1286
http://www.anarchy-online.com/
  • Pink Tiger
    lenne még kérdésem srácok, ma reggel benéztem egy kicsit a karakteremre és eltúnt az előző napi összes tárgyam a normál hátizsákomból, sőt még egy speciális alap ma képességem is, meg egy kis hátizsákom minden cuccal, még csak 11ik szintű vagyok
    ez mitől van? nem szabad az utcán leülve kilépni, apartmanba kell menni, vagy mit rontottam el?:)
  • Pink Tiger
    thx:)
  • Donihun
    üdv rubikán
    ne pakolj bowra, kb soha nem fogod használni, az elején az alapképességeket, meg a bodyba az MAt a brawlt meg a dimacht fejleszd, a többi nem lényeg, ja meg a speedbe a kitérések, meg a phyisical init, a többit hanyagold, majd késöbb rátudsz gyurni ha kell, de nem fog
    a nanok is ráérnek ha rubikán leszel
  • Pink Tiger
    hi all
    most kezdtem az aot!:)
    nagyon tetszik eddig:)
    de még csak tanulom kezelni és próbálom megérteni a dolgokat, lenne pár kérdésem...
    7k szintű MA vagyok 59es attackkal ls 59es ac vel ez elég ezen a szinten? vagy ez nagyon gyenge?
    eddig még csak az alap spec képeségem van az alap sznéjkes, de ez csak 2hpt sebez, szerintem ez nagyon kicsi ez fog valaha változni?
    bowra érdemes pakolgatni egy MAnak xpt?
    és ezeket a kristályokat hogyan tudom beletenni az öveimbe?
    az az egy bajom van csak hogy mobimouse nem mükszik az oldalon és viszonylag szűkszavú a help:(

• Donihun
    a nanok közt meg vannak kombinálhatok, de van ami ugyanannak a nanonak a továbbfejlesztett verziója, az olyanok ütik egymást és az erösebb gyöz
  • Donihun
    a complit kivétel azt egy picit érdemes huzni, mert NCUkra szükséged d lesz
    fegyvert meg találjál!
    missiozzál!
    adjál föl hirdetést, de ne fejleszd a tradeskilleket mert megszivod rendesen! elején ütölépesnek kell lenni meg nano kell a buffokhoz ez minden

• Donihun
    hát szerintemm egyátalán ne költssél pontokat tradekre legalább title3ig mert gyenge leszel
  • Atomcsirke
    Egy fondor kérdés: a nano-varázslatok "stackelhetők"? Tehát egymásra nyomhatok két elérő nano-t, vagy felülírják egymás hatását?

A másik: kezdek ráfutni arra az enforceremnél, hogy elég "ratyi"-vá kezdenek válni a QLV3-5-ős cuccok a 11-es szintű enforcerhez képest. Vásárolni messze nincs elég pénzem, missionból jó fegyvert szerezni szintén nem egyszerű, nano-hoz/ weaponsmithinghez meg még nem mertem nyúlni, mert nem akaro feleslegesen elnyomni a skillpontjaimat.

Érdemes valamilyen mellékágat fejlesztenem a hatékonyság érdekében? Mert gyanítom, ha nekiállok nano-zni, tehát intelligence-et, nanopool-t meg egyébb nano képességeket növelni, akkor az engineering skillekre nem marad pont, már pedig vagy varászlatokkal, vagy jobb fegyverekkel kéne rendelkeznem, hogy egyedül is életképes legyek a játékban.

Tippje valamely AO-gurunak?

THX!

p.s. A "fegyverkovácsolás művészetáhez" nincs valakinek jó leírása? Pl. lehetne-e tuningolni derék Obtuse Burning Copper Katana -mon? Merthogy jobb fegyver eddig még nem került a kezembe, ezt is ICC Shuttleportban dobta egy szecskává aprított "glowing monsta"!
  • Atomcsirke
    MMPORG létére nagyon tetszik, bár a skillpontok elosztása egy atrox enforcernél bonyolultabb karakter esetén komolyabb fejtörést igényel!
    Barátnőmmel játszunk néha - fun szinten - meg 1-1 cimborát próbálok még beszervezni, de mivel a munka melletti tanulás az ember szabadidejét a minimumra redukálja, minden lelkesedésem ellenére nem hinném, hogy aktívan részt tudnék venni a klánéletben.

