Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
srácok hallottam hogy nodrop itemeket is át lehet adni másnak konténerben... függ a konténer típusától ez? mert nekem nem sikerült..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Ryleh
Üdv lázadók!!!Megkezdtem az Omni.küldieit..ha van aki ezt a frakciot tolja akkor szojjon ám:)))

b-type
"világhírû azona" :DDDDD
jaja, nekem is valami nagy rivális piacvezetõ cég terméke lehetett, mert mikor a gitározásomat szerettem volna felvenni vele, akkor nem tudtam elég közel tenni a húrokhoz, hogy valamilyen jelet továbbítson már....
..már arra is gondoltam, hogy pengetni fogok vele, hátha akkor sikerül... :DDDD

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aPa
hoki miki :))

olyan volt nekünk is, világhírû azona asszem, az egyik talán azonnal el is tört valamitõl

viszont nagyon jól lehetett az átviteli karakterisztikáját kihasználva mikrobi hangot generálni :)

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

b-type
kösz, a Skype jó nekem is, tényleg jó minõséget tud.
sima hoki pc mikrofonon is hallotta a cimbim, hogy mit szöszölök a konyhában. :)))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Pink Tiger
srácok találtam egy ilyen eszközt, az lenne a kérdésem hogy fegyver nélküli ma-lént használhatom-e ezt? azaz ez rádob minden sebzésemre 1 demagét?

Eleet Doll
UNIQUE
Quality level:SPECIAL
Requirements:
Wear:
Intelligence from 13
Bio Metamor from 51
omni

Dmg: 1-1(1)
Speed:
Attack 0.50s
Recharge 0.50s
EquipDelay: 0.10s
Initiative: Melee Weapons Initiative
Loc: RightHand LeftHand
Rng: 2m
Dual Wield: Mult. Melee 4
Modifier:
Matt.Metam 4
NanoC. Init. 3

Description:
U OWNZ ME

Pink Tiger
:) én már itthon vagyok

aPa
te dolgozzá - én meg tanulok :)

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
szerzel egy mikrofonos fülhallgatót. célszerû nem a leggagyibbat venni, mert azokban elég rossz minõségû miki lehet
szerintem olyan 3k-8k HUF között van a megoldás.
(vehetsz csak mikit külön, de akkor a többieket valszeg zavarn fogja a te hangszóród)

aztán van elég sok hangkommunikációs progi, mind free. Tud ilyet az MSN, vagy windows messenger, RogerWilco,Skype, stb. Ezekhez nem kell külön szerver, csak felhívod a túloldalt és kész.
Van a TeamSpeak, ahhoz kell szerver is, macerásabb.

Mi Pinkkel a Skype-t használjuk, jó a minõsége, és tud konferencia beszélgetést is.

Ez szépen fut a játék mellett, mi meg beszélgetünk gyilkolás közben :)

(jah, kell mic bemenet a hangkártyádon, gondolom csak van :)) )

Pink Tiger
igen mi spec skype-ot használunk, de nyilván jó bmi aminek a használata egyszerû, jó a hangminõség, és jól konfigolható...
belépek és aki ismerõs fennt van azzal egybõl skype-ra váltunk, és megy a játék alatt végig; beszélgetünk, ütünk, beszélgetünk...:)
sokkal egyszerûbb a harc is, ha lesérülökcsak szólok a dokinak hogy dobjon rám valamit mert megmurdálok, szóval csata közben nem kell pötyögni...

Passz, elvileg nem látom akadályát egy "cuccos" karakternek, de nincs helyem a dupla AO-installáláshoz a gépemen. Ha nem akarod nagyon bonyolítani a dolgot, szívesen segítek "átrakodni" valamelyik karakteremmel esténként. De a NODROP (és ráadásu UNIQUE) cuccokkal bajba leszel, pedig általában azok a legérdekesebbek!

Ha esetleg lvl 20-30 közötti katanára vagy bármilyen kétkezes kardra bukkansz, amihez BRAWL/2H EDGED/ FAST ATTACK-on kivül nem kell más speciális képesség, érdekelne!

p.s. Kár, hogy nem tudtál lejõnni a subwaybe! Miután bicman is lelépet, rakásra haltunk, mert valaki kihozott egy boss-t (Eumenides) a lézerágyújával az alsó szintrõl, aki rendesen rakásra sütötte a népet! Esetleg Meetmedere mellett próbálkozhatunk felszini boss-öléssel, ott olyan 25-45 közötti szintûek vannak!

b-type
"én itt vagyok a kettesen három barátommal"
:))))
Errõl a headsettes játékról mesélhetnél még...
egy prog. fut a játék alatt?
napokban tervezek visszatérni kicsibuck nevû Atrox MA. asszem lvl 46-os karakteremmel Rubi-ka-ra (2-es szerver)
Már hiányzik a pusztító maflása :D

