Anarchy Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
201 felett már semmi esélyed nincs váltani. De az már egy másik téma, a Shadowlands 😊.
ha te a meckarb vagy akkor az egyesen vgy
felnézek én is hátha viszem valamire😊
Majd kialakul a Hunok is rendesen😊
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Clános és szigorúan magyar!!!😊
Ha érdekel valakit keressen meg a Donihun karimon
Grid Armor Mk I
NODROP Playshift requirements
Quality level:SPECIAL
Requirements:
Wear:
Fixer
Matter Crea from 333
Time&Space from 261
Matt.Metam from 365
Must be on Rubi-ka.
Loc: Back
Modifier:
Add All Def. 870
Disease AC 265
Melee/ma AC 265
Imp/Proj AC 265
Energy AC 265
Fire AC 265
Radiation AC 265
Chemical AC 265
Cold AC 265
Evade-ClsC 100
Duck-Exp 100
Dodge-Rng 100
Nano Resist 50
Max NCU 25
Max Health 50
Add. Rad. Dam. 4
Add. Poison Dam. 4
Add. Chem. Dam. 4
Add. Cold Dam. 4
Add. Fire Dam. 4
Add. Proj. Dam. 4
Add. Melee Dam. 4
Add. Energy Dam. 4
Resist Nano: Snare
Resist Nano: Root
Description:
This device is used by fixers to transfer their physical body (but not equipment) almost completely into the Grid, yet retain a presence in the real world. The link between the Grid and reality is maintained by a Multi-Spatial Phasing Beacon. What is left of the fixer in the real world is a semi-solid web of energy that the fixer controls as easily as they would their own body. When in this state, the only way the fixer can be damaged is if the Multi-Spatial Phasing Beacon is itself damaged, which hovers in the center of the energy web. A symbiotic link is maintained between the fixer and the Beacon while this device is worn - if the Beacon is destroyed, the fixer will die. However, given the small size of the Beacon, the majority of attacks tend to be avoided. This particular Beacon also provides an innate 10% resistance to all root and snare debuffs.
You cannot equip Grid Armor if you have either the Defensive Stance or Deceptive Stance special ability enabled.
Igen a Foremans Office egy jó hely, hogy találj Grid Armour 1-est vagy 2-est. De vigyázz, lehet nagyon sokáig fog tartani.
kössz
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Íj a másodlagos Martial Artist fegyver. Ezt olyan esetekben használják, ha az eset megkívánja hogy távolról kell küzdeni. Mint például a nagy Tower harcok, vagy egy-két speciális boss leölésekor.
Az adott linket használom, a kevés nagy része amit tudok onnan származik, kár hogy leült a fejlesztése. MA-ról alig van infó, és kaki, hogy egy csomó XP-t el kell lõnöm, amíg rájövök, hogy teljesen mást kellett volna fejlesztenem. Na de hát ezért játék a játék. Ha esetleg tudnál más linket ( van angol szótáram, amit a szent cél érdekében használni sem vagyok rest ), azt megköszönném, de nagyon. Volt egy valamilyen Red Tiger ami kimondottan MA-ra adtak, de elkutyultam valahova. Mivel nekem új a játék, nem tudom hogy pl. a Melee Weapon Initiative kardokhoz jó-e, vagy a pofozásban is segít. Tudom ennyi játékidõ után ezt már illene tudnom, de hát ez van.
Hogyan készítsünk nano kristályt
Nah szóval ritka az az eset amikor egy guild meginvitál valakit a guilden kívûl, hogy jöjjön s segítsen neki Alient ölni. Persze azért ez is elõszokott fordulni. De ilyenkor is csak a földön segíthetsz. Az ûrhajóra már nem nyersz bebocsájtást, hiába van meg mondjuk akár az Alien Invasion kiegészítõd, ugyanis oda csak a guild tagjai kapnak meghívot.
Néha a GM rendeznek eseményeket, mikor is Alienek rohanják le a nagyobb városokat. Ilyenkor ott is lehet alieneket ölni. De ilyenkor készülj fel arra, hogy rengetegen mennek oda, ergo nagy lesz a lag.
15.8-ban a Funcom tervezi, hogy egy új PlayFieldet ad hozzá a játékhoz, ahol csak Alienek lesznek. De ez a terület igazából, majd a csapatoknak lesz jó kis vadászterület.
Kieg nélkül lehet-e alienekre vadászni, és ha igen hol. Ja 44-es MA próbálkozzon-e vele?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ebben a levelben csak annyi van, hogy " megemlittik, hogy hatalmas tetszes fogadta az ingyenes AO felajanlast, es ezert azt kiterjesztik teljesen egesz 2005-re, 2006ig (->iranyaba).
Tehat ok az ingyenes regisztraciot terjesztik ki 2006ig.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Feliratkoztam az AO hírlevélre és most kaptam ilyet és többek közt ez olvasható benn: First of all we would like to mention that the free Anarchy Online offer has been a tremendous success and will be fully extended throughout all of 2005 and into 2006. Vagyis (ahogy én értelmezem) 2006.január 1-el nem lesz vége 😊
Szóval örvendezzetek! 😊
/macro Tamadas /pet attack <#hehe>#hehe>
Pl /pet attack, /pet guard stb.
Lehet ezt irányítani? A haver ugyanígy szív a robottal.
Ja 2. szinten vagyunk.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu