Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Msts bin kell hozzá

gabi89
ActHu -s csomagban alapból van taurus,szili,gigant,szöcske....

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

van tau?
mert szétunom szilivel + gigantal a fejem

az MSTS megragad :D

R420
Intercity te feljössz msn-re?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Intercity
Sziasztok! nekem is kellene egy exe.-s taurus! Vagy honnan tudok letölteni Railjet Taurust meg kocsikat? Esetleg meg van valakinek a Railjet vezérlõkocsi?

R420
Deviance gyere msn-re fontos pls!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

HY!
A vonatokhoz kell patch vagy valami hogy ki lehessen nyitni az ajtókat?

belinkelnétek egy .exe-s taurust?

a feltöltõn volt 640x480ra állítva alprol

Intercity
Honnan tudok letölteni metrókat?

gabi89
Windowsban lehet annyi a felbontás de játékban tuti 640x480 mert a kép is ekkora és ha csak te nem kicsinyítetted le utólag..
TS-ben a beállításoknál megtudod nézni maga a játék mennyiben fut.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Intercity
Csak Dél-Balaton van még! Olvasd vissza a fórumot, aztán ott lesznek a linkek.

Intercity
Észak-Balaton még nincsen. Én készítem!

sziasztok!az észak balatont be tudja nekem valaki linkelni?köszi elõre

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

bírja a gépem meg asziszem nekemis akkora a felbontásom(1280x1024)csak a kép olyan

próbáltam de nem hozza be

gabi89
Amúgy miért tolod ilyen kicsi felbontáson ? Nem bírja a géped vagy csak szereted ha ronda a game 😄
Am én 1280x1024 laptopon meg hát mivel nem támogatja a 1280x800 -at meg egyáltalán a szélesvászont ezért ablakban vagyok kénytelen tolni,hogy ne legyen minden torz...:S

Ne a bejelentkezési szövegrészbe másold a képek DIRECT LINK-jeit, hanem elõtte nyomd meg a KÉP BESZÚRÁSA gombot - és abba!

R420
Én 1024X768X32

de ha tetszik még csinálok neked

640x480

Háj!
Ha a DIRECT LINK-et másold be a "KÉP BESZÚRÁSA" funkcióval, akkor a fórumban megjelenik a kép, a "kattintásos" megjelenítéshez elegendõ csak a LINK is....
egyébként jpg-ben célszerû feltenni a képeket..., úgy kisebb tárhelyet foglal a szerveren...

Sanyix
bmp, grat...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

R420
Szép Képek mekkora a felbontásod mert nekem furcsa!

spyy55
A pályaépítõ ott van a gépeden!!!
Train Simulator Editors & Tools (keresgélj rá!)

bocs nem jó:S
ez csak átfestés:S

jah aszthittem a pályaépítõt linkeledbe😄
kössz a taut😄

KÖSSZ😄
.exe-s taurust(1047,1116,1016)ha tud valaki akkor linkeljebe kössz😊

R420
Helósztok aki tudna segíteni az MTST-ben az vegyen fel msn-re köszönöm!
A vonat és kocsik berakását kéne megmondani.Elõre is Kösz.
msn-em:[email protected]

spyy55
Már megint a GOOGLE-t kell használnom???
Nesze:
egyik - másik

Intercity
Még alakítom a Balatonfüredi részt, de próbálom élethûvé "varázsolni".

spyy55
Kiváncsi leszek rá, mert már rengetegszer jártam a Balaton északi részén...
Elsõ ránézésre (bár lehet, még korai ezt kijelentenem, hisz ebbõl még nem lehet mit levenni, hisz még KÉSZÜL) elég "üres" értetem van... Hajrá Intercity - csak sebesen, mint az életben is <#vigyor2>

jah és tudtok akkor tauroust?(csak ne acthu-s legyen)

Intercity építi az Észak-Balatont

és milyen programalis csináljak pályát?

spyy55
A Szolnok-Újszász-Bp. vonal már megvan, ha esetleg...
és itten van!