Pink Tiger
én itt vagyok a kettesen három barátommal, másokkal még nemnagyon találkoztam, de azért láttam már magyarokat...
egyébként headsettel nyomjuk, így nagyon élvezetes, jobb mint irogatni a többieknek, aki teheti próbálja ki:)

Pink Tiger
én is gondolkoztam ezen, kipróbálom és elmondom sikerült-e

Ryleh
Köszi..ezeket irtom is..a nagy gyik ma még nem mutatkozott....
A 2esen vaok én is ,de közutálatra Omnis leszek..../legalább vki tudja majd a "másik oldalt" is:)))
Tokeneket gondolom majd a "valodi" játéktéren lehet küóldiböl szerezni,nem?Azaz a szigetröl tipli...gondolom.
Aki itt szenved mint nyubi attol szivesen átveszem az omnis cuccokat...feltehetöen jobb árért mint a kereskedõ...ja!!itt a nyubi szigeten lehet löszert kapni??

dronkZero
Ugye a _kettes_ szerveren vagytok sokan magyarok?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Vannak nagy dögök a noob szigeten, én egy nagy robotról(dokkok), egy nagy kígyóról (dokkok felé a parton), egy nagy szalamandráról (az alagút elõtt), egy nagy gyikról (messze el balra), meg a nagy alienrõl (középen) tudok. Ezek dobják az unique cuccokat, de mindenki ezeket kempeli. Én a gyíkból szedtem meg magam, az általában ott volt, mire tettem egy kört eladni a cuccokat...
Ja, meg ha jó napszakot kapsz el, akkor alig lesznek páran akik leszedjék elõled a fõmonsztákat...

Ryleh
Köcce:))
Vki azt rebesgette,hogy a kezdõszigetrõlát lehet uszni vhova ahol vannak szigorubb dögök is...létezikilyesmi?

dronkZero
Fixer cucc, ráadásul van belõle dögivel, add el...

Ryleh
NanoCrystals/Relieving Salve/...ezt érdemes gyüójteni,vagy adjam el?,adventur volnék...

MI LENNE HA
kétszer indítanám a progit, persze külön accountal.
Futna a dolog vajon?
Az MA-val rengeteg olyan dolgot találok, amit mást kaszt használ, ha nincs cimbi akinek kell, eladom. De MI LENNE HA a másik indított karimnak adhatnám?
Pl. tápolhatnék egy Soldiert, vagy Fixert, stb..
Nincs lehetõsége valakinek kipróbálni ezt a baromságot?

Bocsesz, késõn vettem észre a prividet, utánna hiába forogtam, már nem találtalak. Ha jól emlékszem küldibõl jöttem vissza leadni a cuccot, és azon filóztam, hogy
MI LENNE HA

Ryleh
Hi..mennyi az a sávszél amin még 1024 ben jol fut a game?mert háttérben töltenék is...köszi:)

meg a complit kell az övekhez meg memoriákhoz, amik meg kelenek az NCUkhoz, amikmeg kellenek mindenhez, szoval fontos a complit, de csak annyira huzzad amennyi szükséges

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Pink Tiger
mindenesetre jobb mint gyalog:) <#nyes>

Pink Tiger
szóval akkor az automata a kulcs...
na jó akkor pakolok comp litre is, vagy keresek egy nanot hozzá
<#falbav>

Pink Tiger
szerintem indíts egy új karaktert inkább...
mondjuk egy mnartial artistot akinek nincs fegyvere:)))))))

Szerintem melee karakternek a buffok mellet az az "automata" a másik dolog, amiért érdemes comp. lit.-re nyomni! <#vigyor>
ItemType: Weapon
Mass: 6.2kg
AttackRange: 3m
EquipTime: 3s
InitiativeType: MeleeInit.
AttackTime: 0.88s
RechargeTime: 1.36s
Damage: 8-11 (25) -- RadiationAC
Atk. Skills: 2hEdged: 100% (effective attack rating capped at 241)
Def. Skills: EvadeClsC: 100%

Ennek ellenére úgy tünt, hogy az elvileg kisebb sebzésû roncstelepi Dull Katanával hamarabb ledaráltam az ellenfelet!

Misztikus dolgok ezek .... <#vigyor>
Pink Tiger
ó köszi, már megyek is:)))
általában ha egy martial artist karakter sebzése a szintje közel tízszerese és az ác-je a hússzorosa az már jónak számít a játékban?

más, nagy távolságokat hogyan lehet megtenni ha nincs jármûved?:) nincs valamiféle teleport a játlékban? láttam egy utomatát ami nekem gyanus hogy az lehet de nagyon nagy comp lit-t kér...

