1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#686 Tele van az invertorim...meg más is....:))...erre odacammogok a faszihoz eladni akarok de folyton vmi Shopping Cart gombot emleget...hogyan adom el a vackaimat??? -
Donihun #685 milyen ingynes server hogy müködik ez? mesélj már valamit, fantasy hiányom van -
Donihun #684 ha valakit meg akarsz szolitani
ird a chatbe alulra /tell név
de a newbien ne várd hogy nagyon válaszolgatni fognak, ott a legtöbb ember ugyanannyira nem tudja, mint te, de azért probálkozz -
#683 Hi...én most telepitettem a klienst....amit a torrentfile dobott...kell vmi updata,vagy igy is érdemes elkezdeni?..
THX:)) -
#682 Egy két kérdés az okosokhoz!
1. A tesztpályán vagyok, hogy lehet az életemet (a piros csikot) maximumra tenni?? Mert a vörös keresztes dobozt hiába katingatom meg huzogatom ide meg oda de nem történik semmi! ??
2. Hogy tudok olyannal beszélgetni aki nincs a közelemben?? Van valami távcsevej lehetőség?? Asszem ennyi majd még bisztos lesz! ;) -
#681 Ingyenes szerveren jatszok. -
Nagyapi #680 Csak kíváncsiságból kérdezem, mert még mindíg az Anarchyba vagyok belebolondulva, a Lineage 2 hogyért van. Netalántán ingyenes Béta? -
#679 Mostanaban Lineage 2-t jatszogatok. :P -
tyaptyap #678 sziasztok!
új hús vagyok, és volna 1 technikai kérdésem:
ha elindítom a játékot csak női hang van, kép nincs
gef mx 440es kártyám van
mit tegyek? -
Donihun #677 vár a clan:)
mi az az X2.... fórum?
-
Nagyapi #676 Lehet, hogy én félreértettem valamit az a HunoK alakulásakor, de úgy rémlik mintha limitáltátok volna a belépést lvl. 66. Tévedek, vagy változott a dolog, mert jönnék én is. Ha még emlékeztek rám én vagyok a béna JózsiBá. 50-es MA vagyok, de még sok tanulni valóm lenne részben a kari fejlesztéssel kapcsolatban, részben a csapatmunkával kapcsolatban. Többnyire angolokkal nyomultam, és csak XP jutott, minden mást lenyultak, mire én szétrugdostam az ellenünk támadó gazokat. Ezért áltam vissza a szóló küldikre, itt viszont nincs kommunikáció, azaz maradok hülyécske, de nagyon. Ha beférek a Clanba jönnék ész nélkül ( és ez szó szerint értendő ).
Jakuzával mi van? Az X2 the Threat fórumon láttam beszólni néhányszor, de itt mindíg piros. -
Atomcsirke #675 Ahh... ez nekem is eszembe jutott... "NODROP UNIQUE" a cucc ... -
Donihun #674 Nano-Tech nanok Engineer nanok mindkét kari nagyon hasznos én nem tudnám eldönteni melyik hasznosabb, de a nanokat ha megnézed talán segit egy kicsit -
Donihun #673 HunoK -
#672 OK! Akkor majd megyek!! ;D Köszi mindent!! -
Donihun #671 akár:)
ja meg mégyegy mi a clan oldalon vagyunk, nem omnin
-
#670 Akkor én is csatlakozhatok hozzátok?? :D
Megfelelek a feltételnek!! ;) -
Donihun #669 nálunk csak egy feltétel van, only magyar
amugy elöfordul komolyabb klánoknál feltétel meg minden, de mi nem vagyunk egy komolyabb klán, csak igy van egy közös magyar chatami igen hasznos tud lenni:), de amugy meg még bármi lehet, még mis lehetünk komolyabb klán eccer:) -
#668 Még egy szemet sem játszottam vele, de már igy is bele vagyok bolondulva!! :D
-
#667 Hogy lehet csatlakozni egy klánhoz??
Vannak ennek feltételei?? pl: magas szint, stb
-
Donihun #666 atlanteanon vagyok én is és egy kis magyar klán, a Hunok
ugyhogy ha valami kérdésed van meg ugy brákinek yugodtan keressen meg valamely karimon -
Donihun #665 Pink szerintem nem jártad be rendesen a subway ha nem találtad elég húzósnak a 15. szinten:) van egy rész ami olyan mint egy metromegállo, egy peroonon vagy, szemben a sineken tul a másik peron és két oldalt négy alagut, na az alagutakat jol nézd meg, az egyikben jol meglepödsz majd és találsz egy csigalépcsöt lefelé jó mélyre egy jó húzós helyre -
#664 Hatalmas THX!! Te meiken nyomod?? (server) -
Donihun #663 egészen 24. szintig -
Donihun #662 Hello Bicman üdv RubiKán:)
most úgy látom, hogy az atlantean szerverrel jobban jársz, sok új ember termett itt:) a newbie szigetet szerintem nem érdemes sokáig zúzni, max 7-8 szintig, utána már iszonyat lassan fejlődsz és csak az idődet pazarlod, mert a mainland, bármely városba is mész a subwayben sokkall gyorsaban tudsz fejlődni
-
Donihun #661 Ha divatos akarsz lenni akkor a páncélod bánja, de tudsz hordan backre köpenyt, nondjuk késöbbb oda is lesznek táposabb cumoid.
