DVD & VCD borítók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
az lenne a kérdésem hogy díszdobozt azt hogyan lehetne csinálni?
ragsztgatés meg ienek?😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sok minden fent van, de azért akadt, amit nem találtam meg ott és kellene. Szóval ha tudtok hasonlót, plíz, írjátok már meg!
És egy másik oldal azoknak, akik a korongra is akarnak képet:
http://labels.cjb.hu/
Boldog karácsonyt mindenkinek 😉
http://www.coverxp.com/main.asp
Ezt próbáljátok ki én ezt használom!
http://kalinka56.tripod.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az oldalt az ASVA Alapítvány kérésére a szolgáltatónk törölte.
Annak ellenére, hogy az ASVA semmilyen törvényt, jogszabályt
illetve paragrafust nem tudott számunkra megadni, törvény-
tisztelõ emberekhez illõen az oldalt szüneteltetjük, míg a
jogviszonyunkat nem sikerül tisztázni.
No comment ASVA...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Talan nem kozvetlenul ebbe a topicba tartozik, de a tema nem erdemel uj topicot.
Tehat a kerdesem az lenne, hogy tudtok-e valahol, ahol kaphatok 3-as es 4-es DVD tokok, uresek? Es konkretan nehany darab, tehat egyesevel kaphatoan, nem akarok 100 darabot venni 😊
Barmilyen kis pc bolt vagy valami pesten. Hipermarketben nem lattam meg.
Koszonom a valaszokat elore is!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
ja meg a hokus pokus cimû film boritóját sem találom!😞
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem csak tölti meg tölti meg tölti ... az oldalt és semmi. Fent bejön egy vonal azt annyi. Igaz hogy isdn-em van, de azért ennyire az sem lassú, mert minden más gyorsan bejön. Van valami tükrözése esetleg?

Hol indul újra az oldal ?S persze mikor ?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Mi a jó címe az oldalnak ???
Írjatok........Segítsetek......
Köszi...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Valaki nem tudna nekem ilyen DVD borítót keríteni valahonnan, mert én nem találtam!
TUPAC SHAKUR - BEFORE I WAKE
Nagyon köszönném ha lenne valakinek!