Kérdésem a következő lenne: az engineer tud "feljavítani" fegyvereket vagy páncélokat? Pl. egy dull vagy edgeless kardot magasabb minőségi katagóriájúvá tud alakítani? S ha igen, melyik spellre kell gyúrni, weaponsmithing-re? Akarok csinálni egy csapatjátékos karaktert az enforcerem mellé, de mivel Enemy Teritory-ban folyton medic-ként rohangálok, vágyok némi változatosságra, s egy jó technikus sosem árt!

p.s. Az Atlantean-on szoktunk kóborolni esténként "Degeci" és "Simlis" nickeken, de egyelőre még csak olyan 10-es szint körül.
  • Donihun
    a newbie szigeten bonynolult, de ha mindketten elhadjátok a kezdőhelyet és mondjuk elmentek boorealisba, ott már csak egy dimenzióvan, ugyhoy simaügy
  • Cutee
    Hogyan tudom azt megcsinálni egy haverommal egy serveren egy megadott helyen találkozzunk. Mert mind a ketten ott vagyunk és nem látjuk egymást, ezt vhogy összelehet hozni, mert már minden ötletemből kifogytam.
  • Machiavelli
    Aham maradsz Klános. A Cyborg Tokenboard-ot bárki tudja használni, még a Neutral is. Nekem is minden karakteremmel van egy-egy Cyborg Tokenboardom, amelett hogy megvannak az 1000-es Klános tokenboardok is. Ugyanis a cyborg +20 vagy 25 Treatmentet ad, ami nagyon jól jön :).
  • Donihun
    És mivan a cyborg tokenboarddal??? az egy külön frakció? vagy attol, hogy azt használom majd 190es szinten maradok clanos????
  • Donihun
    2 órára most leáll a server, ha esetleg valaki probálkozna, nem árt ha tudja
  • Machiavelli
    200-as szintig bármikor válthatsz Klánba, vagy vissza Omniba. Egyetlen hátránnyal jár csak, ha átváltasz mondjuk Omniból, Klánba akkor minden megszerzett Tokened törlödik.

201 felett már semmi esélyed nincs váltani. De az már egy másik téma, a Shadowlands :).
  • meckone
    én a meckarb vagy:D köszi a gyors választ:D! és még egy kérdés mert ez azóta sem hagy nyugodni... omni-tekes vagyok/voltam/leszek ha megint játszom az is maradok örökre?? és ti már nem ott vagytok ahol én?
  • Donihun
    az az atlantean a kettes a rimor
    ha te a meckarb vagy akkor az egyesen vgy
  • meckone
    mi az az 1-es szerver???
  • meckone
    Re all!!! régen néztem már anarchira! lett klán látom és clanos is:)
    felnézek én is hátha viszem valamire:)
  • Zsolo007
    HI! megcsináltátok a magyar klánt???? Hűha, lehet hogy emiatt benézek hogy becsatlakozzak és intenzívebben nekikezdek megint :)
  • Donihun
    Persze, keresss meg ha az RK-1en jársz:) és meginvitállak:)
  • Machiavelli
    Szoktam néha napján az RK-1-en is játszani. Szóval ha lehetne azokkal a karakterek szívesen csatlakoznék a Hunokhoz ;).
  • Donihun
    Hát igen az Alpha Omega egy picitmintha komolyabbnak nézne ki így első blikkre:)
    Majd kialakul a Hunok is rendesen:)
  • Machiavelli
    S az én Guildem a Rimoron.

Alpha Omega
  • Machiavelli
    Hehe megtaláltam a Hunokat.

