1286
http://www.anarchy-online.com/
  • meckone
    cső doni
  • Donihun
    eléggé leterhelt lehet a patchtár
  • meckone
    zsíííír:D
  • aPa
    folyamatban :)
  • meckone
    azért feltölthetnéd hátha rájövünk mi a baj:P:D
  • meckone
    :((((
  • aPa
    leszedtem, elindítom, és keresi a neten a patch szervert :( persze nem tud csatlakozni hozzá
    nem vágom :(
    ez lenne az első ao peccsem :(
  • meckone
    hali!! na sikerült leszeni?? hmmm engem inkább az érdekelne fel tetted-e már ftp-re:))))
  • aPa
    fasza :) ie-s letöltés behalt (mint a régi szép modemes időkben) :)
    ftp-vel kezdem újra :(
  • aPa
    délután volt egy előre tervezett kikapcs, három óra helyett 5 órát álltak a szerverek.
    most szabadul rájuk mindenki gondolom, és túlterheltek a patch szerverek.
    a hivatalos oldalon lévő patch linkek sem nagyon élnek, 10. próbálkozásra az egyik helyről elindult 7k val lefelé nekem :)
    18.3 mega, eltart egy darabig. ha van rá igény, feltölthetem utána valahova, hogy gyorsabban szipkázhassátok :)
    ha valakinek lejön, és 10k nál nagyobb az uploadja, legyen oly jó, h feltölti valahova a többieknek, nekem elég lassan menne
  • Nagyapi
    Nem tudja valaki, mi a fene történt a szerverekkel?
    Hat után, visszajött, de mindenáron pathet akart felrakni.
    Ráengedtem, de valamilyen hibával mindíg leáll.
  • Pink Tiger
    naaaa ne essetek már egymásnak:)))
    ryleh kezdő láma (mint én hehe) és ezért mindenkinek az agyára megy néha(?:)), donihun nem kezdő láma, de fárasztó és idegísítő neki a segítségnyújtás egy kezdő lámának, szóval ryleh ne legyél hebrencs, doni ne legyél idegbajos
  • Donihun
    nekem ne irogass priviben, inkább fogalmazd meg a kérdéseid, ird le a karid paramétereid még1x! Te vagy aki kérdezel ne annak keljen már utána nézni aki válaszolni akar! Asszem elégsok embernek segítettem már, de aki flegma meg nagyképü annak nehéz, aki azért segít másnak hogy aztán azzal dicsekedjen, mikéne glória?! Amugymeg metábo elég komoly damage dealert lehet csinálni ha felgyurod a 2h penge skilljét
    vannak olyan fegyok, amiket csak az enforcer meg a Meta tud használni! szoval ne féltsd a nanopacákodat birja az az ütést amikor a gyogyitopet védi a seggét! Amugymeg ha teamben vagy nemtéged ütnek hanem a Tankot, attol még oszthatod a damaget közelröl, ennyi. Legközelebb valami kérdésed akad, kérdezz normálisan vagy irde be a Heisenberg idézet helyére a karid! elég káosz van a fejedbe, nem kell mindennap beoltani magad hogy ez igy jó!
  • Ryleh
    ""ez kb olyan mintha azt kédezném milyen fegyvert adjak egy harcosra"""
    mellesleg ilyen kérdéseket nem teszek fel..mivel egy korábbi kérdésemben már leirtam hohy mik a paraméterei a karakteremnek....talán a beszolás elött olvasni kellene ..cak 1 picit../ #904 /....
    Mivel köztudott hogy eme faj gyenge,igy nem harcos kasztot választottam....de ez már le van irva 1xer....
    Maradjunk annyiban hogy szivleld meg amit privibe irtam,avagy látogass meg 1 orvost...a továbbiakban köszi,de nem tartok igényt a "segitségedre"...
  • Ryleh
    a faj: nano
    a class: metapszi
    és mivel gyenge a fizikuma..és ugye néha elfogy a manna/nano igy azért biztonságbol fejlesztenék fegyverskillt is....a leirásokban a shotgunt ajánlották,de kiváncsi voltam másra is...kb ennyi.
    Viszont Te 1 ritka lény vagy,mert a megjegyzéseken kivül üresben vagy..szal mégeccer kérlek,hogyha lehet akkor inkább ignoráld a kérdéseimet...lehet a forum sem a Te megjegyzésedre-ami nem info-van létrehozva..aztán lehet tévedek,és akkor kimoderálnak...na bumm....
    thx....
  • aPa
    látom szépen egymásra találtatok :)))
  • Donihun
    miféle nanopacák?
    ez kb olyan mintha azt kédezném milyen fegyvert adjak egy harcosra
  • Ryleh
    Na de akasszuk szögre a vitát...:)))
    mire érdemes 1 nyeszlett nanopacák fegyverskilljeit gyurni??
    Mert azéé a "varázslás" mellé illene 1 plusz támadás?Távolságira gondoltam..mee köztudottan pocsék a HP ja..?köcce:))
  • Ryleh
    Szentember???
    na mind1...:)))..kissé gáz ha valaki segit?Tudod szar ha ott állsz 1edül mee omnis vagy...csak ezért segitek..nyek-nyakk:)))))
  • Sadun Tryst
    implantokkat nem vettem (miből), találtam őket mind. annyi van mint a szemét az utcán. már el is adtam 1 csomót. :)
    amúgy olyan implantjaim vannak, amik a látásom, illetve a melee skilljeimet javítja. :)