Intercity
Sziasztok! Készül a legújabb pálya! Én elkezdtem építeni az Észak-Balaton vasútvonalat. Már megépítettem az Alsóörs-Aszófõ közti részt. Megfigyelés alapján készítem, és az interneten is figyelem a fényképeket.

nevemsenki17
Nagyon jó lessz ez a Dél Dunántúl pálya ha véglegesen készen lessz.
Pécs pályaudvaron:

gabi89
Leírások
· Pályaépítés lépésrõl-lépésre
· Pályaépítési tippek és trükkök
· Pályaépítés haladóknak

Itt

Amúgy a TS saját editorjával csinálják magát a terepet. A épületek,modellek stb.. nyilván valamilyen 3D modellezõ programmal készülnek amit aztán beimportálnak TS-be..

HY ALL!
Akik csainálják a pályákat mstshez azokhoz lenne egy kérdésem:Milyen programmal csináljátok a pályákat?mert én is megszeretnék egy pályával próbálkozni(Lõkösháza-Békéscsaba-Szolnok-Újszász-Budapest keleti pu.)

Balaton 3.0 év vége fele fog ki jönni

Részletek a DDu_leírás.pdf -bõl (csak, hogy a lényeg itt is olvasható legyen...)

"Az elsõ kiadott verzió

Szeretném kiemelni, hogy ez egy erõsen béta verzió. A másik fontos dolog, hogy ez nem egy teljesen valós, hanem a valósra – reményeink szerint – nagyon hasonlító pálya. Tudjuk hogy vannak benne eltérések és hibák. A kritikákat, javaslatokat ennek fényében fogalmazzátok meg! Visszatérve tehát az elsõ szakaszra: Természetesen az objektumozást ott kezdtük ahol nekünk a legegyszerûbb, tehát Pécsett. Ez a terep a legismerõsebb nekünk hisz 4-bõl 3-an Pécsiek vagyunk. Dombóvár felé haladtunk és mára el is készültünk a közel végleges Pécs-Dombóvár szakasszal. Az objektumozás itt majdnem 100%-os, bár kisebb javítások lehetnek majd a jövõben. Igyekeztünk minden olyan dolgot véglegesre
kreálni ami a feladatkészítést érinti. Sínek, jelzõk végig véglegesre vannak tervezve az egész pályán, nem csak a kiadott szakaszon.Persze az ördög nem alszik, lehetnek hibák. A lassújelek nem a legfrissebbek, ezekben várható változás a késõbbi frissítésekben. Az elsõ kiadott teljes szakasz tehát a Pécs-Dombóvár. Ezen kívül pár helyen már objektumozva van a pálya, de még dolgozunk rajta erõsen. Ez fõként a Pécs-Villány vonalat jelenti, mert terveink szerint ez lesz a következõ kiadásban........

Ismert hiányosságok:

A pálya nincs kész. Még a teljesen leobjektumozott részek sem véglegesek. Folyamatosan készülnek a téli és éjszakai textúrák, tûnnek el a felsõvezetékek az olyan szakaszokról ahol a valóságban sincsenek.
Ezek a módosítások késõbb frissítések formájában lesznek letölthetõk. A Pécs-Dombóvár szakasztól eltérõ részek pedig objektumozás alatt állnak.......

2009 © by Szilárd, Jadro, Zsoltee, MáTé "

Dél dunántúl még csak béta verzióban jött ki a többi javítás formájában jön majd ki! Dombóvár van eddig objektumozva ami le van objektumozva még azok sem véglegesek!

és a BALATON-DÉ 3.0 mikor fog kijönni?
az hátha jó lessz majd

Salyna nincs benne:S
De a játék nem bírja betölteni az oblyektumokat:S

Olvasd el a DDU\Doksik\DDu_leirás.pdf-et aztán fény derül a nagy pusztaság okára!

beraktam a pályát de nem mügszik jól egy csomó oblyektumot nem talál így a keletibeis csak 12vágyány meg peronok vannak:S