1286
http://www.anarchy-online.com/
  • Pink Tiger
    :)
    a hátizsákot jobb klikkel meg tudod nyitni és kinyílik egy új táska is:)
    token meg akkor jár ha a 100%ot még a küldi befejezése előtt eléred, azaz ha pl egy tárgyat kell felvenni, először nyomj le mindnkit és csak utána vedd fel, akkor lesz token (ha a 100% előtt megtalálod és felveszed, akkor teljesítetted a misiont persze de nem lesz token)
  • Ryleh
    Köszi...:))
  • Atomcsirke
    jobklikk lenyomva és Delete Item
  • Ryleh
    Télleg nem ad minden küóldinél...a nodrop itemektől hogyan lehetne mekkszabadulni??Pl a game elején kapott 2 db kard,alaptipusu pisztolyok,véletlenüól felvett tekercs cérna,Cirkuit Board,Liquid Base Conductors,egyebek....ezen tárgyak valamely jelentőséggel birnak??
    Emellett lehet ééé az invertoryt növelni???
    Mert hátitáskát vettem de változást nem tapasztalok....
    Köszi
  • Ryleh
    Köcce...100% os volt..le is vette a mission ikont...mind1.azóüta még1et csináltam és adott tokent.A c6ablakot átvariáltam igy a sok üzenet között könnyebb észrevenni a rám vonatkozo infokat.Szal megyeget.....
    HŐHAAAAAAAAAAAAAAA!!!itt nincs Omnis???:)))
    Köszi méeccer:)))
  • b-type
    100%-ra csináltad?
    ..és még akkor sem ad feltétlenül.
    ha ad, akkor az ott lesz az inventoridba.
  • Ryleh
    Sikerűlt-remélem-1 küldim....c6ablak kiirta:Mission
    acomplished....a tokent bedobja az invertorimba?mert nem tette,holott volt hely.????
  • Nagyapi
    Nem baj, nem volt túl nagy ötlet ez a dupla progi.
    Figyelni fogom a katanákat, habár én valahogy inkább pukkanós cuccokat találok.

Azzal a Vadbarommal ott a csigalépcsőnél vigyázz, csapatokat ki tud fingani az energia vagy mi a szösz fegyverével. Mi azt játszottuk, hogy előre engedtünk egy másik teamet, amíg azokkal gyakkolt legyöngült, akkor ugrottunk neki. Kár hogy oda már nem tudok visszamenni, mert nem jutottam végig, valahol mindig megmurdeltam.

Amit Pink Tigerék írnak, qrva jó ötlet. Nekem is megvan a Skype, de én hülye görcsölök a pötyögtetéssel, még harc közben is. Rá kellene próbálni.
  • Ryleh
    A sztori a következő:
    Be kell mennem vhova,a küóldi adott kulcsot,más küóldim nincs,és a kulcsra azt jelzi hogy nem jo....hogyan kell használni?gondolom ugy mint a game elején a szkennert...nem?....
  • Ryleh
    hi....küóldikben már 2xer találkoztam/easy/olyannal hogy vmi ajto állta utamat...hogyan lehet ezeket nyitni?Adventure a karim??thx...
    És még annyit:az időkorlát valos időt használ a játékban?azaz ha valami 48 ora az ténylegesen 2 nap?
  • Pink Tiger
    srácok hallottam hogy nodrop itemeket is át lehet adni másnak konténerben... függ a konténer típusától ez? mert nekem nem sikerült..
  • Ryleh
    Üdv lázadók!!!Megkezdtem az Omni.küldieit..ha van aki ezt a frakciot tolja akkor szojjon ám:)))
  • b-type
    "világhírű azona" :DDDDD
    jaja, nekem is valami nagy rivális piacvezető cég terméke lehetett, mert mikor a gitározásomat szerettem volna felvenni vele, akkor nem tudtam elég közel tenni a húrokhoz, hogy valamilyen jelet továbbítson már....
    ..már arra is gondoltam, hogy pengetni fogok vele, hátha akkor sikerül... :DDDD
  • aPa
    hoki miki :))

olyan volt nekünk is, világhírű azona asszem, az egyik talán azonnal el is tört valamitől

viszont nagyon jól lehetett az átviteli karakterisztikáját kihasználva mikrobi hangot generálni :)
  • b-type
    kösz, a Skype jó nekem is, tényleg jó minőséget tud.
    sima hoki pc mikrofonon is hallotta a cimbim, hogy mit szöszölök a konyhában. :)))
  • Pink Tiger
    srácok találtam egy ilyen eszközt, az lenne a kérdésem hogy fegyver nélküli ma-lént használhatom-e ezt? azaz ez rádob minden sebzésemre 1 demagét?