amúgy ami eddig 1 kicsit zavar a játékban az az, h a fél méteres kardommal csapokodom az 5-6 méterre lévő ellent. ez még nem is lenne idegesítő, ha nem találnám el őket. :)
  • Donihun
    ez a 10es szintkülönbség it nem müködik
    ill az elején nem
    érdekes lenne egy 10es teamelne a 20assal kissé húzás gyanús épp ezé nemtok irni konkrét válasszt szentember rylehnak sem. Majd jáccogatsz egy kevest azt rájössz hogy nem nagyon lehet meghatározni hogy mi alapján de van amikor aszongya az 5 szintel bigebbre hogy erös, van amior a 10essel nagyobbat is engedi ugyanazon a szinten. Alacsonyabb szinten kisebb lehet a differenciaa ez ami tuti.
  • Ryleh
    Köszi az infot:)))))
  • Ryleh
    implantokkal vájjááá....hiszen hamar 10 es leszel ,igy mi a faxnak megvenni a 10 alattiakat...kard ok..lesz...
    szal akko csütörtökön...amugy 100k fölött van a lovém ,,,szal nem okoz gondot ha besegithetek:))))végülis erre vooona a forum meg azempátijjjjjja:)))
    Amugy inditottam mégegy karit..1 beteges metapszifaszit...Nanogecc néven..természetesen ez is Omni-s lesz...
    Ja!!kiprobáltam: 1 adsl megosztva 2 gépre és simán ment a game,ugy hogy a kollégám is nyomult melettem:)))))
  • Sadun Tryst
    gondolom a max szintkülönbség 10.
    a legtöbb MMORPG-ben annyi. (pl. Ragnarok)

ok. akkor holnap kigyúrom még magam valamennyire. implantok már vannak, és nem is olyan rosszak. (jobb kéz, fej, szem, törzs, bal láb)
    ami igazából kell az 1 fasza kard (vagy 2 XD) ;)
  • Gnome
    amikor partiba hívod feljön egy ablak, mely tudatja ha túl kicsi hozzád képest...ennek ellenére, ha ennyire segítőkész vagy elviheted a Templomba és szerezhetsz neki egy köpenyt....elég jól jön az 10es szinten..
  • Ryleh
    mert tulképpen -mielött sértődés lenne- ha elolvastad volna tüzetesebben a bejegyzimet: a sztori lényege a következő...
    Átesik a tag Omninak...gyenge mint a harmat,10 es sincs...na és???...méé ne...itt meg vki..én...segitene neki hogy felszedjen némi xpét,cuccost..azaz küldibe vinnéé..és aki karcsu ehhez annak tudni kerllene hogy mikor lehet partiképes....hát kb ennyi...szal erre szokták mondani:inkább ne irjál igy választ...köcce:)
  • Ryleh
    köszi a ....magamtol rá sem jöttem volna erre......máá nem fogok hülyén meghalni:(
    Meee tudod annyi honfitársam áll sorban erre omniként..hogy majd szolok nekik: na gyertek 1enként azt lássuk mit ir ki.....