Hunok, katt ide!!!
  • Machiavelli
    Pontosan :)
  • Donihun
    Aham:) most megnyugtattál:)szoval nanot vagy instruction discet kellene találni
  • Machiavelli
    Nem maga az instruction disc s a nano az nem no drop. De a Grid armourt azt a nanobol varázslod be, s maga az armour az már no drop. Amugy ha jol aemlékszem egy grid armour 4 órát marad meg utánna megszűnik. Azaz a nanoból ujra elkészítheted.
  • Gnome
    nekem még ez is jól jönne:)...egyébként megkérdeztem vkit és ő azt mondta hogy ajándékba kapta...tehát nemcsak nodrop grid armor van
  • Donihun
    Amugy ma megcsináltuk a magyarklánt az 1es szerveren
    Clános és szigorúan magyar!!!:)

Ha érdekel valakit keressen meg a Donihun karimon
  • Donihun
    Mutattak nekem ma egy mkIes grid armourt, de az Nodrop volt, az összes az?

Grid Armor Mk I
    NODROP Playshift requirements
    Quality level:SPECIAL
    Requirements:
    Wear:
    Fixer
    Matter Crea from 333
    Time&Space from 261
    Matt.Metam from 365
    Must be on Rubi-ka.

Loc: Back
    Modifier:
    Add All Def. 870
    Disease AC 265
    Melee/ma AC 265
    Imp/Proj AC 265
    Energy AC 265
    Fire AC 265
    Radiation AC 265
    Chemical AC 265
    Cold AC 265
    Evade-ClsC 100
    Duck-Exp 100
    Dodge-Rng 100
    Nano Resist 50
    Max NCU 25
    Max Health 50
    Add. Rad. Dam. 4
    Add. Poison Dam. 4
    Add. Chem. Dam. 4
    Add. Cold Dam. 4
    Add. Fire Dam. 4
    Add. Proj. Dam. 4
    Add. Melee Dam. 4
    Add. Energy Dam. 4
    Resist Nano: Snare
    Resist Nano: Root

Description:
    This device is used by fixers to transfer their physical body (but not equipment) almost completely into the Grid, yet retain a presence in the real world. The link between the Grid and reality is maintained by a Multi-Spatial Phasing Beacon. What is left of the fixer in the real world is a semi-solid web of energy that the fixer controls as easily as they would their own body. When in this state, the only way the fixer can be damaged is if the Multi-Spatial Phasing Beacon is itself damaged, which hovers in the center of the energy web. A symbiotic link is maintained between the fixer and the Beacon while this device is worn - if the Beacon is destroyed, the fixer will die. However, given the small size of the Beacon, the majority of attacks tend to be avoided. This particular Beacon also provides an innate 10% resistance to all root and snare debuffs.

You cannot equip Grid Armor if you have either the Defensive Stance or Deceptive Stance special ability enabled.
  • Machiavelli
    A grid armour egy nagyon-nagyon ritka loot. Általában mission-k chest loot-ja, de akár mobok is dobhatják Rubi-ka-n. Azért ilyen drága s értékes, mert ritkán esik. Én az alatt a 3 év alatt 1-t sem találtam, bár a barátaim igen. Kb 10 általam tudod, látott, azaz teljesen biztos Grid Armour megtalálásáról tudok.

Igen a Foremans Office egy jó hely, hogy találj Grid Armour 1-est vagy 2-est. De vigyázz, lehet nagyon sokáig fog tartani.
  • Gnome
    Hello....esetleg tudnál felvilágosítást adni a Grid armor beszerzési helyeiről?..utánna olvastam de sztem nekem az az 50 milla sose lesz meg...hallottam hogy Foremans office-ban lehet lootolni ez igaz?

kössz
  • Machiavelli
    Esetleg valami bővebb infót adhatnál, hogy milyen hibaüzenet ír ki, mikor megpróbálod elindítani. ;)
  • Machiavelli
    Egy valamiben biztos tudok segíteni, hogy a kard nem Martial Artistnak való fegyver, legalábbis AO-ben nem . A Martial Artist leginkább csak a puszta kezét használja ugyanis nagyon sok tápot kap rá, majd a magasabb szinteken. Például PVP-ben, ha puszta kézzel harcolsz nincs felezve, a critical bonus-od, mert minden más fegyvernek felezve van. Plusz a legtöbb speciális támadást, ha jól emlékszem puszta kézzel lehet végrehajtani.

