Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Kipróbáljuk, ha felébred végre.
De azért furcsa, hogy nem tudunk együtt indulni.

[Jakuza]
Az elso varosban tudnotok kell talalkozni egymassal.
A lenyeg hogy szabad teren talalkozzatok ne valamelyik shopban, vagy helysegben.
Legtobbszor a Whomp-ak elott szoktak altalaban gyulekezni az emberek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sajnos nem.
Mind a három serverem kipróbáltuk újra idított karival, de csak beszélni tudtunk, látni sem egymást nem tudtuk sem azokat a karikat, akiket a másik látott. Mintha egy párhuzamos világban lennénk.
Téged láttalak, Damitit is, amikor találkoztunk, de a kishavert nem. Most jutott el az elsõ városba, ott is megnézzük.
Csak az lehet a magyarázat amit Te mondtál, olyan sokan vagyunk a szerveren ( engem idõnként ki is dob, amikor egy üzletbõl kilépek egy nyüzsgõ városba, és telítettség miatt csak hosszú percekkel késõbb enged vissza ), hogy valamilyen megoldást találtak ami külön sikon kezeli le.

Más. Eddig a semlegeseknél toltam a Subwayben, de már nem enged le mert 25-ös vagyok, és oda csak 24-esig lehet lemenni. Hol találhatok jó gyakorlópályát, ami elfogad, de azért nem halok meg percenként ( igy is több mint 15000 XP van a tárolóba, de nem tudom visszakapni).

[Jakuza]
Amit mondtam a jatekban.
Remelem mar osszejott a dolog.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

akyyy
nah megvan az oka, most már jó!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Segítsen Valaki.
Haverral akivel egy router mögött vagyunk elindítottunk egy játékot.
Beszélni tudunk, de nem látjuk egymást. Mi lehet az oka????

akyyy
elindítom a játékot és a hang olyan torz és szagatott hogy rögtön ki is lépek, még mielõtt karaktert csinálnék benne...mi lehet a probléma?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

[Jakuza]
Kinizsit mar regebben megemlitettuk, de sajnos ok a 2es szerveren jatszanak.
Machiavelli linkjei tobbseget, meg megtalalhatod a magyar AO oldalon, amit sajnos joideje mar nem frissitettek.
Sajnos nagyon el van hanyagolva az oldal,latszik rajta, hogy a keszitoje annak idejen rengeteg idot beleolt, de aztan valamiert egyre jobban elhanyagolta.
Ma mar hianyoznak rola fajlok, a forditasok befejeztelenek, rengeteg link megszunt, es meg igy is nagyon sok hasznos dolog megtalalhato rajta.
Az az oldal tobbet erdemelne.

Másik fórum
Feltámdtak a veteránok az ünnnepek után, Machiaveli irt néhány érdekes linket, szerintem érdemes megnézni😊

Sajna ezek az õsök rimorosok(2es szerver) de azé az infok ugyanazok

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Ottto
A ninja még lehet, mert ilyen ninjákkal már találkoztam mint ellenség de a drone sztem csak a kiegben van!!!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Én nem hiszem, hogy csak kiegészitös volna a ninja, ahogy ez a battledrone sem
az assistent droid kb lvl 150ig van táblázva, onnantol mivan szerinted? kidobhatom a burot?

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Ottto
Erõs a gyanúm, hogy az a robot csak az Alien Invasionban érhetõ el, ahogy ez az Engeneer droid is!

😊 nem egyszer volt már, hogy a droidom miatt haltam meg😊 pl a templomban a hatalmas robotkutyánál😊 simán átfutunk, észresem vesz csapjuk a sok cultist ot a tulvégen, erre a droidom visszamegy és felébreazti a dögöt😊 minde meg is haltunk szépen. Máskor meg körbevesz hat cultist és a robottal simán leverném, azmeg elmegy körbenéz máshol. Szoval néha rájön a szemétkedhetnék a droidomra.

SRobert
Ja. Néha bosszantó tud lenni, de én pont az idétlenségük miatt kedveltem meg õket. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
KÖSZI! 😊

Aztatat hittem (reméltem inkább), hogy van funkcióbeli különbség is...
De akkor csak a szokásos.