Amugymeg érdekelne olyan hátraakasztaható neoncső!!! valahogy egyik karimmal sem szedtem össze soha
ha nem nodrop és megvan még veszek töled jó pénzért
keress meg majd a játékban valamelyik karimon
-
#660 Helló mindenki lassan én is ott leszek köztetek csak lenne egy-két kérdésem! Szóval:
1). Meik szerverre menjek??
2). A tréninget meddig huzzam majd??
ui: Még le se töltöttem de 1-2 óra és lent lesz! ;) -
#659 istencsászár ez a game :) -
#658 az lenne nekem még a kérdésem hogy a ruházat ami csak a külcsínyért van azt fel lehet e venni a páncélra, vagy ha felveszem lekerül a pácélom? -
#657 ennyire nem kell félni a subwaytől:) én az 5dik szintű ma-omat ott tornáztam fel 15ösre, de mostmár megyek húzósabb helyekre inkább
hátra szerelhető lampiont a parton ahol elkezdtük a játékot lehet a legkönnyebben szerezni, bár nem tudom hogy vissza lehet e oda menni mégegyszer..!? :))) mindenesetre ott nekem kidobott vagy négyet is egy délután alatt...
-
Atomcsirke #656 Hja, rémlik - de ahoz nem valami 30-as szintű elect. engineering kell? -
#655 Lehet venni a boltban vilagitotestet.
Igaz nem neoncso formaju, hanem kis robot ami lebeg a vallad felett. -
Atomcsirke #654 Ja, ezzel a karakteremmel elblicceltem a newbie-szigeten a tengerparti küldetést, és nem kaptam meg a szép, hátra szerelhető neoncsöves stekklámpámat a lábáztató dokitól! Nem lehet ilyet valahol a játék további részében szerezni? Sötétben, erdőben pl. rohatt jól jönne!
-
Atomcsirke #653 Nos, sikerült "csekélyértelmű medvebocs"-omat felgyúrni 16-os szintre, lassan elkezdek foglalkozni egy subway-es kirándulás gondolatával. Nincsenek errefele hasonló szintű karakterek, akik esetleg társulnának? Páromnak hasonló szintű adventurerje van, és próbáltunk pár cimborával team-et alkotni, de mivel alacsonyabb szintűek (5-7), nem tudunk az XP-n osztozni, csak loot-olni tudnak a partyban. Sőt, úgy veszem észre, a szintjük feletti cuccal még trade-elni se tudunk.
Más: alient ölni a free accountal is lehet? Tegnapelőtt bezöldült az ég, és valaki nyomta az egyik csatin, hogy Newland nyugati kapujánál vannak, de sajna elég messze voltunk. A távolból mindenesetre látszott valami csetepaté!
Mégmásabb: a "technikásabb" karakterek közül mi lehet hasznosabb egy csapatban (amellett, hogy egyedül is ütőképes): egy nanomage nanotechnikkus, vagy egy solitus mérnök?
Etc. : Nem lehet azt összehozni - illetve, he lehet, milyen szintű map navigation kell hozzá - hogy a térkép egy adott koordinátájának irányát esetleg kijelezze az iránytú valamilyen marker formájában?
Üdv!
Atomcsirke
-
#652 bazz tényleg az vót:)) de nem írta róla semmi sem hogy ilyen hatása van
nagyon köszi, -
#651 vedd le a csöves köpenyt:)....nah mentem -
#650 mégegy kérdés, már viszonylag hosszú ideje a strenght paraméterem pirosban van és majd 11 ponttal kevesebb mint a "basic"
kerestem mindenfélét magamon ami módosíthatja, de nem találtam... ez mitől lehet?
tök idegesítő, nem tudok felvenni egy csomó táposabb cuccot ugye:) és semmmi nem jelzi hogy mi a baj -
#649 ó köszi :) sose jöttem volna rá...:)
-
Donihun #648 ja, 10. szint fölött már nehezebb az élet:)
ha meghalsz minden cumod pár perc elteltével a reclaim terminálba kerül, szóval ott keressed -
#647 Valoszinu meghalhattal.
Bent van olyankor a terminalban a cuccod.