip pontokból a képességek nagy részét tudom a megengedett szintre fejleszteni. Ez végig így lesz, vagy érdemes tartalékolni későbbre az ip-t és csak a fő képességeket fejleszteni? Később drágább lesz a fejlesztés /kevesebb pontot kapok szintlépéskor?
köszi ha válaszoltok -
Szevasztok!
Wow ez az alien hajó nem semmi, sajnálom hogy mostnabán nincs időm játszani vele (gondolom feltűnt nektek hogy nem túl aktív a karim :) ).
A szünetbe a kisérettségire való készülés miatt, mostanában meg újra rákaptam a Rome:Total Warra, meg a Counter-Strike: Sourcera :) . Úgyhogy szerintem csak akkor térek vissza közétek :) ha ezeket megint megunom, lehet hogy már holnap, de lehet hogy egy hónap múlva :DDDD. Na a lényeg az hogy nem felejtette el a gémet csak pihenőpályán van. Találkozunk még Rubi-Ka-n én biztos vagyok benne!
Addig is mindenkinek izgalmakban(és alien shipekben) gazdag játékot és jó cuccokkal telt hullákat, és persze sok xpt adó bossokat kívánok :). -
Donihun #575 Márcsak 4 napig lehet free accountot csinálni!!!! -
Machiavelli #574 mmm lehet, nem vagyok 100%-ig teljesen tisztában ezzel a free akcióval. ;) -
Donihun #573 Nem, sajnos rossz hírem van!
Machiaveli ezúttal téved.
Az ingyenessség tart addig amit ő írt, de csak akkor, ha most 2005 jan. 15ig regisztrálsz/accountot csinálsz.
Bővebben
de attól, hogy regisztráltál, még nem köelező azonnal elkezdeni, szóval csinálj most accountot és ráérsz elkezdeni.
-
Donihun #572 Hüüü, micsoda ufo:)
ez picit nagyobbnak tünik, mint az amit korábban láttunk:)
-
Megmondaná nekem valaki hogy ez mi a fene?????
Láttatok már ilyen idegen hajót?
Kijöttem a whompahból, erre köd fogad.. felnézek, hát egy ilyen izé mozog a fejem fölött!
Elég para volt, az idegen hopeban tűnt fel!
Aztán mikor már láttam a farát....
...elkezdtem követni de nem jutottam messzire
Aztán hagytam had menjen, majd a 200asok leszedik! -
Nagyapi #570 Köszi, visszajött a küldi, már csak teljesíteni kellene.
Én csináltam még egy regget, hátha bejön még egy haver. Lehet, hogy szokás szerint félreértettem valamit, de nekem úgy rémlik, hogy a reggelés dátuma 2005.01.15. A free játék a 2006.01.01., hacsak az üzletpolitika nem diktál további hosszabítást. Adná isten, hogy valamelyik kieget is szabaddá tegyék. -
Machiavelli #569 Egy küldetésnek meghatározott ideje van ameddig teljesítened kell. Ez RL idő. Ha jól emlékszem az egyéni küldetések 9-12 órásak, a csapat küldetések 12-16 órásak. De nem merek most megesküdni rá.
Azaz ha mondjuk este 5 kor felveszel egy küldetést a Longest Roadra, nem tudod befejezni, mert mondjuk ki kell lépned, de másnap 9-kor visszalépsz, akkor a szerver automatikusan törli a küldetést, mert hát letelt a 9 órád. Amúgy meg jobb egérrel kattints a mission-re majd válaszd az upload missiont. Ilyenkor feltölti a küldetést, látni fogod az iránytűn, a kis térképen, valamint a nagy térképen is(elővarázsolható a P gomb lenyomásával), hogy merre is található a küldetésed. -
Machiavelli #568 Szia!
2006.01.01.-ig lehet ingyenes regelni magad. -
Rasti #567 Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy meddig lehet még accountot regelni,hogy az 1 év ingyenes legyen ???