Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Amikor kiersz a Perpetual Wastelands-ra, kinyitod a terkepet.
Ahova viszed rajta az egerkurzort, ott kiirja a koordinatakat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Donihun karimmal voltam, kinyirtuk az ukulelesh démont a templomban, amiböl kijött egy szellem, Khalum ki meghótt aztán kijött belõle az immortal és egészen kifutottunk a templombol:)
aztán kb 1 órán át a templom elsõ termében vadászott az immortal:), persze nem birtuk leverni. Nem értem hogy lehet lvl60 a limit, amikor a boss lazán szétvert egyszerre 2 55 feletti full csapatot. én csak 2 ütést kaptam és meghaltem az 1900Acmmel meg az 1500hpmmel együtt. Valakinek sikerült már evvel megbirkoznia?

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

hát ezekkel a koordinátákkal bajban vagyok, ez az amit az f9 mutat? mert az 4 darab szám, de amugy kössz

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

[Jakuza]
Perpetual Wastelands
kordinatak: 1050x2500

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

TAKNK SHOP!!!!:) találkoztam egy solitus fixerrel akiröl elöször aszittem hogy atrox:) akkora páncél volt rajta
asztán megmutatta a battlesuitját a lvl 40es forma és aszonta hogy missiobol szerezte, persze én nem hittem neki ugyhogy utána jártam:) az eredmény a link. csak most megvan halva a szerver, de asszem szerzek egy ilyet a harcmûvészemnek:)

Gnome
de figyelmes és türelmes vki:)...

fixer neve: Ritas

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ottto
1.: A teleporterek elõtt áll 3 npc. Egy omnis, egy clanos és egy neturalos. Amelyiknél feliratkozol az ad egy cd-t amellyel használhatod a megfelelõ teleportert (omni-rome, clan-athen, netural-borealis)
2.: A csetedben aktiválva van az összes csatorna. A legtöbbre szinte egyál nincs szükség, na persze igen jól jönnek, de alacsony szinten nemigazán. Hogy kivedd ezeket, menj a settings->chat settingbe és a default chatnél vedd ki a pipákat az omni-clan-netural os csatornákbóll. A többit jobb benthagyni. Egyébként a közös csatorna a vicinity, sárgával van jelölve a chatben, aki a közeledben mond valamit azt ezen hallod.
3.: Az Abilitesre érdemes adni, legalábbis azokra amelyeket használod! Az elsõdleges tulajdonságokra úgyszintén (ezek általában zöld színnel vannak jelölve és fõleg a nano-programokhoz kell), de sztem ez tárgyfüggõ. Úgy értem fölöslegesen ne adj semmmire. Ha nem kell semmihez minek turbózni?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

köszi a gyors választ
b-type
-a teleportnál kell majd eldönteni, amikor elteleportálsz a kezdõszigetrõl.
-a chat-et nem tom.
-tartalékolj, csak az elengedhetetlent fejleszd, az egyebekkel még várj. :)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sziasztok !

Regisztráltam erre a free periódusra, de mivel új nekem a játék és egyáltalán az online rpg szeretnék kérdezni, nézzétek el, hogy alap dolgokat se tudok.

1. a free accounttal is lehet klán oldalhoz csatlakozni? Mert az elején csak egy kapun engedett be (omni), itt a trainer pályán még választhatok?

2. kb milyen hatókörön belül vannak akik a vin chat ablakban társalognak? mert én még egy karaktert sem szúrtam ki a közvetlen közelemben akinek a neve a chat ablakban szerepelt volna.

3. úgy látom a szinlépésenként kapott ip pontokból a képességek nagy részét tudom a megengedett szintre fejleszteni. Ez végig így lesz, vagy érdemes tartalékolni késõbbre az ip-t és csak a fõ képességeket fejleszteni? Késõbb drágább lesz a fejlesztés /kevesebb pontot kapok szintlépéskor?

köszi ha válaszoltok
Zsolo007
Szevasztok!

Wow ez az alien hajó nem semmi, sajnálom hogy mostnabán nincs idõm játszani vele (gondolom feltûnt nektek hogy nem túl aktív a karim :) ).

