Anarchy Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
ird a chatbe alulra /tell név
de a newbien ne várd hogy nagyon válaszolgatni fognak, ott a legtöbb ember ugyanannyira nem tudja, mint te, de azért probálkozz
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
THX😊)
1. A tesztpályán vagyok, hogy lehet az életemet (a piros csikot) maximumra tenni?? Mert a vörös keresztes dobozt hiába katingatom meg huzogatom ide meg oda de nem történik semmi! ??
2. Hogy tudok olyannal beszélgetni aki nincs a közelemben?? Van valami távcsevej lehetõség?? Asszem ennyi majd még bisztos lesz! 😉
Bicman Lvl:[21] [Clan] [Solitus] [Male] [Adventurer (Hunter)]
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
új hús vagyok, és volna 1 technikai kérdésem:
ha elindítom a játékot csak nõi hang van, kép nincs
gef mx 440es kártyám van
mit tegyek?
mi az az X2.... fórum?
Jakuzával mi van? Az X2 the Threat fórumon láttam beszólni néhányszor, de itt mindíg piros.
ja meg mégyegy mi a clan oldalon vagyunk, nem omnin
Megfelelek a feltételnek!! 😉
amugy elöfordul komolyabb klánoknál feltétel meg minden, de mi nem vagyunk egy komolyabb klán, csak igy van egy közös magyar chatami igen hasznos tud lenni😊, de amugy meg még bármi lehet, még mis lehetünk komolyabb klán eccer😊
Vannak ennek feltételei?? pl: magas szint, stb
ugyhogy ha valami kérdésed van meg ugy brákinek yugodtan keressen meg valamely karimon
most úgy látom, hogy az atlantean szerverrel jobban jársz, sok új ember termett itt😊 a newbie szigetet szerintem nem érdemes sokáig zúzni, max 7-8 szintig, utána már iszonyat lassan fejlõdsz és csak az idõdet pazarlod, mert a mainland, bármely városba is mész a subwayben sokkall gyorsaban tudsz fejlõdni
Amugymeg érdekelne olyan hátraakasztaható neoncsõ!!! valahogy egyik karimmal sem szedtem össze soha
ha nem nodrop és megvan még veszek töled jó pénzért
keress meg majd a játékban valamelyik karimon
1). Meik szerverre menjek??
2). A tréninget meddig huzzam majd??
ui: Még le se töltöttem de 1-2 óra és lent lesz! 😉
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
hátra szerelhetõ lampiont a parton ahol elkezdtük a játékot lehet a legkönnyebben szerezni, bár nem tudom hogy vissza lehet e oda menni mégegyszer..!? 😊)) mindenesetre ott nekem kidobott vagy négyet is egy délután alatt...
Igaz nem neoncso formaju, hanem kis robot ami lebeg a vallad felett.
Más: alient ölni a free accountal is lehet? Tegnapelõtt bezöldült az ég, és valaki nyomta az egyik csatin, hogy Newland nyugati kapujánál vannak, de sajna elég messze voltunk. A távolból mindenesetre látszott valami csetepaté!
Mégmásabb: a "technikásabb" karakterek közül mi lehet hasznosabb egy csapatban (amellett, hogy egyedül is ütõképes): egy nanomage nanotechnikkus, vagy egy solitus mérnök?
Etc. : Nem lehet azt összehozni - illetve, he lehet, milyen szintû map navigation kell hozzá - hogy a térkép egy adott koordinátájának irányát esetleg kijelezze az iránytú valamilyen marker formájában?
Üdv!
