Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és a hibás actHU személykocsikhozis Bin kell hogy mûködjön?

az MSTS megragad :D

Belinkelnéd azt a taurust?

ez a taurus:Sde még ott a szili,gigant,szöcske:S

gabi89
Egy képet dobjál már az error -ról és akkor tudnánk segíteni szerintem 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

már felraktam de még rossz:S vagy lehet hogy rosszul csináltam valamit?

Acthuhoz MSTS Bin kell akkor fog rendesen müködni

*NEKED

Ned hogyan mûködik az actHU villanymozdonycsomag?mert én mindent jó helyre másoltam de nem mûködik,errort ír ki:S

1 kérdésem nekem is van leszedtem egy pályát a yadrorol de csak v43 hoz van be álitva a kocsi dizel v41 csörgöhöz be lehet álitani vagy az hogy müködik kérlek segitsetek
HY!
az MS train editor & Tools-al lehet jármûveket készíteni?

intercity igen van ajánlom hogy yadro.yofey.hu rol szedd le a villamositottvonatok acthucsomagba abba 2 is van és cabview és hang minden benne van!
HY!
Ha valakinek van kedve jó alföldi villamosítatlan pályát csinálni az vegyen fel masnen(A címemet tudjátok #2159) és küldök neki képeket meg rajzokat.(A pálya nem 100%-ig villamosítatlan,három állomás még villamosított)

Intercity
Sziasztok! Légyszi segítsetek! Nem találok hangokat és kabinnézetet a Taurushoz! Van olyan Taurus ahol már telepítéskor bent van a hang és a kabinnézet?

Sanyix
áh halott ügy. Az msts egy rendkívül bugos és elavult program, még az alföld alatt is szenved, nemhogy összekötve olyasmi pályákat...
Nincs mese, át kell állni elõbb utóbb a railworksre, bár az is egy bugos szar 😊 de legalább modernebb, na meg a pályaszerkesztõje okosabb.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

wanlo
Kár pedig elvileg az életben is körbe lehet utazni,de lesz amilyen lesz csak gratula az eredményhez és a kitartó munkához.<#taps>

...DREAM TEAM...

gabi89
Dobj már egy képet,hogy mit is ír ki a TS mert ha oda rakod akkor annak jónak kell lennie.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Elvileg nem igazán lehet egyekötni két pályát.
Nem is nagyon van rá próba 1x volt tudommal és sok jó dolog nem sült ki belõle...

HellO! Az utasok nem szálnak be a személy vagonokba

sziasztok uj vagyok msts be ki kell nyitni a ajtokat a utasoknak mer nem szálnak fel vagy mást kell plz segitsetek köszönöm
Intercity
Olyan lesz! Még a Balaton vize is szép lesz!

spyy55
Remélem olyan precíz és részletes lesz mint pl.: Alföld 4, Z-line!
Legalábbis nálam ezek a pályák elnyerték a 5"*"-t!

wanlo
A ConBuilder progival tudtok berakni általatok készített szerelvényeket.Ha berakod oda ahova írtad és a ConBuilder látja akkor benn van a vagon vagy mozdony.Ha ide másolod akkor jó helyen van : C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET
<#hawaii>

...DREAM TEAM...

wanlo
De egybe lesz kötve ugye?

...DREAM TEAM...

Intercity
Csak az Északi partot lehet végigvonatozni, mert már van Dél-Balaton. Székesfehérvár-Balatonfüred-Tapolca.

wanlo vegyél fel msnre létszives és mond meg hogy kell berakni a vagonokat mer le irták de ugyse megy hogy c:/programfiles/microsoftgames/trainsimulator/trains/trainset igy nem találja vagy nem érzékeli nem tudom remélem tudsz segiteni vagy ird le itt köszi csáó
wanlo
Ez jó hír,összecsapott munkának nem is lenne értelme.Konkrétam csak az északi oldal vagy körbe lehet majd vonatozni az egész Balatont?Ma én is megyek vonatozni éjjel a Haverral,leszaladunk Kecskemét-Hegyeshalom vonalon(Taurus Rola)szerkezettel,majd csinálok képeket és dobok fel.

...DREAM TEAM...

Intercity
Lassan készül, de jó lesz! 😊

Intercity
Hát nem nagyon. Ha sietnék, nem lenne jó a pálya, de Augusztus végére készen lenne. Ha nem sietnék, jó lenne a pálya, de Szeptember végére készen lenne.

wanlo
Szép napot,gratula a kitartó munkádhoz.Tudsz idõpontot mondani mikor válik elérhetõvé számunkra a munkád gyümölcse?

...DREAM TEAM...

Intercity
Készül az Észak-Balaton pálya! Már Fövenyes-Balatonalmádi közti rész megépült! Az Alsóörs-Balatonfüredi részt próbáltam valóssá építeni, a többi részét pedig az Internetrõl képek alapján készítem!

lenne egy kérésem aki ért a vagonok berakásához az vegyen fel msnre:[email protected] köszönöm és segitsetek köszi
HY!
valaki segítene bzmothoz új cabviewet csinálni?😄
mert ami bzpackvan a HTSC oldalán abba nem eredeti cabview van hanem nem tudom milyen.na hogyha valaki tud segíteni az msnem:[email protected]

gabi89
Picit azért olvashatnátok a topikot is...<#zavart2>
<#nezze>#2152

A zip tartalmát oda ahova a 2152be írtam...10éves kisgyerek is tud másolni szóval nem lehet probléma.

bocsi de nem anyira tudom a msts idézem joco22:és az acthu személy vagonokba kell rakni öket! azok holvannak?
mûködik valakinek az actHU villanymozdonycsomag?

Hello! Program files/Microsoft games/train simulator/trains/trainset és acthu személy vagonokba kell rakni õket!

sziasztok lenne egykis problemám letöltöttem a yadro.yofey.hu rol a acthu személyvagonokat csak nem tudom hová kell be ileszteni öket és zip fájlos a tömöritö nem exe köszönöm sziasztok
Már mûködik a HTSC!

gabi89
Az oldal tulajdonosa már szólt a rendszergazdának szóval elvileg dolgoznak rajta 😊
-----
ActHu-val mi a probléma pontosan a exe-s telepítõvel nem igen lehet a másikat pedig simán be kell másolni a Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\ mappába és jó lesz 😊
Szerelvényeket pedig a már lejjebb leírt módon lehet összerakni.

Intercity
Nekem se jelenik meg! Eddig még jó volt!

Nekem se jelenik meg

Leo747
Sziasztok!
Nem tudjátok mi lett ezzel az oldallal: www.jadro.yofej.hu
Ez a Hungarian Train Sim Center (HTSC) oldala. Tegnap óta nem tudok fellépni rá. Ez csak nálam van így, vagy valami karbantartás folyik náluk? <#wilting>

HY!
ha valakinek megy az actHU villanycsomag az segítsen már msnen.kössz
[email protected]

kössz

tudom beraktam de nem mûködik egy mozdonyse úgyhogy csak a személy meg a teherpack van benne

<#taps><#csodalk>

R420
Bagaméry privát ment!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Ez kinek szólt?

Ejnye fiúk!(?)bocs
A magánjellegû közleményeket a "privát"-ban közöljétek egymással......