A szünetbe a kisérettségire való készülés miatt, mostanában meg újra rákaptam a Rome:Total Warra, meg a Counter-Strike: Sourcera :) . Úgyhogy szerintem csak akkor térek vissza közétek :) ha ezeket megint megunom, lehet hogy már holnap, de lehet hogy egy hónap múlva :DDDD. Na a lényeg az hogy nem felejtette el a gémet csak pihenõpályán van. Találkozunk még Rubi-Ka-n én biztos vagyok benne!

Addig is mindenkinek izgalmakban(és alien shipekben) gazdag játékot és jó cuccokkal telt hullákat, és persze sok xpt adó bossokat kívánok :).

Márcsak 4 napig lehet free accountot csinálni!!!!

mmm lehet, nem vagyok 100%-ig teljesen tisztában ezzel a free akcióval. ;)
Nem, sajnos rossz hírem van!
Machiaveli ezúttal téved.
Az ingyenessség tart addig amit õ írt, de csak akkor, ha most 2005 jan. 15ig regisztrálsz/accountot csinálsz.
Bõvebben
de attól, hogy regisztráltál, még nem köelezõ azonnal elkezdeni, szóval csinálj most accountot és ráérsz elkezdeni.

Hüüü, micsoda ufo:)
ez picit nagyobbnak tünik, mint az amit korábban láttunk:)

Ottto
Megmondaná nekem valaki hogy ez mi a fene?????
Láttatok már ilyen idegen hajót?

Kijöttem a whompahból, erre köd fogad.. felnézek, hát egy ilyen izé mozog a fejem fölött!

Elég para volt, az idegen hopeban tûnt fel!

Aztán mikor már láttam a farát....

...elkezdtem követni de nem jutottam messzire

Aztán hagytam had menjen, majd a 200asok leszedik!

Köszi, visszajött a küldi, már csak teljesíteni kellene.

Én csináltam még egy regget, hátha bejön még egy haver. Lehet, hogy szokás szerint félreértettem valamit, de nekem úgy rémlik, hogy a reggelés dátuma 2005.01.15. A free játék a 2006.01.01., hacsak az üzletpolitika nem diktál további hosszabítást. Adná isten, hogy valamelyik kieget is szabaddá tegyék.

Egy küldetésnek meghatározott ideje van ameddig teljesítened kell. Ez RL idõ. Ha jól emlékszem az egyéni küldetések 9-12 órásak, a csapat küldetések 12-16 órásak. De nem merek most megesküdni rá.

Azaz ha mondjuk este 5 kor felveszel egy küldetést a Longest Roadra, nem tudod befejezni, mert mondjuk ki kell lépned, de másnap 9-kor visszalépsz, akkor a szerver automatikusan törli a küldetést, mert hát letelt a 9 órád. Amúgy meg jobb egérrel kattints a mission-re majd válaszd az upload missiont. Ilyenkor feltölti a küldetést, látni fogod az iránytûn, a kis térképen, valamint a nagy térképen is(elõvarázsolható a P gomb lenyomásával), hogy merre is található a küldetésed.
Szia!

2006.01.01.-ig lehet ingyenes regelni magad.
Sziasztok.

Érdeklõdnék,hogy meddig lehet még accountot regelni,hogy az 1 év ingyenes legyen ???

Ottto
Accide egy nevet!!!!! (fixer)
Amúgy tervezem hogy vagy egy engeneert vagy egy metafizikust indítok még, de dokit 100ig el kéne vinni...

Ottto
Értem. Hát ha ez a helyzet, AI+SL a minimum (fõleg SL). De 5k az tényleg nagyon sok :( Asszem maradok igyenélõ...

Gnome
töltsd fel megint a küldetést a mapra..

nemrég újrakeztem egy fixerrel és felüdülés az NThez képest...végre nemhalok meg mindíg train miatt (mostmár állt én futok elõl) csak pénzem nincs:/...kéne megint kb 250k kezdésnek:)...ntmet asszem hagyom egyenlõre ezt felfejlesztem kb 50es szintig aztán megint elõkapom a másikat..így sose unom meg:)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Én még csak 31-es MA vagyok, de itt is jól jön, ha éppen nem halok bele.
Pont ehhez kapcsolódik a kérdésem. A Longest Roadra kaptam egy küldit, de mindíg belehalok, mert 40-50 szimtû pókok, skorpiók nyüzsögnek. Egyenként nem ellenfelek, de ezek 3-10 - es csoportokba jönnek. Tegnap már kiléptem, és ma vissza, de eltünt a jel az iránytûn, így már a barlangot sem találom.
Kérdésem, jár valami levonással, ha törlöm a küldetést?
Másik létezik valamilye trükk, amivel a küldetés irányát vissza tudom csalni a kompasztra, vagy ez programhiba?

