Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryleh
Tele van az invertorim...meg más is....😊)...erre odacammogok a faszihoz eladni akarok de folyton vmi Shopping Cart gombot emleget...hogyan adom el a vackaimat???

milyen ingynes server hogy müködik ez? mesélj már valamit, fantasy hiányom van

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

ha valakit meg akarsz szolitani
ird a chatbe alulra /tell név
de a newbien ne várd hogy nagyon válaszolgatni fognak, ott a legtöbb ember ugyanannyira nem tudja, mint te, de azért probálkozz

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Ryleh
Hi...én most telepitettem a klienst....amit a torrentfile dobott...kell vmi updata,vagy igy is érdemes elkezdeni?..
THX😊)

Bicman
Egy két kérdés az okosokhoz!
1. A tesztpályán vagyok, hogy lehet az életemet (a piros csikot) maximumra tenni?? Mert a vörös keresztes dobozt hiába katingatom meg huzogatom ide meg oda de nem történik semmi! ??
2. Hogy tudok olyannal beszélgetni aki nincs a közelemben?? Van valami távcsevej lehetõség?? Asszem ennyi majd még bisztos lesz! 😉

Bicman Lvl:[21] [Clan] [Solitus] [Male] [Adventurer (Hunter)]

[Jakuza]
Ingyenes szerveren jatszok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Csak kíváncsiságból kérdezem, mert még mindíg az Anarchyba vagyok belebolondulva, a Lineage 2 hogyért van. Netalántán ingyenes Béta?

[Jakuza]
Mostanaban Lineage 2-t jatszogatok. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

sziasztok!

új hús vagyok, és volna 1 technikai kérdésem:
ha elindítom a játékot csak nõi hang van, kép nincs
gef mx 440es kártyám van
mit tegyek?
vár a clan😊
mi az az X2.... fórum?

Lehet, hogy én félreértettem valamit az a HunoK alakulásakor, de úgy rémlik mintha limitáltátok volna a belépést lvl. 66. Tévedek, vagy változott a dolog, mert jönnék én is. Ha még emlékeztek rám én vagyok a béna JózsiBá. 50-es MA vagyok, de még sok tanulni valóm lenne részben a kari fejlesztéssel kapcsolatban, részben a csapatmunkával kapcsolatban. Többnyire angolokkal nyomultam, és csak XP jutott, minden mást lenyultak, mire én szétrugdostam az ellenünk támadó gazokat. Ezért áltam vissza a szóló küldikre, itt viszont nincs kommunikáció, azaz maradok hülyécske, de nagyon. Ha beférek a Clanba jönnék ész nélkül ( és ez szó szerint értendõ ).
Jakuzával mi van? Az X2 the Threat fórumon láttam beszólni néhányszor, de itt mindíg piros.

Ahh... ez nekem is eszembe jutott... "NODROP UNIQUE" a cucc ... <#rolleyes>
Nano-Tech nanok Engineer nanok mindkét kari nagyon hasznos én nem tudnám eldönteni melyik hasznosabb, de a nanokat ha megnézed talán segit egy kicsit

Bicman
OK! Akkor majd megyek!! ;D Köszi mindent!!

akár😊
ja meg mégyegy mi a clan oldalon vagyunk, nem omnin

Bicman
Akkor én is csatlakozhatok hozzátok?? 😄
Megfelelek a feltételnek!! 😉

nálunk csak egy feltétel van, only magyar
amugy elöfordul komolyabb klánoknál feltétel meg minden, de mi nem vagyunk egy komolyabb klán, csak igy van egy közös magyar chatami igen hasznos tud lenni😊, de amugy meg még bármi lehet, még mis lehetünk komolyabb klán eccer😊

Bicman
Még egy szemet sem játszottam vele, de már igy is bele vagyok bolondulva!! 😄

Bicman
Hogy lehet csatlakozni egy klánhoz??
Vannak ennek feltételei?? pl: magas szint, stb

atlanteanon vagyok én is és egy kis magyar klán, a Hunok
ugyhogy ha valami kérdésed van meg ugy brákinek yugodtan keressen meg valamely karimon

Pink szerintem nem jártad be rendesen a subway ha nem találtad elég húzósnak a 15. szinten😊 van egy rész ami olyan mint egy metromegállo, egy peroonon vagy, szemben a sineken tul a másik peron és két oldalt négy alagut, na az alagutakat jol nézd meg, az egyikben jol meglepödsz majd és találsz egy csigalépcsöt lefelé jó mélyre egy jó húzós helyre

Bicman
Hatalmas THX!! Te meiken nyomod?? (server)

egészen 24. szintig

Hello Bicman üdv RubiKán😊
most úgy látom, hogy az atlantean szerverrel jobban jársz, sok új ember termett itt😊 a newbie szigetet szerintem nem érdemes sokáig zúzni, max 7-8 szintig, utána már iszonyat lassan fejlõdsz és csak az idõdet pazarlod, mert a mainland, bármely városba is mész a subwayben sokkall gyorsaban tudsz fejlõdni