Ja!!!
  • Donihun
    nyilván akkora aminél ezt nem irja ki
  • Ryleh
    Más:....én most 20.lvl...mekkora szintü kari tud velem küldibe jönni?mert 1 6-os lvl-nél kiirta hogy ő tul alacsony volt a közös balhéhoz...köszi...
  • Ryleh
    Hi...holnap nem leszek..de csüt és péntek este igen...
    alapbol amiben tudok segiteni..persze én is csak karcolgatom a felszint:)))
    Fegyverekre ne költs...nagyon jokat dobnak itt is a lények...
    Adok kölcsön párezret-10-15öt..hogy az alapimplantok,stb cuccaid meglegyenek...
    Én nagyon hajtom a küldiket,1 ideje a kintieket is bevállalom..mert a Tokenek gyüjtése elég jo extrákkal jár.
    Faj/klassz...ua..mint Neked.
    Szal ha csütörtökön leszel akkor mind meg pontosan hogy mikor leszel a subway bejáratánál....hali
  • Sadun Tryst
    sry, de asszem ma már nem toltok a gémmel.
    egy 15 perce hagytam abba.
    nagyon felrántott. a subwayben a szar fegyveremel megérek megölni pár szörnyet! (na jó, 3-4 simán megy), de az 5. már legyilkol ha nem gyúgyítok magamon 2-t.
    az új fegyverek meg 30-40k-tól kezdődnek. na. nekem most van 3000-em... >_<
    a kasztom mellesleg ember/adventurer.
    majd holnap akkor megdumáljuk, h mikor találkozzuk. nagyon elkéne a segítség... XD
  • Ryleh
    Más...sikerült a 20.level után 1xer elhaláloznom...azota abszolute nem kapok token...mindig emlékeztet erre az apro malőrre...de folyamatosan fogy az összege a feltüntetett xp nek..ezexerint vmi büntiben vagyok???
  • Ryleh
    hali!!!!
    Végre 1 omnis!!!
    Moncca mikor leszel fenn és akko én is felugrok-esetleg ad6okj némi támogatást-lovéé-a kezdéshez.Én már 20. szintre sétáltam magam Romában,és jo lenne ha vkivel csapatküldiket tolhatnék,hiszen sok az ilyen kvesztben az unikum lény.
    Nickem :Yogshotot-Order of Osiris a klán ahova beléptem..sorry de jobboldali:)))))))))))
    Ha talizunk akko a Subway elött és ird meg mi a classod.

OMNI forever!!!
  • Sadun Tryst
    izé...
    valami lezuhant hajón kezdtem. kicsi úszkálás, aztán gyilok a tengerparton.
    azóta meg ott tengődök a subwayben.
    na mind1.

ja meg küldetések. 1 küldit vettem fel az Omni-1 Entertainment-ben. Fel is vettem a tárgyat, amit el kellett lopni. de valami ládát nem tudta kinyitni ami ott volt az épületben. amúgy mindenkit megöltem ott. ennek ellenére nem volt vége a küldinek.
    na mind1.
    majd ha valamit még nem tudok, akkor majd írok.
    köszi mindenkinek a tanácsokat, a segítséget és a tippeket! ;)
  • Atomcsirke
    Ha Borealisba kezdtél (="semleges rész"?), akkor oda whompaval OmniTrade-ICC-Newland-Borealis az útvonal, ha jól emléxem!
  • aPa
    a kezdő szigetre? nem :)
    a boltok kicsit kacifántosak az omni városban, de ki van táblázva, merre kell menni, ha 1x megtalálod, onnantól már könnyű lesz. a klános városban egymás mellett van a 3 bolt, ott könnyebb.
    ha unod a metrót, keress egy küldetésterminált, vállalj el közeli küldiket (a nagy térkép - p betű - segíthet).
    amire figyelj: 10. szinttől halál esetén az inventoryd bekerül a reclaim terminálba, így ezeknek a helyét sem árt megjegyezni. 20. szinttől pedig a legutóbbi szintlépés/mentés óta szerzett XP-d is eltűnik átmenetileg. "menteni" az insurance termináloknál tudsz majd.
  • Sadun Tryst
    aham. thx.
    akkor remélem ma több sikerrel járok.
    ja meg még 1 kérdés.
    az omni világból át tudok kerülni vissza a semleges részbe? mármint oda, ahol kezdődik az egész játék? mert a subway 1 kicsit unalmas. meg nem tudok a közelben 1 boltot sem... :/
  • aPa
    ilyen nálam is volt régebben, kilépés, belépés segített :)
    olyan is előfordul, hogy haverral tárgyat adunk át egymásnak, az egyiktől eltűnik a tárgy, a másiknál nem jelenik meg. akinél nem jelenik meg az logout, login, és ott virítanak a tárgyak :)
  • Sadun Tryst
    Hi all!
    Lenne 1 kérdésem.
    Nem is oly rég, 7es szintű kalandorommal, beléptem az Omni "társulathoz". Gondoltam, pénzem már van, veszek egy új páncélt, mert a mostaniban kicsit bután nézek ki, és a védelme sem az igazi.
    Oda is mentem az ellátóhoz. Eladni neki semmit nem tudtam, vennei meg végképp semmit. Amire nem volt pénzem, írta, h még hiányzik xyz összeg. Amire meg lett volna, nem csinált vele semmit. Vmi 5let, h mi lehet a gond?

THX a segítséget előre.
    Mellesleg ha valaki lát 1 Serph ill. Serphentiot nevű karit, akkor az én vok. :)
  • Atomcsirke
    Stimmel, valami "commander" volt a kis rohadék!

Mit tippelsz, milyen szintű karakterek lehetnek ezek? Próbáltál már hidegre tenni ilyet?