1286
http://www.anarchy-online.com/
-
Donihun #806 Subway után jöhet a temple of three wind
Ezt a térképed jelöli greater tir countyban temple néven!!
kb greater tir county közepén -
Donihun #805 nem a fegyver szintjét nézd:) inkább a sebzését:)
-
Atomcsirke #804 Csináltam egy új enforcer karaktert, ezen már van "mágikus stekklámpa"!
Ellenben a fegyverekkel még mindig bajban vagyok. Roncstelepi lvl8-as Dull Katanámat lecseréltem egy lvl18-as Obtuse Burning Coppar Katanára, és kb. pont ugyanannyit ütök vele, csak "apránként" 10-20 közötti radiation damage-ekkel. Strength, Brawl, 2H Edged ki van maxolva, Melee Init. dettó! Fast Attackra csak annyit tettem, hogy implanttal fel tudjam venni a kardot. Nekem úgy tűnik, hogy a sebzésnél a karakter képességei többet nyomnak a latban, mint a fegyver szintje?!
-
Atomcsirke #803 Ehehe... tegnap elrohantál mellettem Borealisban, épp arra kószáltam az enforceremmel! Dobtam is rád egy privit, de szerintem nem vetted észre.
Atomcsirke a.k.a. "Kichimuki"
-
#802 lesz még ezer meg ezer..:)
-
#801 Másik kérdésem az lenne, hogy a magyar banda akkor a 2. serveren van? Mert akkor könnyes búcsút veszek a karakteremtől, és indítok egyet ott... Kár, már volt egy tárgyam, ami úgy a szívemhez nőtt... :) -
#800 Ááááh, köszi...
Szóval tök feleslegesen tartogattam, lvl100 alatt hozzá sem szagolok...
Na, nem baj, elrakom széfbe majd (vagy mi). :) -
#799 itt van minden...
A kezdő szigeten nyugodtan eladhatod, attól függ milyen szinten van, annyi pénzt kapsz érte.
HA van aki összerakja neked, akkor a jobbakat odaadhatod neki. -
Nagyapi #798 Tedd félre a paranoiádat, nincs összeesküvés, egyszerűen nem tudom, hogy ki az aki használni tudja. Én MA vagyok, én biztos nem. Talán enginer???? Nem akarok hülyeséget mondani, ezért ajánlanám neked is az Anarchy-Online oldalainak böngészését. Ott biztos írnak róla valahol. Bocs ha csak bosszantani tudtalak. -
#797 Hát, biztosan én vagyok a hülye, de ebből a két hozzászólásból nekem csak az derül ki, hogy _valamalyik kaszt_ tudja használni _valamire_.
Ki, és mire?
Vagy ez egy olyan információ, amit a régi játékosok összeesküvés jelleggel féltve őriznek, nehogy más is megtudja? -
Nagyapi #796 Válasz a #602, #603-ban. -
#795 Nem tudjátok véletelenül, hogy az "Instruction Disk"-ek mire valók? A Newbie OOC-n senki nem hajlandó megmondani... Remélem ér valamit, mert az inventorym fele ezekből áll, úgy jöttem ki a szigetről... -
#794 ha elmentem egy tárgyért és hozom vissza, de már nem emlékszem hiogy melyik termiálnál vettem fel a küldit akkor mi a teendő? próbálgatás, vagy valahonnan lehet tudni melyikhez kell visszavinnem?
-
Nagyapi #793 Melyiken vagy, és milyen névvel. Én az RK1-en. Donihun engem "felcsinált" igy maradt egy kevés cuccom, amit talán tudsz használni.
Nagyapi néven keress, ha vagy. -
#792 thx
martial artist vagyok, 28as -
Nagyapi #791 Trezorként használhatod. Találni fogsz olyan tárgyakat, amit csak később tudsz használni, Itt megőrzik.
A 27-esnek nem tudok dungeont, de a küldetésterminált erre találták ki, ez ha nem neutrál vagy, tokeneket is hoz, ami bizonyos számonként növeli a HP-t, stb.
De vannak vadászterületek is, ahol egyszerűen "csak" gyakolni kell (az Anarchy-Online leír néhány coordinátát). De ezt gondosan válaszd ki a szintednek megfeleően, mert a hirtelen halál itt nem kitaláció. Előtte ments a legközelebbi insurence terminálnál.
Egyébbként mi a kasztod? -
#790 a bank terminál mire jó? kamatozik a pénzed vagy nő a tárgyaid értéke?
-
#789 27es szinten vagyok a subwaybe nem mehetek már le, van valahol hasonló dungeon ahol az ember kedvére szórakozhat?
--és az én szntemnek is jó:)
-
#788 mindent bele zerooooooooo:))
-
#787 Nna, kijöttem noob islandről egy lvl 9es agenttel... Ha valami bandázós tervetek van, szóljatok... :) -
Nagyapi #786 Az lehet. Nem tudom. Produkáltam neki egy elegáns meghajlást, de már nem törődött tovább velem, igaz törlrszteni sem tudtam volna neki. Szóval működik a dolog ez a lényeg.
Az egyik küldinél, ahol Omni területen kellett átmennem útközben összeszedtem valamilyen köveket, Nobivalami, hajól emlékszem. 10 és 56-os szint közöttiek. Tudja azt valaki használni közületek, vagy dobjam?
Tanulom a Gridet, de van olyan lift amihez több mint 200 Computerliteraty kell sajna, pedig az ott rakna le, ahova a küldi be van jelőlve. Hát erre most még nem költök, marad a gyaloglás.