Ha divatos akarsz lenni akkor a páncélod bánja, de tudsz hordan backre köpenyt, nondjuk késöbbb oda is lesznek táposabb cumoid.
Amugymeg érdekelne olyan hátraakasztaható neoncsõ!!! valahogy egyik karimmal sem szedtem össze soha
ha nem nodrop és megvan még veszek töled jó pénzért
keress meg majd a játékban valamelyik karimon

Bicman
Helló mindenki lassan én is ott leszek köztetek csak lenne egy-két kérdésem! Szóval:
1). Meik szerverre menjek??
2). A tréninget meddig huzzam majd??

ui: Még le se töltöttem de 1-2 óra és lent lesz! 😉

Pink Tiger
istencsászár ez a game 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
az lenne nekem még a kérdésem hogy a ruházat ami csak a külcsínyért van azt fel lehet e venni a páncélra, vagy ha felveszem lekerül a pácélom?

Pink Tiger
ennyire nem kell félni a subwaytõl😊 én az 5dik szintû ma-omat ott tornáztam fel 15ösre, de mostmár megyek húzósabb helyekre inkább

hátra szerelhetõ lampiont a parton ahol elkezdtük a játékot lehet a legkönnyebben szerezni, bár nem tudom hogy vissza lehet e oda menni mégegyszer..!? 😊)) mindenesetre ott nekem kidobott vagy négyet is egy délután alatt...

Hja, rémlik - de ahoz nem valami 30-as szintû elect. engineering kell? <#rolleyes>
[Jakuza]
Lehet venni a boltban vilagitotestet.
Igaz nem neoncso formaju, hanem kis robot ami lebeg a vallad felett.

Ja, ezzel a karakteremmel elblicceltem a newbie-szigeten a tengerparti küldetést, és nem kaptam meg a szép, hátra szerelhetõ neoncsöves stekklámpámat a lábáztató dokitól! Nem lehet ilyet valahol a játék további részében szerezni? Sötétben, erdõben pl. rohatt jól jönne!
Nos, sikerült "csekélyértelmû medvebocs"-omat felgyúrni 16-os szintre, lassan elkezdek foglalkozni egy subway-es kirándulás gondolatával. Nincsenek errefele hasonló szintû karakterek, akik esetleg társulnának? Páromnak hasonló szintû adventurerje van, és próbáltunk pár cimborával team-et alkotni, de mivel alacsonyabb szintûek (5-7), nem tudunk az XP-n osztozni, csak loot-olni tudnak a partyban. Sõt, úgy veszem észre, a szintjük feletti cuccal még trade-elni se tudunk.

Más: alient ölni a free accountal is lehet? Tegnapelõtt bezöldült az ég, és valaki nyomta az egyik csatin, hogy Newland nyugati kapujánál vannak, de sajna elég messze voltunk. A távolból mindenesetre látszott valami csetepaté!

Mégmásabb: a "technikásabb" karakterek közül mi lehet hasznosabb egy csapatban (amellett, hogy egyedül is ütõképes): egy nanomage nanotechnikkus, vagy egy solitus mérnök?

Etc. : Nem lehet azt összehozni - illetve, he lehet, milyen szintû map navigation kell hozzá - hogy a térkép egy adott koordinátájának irányát esetleg kijelezze az iránytú valamilyen marker formájában?

Üdv!

Atomcsirke
Pink Tiger
bazz tényleg az vót😊) de nem írta róla semmi sem hogy ilyen hatása van
nagyon köszi, <#worship>

Gnome
vedd le a csöves köpenyt😊....nah mentem

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Pink Tiger
mégegy kérdés, már viszonylag hosszú ideje a strenght paraméterem pirosban van és majd 11 ponttal kevesebb mint a "basic"
kerestem mindenfélét magamon ami módosíthatja, de nem találtam... ez mitõl lehet?
tök idegesítõ, nem tudok felvenni egy csomó táposabb cuccot ugye😊 és semmmi nem jelzi hogy mi a baj

Pink Tiger
ó köszi 😊 sose jöttem volna rá...😊

ja, 10. szint fölött már nehezebb az élet😊
ha meghalsz minden cumod pár perc elteltével a reclaim terminálba kerül, szóval ott keressed

[Jakuza]
Valoszinu meghalhattal.
Bent van olyankor a terminalban a cuccod.

