1286
http://www.anarchy-online.com/
-
Atomcsirke #726 Jahh, kár hogy nem nagyon frissítgetik már az oldalt, pedig hiányzik még néhány kaszt-leírás, de tényleg ez az egyetlen használható magyar site!
-
#725 a newbie szigetről ha eljössz vissza már nem mehetsz(4-5ös szintnél már nyugodtan eljöhetsz), a többi helyen majd össze vissza utazhatsz -
#724 dióhéjban én ennyit találtam magyarul, lehetne bővebb is de azért sok hasznos dolog van itt
nagyon sok jó angol oldal is van, azokat is olvasd el ha tudod, sokat segítenek -
PoisonBorz #723 Ma este dobódtam fel AO-ra... wow :)
A gáz csak az, hogy első körbeszimatolás után rájönni, hogy még a nagyobb MMORPG-khez képest is iszonyat nehéz kihámozni, mit, mire, hogyan érdemes tápolni.
5ös NT, és fogalmam sincs igazán merre fejlesszek...
(és tényleg, egy dióhéjas magyar FAQ biztosan feldobná a hazai érdeklődést...) -
#722 - A kezdő szigeten nincs klinika terminál.
- A teleportnál, miután választottál, hogy melyik oldalt támogatod (hová lépsz be)
- ...nem tom :))) -
#721 Miért nem tudok olyan fegyvert betenni aminek a skill-jeim megfelelnek?? Nem értem!! Pedig a requires be leirtak megvannak!!! Na ha ennyi kérdésre tudtok válaszolni akkor agyon tudtok!!
:DD
Szóval köszi! :D -
#720 Na még egy! :DD
A másik: Hogy lehet elutazni?? Pl: valahova! :D És ha elutaztam vissza lehet jönni?? Vagy csak előre lehet menni és hátra nem???
Bocs ha nagyon marhaságokat kérdezek de a tapasztalatom még igen kicsi! :D -
#719 Helló! :DD
Szóval newbie szigeten hol lehet implantot beépíteni/bépítettni(nem tudom):D ??
-
#718 Kösz! :D -
#717 az implantokat klinikán tudod berakatni magadnak, keress egyet
sztem gyalogolsz, állítsd futásra, a gyorspaneleden vagy a settingsben találsz hozzá ikont, hogy miért dob vissza azt nem tudom -
#716 ok köszi:)
-
#715 Hello megint én vagyok!
Ez mit jelent nem értme!
Accessing implants reuires technical supervision! -amikor egy implantot akartam berakni magamnak! Ez mért van meg az hogy megyek és visszaküld 10 20 lépésnyire de csak ha futok! Ha nem akkor meg nagyon lassu vagyok! Köszi!! (előre is!) -
#714 ha a token-re mész, és persze hogy, akkor csak akkor vedd fel, vagy dumálj a célszeméllyek, vagy bármi, ha mindenkit lemészároltál, és kiírja hogy 100%, vagy talán már 90% után is, de akkor sem minden esetben kapsz.
A tárgyat meg vidd vissza ahoz a terminálhoz ahol a küldetést felvetted, és kattints rajta a tárgyal. -
Donihun #713 ritkán, de előfordulhat olyann bug amitöl nem látod a mission tárgyat, de aaz is helyreszokott jönni amikor kimész a missionhelyböl -
Donihun #712 a tárgynak nálad kell lenni, nézz jól szét, és ha megvan hasznááld a mission termen
-
#711 thx
mégegy kérdésem lenne, felvettemegy missönt amiben vissza kell hozni egy tárgyat, meg is találtam és fel is vttem, de nem jelent meg az inventorimban és nem kaptam meg érte se a tokent(pedig mindenkit kinyomtam, bár a tárgy felvétele után) se a pénzt se a reward tárgyamat, ja és a küldi nem törlődött ki, még mindig bennt van a missönben...
szerintetek hol szúrtam el, ha elszúrtam egyáltalán? visszamentem a missön terminálhoz is, de hiába kattoltam rá, az nem változtatott semmin...