Eleet Doll
    UNIQUE
    Quality level:SPECIAL
    Requirements:
    Wear:
    Intelligence from 13
    Bio Metamor from 51
    omni

Dmg: 1-1(1)
    Speed:
    Attack 0.50s
    Recharge 0.50s
    EquipDelay: 0.10s
    Initiative: Melee Weapons Initiative
    Loc: RightHand LeftHand
    Rng: 2m
    Dual Wield: Mult. Melee 4
    Modifier:
    Matt.Metam 4
    NanoC. Init. 3

Description:
    U OWNZ ME
  • Pink Tiger
    :) én már itthon vagyok
  • aPa
    te dolgozzá - én meg tanulok :)
  • aPa
    szerzel egy mikrofonos fülhallgatót. célszerű nem a leggagyibbat venni, mert azokban elég rossz minőségű miki lehet
    szerintem olyan 3k-8k HUF között van a megoldás.
    (vehetsz csak mikit külön, de akkor a többieket valszeg zavarn fogja a te hangszóród)

aztán van elég sok hangkommunikációs progi, mind free. Tud ilyet az MSN, vagy windows messenger, RogerWilco,Skype, stb. Ezekhez nem kell külön szerver, csak felhívod a túloldalt és kész.
    Van a TeamSpeak, ahhoz kell szerver is, macerásabb.

Mi Pinkkel a Skype-t használjuk, jó a minősége, és tud konferencia beszélgetést is.

Ez szépen fut a játék mellett, mi meg beszélgetünk gyilkolás közben :)

(jah, kell mic bemenet a hangkártyádon, gondolom csak van :)) )
  • Pink Tiger
    igen mi spec skype-ot használunk, de nyilván jó bmi aminek a használata egyszerű, jó a hangminőség, és jól konfigolható...
    belépek és aki ismerős fennt van azzal egyből skype-ra váltunk, és megy a játék alatt végig; beszélgetünk, ütünk, beszélgetünk...:)
    sokkal egyszerűbb a harc is, ha lesérülökcsak szólok a dokinak hogy dobjon rám valamit mert megmurdálok, szóval csata közben nem kell pötyögni...
  • Atomcsirke
    Passz, elvileg nem látom akadályát egy "cuccos" karakternek, de nincs helyem a dupla AO-installáláshoz a gépemen. Ha nem akarod nagyon bonyolítani a dolgot, szívesen segítek "átrakodni" valamelyik karakteremmel esténként. De a NODROP (és ráadásu UNIQUE) cuccokkal bajba leszel, pedig általában azok a legérdekesebbek!

Ha esetleg lvl 20-30 közötti katanára vagy bármilyen kétkezes kardra bukkansz, amihez BRAWL/2H EDGED/ FAST ATTACK-on kivül nem kell más speciális képesség, érdekelne!

p.s. Kár, hogy nem tudtál lejőnni a subwaybe! Miután bicman is lelépet, rakásra haltunk, mert valaki kihozott egy boss-t (Eumenides) a lézerágyújával az alsó szintről, aki rendesen rakásra sütötte a népet! Esetleg Meetmedere mellett próbálkozhatunk felszini boss-öléssel, ott olyan 25-45 közötti szintűek vannak!

• b-type
    "én itt vagyok a kettesen három barátommal"
    :))))
    Erről a headsettes játékról mesélhetnél még...
    egy prog. fut a játék alatt?
    napokban tervezek visszatérni kicsibuck nevű Atrox MA. asszem lvl 46-os karakteremmel Rubi-ka-ra (2-es szerver)
    Már hiányzik a pusztító maflása :D
  • Pink Tiger
    én itt vagyok a kettesen három barátommal, másokkal még nemnagyon találkoztam, de azért láttam már magyarokat...
    egyébként headsettel nyomjuk, így nagyon élvezetes, jobb mint irogatni a többieknek, aki teheti próbálja ki:)
  • Pink Tiger
    én is gondolkoztam ezen, kipróbálom és elmondom sikerült-e
  • Ryleh
    Köszi..ezeket irtom is..a nagy gyik ma még nem mutatkozott....
    A 2esen vaok én is ,de közutálatra Omnis leszek..../legalább vki tudja majd a "másik oldalt" is:)))
    Tokeneket gondolom majd a "valodi" játéktéren lehet küóldiböl szerezni,nem?Azaz a szigetröl tipli...gondolom.
    Aki itt szenved mint nyubi attol szivesen átveszem az omnis cuccokat...feltehetöen jobb árért mint a kereskedő...ja!!itt a nyubi szigeten lehet löszert kapni??