-
#785 hmm no problem talán?:P -
Nagyapi #784 Találtam egyet Athenban a 200-asok között.
Köszöntem, beírtam amit mondtál, megkaptam, köntös fel.
Megköszöntem, a válasz " np "
Az mit jelent?
-
Nagyapi #783 Mégegy kezdő kérdés.
Ha keresek valakit, egy Agentet ( mint pl. most én ), vagy egy havert, van arra valami módszer, hogy aktívvá tegyük a felíratot, vagy csak a tapizás ( bal egérgomb + T ) marad. Nincs erre valami parancs? Lehet, hogy ott van a Helpben valahol, de nem tudok angolul, és kiszótárazni csak azt a aszöveget tudom, amit már megtaláltam. -
#782 Vki azt rebesgette,hogy a kezdőszigetrőlát lehet uszni vhova ahol vannak szigorubb dögök is...létezikilyesmi? -
Nagyapi #781 Ez inkább csak egy reflexszerű mozdulat volt, utánna késő bánat.
Ahogy látom az abilitiesekből 12-es a max. , ugyhogy nyavajás 3 azaz HÁROM hiányzik.
A Gridbe közlekedni qrva egyszerű, már egy csomó helyre eljutok, pl. 4 Holesbe, ahova több mint fél óráig mentem gyalog.
Édes jó Máriám, mi mindent nem tudok még ami nektek természetes!
Az Agent ötletet kösz, ezt is megtanulom legalább, legfeljebb elküld a f...ba. -
Donihun #780 a generalos csak 12t ad
-
Donihun #779 hehe:) én megmondtam hogy ne vedd le:) zaklass egy agentet, kérjél feline gracet!
"can u give me a feline grace???"
persze elöször nemárt ha köszönsz meg ilyesmi talán ad valaki, és olyan 80 felettieket zaklass, azoknak már biztos van, de a legjobb ha 120 felettieket, azok szivesen segitenek, mert már hozzászoktak a dologhoz általában. nem nagyon lehet semmid ami jó volna egy nagyobb agentnek, csak köszönd meg szépen:) -
Nagyapi #778 Ott csak Sense 6-ot találtam, de megyek tovább, valahol biztos kapok. Nem tudtam ezt a Generalt, csak a kasztokét ismertem.
Kösz. -
#777 menyj a generalba a nano részlegbe és az általános automatából vegyél egy sense buffot..1-2k ba fog kerülni -
Nagyapi #776 A Gridbe elősször veled voltam, azóta használom azt a részt, ahol voltunk, de hogy ez több szintes azt nem tudtam. Most északról gyalog mentem A Stret West Bankból le egésszen 4 Holes valamiig egy bányába.
Közben elégtételt vettem mert 2 Omnis Trooper vagy mi a szösz belém kötött. Hála nekik sikerült szintet lépnem, így most egalban vagyunk.
Sajnos elkövettem egy baromságot. Találtam egy köpenyt, amire ösztönösen rányomtam, és lecserélte a Tőled kapottal. Persze nyomába se jön, de 15 Sense hiányzik, hogy visszavegyem. Melyik kaszt tud rám rakni ilyet, kit molesztálhatok vele, és mit illik adni érte, ha megteszi?
-
Donihun #775 ammo az itt fegyverenként változik, a fegyverboltban az első 4-5 áru az ammo szokott lenni! van shotgun, energy, bullett,arrow, többet nemtok, lehet csak ennyi van -
Donihun #774 na hát ne nagyon mászkálj clanosként omnitradebe mert az ottani örök az egyik legkemnebbek:) olyan 5-6000es sebzéseket produkálnak, meg az omni entertainmentbe:)
válassz más utvonalat, menjél gridben a második szintre és ott be a harrys nevü kijáraton arra a környékre visz, onnan meg fussál, vissza meg gyorsabb lesz a /terminate parancs:) -
#773 prozai kérdés??mi az ammo itt? mert ilyet seholsem láttam.....ja!!és van itt vki?
-
Nagyapi #772 Hogy a túróba van ez gyerekek?
Bevállaltam egy küldit, amihez Omnis területen kell teleportálni. Megérkeztem Trade-be, sündörgök a másik kapuhoz, aztán már csak azt látom, hogy meghaltam. Se egy lövés, se egy rugás, kifújtak mint tollpihét. Ez ennyire komolyan megy?????????
-
#771 Nos jopofa a hely...:((..vagy olyan lényekkel taliztam amik tesznek rám ,azaz no xp,vagyolyanokkal ami rámtámad csoportosan,vagy pol:1 kosszerü fajzat 2öt lökött rajtam és annyi....persze lehet mondani:mi a ráknak jöttem el a szigetröl,de valahogy kezdett untatni a helyi állomány ritkitása,ha meg 4.500 xpés darabokat kerestem akkor 10 percig ülhettem mire megint jött 1.
Kveszten nem is agyaltam,mivel időkorlát miatt azt sem tudom merre vagyok én,nemhogy a sztori...... -
#770 Köszönöm az utbalökdösést...végülis klános lettem...akkor most kalandra fel?..azaz kveszteket kell bevállalni?...gondolom..:)
-
#769 úgy tudom 10-es szint felett, de ki is írja, hogy mostmár xp-t 'veszthetsz'. -
#768 Kissé türelmetlen voltam a szigeten,de ahogy látom a kimaradt implantokat itt is be lehet szerezni,és a beültetés is ok....mikor tanácsos fixálni a cuccot,xpét,stb? -
Donihun #767 i see