-
#710 :D -
Donihun #709 a tesztpály amiröl te beszélsz az a bckyard vagy junkyard a neunál asszem, az omninál meg egy egész kis erdő van és az apartmantbol teleport visz oda, de az nem teszt, ott én nemtom tesztelni magam, ránézek egy "szörnyre" és szívrohamot kap:) az a tréning azoknak akik 1. szinten kezdik a mainlandan!, nemtom ez hogy történik , arra még nem jöttem rá hogy kerülhet valaki 1. szinten a mainlandre, de látok sok 1est, talán ha kieggel a jobera mész akkor lehet ilyet
-
#708 Kösz! Majd jövök csak most órán vagyok és nem tudok irni!
Bye! -
#707 ehhh..:"jobbra tartva bemész az alagúton" = BALRA tartva, majd jobbra bemész az alagúton. -
#706 ha kiúsztál a partra, jobbra tartva bemész az alagúton, van egy őr a bejáratnál, kiértél az alagútból, akkor elfordúlsz balra felmész pár fordulót, felértél, ott szintén balra fordulsz, mész egyenesen, melleted balra lődöznek a botok, mész be a térre, ott áll egy figura vele kell dumálni, rákatt a kosárra, és gyá a kereskedés.
gyógycsomagból kettő van, a nagyobb amiből csak akkor tudsz magadon gyógyítani ha leülsz, éa a fecskendő szerű, amit harc közben is tudsz használni, minnél magasabb a first aid skill-ed, annál jobbakat.
mindkettőhöz ki kell hogy legyél jelőlve. -
#705 Szeva megint én! :D
Tisztára meg voltam iedve mert azt hittem hogy azzal választok frakciót hogy meik ajtóba megyek be! :D
De aztán az AO honlapján megnéztem a karakterem és kiderult hogy még nem választottam frakciót! :DD
Most a newbie szigeten vagyok és nem tudom hogy magamat hogy tudom gyógyitani??? Mege ha megtelik az INV-m akkor hova tudom leadni/értékesíteni a cuccaimat??
Kösz a segítséget! :DD -
#704 lvl 3-6-ig jó esetleg. -
#703 ..én is csak néztem mikor Jaku bevitt egy ilyenre :))
Athen-ban mikor beestem azt se tudtam milyen gyorsan jöjjek vissza, a mobok már hozzám képest kicsik voltak..nem volt semmi jó.
Aztán Borealis-on Jaku bevitt és végül is lehet fejlődni, van mindjárt terminál is ahol lehet venni gyógyító cumókat, meg eladni a felesleget...de nem jött be nekem annyira. -
Donihun #702 mi az a tesztpálya?
én sosem találkoztam ilyennel:) -
Donihun #701 Én amikor leszedtem a játékot, leszedtem mellé minden pecst is 1enként kibogarászva, hogy melyikböl mi következik rensesen elraboltam az idöme, aztán elinditottam és nézam hogy a verziószám megeggyezik a legutolsó pecsével:/
szóval semmi szükség nincs rá most
amit leszedsz az taratalmazza az összes pecst! persze ha lesz újabb azt majd le kell szedni -
Atomcsirke #700 Remélem nem mentem az agyadra tegnap!
Jó kiscserkész módjára térképpel és iránytűvel kitrappoltam Meetmedere forest-be. Az első boss le is darált rendesen. Ráadásul hiába húztam be a bányatelepre, sarkamban egy vérgőzős radioktív szalamamndrával, a fegyveres őrök b***tak segíteni.
A másodikkal elboldogultam - bár hosszasan kergetőztünk, és sikerült egy tiszteséges lvl 18 kétkezes kardot kiverni belőle!
