1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#766 Na...rájöttem..csak elöbb mindig nyávogok itt 1et:)).... -
Donihun #765 olvasgasd vissza a forumot -
Donihun #764 ha beszéltél a faszival kaptál egy jegyet athenba, azt kell használni a kapun, de mivel választotál a newbien a választásod után egy szintet lépned kelll asszem -
#763 Na!!most tééleg?hogy a pöcsbe tudok lelépni erreöl a földdarabrol??..thx -
#762 :)
és hol adod el kereskedői csatin?
-
#761 ok....hogy kell teleportálni...a klán kártyára azt mondja:még majdnem 3 ora kell az aktiválásig.A teknikus meg elhajtott a rákba a teleportnál...Athén ok...megnéztem a térképet:))
-
Donihun #760 Nem értelmeztem férre:)
-
Donihun #759 Másikk fórum ezen a fórumon úgy vettem észre hogy főleg rimorosok vanak, ha érdekel nézd meg -
#758 persze ez csak egy hozzávetőleges stati, de arra jó hogy megnézd azt hogy valami nagyon értékes dolog e vagy valami teljesen értéktelen
de te ehhez képest hússzoros áron adod el a cuccost? nemá
ezen a linken szerintem rosszul értelmezed a vesszőt, vagy én:))
szerintem a vessző a számok közt nem tizedes vessző:)) hanem inkább egyx elválasztó space:
azaz 45,718cr az 45 715 cr
a tizedes jegyeknek nincs értelme szerintem ebben a játékban
egyébként kereskedői csatin szoktatok eladni cuccokat? nekem még sosem sikerült -
Donihun #757 Athen a clan vvárosa -
Donihun #756 a 372. üzi az Jakuza keybordjábol származik, amugy meg ha visszaolvastad a fórumot akkor látod hogy itt a Machiavellin kívül mindenki az 1esen van:) -
#755 Na bazz....beléptem a lázadokhoz...az éjjel 2 ota babusgatott karim 8cas lett 14k pénzelk együtt...most merre kéne menni??melyik városba?....vagy mindenki alszik? -
#754 Aki esetleg Omnis lett,az kérem ossza meg velem tapasztalatait/hátha alapon/..ha para van,akkor lehet priviben is!!! -
#753 De hogy kerek legyen a labda:inditottam 1 "Brokkoli" nevüt az 1 es szerveren is....ugyis sokminden dolgot 2xer is meggondolok/vásárlás,stb/igy még nem késő ujrakezdeni.:))
-
#752 mert a 372 .nyávogásom süket fülire talált.Emellett még annyit:mi van ha magyar létemre omnis lennék??
Ez oan banális,huuuha ha ez leszel akkor jujj de ez ,meg az lesz....
Tiszta agyrém:olvastam a magyar oldalt,s burkolva bejelentve hogy omnis karit lealáznak a honfitársaim....mintha pol.választás lenne megint...Persze még nem választottam,de tökmind1 sztem,ha élvezetes a game. -
Donihun #751 márcsak azt nem értem hogy mé a 2es serverre mentél -
#750 Itt tekergek a szigeten..szadizom a helyi pouláciot....Néha beesik egy jobb lény/4-500 xp,és jobb dobott cuccok/hogyan tovább?..thx... -
#749 Sajna én az 1. szerveren vagyok! :((
Vagyis nem sajna, de veled nem találkozhatok! :) -
#748 Én a 2.szerveren szenvedek "Brokkoli" néven 1 advecsöörrrrel..level 6.Emellett tévedésböl vettem 1 pack.nanocontainert Nano_technikan-nak---szal qrvára nem tudom használni,1500 ért vettem és potom 60 ért vennék vissza.Ha van nanobalhés karakter itt akkor szivesen átadom.Nehogymáá a jews kereskedő joljárjon:)))))) -
#747 Figyu emberek(forumozok) :D Lenne egy ötletem irja le mindenki hogy meik szerveren és milyen névvel van fenn, és igy megtalálhatnánk egymást!! Mitszoltok??? Szerintem jó ötlet! :D -
#746 Van egy jó hirem én is Ott vagyok! :D
Sikreult eljutnom odda! :D
És beszéltem egy csomó magyarral! :D
És volt egy rendes Csavó aki elmondott mindent! :D (mármint hogy hogy jutok el aténba és már clan tag is vagyok!)