[Jakuza]
Hat igen van fent par brutal leny, de sajnos a droidoknak meg vannak a hatranyai, a lagg miatt.
Neha csak alnak es bambulnak es meg csak meg sem utik az enemyt.
Neha meg elfutnak egy karikara es felkilometert megtesznek mig beleavatkoznak a harcba.

Hát a különbség nem túl nagy😊 a helper asziszem a az arany szinü, a worker meg ezüst😊 meg mindig van elörelépés a szintben az NCUban és sebzésben meg hpban, ez egyértelmü, amugy csak szinben egészen a ninjadroidokig. Az én droidom most kék😊és 51. szintü
ja és a nanonak a szintje nem azonos a készülö droidéval, mindig alacsonyabb. az enyém most a Basic Assistan, aminek a nanoja 47es szintü.a ninják jol néznek ki nagyon😊 ma láttam egyet,, elöször aszittem valami tuning atroy, erre a mellette lévõ 200as burocrata beszo, hogy csinos droid mi?😊
és sárgávilágító kard volt a ninja kezébe😊

SRobert
Húúúúúúúúú!!!
Nagyonszépenkössszépen! 😊))

[Jakuza]
Szerintem itt nezzel szet : AO Stratics Bureaucrat HelpPage

Kedvencem a Bodyguard robotok (Ninjadroid) 😛

SRobert
Na... Te vagy az én emberem...

Mi a különbség a worker és a helper droid között?

[Jakuza]
Tedd fel a galeriadba es annak a linkjet tedd be ide.
Szal katt a kepre, hogy a nagy verzio latszodjon, es arra jobb klikk-tulajdonsagok vagy copy shortcut es azt a linket tedd be ide.
De elotte nem art ha lekicsinyitened, mert a 1024es belinkelt kepbol tobb darab, idegesse teszi az embereket.

huhh probáltam képet csatolni, de ezek szerint nem sikerült😊
azt hogy kell?

Ja azt a könyvet nem fogod megtalálni😊
Én az MA karimmal 26os szinten kezdtem el keresni, és most 56os😊
de még mindig nincs meg.
A megjelölést meg onnan látni, hogy a neve mellett mindkét oldalt van 2csillag
pl: **Burda**
😊
Ti milyen formátumban rakjátok fel a képeket? vagy hogy csináltok nagyobb tárhelyet? én raktam fel párat, de csak 1.6mega helyem volt, ugyhogy gifben raktam, de igy meg csunya lett a kép😞

[Jakuza]
En se ertem ezt a megjelolos szitut.
Tegnap templomozunk bejon egy pofa a legokhoz a partybol egy srac meg elkiabalta magat, hogy "he is flagged" es elkezdte loni.
Honnan latjak egyaltalan, hogy megvan jelolve e valaki vagy sem ?
Jelenleg a szaros templomban szivok a lvl 51es Tajiro nevu MA-val , mert mar 2. napja nem talalom a Tree of enlightenment 3. kotetet es mar kezd nagyon ezzel tele lenni a hocipom. Szinte csak 1,2-6os konyveket dob mindegyik mob.

Ja és csatlakoztam egy clanhoz, a Mind Mastershez pár napja.

Huhh, sok érdekest látott Donihun karim, de inítottam egy újat egy Burda nevü bürokratát, õ is már a 40 körül jár jófej srác😊 Tegnap rajzottak az alienek Old Athenban, kb 2 hete meg Rome Bluen láttam ilyet, pedig nincs is kiegem. Jajj és betámadott egy neutral õrtorony a puszta közepén, egy klános forma abban a pillanatba kérdezte, hogy hányas szintü torony meg hol van, meg ilyenek, nem értem honnan tudta hogy szétlötte a fejem egy torony😊 Aztán pár percel késöbb jött egy 200as neutral engineer azzal, hogy miért támadom meg a tornyukat😊 Mondom épp csak hazafelé mentem küldetésben járok, erre aszongya, hogy megvagyok jelölve 4 óráig vadásznak rám a többiek, mondom többiek? milyen többiek? akik a clanjábol az én szintem körül vannak, mondem hehe, azoknál keményebb vagyok, hardon nyomok minden missiot😊 erre elment, én meg futottam athénig a street west mellõl😊 Donihun Burdája

Ottto
Tir-ben Clanosok vannak, és ott már enem is kinyírtak. A semmlegeseket mindenhol bántják, szét kell rúgni mindkét oldal seggét!!!