Azért jó lenne valami lvl 15 körüli magyar team...
p.s. a stekklámpa még mindig bosszant! -
#699 :) thx :)
detto -
#698 thx..kellemes napot,játékot:))) -
#697 Az uszáskor való visszadobást nekem is gyakran eljátszotta..
a lassú egérről nem tudok, update-et meg egyet sem raktam fel..nem is tudom, hogy lehet-e.. -
#696 és még1! kelle peccselni,és ha igen melyikkel..mert az updatákbol van egy hegy:)) -
#695 ok..köszike...lerántottam a magyar oldalt meg ezt a forumot...igy otthon átmazsolázom a gamét.../hogy ne fárasszam a népet/:))
De jo a játék...még annyit: az egér piszok lassan mozog a játékbasn pedig:2200 xp/512 ram/GF 3 Ti/és 512 dsl.ennek szerveroldalrol van oka?
Emellett amikor kinyulok,és ujra át kell usznom a szigetre akkor soxor visszadob..ez itt a lag jelenléte lenne? -
#694 sztem jó cumókat dobnak a kezdőn, főleg mivel unique a mob, ezért fel van fullozva cuccokkal, inkább az a gáz, hogy nincs bank, ezért sajnos egy idő után már minden ölés után futni kell az árushoz. :(
de amikor a lvl 10-ig ott nyomtam, észrevehető volt a különbség, szinte az összes első implant megvolt, fel voltam fullozva páncélzatilag is, ami meg kellett azt meg tudtam venni.
a játék nehézsége az elején, hogy mit is akarok igazán csinálni.
ha segítenek, akkor jóval könnyebb...elmondják hogy a karakterednek mik a fő tulajdonságai, és mit kell még fejleszteni elengedhetetlenül, és a többi egyenlőre féken van.
milyen fegyvert érdemes használni, ha használsz egyáltalán.
a nano-k, és többi...elég sok van. -
#693 HA dumálsz a kereskedővel, és az megemlíti a vásárlást, akkor elvileg aktiv kell hogy legyen, rákatt, és már pakolhatod át a cuccokat, alul mutatja az összeget amit kapni fogsz érte.
Nekem volt hogy 10-es szinten, 20.000 credittel jöttem el a kezdő szigetről, szinte csak unique mobot (droidokat) öltem, van két hely ahol megjelennek, a ddroidos részen a moló végén, és a közeli pókos szigeten.
ha nem volt időm, akkor csak leültettem ott a karakterem, és fél óránként felnyomtam a hp-ját. igaz így nem lootoltam, de mindegy.
a tesztpályákon én sem voltam szolóban, lehet menni a küldetésekre, és a subway-re... -
#692 ok..thx...az elején dobott tárgyakat raktározzam ,avagy inkább cuccokra cseréljem le?azaz gondolom ilyen stádiumban ugysem dobnak a lények hüdehajdefontos dolgokat,nem? -
#691 Jó.
A Job csak kiegészítőben elérhető.
-
#690 pl teszpályán sem voltam..vagy ez lenne az??azért kérdem mert még nem késő ujra kezddenem ha átugrottam esetlegesen fontos dolgokat... -
#689 az nem volt aktiv nekem...ehelyett 1 "konzolnál "üritettem az invertorit,de foggalmam sincshogy honnan tudom:mennyi lovém van...a vásárlás ok.volt.
Emellett:a kezdőhelyszinen a JOB folyosora nem engedett..a shadowpackot emlegette de nem tudom mi az.Ezután máshová mentem,lezuhant hajo velem,és egy lepattant szigeten szadizom a lényeket....jo igy?...ezután kell választani,hogy kikhez csapodjak?
THX... -
#688 ?
a kereskedővel való párbeszéd ablakában, alul (fehéres bevásárlókocsi), ott van az az embléma amire kereskedéskor kattintani kell.
ezt csináltad? -
#687 sorry..azóta megoldottam..csak a fene gondolta,hogy 1 terminálon kell eladni a cuccost..