Subway után jöhet a temple of three wind
Ezt a térképed jelöli greater tir countyban temple néven!!
kb greater tir county közepén

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

nem a fegyver szintjét nézd:) inkább a sebzését:)

Csináltam egy új enforcer karaktert, ezen már van "mágikus stekklámpa"! <#nyes>
Ellenben a fegyverekkel még mindig bajban vagyok. Roncstelepi lvl8-as Dull Katanámat lecseréltem egy lvl18-as Obtuse Burning Coppar Katanára, és kb. pont ugyanannyit ütök vele, csak "apránként" 10-20 közötti radiation damage-ekkel. Strength, Brawl, 2H Edged ki van maxolva, Melee Init. dettó! Fast Attackra csak annyit tettem, hogy implanttal fel tudjam venni a kardot. Nekem úgy tûnik, hogy a sebzésnél a karakter képességei többet nyomnak a latban, mint a fegyver szintje?! <#wow1>
Ehehe... tegnap elrohantál mellettem Borealisban, épp arra kószáltam az enforceremmel! Dobtam is rád egy privit, de szerintem nem vetted észre.

Atomcsirke a.k.a. "Kichimuki"
Pink Tiger
lesz még ezer meg ezer..:)

dronkZero
Másik kérdésem az lenne, hogy a magyar banda akkor a 2. serveren van? Mert akkor könnyes búcsút veszek a karakteremtõl, és indítok egyet ott... Kár, már volt egy tárgyam, ami úgy a szívemhez nõtt... :)

dronkZero
Ááááh, köszi...

Szóval tök feleslegesen tartogattam, lvl100 alatt hozzá sem szagolok...

Na, nem baj, elrakom széfbe majd (vagy mi). :)

b-type
itt van minden...
A kezdõ szigeten nyugodtan eladhatod, attól függ milyen szinten van, annyi pénzt kapsz érte.
HA van aki összerakja neked, akkor a jobbakat odaadhatod neki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tedd félre a paranoiádat, nincs összeesküvés, egyszerûen nem tudom, hogy ki az aki használni tudja. Én MA vagyok, én biztos nem. Talán enginer???? Nem akarok hülyeséget mondani, ezért ajánlanám neked is az Anarchy-Online oldalainak böngészését. Ott biztos írnak róla valahol. Bocs ha csak bosszantani tudtalak.

dronkZero
Hát, biztosan én vagyok a hülye, de ebbõl a két hozzászólásból nekem csak az derül ki, hogy _valamalyik kaszt_ tudja használni _valamire_.
Ki, és mire?

Vagy ez egy olyan információ, amit a régi játékosok összeesküvés jelleggel féltve õriznek, nehogy más is megtudja? <#bee1><#vigyor>

Válasz a #602, #603-ban.

dronkZero
Nem tudjátok véletelenül, hogy az "Instruction Disk"-ek mire valók? A Newbie OOC-n senki nem hajlandó megmondani... Remélem ér valamit, mert az inventorym fele ezekbõl áll, úgy jöttem ki a szigetrõl...

Pink Tiger
ha elmentem egy tárgyért és hozom vissza, de már nem emlékszem hiogy melyik termiálnál vettem fel a küldit akkor mi a teendõ? próbálgatás, vagy valahonnan lehet tudni melyikhez kell visszavinnem?

Melyiken vagy, és milyen névvel. Én az RK1-en. Donihun engem "felcsinált" igy maradt egy kevés cuccom, amit talán tudsz használni.
Nagyapi néven keress, ha vagy.

Pink Tiger
thx
martial artist vagyok, 28as

Trezorként használhatod. Találni fogsz olyan tárgyakat, amit csak késõbb tudsz használni, Itt megõrzik.
A 27-esnek nem tudok dungeont, de a küldetésterminált erre találták ki, ez ha nem neutrál vagy, tokeneket is hoz, ami bizonyos számonként növeli a HP-t, stb.
De vannak vadászterületek is, ahol egyszerûen "csak" gyakolni kell (az Anarchy-Online leír néhány coordinátát). De ezt gondosan válaszd ki a szintednek megfeleõen, mert a hirtelen halál itt nem kitaláció. Elõtte ments a legközelebbi insurence terminálnál.
Egyébbként mi a kasztod?

Pink Tiger
a bank terminál mire jó? kamatozik a pénzed vagy nõ a tárgyaid értéke?

Pink Tiger
27es szinten vagyok a subwaybe nem mehetek már le, van valahol hasonló dungeon ahol az ember kedvére szórakozhat?
--és az én szntemnek is jó:)

Pink Tiger
mindent bele zerooooooooo:))

dronkZero
Nna, kijöttem noob islandrõl egy lvl 9es agenttel... Ha valami bandázós tervetek van, szóljatok... :)