Anarchy Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
jaja, nekem is valami nagy rivális piacvezetõ cég terméke lehetett, mert mikor a gitározásomat szerettem volna felvenni vele, akkor nem tudtam elég közel tenni a húrokhoz, hogy valamilyen jelet továbbítson már....
..már arra is gondoltam, hogy pengetni fogok vele, hátha akkor sikerül... :DDDD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
olyan volt nekünk is, világhírû azona asszem, az egyik talán azonnal el is tört valamitõl
viszont nagyon jól lehetett az átviteli karakterisztikáját kihasználva mikrobi hangot generálni :)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
sima hoki pc mikrofonon is hallotta a cimbim, hogy mit szöszölök a konyhában. :)))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Eleet Doll
UNIQUE
Quality level:SPECIAL
Requirements:
Wear:
Intelligence from 13
Bio Metamor from 51
omni
Dmg: 1-1(1)
Speed:
Attack 0.50s
Recharge 0.50s
EquipDelay: 0.10s
Initiative: Melee Weapons Initiative
Loc: RightHand LeftHand
Rng: 2m
Dual Wield: Mult. Melee 4
Modifier:
Matt.Metam 4
NanoC. Init. 3
Description:
U OWNZ ME
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
szerintem olyan 3k-8k HUF között van a megoldás.
(vehetsz csak mikit külön, de akkor a többieket valszeg zavarn fogja a te hangszóród)
aztán van elég sok hangkommunikációs progi, mind free. Tud ilyet az MSN, vagy windows messenger, RogerWilco,Skype, stb. Ezekhez nem kell külön szerver, csak felhívod a túloldalt és kész.
Van a TeamSpeak, ahhoz kell szerver is, macerásabb.
Mi Pinkkel a Skype-t használjuk, jó a minõsége, és tud konferencia beszélgetést is.
Ez szépen fut a játék mellett, mi meg beszélgetünk gyilkolás közben :)
(jah, kell mic bemenet a hangkártyádon, gondolom csak van :)) )
belépek és aki ismerõs fennt van azzal egybõl skype-ra váltunk, és megy a játék alatt végig; beszélgetünk, ütünk, beszélgetünk...:)
sokkal egyszerûbb a harc is, ha lesérülökcsak szólok a dokinak hogy dobjon rám valamit mert megmurdálok, szóval csata közben nem kell pötyögni...
Ha esetleg lvl 20-30 közötti katanára vagy bármilyen kétkezes kardra bukkansz, amihez BRAWL/2H EDGED/ FAST ATTACK-on kivül nem kell más speciális képesség, érdekelne!
p.s. Kár, hogy nem tudtál lejõnni a subwaybe! Miután bicman is lelépet, rakásra haltunk, mert valaki kihozott egy boss-t (Eumenides) a lézerágyújával az alsó szintrõl, aki rendesen rakásra sütötte a népet! Esetleg Meetmedere mellett próbálkozhatunk felszini boss-öléssel, ott olyan 25-45 közötti szintûek vannak!
:))))
Errõl a headsettes játékról mesélhetnél még...
egy prog. fut a játék alatt?
napokban tervezek visszatérni kicsibuck nevû Atrox MA. asszem lvl 46-os karakteremmel Rubi-ka-ra (2-es szerver)
Már hiányzik a pusztító maflása :D
egyébként headsettel nyomjuk, így nagyon élvezetes, jobb mint irogatni a többieknek, aki teheti próbálja ki:)
A 2esen vaok én is ,de közutálatra Omnis leszek..../legalább vki tudja majd a "másik oldalt" is:)))
Tokeneket gondolom majd a "valodi" játéktéren lehet küóldiböl szerezni,nem?Azaz a szigetröl tipli...gondolom.
Aki itt szenved mint nyubi attol szivesen átveszem az omnis cuccokat...feltehetöen jobb árért mint a kereskedõ...ja!!itt a nyubi szigeten lehet löszert kapni??