Pink Tiger
lenne még kérdésem srácok, ma reggel benéztem egy kicsit a karakteremre és eltúnt az elõzõ napi összes tárgyam a normál hátizsákomból, sõt még egy speciális alap ma képességem is, meg egy kis hátizsákom minden cuccal, még csak 11ik szintû vagyok
ez mitõl van? nem szabad az utcán leülve kilépni, apartmanba kell menni, vagy mit rontottam el?😊

Pink Tiger
thx😊

üdv rubikán
ne pakolj bowra, kb soha nem fogod használni, az elején az alapképességeket, meg a bodyba az MAt a brawlt meg a dimacht fejleszd, a többi nem lényeg, ja meg a speedbe a kitérések, meg a phyisical init, a többit hanyagold, majd késöbb rátudsz gyurni ha kell, de nem fog
a nanok is ráérnek ha rubikán leszel

Pink Tiger
hi all
most kezdtem az aot!😊
nagyon tetszik eddig😊
de még csak tanulom kezelni és próbálom megérteni a dolgokat, lenne pár kérdésem...
7k szintû MA vagyok 59es attackkal ls 59es ac vel ez elég ezen a szinten? vagy ez nagyon gyenge?
eddig még csak az alap spec képeségem van az alap sznéjkes, de ez csak 2hpt sebez, szerintem ez nagyon kicsi ez fog valaha változni?
bowra érdemes pakolgatni egy MAnak xpt?
és ezeket a kristályokat hogyan tudom beletenni az öveimbe?
az az egy bajom van csak hogy mobimouse nem mükszik az oldalon és viszonylag szûkszavú a help😞

a nanok közt meg vannak kombinálhatok, de van ami ugyanannak a nanonak a továbbfejlesztett verziója, az olyanok ütik egymást és az erösebb gyöz

a complit kivétel azt egy picit érdemes huzni, mert NCUkra szükséged d lesz
fegyvert meg találjál!
missiozzál!
adjál föl hirdetést, de ne fejleszd a tradeskilleket mert megszivod rendesen! elején ütölépesnek kell lenni meg nano kell a buffokhoz ez minden

hát szerintemm egyátalán ne költssél pontokat tradekre legalább title3ig mert gyenge leszel

Egy fondor kérdés: a nano-varázslatok "stackelhetõk"? Tehát egymásra nyomhatok két elérõ nano-t, vagy felülírják egymás hatását?

A másik: kezdek ráfutni arra az enforceremnél, hogy elég "ratyi"-vá kezdenek válni a QLV3-5-õs cuccok a 11-es szintû enforcerhez képest. Vásárolni messze nincs elég pénzem, missionból jó fegyvert szerezni szintén nem egyszerû, nano-hoz/ weaponsmithinghez meg még nem mertem nyúlni, mert nem akaro feleslegesen elnyomni a skillpontjaimat.

Érdemes valamilyen mellékágat fejlesztenem a hatékonyság érdekében? Mert gyanítom, ha nekiállok nano-zni, tehát intelligence-et, nanopool-t meg egyébb nano képességeket növelni, akkor az engineering skillekre nem marad pont, már pedig vagy varászlatokkal, vagy jobb fegyverekkel kéne rendelkeznem, hogy egyedül is életképes legyek a játékban.

Tippje valamely AO-gurunak? <#lookaround>

THX!

p.s. A "fegyverkovácsolás mûvészetáhez" nincs valakinek jó leírása? Pl. lehetne-e tuningolni derék Obtuse Burning Copper Katana -mon? Merthogy jobb fegyver eddig még nem került a kezembe, ezt is ICC Shuttleportban dobta egy szecskává aprított "glowing monsta"! <#vigyor>
MMPORG létére nagyon tetszik, bár a skillpontok elosztása egy atrox enforcernél bonyolultabb karakter esetén komolyabb fejtörést igényel! <#vigyor>
Barátnõmmel játszunk néha - fun szinten - meg 1-1 cimborát próbálok még beszervezni, de mivel a munka melletti tanulás az ember szabadidejét a minimumra redukálja, minden lelkesedésem ellenére nem hinném, hogy aktívan részt tudnék venni a klánéletben. <#rolleyes>

Kérdésem a következõ lenne: az engineer tud "feljavítani" fegyvereket vagy páncélokat? Pl. egy dull vagy edgeless kardot magasabb minõségi katagóriájúvá tud alakítani? S ha igen, melyik spellre kell gyúrni, weaponsmithing-re? Akarok csinálni egy csapatjátékos karaktert az enforcerem mellé, de mivel Enemy Teritory-ban folyton medic-ként rohangálok, vágyok némi változatosságra, s egy jó technikus sosem árt!

p.s. Az Atlantean-on szoktunk kóborolni esténként "Degeci" és "Simlis" nickeken, de egyelõre még csak olyan 10-es szint körül.
a newbie szigeten bonynolult, de ha mindketten elhadjátok a kezdõhelyet és mondjuk elmentek boorealisba, ott már csak egy dimenzióvan, ugyhoy simaügy