Jók lettek a képek:) nekem is van pár, de az átméretezéssel gondban vagyok, komoly ahog a kis kék robot zuzza az oriást:). nemmintha egyszeris eltalálta volna:)

Az xp bonus a Notum wars "találmánya" annál több xp bonusza van egy oldalnak, minnél több notum land-et, aka Tornyot ural. Anno azért találta ki az FC, hogy serkentse azokat is, hogy részt vegyenek a háborúkban, akiknek esetleg nincs tornyuk. +9% xp bónusz nagyon jól jön, fõleg a magasabb szinteken. ;)
14.95€ + 2.95€ VAT köszönhetõen hogy az eu tagjai vagyunk :(.
Azaz cirka 4250 HUF, mindegy, hogy milyen kiegészítõvel nyomod, csak Shadowlands, vagy akár mindhárom. A havi díj ennyi.
Ottto
Igen, lenne egy komolyabb kérdésem Machiavellihez.
Látom te Shadowlandel, Alien Invasionnal nyomod (Notum Warsal is?) Lényeg, havonta összesen mennyit fizetsz a játékért?

Igaz, amióta átClánoztam magam, kisebb a ricsaj a def. winben ( elég sok alapinfót lehetett megszerezni így viszont már 4 tokenem van röpke egy óra alatt, és valahogy felszaladt a Side XP Bonus 9,59%-ra.
Machiavellitõl olvastam valamelyik fórumon, mától már biztos él a regje, ha jól emlékszem 2001-tõl nyomja. Jól jön a tapasztalat, nagyon összetett ez a játék. Az az egy év 2006-ig nem is lessz elég kiismerni ( fõleg az olyan bénázó macskajancsinak, mint szerénytelen személyem ).

[Jakuza]
Amugy udvozolhetunk a korunkben egy regi AO motorost Machiavelli szemelyeben. Talan o tobb felvilagositast tud adni annak, akinek komolyabb kerdese van.

a neutralban viszont megvan az a bonusz, hogy látja minden oldal chatjét, ez például egy massziv kereskedõ kari, akár egy blitzelgetõ fixer szempontjából igen hasznos tud lenni, viszont azt a logikát nem értem, hogy a neutral csak neu terminálokat használhat, de a neuét mindenki nyuzhatja.

Kimaradt a klikk a tárgyra lépés. Vagy 3-szor mentem oda-vissza Borealis és Longest Road között.

Köszi a segítséget ezért is, és váltás leírásáért is.

Hálából fogaddjátok a legsárgább irígy sóhajom azért a bunyóért aminek a képeit beadtátok. Nem semmi.

De lehet váltani, Neutral városokban, mint Borealis, vagy Newland city csak bekell menned egy basic vagy advanced shop-ba, ott megkeresni a book storet, majd kiválasztani a Clan, vagy Omni applicatiob form-ot. Arra figyelj hogy a form ql-je 1-el legyen nagyobb mint az aktuális szinted. Azaz ha például 40. szintû vagy, akkor minimum ql 41-es formot kell venned. Miután váltasz 24 órán belül nem válthatsz újra oldalt. S Igen csak a Clan illetve az Omninak van tokenboardja. Illetve van egy-két nagyon ritka loot, mint például a Cyborg Tokenboard, de azt csak 190+ on lehet hordani.
Vidd vissza ahhoz a mission terminálhoz,ahol a küldetést kaptad.Klikk a tárgyra majd a terminálra.

Szívok egy olyan tipusú küldivel, aminél meg kell keresni infót, majd visszavinni valahova. Megvan a tárgy ( Contained Sensitive Information ), de hova vigyem vissza? Ráment a délelõttöm, és nem fogadja el tõlem senki, az iránytû sem mutat semmi új célt, ahova vinni kellene.

A szöveg ez:

Mission Assignment 824-2: We...
Description:
Mission Assignment 824-2: We are suspecting that a spy is operating freely among our higher officers. Would you gather some proof, and follow a lead for us? In The Longest Road you might be able to find the Contained Sensitive Information. Please bring it back to us, so we can examine it more closely. Your deadline is 48 hours. Good luck, Martial Artist

Kérem segítsen valaki!