Ja, meg ha jó napszakot kapsz el, akkor alig lesznek páran akik leszedjék elõled a fõmonsztákat...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Vki azt rebesgette,hogy a kezdõszigetrõlát lehet uszni vhova ahol vannak szigorubb dögök is...létezikilyesmi?
kétszer indítanám a progit, persze külön accountal.
Futna a dolog vajon?
Az MA-val rengeteg olyan dolgot találok, amit mást kaszt használ, ha nincs cimbi akinek kell, eladom. De MI LENNE HA a másik indított karimnak adhatnám?
Pl. tápolhatnék egy Soldiert, vagy Fixert, stb..
Nincs lehetõsége valakinek kipróbálni ezt a baromságot?
MI LENNE HA
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
na jó akkor pakolok comp litre is, vagy keresek egy nanot hozzá
<#falbav>#falbav>
mondjuk egy mnartial artistot akinek nincs fegyvere:)))))))
Mass: 6.2kg
AttackRange: 3m
EquipTime: 3s
InitiativeType: MeleeInit.
AttackTime: 0.88s
RechargeTime: 1.36s
Damage: 8-11 (25) -- RadiationAC
Atk. Skills: 2hEdged: 100% (effective attack rating capped at 241)
Def. Skills: EvadeClsC: 100%
Ennek ellenére úgy tünt, hogy az elvileg kisebb sebzésû roncstelepi Dull Katanával hamarabb ledaráltam az ellenfelet!
Misztikus dolgok ezek .... <#vigyor>#vigyor>
általában ha egy martial artist karakter sebzése a szintje közel tízszerese és az ác-je a hússzorosa az már jónak számít a játékban?
más, nagy távolságokat hogyan lehet megtenni ha nincs jármûved?:) nincs valamiféle teleport a játlékban? láttam egy utomatát ami nekem gyanus hogy az lehet de nagyon nagy comp lit-t kér...
Ezt a térképed jelöli greater tir countyban temple néven!!
kb greater tir county közepén
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
Ellenben a fegyverekkel még mindig bajban vagyok. Roncstelepi lvl8-as Dull Katanámat lecseréltem egy lvl18-as Obtuse Burning Coppar Katanára, és kb. pont ugyanannyit ütök vele, csak "apránként" 10-20 közötti radiation damage-ekkel. Strength, Brawl, 2H Edged ki van maxolva, Melee Init. dettó! Fast Attackra csak annyit tettem, hogy implanttal fel tudjam venni a kardot. Nekem úgy tûnik, hogy a sebzésnél a karakter képességei többet nyomnak a latban, mint a fegyver szintje?! <#wow1>#wow1>
Atomcsirke a.k.a. "Kichimuki"
Szóval tök feleslegesen tartogattam, lvl100 alatt hozzá sem szagolok...
Na, nem baj, elrakom széfbe majd (vagy mi). :)
A kezdõ szigeten nyugodtan eladhatod, attól függ milyen szinten van, annyi pénzt kapsz érte.
HA van aki összerakja neked, akkor a jobbakat odaadhatod neki.
Ki, és mire?
Vagy ez egy olyan információ, amit a régi játékosok összeesküvés jelleggel féltve õriznek, nehogy más is megtudja? <#bee1>#bee1><#vigyor>#vigyor>
Nagyapi néven keress, ha vagy.
martial artist vagyok, 28as
A 27-esnek nem tudok dungeont, de a küldetésterminált erre találták ki, ez ha nem neutrál vagy, tokeneket is hoz, ami bizonyos számonként növeli a HP-t, stb.
De vannak vadászterületek is, ahol egyszerûen "csak" gyakolni kell (az Anarchy-Online leír néhány coordinátát). De ezt gondosan válaszd ki a szintednek megfeleõen, mert a hirtelen halál itt nem kitaláció. Elõtte ments a legközelebbi insurence terminálnál.
Egyébbként mi a kasztod?
--és az én szntemnek is jó:)