Atomcsirke
nagyon köszi, <#worship>#worship>
kerestem mindenfélét magamon ami módosíthatja, de nem találtam... ez mitõl lehet?
tök idegesítõ, nem tudok felvenni egy csomó táposabb cuccot ugye😊 és semmmi nem jelzi hogy mi a baj
ha meghalsz minden cumod pár perc elteltével a reclaim terminálba kerül, szóval ott keressed
Bent van olyankor a terminalban a cuccod.
ez mitõl van? nem szabad az utcán leülve kilépni, apartmanba kell menni, vagy mit rontottam el?😊
ne pakolj bowra, kb soha nem fogod használni, az elején az alapképességeket, meg a bodyba az MAt a brawlt meg a dimacht fejleszd, a többi nem lényeg, ja meg a speedbe a kitérések, meg a phyisical init, a többit hanyagold, majd késöbb rátudsz gyurni ha kell, de nem fog
a nanok is ráérnek ha rubikán leszel
most kezdtem az aot!😊
nagyon tetszik eddig😊
de még csak tanulom kezelni és próbálom megérteni a dolgokat, lenne pár kérdésem...
7k szintû MA vagyok 59es attackkal ls 59es ac vel ez elég ezen a szinten? vagy ez nagyon gyenge?
eddig még csak az alap spec képeségem van az alap sznéjkes, de ez csak 2hpt sebez, szerintem ez nagyon kicsi ez fog valaha változni?
bowra érdemes pakolgatni egy MAnak xpt?
és ezeket a kristályokat hogyan tudom beletenni az öveimbe?
az az egy bajom van csak hogy mobimouse nem mükszik az oldalon és viszonylag szûkszavú a help😞
fegyvert meg találjál!
missiozzál!
adjál föl hirdetést, de ne fejleszd a tradeskilleket mert megszivod rendesen! elején ütölépesnek kell lenni meg nano kell a buffokhoz ez minden
A másik: kezdek ráfutni arra az enforceremnél, hogy elég "ratyi"-vá kezdenek válni a QLV3-5-õs cuccok a 11-es szintû enforcerhez képest. Vásárolni messze nincs elég pénzem, missionból jó fegyvert szerezni szintén nem egyszerû, nano-hoz/ weaponsmithinghez meg még nem mertem nyúlni, mert nem akaro feleslegesen elnyomni a skillpontjaimat.
Érdemes valamilyen mellékágat fejlesztenem a hatékonyság érdekében? Mert gyanítom, ha nekiállok nano-zni, tehát intelligence-et, nanopool-t meg egyébb nano képességeket növelni, akkor az engineering skillekre nem marad pont, már pedig vagy varászlatokkal, vagy jobb fegyverekkel kéne rendelkeznem, hogy egyedül is életképes legyek a játékban.
Tippje valamely AO-gurunak? <#lookaround>#lookaround>
THX!
p.s. A "fegyverkovácsolás mûvészetáhez" nincs valakinek jó leírása? Pl. lehetne-e tuningolni derék Obtuse Burning Copper Katana -mon? Merthogy jobb fegyver eddig még nem került a kezembe, ezt is ICC Shuttleportban dobta egy szecskává aprított "glowing monsta"! <#vigyor>#vigyor>
Barátnõmmel játszunk néha - fun szinten - meg 1-1 cimborát próbálok még beszervezni, de mivel a munka melletti tanulás az ember szabadidejét a minimumra redukálja, minden lelkesedésem ellenére nem hinném, hogy aktívan részt tudnék venni a klánéletben. <#rolleyes>#rolleyes>
Kérdésem a következõ lenne: az engineer tud "feljavítani" fegyvereket vagy páncélokat? Pl. egy dull vagy edgeless kardot magasabb minõségi katagóriájúvá tud alakítani? S ha igen, melyik spellre kell gyúrni, weaponsmithing-re? Akarok csinálni egy csapatjátékos karaktert az enforcerem mellé, de mivel Enemy Teritory-ban folyton medic-ként rohangálok, vágyok némi változatosságra, s egy jó technikus sosem árt!
p.s. Az Atlantean-on szoktunk kóborolni esténként "Degeci" és "Simlis" nickeken, de egyelõre még csak olyan 10-es szint körül.