A francba, nem lehet váltani Clanra, csak új karival?

[Jakuza]
Sehol mert ott nincs token.

Azt írod Clanos, vagy Omnis. Én neutral vagyok. Itt nincs token?
Ha mégis kapok, akkor azt hol látom?

[Jakuza]
A tokenek a katonai stauszodat jelzik, minnel tobb van annal magasabb a Clanos illetve a Omniteches bonuszt kapsz.

10 token +21 max health
30 token Max Health +49 Max Nano +28
60 token Max Health +168 Max Nano +112 +1% Experience
120 token Max Health +336 Max Nano +224 +3% Experience +1% Defense
250 token Max Health +350 Max Nano +350 +4% Experience +3% Defense +1% Offence
400 token Max Health +350 Max Nano +350 +6% Experience +4% Defense +3% Offence +1 to All Damage Types
1000 token Max Health +700 Max Nano +700 +7% Experience +7% Defense +7% Offence +4 to All Damage Types +210 Run Speed +210 Computer Literacy +210 Nano Programming

A szazalekszam meg ugy emelkedik ha a kuldetesben minnel tobb enemyt megolsz.
Tehat erdemes a kuldetes teljesitese elott, minden ajto mogotti helysegbe bemenni es az ott tartozkodokat megolni.

Hát ilyen képek után kicsit nehéz megszóllalni, fõleg olyan gyerekes problémmal, mint az enyém. A tokenekrõl lenne szó. Úgy tudom a küldikért kapok ilyet, bármi legyen is az. Egyszer az egyiknél el is kezdett valamit számolni, eljutottam valami 40-50%-ig, de azóta se.
Kérdésem, mi a token, hogy kapom, és ha kapom hol látom? Ja és mire jó?

Ottto
Tadamm:

Szal eleinte csak köröztek felettünk

De aztán leszálltak.

Ott voltak a nyakunkon!

Innen másztak ki a lvl 1es nagyonveszélyes idegenek :P

De aztán jött a Boss

Nem sokat, de mi is besegítettünk a 200asoknak.

Ez a kép akkor készült mikor a Guildünkel elõször jutottunk be egy idegen hajóba, egészen el az Alien General-ig s persze sikeresen le is nyomtuk õt. ;)

[Jakuza]
Mi van Ottto nem linkeled be a tegnapi kepeket amikor jott a nagy Alien urhajo ? :P
Csak ha lehet meretezd at a kepeket min 800*600ra.

[Jakuza]
Lehet ha megkozelitoen egy idoben leptek be.

Bejött. Borealisban már ott bambul a csávesz, integetek neki, mint Te amikor találkoztunk, Õ meg kb. olyan értelmesen bambul, mint én csináltam anno.
Szóval összejönnek a karik, de azért kaki, hogy néha nem lehet az elejétõl együtt gurulni.

Ottto
hm, shadowlanden nem láttam ilyet, de igazad lehet.

Kösz, ez az.
Olvastam, hogy a templomnál gyakoltok, meg is találtam a térképen Stret West Banktól délre. Nagy boldogan elidultam gyilkolászni, de lókakit sem találtam. Annyi eszem már nem volt, hogy megnézzem nincs-e több templom.

A képen látható robot a legmagasabb szintû engineer droid. Csak a 220-as szintû engineer tudsz létrehozni. Amúgy a ehhez a robothoz a Shadowlands kiegészítõ szükséges.

A ninjadroid az alap AO-hoz tartozik szóval a használatához nem szükséges semilyen kiegészítõ. <#buck>
Ottto
Ajánlom a templomot, de csak nagy csapatban menjetek ki, és csak az elsõ szobáig menjetek be, mert mélyebben már bevérzik a szátok! Eljutni oda 2 féle módon is lehet.
Tir-bõl, gyalog. A templom észak felé van, jelöli a térkép is (temple) Mindenképp a girdbõl jussatok el tir-be, mert a város2 kapui elõtt áll 2-2 baszottmagas szintû egység amki még minket is (lvl60körül) 1 övéssel szed le, de a gird a városon kívül van!
A másik, hogy Rómában megkeresed a vortexet (a Jobe teleporter körül van eldugva egy sikátorba) és az ott álló csávesznek fizetsz 1000 credet, és ad egy papírt amivel használhatod a vortexet. Az majd egyenesen a templomba dob.