Íj a másodlagos Martial Artist fegyver. Ezt olyan esetekben használják, ha az eset megkívánja hogy távolról kell küzdeni. Mint például a nagy Tower harcok, vagy egy-két speciális boss leölésekor.
  • Nagyapi
    Köszi, akkor ezt kár volna erőltetni, Az Alieneket egyenlőre meghagyom későbbre.
    Az adott linket használom, a kevés nagy része amit tudok onnan származik, kár hogy leült a fejlesztése. MA-ról alig van infó, és kaki, hogy egy csomó XP-t el kell lőnöm, amíg rájövök, hogy teljesen mást kellett volna fejlesztenem. Na de hát ezért játék a játék. Ha esetleg tudnál más linket ( van angol szótáram, amit a szent cél érdekében használni sem vagyok rest ), azt megköszönném, de nagyon. Volt egy valamilyen Red Tiger ami kimondottan MA-ra adtak, de elkutyultam valahova. Mivel nekem új a játék, nem tudom hogy pl. a Melee Weapon Initiative kardokhoz jó-e, vagy a pofozásban is segít. Tudom ennyi játékidő után ezt már illene tudnom, de hát ez van.
  • BladE666
    Leszedtem a Anarchy Online és nem indul el az install.exe (ha vaki tudja h miért az irja már meg plz) mert kraáltam magamnak Account-ot de nem biok játszani mert nem birom felrakni elre is kössz inen szedtem le: http://www.anarchy-online.com/free/ad_campaigns/freecampaign
  • Machiavelli
    Bővebbet az alábbi linken tudhatsz meg arról, hogyan is kell hasznáni az instruction disc-t

Hogyan készítsünk nano kristályt
  • Machiavelli
    Igen vadázshatsz, de túl sok értelme nincs. Hogy miért is. Egyrészt, mert az Alienekért igazából Alien XP-t kapsz s valamennyi sima xp-t is, de ez a sime xp szinte semmi. ha összevetjük egy hasonló szintű mobbal Rubikan. Másrészt 99%-ban az Alieneket a guildek a saját városukba "invitálják" meg. Tudom furcsán hangzik ez az invitáció, de ha lekapcsolod a városodat védő ernyőt, akkor az Alienek szinte azonnal kiszurják a várost s megindítják a támadást. Egy támadás 7-8 wave-ből áll. S nagyon kell tudnod, mit csinálsz, mert pillanatok alatt szétszednek az Alienek, plusz, ha nem vagy csapatban feltehetőleg méh xp-t sem kapsz.

Nah szóval ritka az az eset amikor egy guild meginvitál valakit a guilden kívűl, hogy jöjjön s segítsen neki Alient ölni. Persze azért ez is előszokott fordulni. De ilyenkor is csak a földön segíthetsz. Az űrhajóra már nem nyersz bebocsájtást, hiába van meg mondjuk akár az Alien Invasion kiegészítőd, ugyanis oda csak a guild tagjai kapnak meghívot.

Néha a GM rendeznek eseményeket, mikor is Alienek rohanják le a nagyobb városokat. Ilyenkor ott is lehet alieneket ölni. De ilyenkor készülj fel arra, hogy rengetegen mennek oda, ergo nagy lesz a lag.

15.8-ban a Funcom tervezi, hogy egy új PlayFieldet ad hozzá a játékhoz, ahol csak Alienek lesznek. De ez a terület igazából, majd a csapatoknak lesz jó kis vadászterület.
  • Nagyapi
    Még egy kezdő kérdés ( ezt a mondatom be kéne raknom macróba, annyiszor írtam már le ).
    Kieg nélkül lehet-e alienekre vadászni, és ha igen hol. Ja 44-es MA próbálkozzon-e vele?