Egy gondom van az hogy valami küldit elválaltam tegnap és most már nincs ott a mission-nál de az inv-be meg ott a tárgy valami scannar-vagy mi (nem tudom :D ) és nem tudok semmit se csinálni vele! na mind egy! :) majd csak lesz valahogy! :D Addig is!
[marquee direction=right] Sziasztok!! [/marquee
-
Donihun #745 de átalában segitenek viszonzás nélkülis, de azért én valamit szoktam adni ha tudok -
Donihun #744 csak ugy ismeretlen ismerős:)
ő adott senset én meg ráhúztam 95 dodgeot -
Nagyapi #743 Közben elment a nettem már megint, így csak most tudom megköszönni, hogy feljavítottál.
Annyira próbáltam megjegyezni amit tanultunk, hogy elfelejtettem megkérdezni, mivel tartozok? Az Anarchy illemtanról még nem találtam semmi infót.
Más. Elkezdtél keresni valakit aki felnyomta a Senset. Ismerős volt, vagy ilyen segítsünk egymáson dolog ez a játékosok között? -
Donihun #742 hehe dupláztam:) -
Donihun #741 idő kell amig felveszi a tárgyakat
a beltnek sok
baloldalt felül kell mennie egy sárga csíknak, ha nem látod huzd arrébb azt am takarja
-
Donihun #740 Azért az nm teljesen úgy van ahogy azt irják:)
minden annyit ér amennyiért el lehet adni:)
megnéztem az árakat, de azt kell hopgy mondjam, hogy ezek szerint én 20szoros áron adok el rendszeresen egy tárgyat:)
-
Donihun #739 Azért az nm teljesen úgy van ahogy azt irják:)
minden annyit ér amennyiért el lehet adni:)
megnéztem az árakat, de azt kell hopgy mondjam, hogy ezek szerint én 20szoros áron adok el rendszeresen egy tárgyat:)
-
#738 Hogy kell a köcsög pokot leszkennelni??
Betettem gyorstárgynak,kijelölöm a dögöt de semmi... -
#737 Ja!!és még annyit:hol látom mennyi lovém van? -
#736 hi...A "Blackmane's Belt"et hova kell tennem? a Wear és a NCU nem engedi be...vagy vmi skill hiányzik még?..thx -
#735 itt meg meg leht nézni hogy mi mennyit ér, sztem nagyon jó -
#734 Ma jott emailban.
Ha Februar 7.ig upgradeled az accountodat, akkor az upgrade nem kerul penzbe es csak fele havidijjat fizetsz erte.
Nezd meg az accountodnal neked nem lett e ilyen.
A jobb felso sarokban lesz egy ily3n iras.
UPGRADE TO SHADOWLANDS FOR FREE!
Special offer! Upgrade your account with Shadowlands prior to February 7th with no client fee! Notum Wars included! You save EUR 19,95 / $19,95. Subscription fee as low as $7,95 per month.
Aztan csak rakell klikkelni a gombra es maris havi 7,95ert jatszol, ami nincs 2k havonta. Ugye nekunk sajnos euroban kell szamolni.
-
Donihun #733 atlanteanon vagyunk páran, meg oda jött sok magyar mostanában -
#732 Hi...mint padlo kezdőőnek:))...melyik szarvert ajálllannni nekem?...köszönnni:)) -
#731 egy elég jó kis oldal, pl itt van minden a metróról ... -
Donihun #730 hehe:)
ezt hol találtad:)
én is kapok ilyet?
ingyen shadow febr 7ig?? -
#729 Uh szerintem, most kezhet el anyazni Machiavelli es a tobbi elofizetos jatekos.
"Dear citizen of Rubi-Ka,
Your account Jakuza can now be upgraded to Shadowlands at no cost!
Upgrade to Shadowlands before Feb 7th, 2005, pay NO upgrade fee AND receive
the award winning booster pack Notum Wars as an added bonus. (Saving you $19.95*)"
* Subscription fees will apply, starting as low as $7.95 per month for a full year plan.
Szal ingyen Shadowland es felaru, havidij.
Most kezdtem el gondolkozni azon, hogy elofizessek e ra. -
#728 Koszke!!!
Majd ha lesz meg kerdesem akkor megirom!
Addig is koszke!
-
#727 ha kicsit tapasztaltabb leszek és lesz időm én szívesen írok oda majd:)