• dronkZero
    Ugye a _kettes_ szerveren vagytok sokan magyarok?
  • dronkZero
    Vannak nagy dögök a noob szigeten, én egy nagy robotról(dokkok), egy nagy kígyóról (dokkok felé a parton), egy nagy szalamandráról (az alagút előtt), egy nagy gyikról (messze el balra), meg a nagy alienről (középen) tudok. Ezek dobják az unique cuccokat, de mindenki ezeket kempeli. Én a gyíkból szedtem meg magam, az általában ott volt, mire tettem egy kört eladni a cuccokat...
    Ja, meg ha jó napszakot kapsz el, akkor alig lesznek páran akik leszedjék előled a főmonsztákat...
  • Ryleh
    Köcce:))
    Vki azt rebesgette,hogy a kezdőszigetrőlát lehet uszni vhova ahol vannak szigorubb dögök is...létezikilyesmi?
  • dronkZero
    Fixer cucc, ráadásul van belőle dögivel, add el...
  • Ryleh
    NanoCrystals/Relieving Salve/...ezt érdemes gyüójteni,vagy adjam el?,adventur volnék...
  • Nagyapi
    MI LENNE HA
    kétszer indítanám a progit, persze külön accountal.
    Futna a dolog vajon?
    Az MA-val rengeteg olyan dolgot találok, amit mást kaszt használ, ha nincs cimbi akinek kell, eladom. De MI LENNE HA a másik indított karimnak adhatnám?
    Pl. tápolhatnék egy Soldiert, vagy Fixert, stb..
    Nincs lehetősége valakinek kipróbálni ezt a baromságot?
  • Nagyapi
    Bocsesz, későn vettem észre a prividet, utánna hiába forogtam, már nem találtalak. Ha jól emlékszem küldiből jöttem vissza leadni a cuccot, és azon filóztam, hogy
    MI LENNE HA
  • Ryleh
    Hi..mennyi az a sávszél amin még 1024 ben jol fut a game?mert háttérben töltenék is...köszi:)
  • Donihun
    meg a complit kell az övekhez meg memoriákhoz, amik meg kelenek az NCUkhoz, amikmeg kellenek mindenhez, szoval fontos a complit, de csak annyira huzzad amennyi szükséges
  • Pink Tiger
    mindenesetre jobb mint gyalog:)
  • Pink Tiger
    szóval akkor az automata a kulcs...
    na jó akkor pakolok comp litre is, vagy keresek egy nanot hozzá
  • Pink Tiger
    szerintem indíts egy új karaktert inkább...
    mondjuk egy mnartial artistot akinek nincs fegyvere:)))))))
  • Atomcsirke
    Szerintem melee karakternek a buffok mellet az az "automata" a másik dolog, amiért érdemes comp. lit.-re nyomni!
  • Atomcsirke
    ItemType: Weapon
    Mass: 6.2kg
    AttackRange: 3m
    EquipTime: 3s
    InitiativeType: MeleeInit.
    AttackTime: 0.88s
    RechargeTime: 1.36s
    Damage: 8-11 (25) -- RadiationAC
    Atk. Skills: 2hEdged: 100% (effective attack rating capped at 241)
    Def. Skills: EvadeClsC: 100%

Ennek ellenére úgy tünt, hogy az elvileg kisebb sebzésű roncstelepi Dull Katanával hamarabb ledaráltam az ellenfelet!

Misztikus dolgok ezek ....
  • Pink Tiger
    ó köszi, már megyek is:)))
    általában ha egy martial artist karakter sebzése a szintje közel tízszerese és az ác-je a hússzorosa az már jónak számít a játékban?

más, nagy távolságokat hogyan lehet megtenni ha nincs járműved?:) nincs valamiféle teleport a játlékban? láttam egy utomatát ami nekem gyanus hogy az lehet de nagyon nagy comp lit-t kér...