Damati.
Miben maradtunk reggel, a Stret West Banknál, találkozunk?
Ja, és én semleges vagyok, nem gáz?

SRobert
Engem meg egy klános nyúvasztott ki, mikor semleges voltam...
És omnisként sem bántom õket.

Megyek, állítok is egy szobrot magamnak! 😄

SRobert
Naná. 😊

[Jakuza]
Nem csak ott kell oket agyalni, hanem mindenhol. Amiota semlegeskent szanaszet lotek az Omnisok Tirben ruhellem oket.

Ottto
A világon semmi, de ha egyszer omnibányába omnisokat kell lezúzni, most mit cisnáljak vele..... "Szükség törvényt bont", szal nekem szükségem van xp-re, és ezt ha az omnisok kárán is de megszerzen

SRobert
Na-na-na-na-na!!!

Mi a bajod az omnisokkal? 😊

[Jakuza]
Csak 4.

Ottto
Téged lehetelen nyomon követni, hány karid van már??? <#fejvakaras>

[Jakuza]
Ja es megvalami, ha valaki talal kinai szalmakalapot, nehogy eldobja, hanem ertesitsetek.
Itt, vagy a jatekban Tajiro -nak.

[Jakuza]
Na ma megkerdeztem valakit a perk-ekkel kapcsolatban.
Tobben azt mondtak, hogy majd csak lvl 200 felett hasznalhato.
A srac szerint ez nem igy van, hanem az Shadowland kiegeszito kell hozza, szoval aki free klienssel jatszik az elfelejtheti a perk-eket.

Én meg délelött érek rá,vagy csak este 10 után.Majd megkereslek a serveren este.

Oke. Sajna holnaptól már dolgozok, igy csak 6 után tudok jönni, akkor viszont éjfélig. Ja és még egy. Türelmedért esedezem, ha nagyon bénázok az elején.

Én lvl 27-es Meta-physicist (Rubi-ka 1) vagyok,ha gondolod majd kipróbálhatjuk a team-gamet.

Hát ehhez tényleg fing vagyok, de rágyúrok valami macskajancsival, és viszem a bunkómat is.

Ottto
Carob talált egy új tréninghelyet, The longes Roadon van egy omnibánya, ahol be lehert zúzni az omnisok képét....
De fasza hely, lvl50esekre kihegyezve, bár még cspattal nem jártam ott, én meg soloban szar vagyok.

Ottto
Omni-1 Entertainemnt Arénájában talákozunk! De ott légy ám!!!!!Bunkóság volt, tény.
De kevés vagy hozzám, lvl54 Dr, 1-es szerver. Idõt nem mondok neked mert mindig máskor vagyok fent.

Ryleh
Arcátlanságom 6ártalannak tûnhet...DE!!tudnátok ééé ajánlani oan rpg-t /online/amihez nem kell domboritott arany creditkártya...még sosem jácctam neten..öööö diablo nem ok!!😊))

Köszi

Ha sértõ volt, akkor bocs, habár szegény ottto talán meg tudja védeni magát, ha úgy gomdolja.

Gnome
ottto szpíksz onli inglis?...hallod nagyon kedves vagy....ha angolul nem írtad volna oda szegény ottto meg sem értené😛

egyébként elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy meguntam a játékot és az örökös templomozást....Razielo most elvonul egy kicsit békésebb tájakra...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Hányas vagy, hányason, hánykor?
( Level, Server, Time )
Én 17-es Ma vagyok csak, az 1-esen, és még nem próbáltam a csapatjátékot.

Ottto
MIndig arar érdemes fejleszteni ami zöldel van szinezve a skill menüben, és persze arra amelyik a legtöbb nanoprogramodhoz kell...
Pl.: Én mint orvos, a Bio Metamo. és a Matt. Metamo.-ra adok sokat, mert a gyógyító nanojaim ezekre épülnek. Ezt mindig maxozom, turbózom implantátumokkal, gyûrûvel, vagy épp kehellyel, mert ez az elsõdleges skillem

Köszi, igy már értem.
A kis térképre nem lehet valahogy megjegyzést rakni? Mindíg elfelejtem, hogy mi hol van. Most pölö. fél óra alatt találtam meg azt a qrva teleportot.