7098
  • imscania
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, mert a játék még a pálya betöltés előtt ezt írja ki:

Error reading train database file
    File:
    Linie:147

Ezt miért írja ki, mi lehet a probléma?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Athem
    nem
  • jbal
    Hello!
    Nem lehet valahogy eltüntetni a feliratokat, hogy ne írja ki, hogy menetszabályzó hány % meg vonat fék hány % meg ilyesmi?
  • Athem
    Valaki oda tudja adni a TS eredeti sínmonitor+ ablakok fájlait?
  • Athem
    nem hiszem, talán ha a nézet váltással menne akkor lehet.
  • Deviance95
    csátok!!!!
    most egy jóideig nem gameltem ennek van egy csomó oka...de lehet ki/be hajtani visszapillantót?
  • Athem
    ok akkor majd küldöm őket amint tudom.
  • nevemsenki17
    Hát igazából mind1 csak a hátsó visszapillantó be legyen hajtva mert nekem idegesítő játék közben mikor mind két felén ki van hajtva.Ja és azért valami olyan V43-1018-hoz hasonló modell legyen.
  • V63 143
    Üdv!

Valaki meg tudja mondani,hogy a játékból hogyan lehet képet elmenteni?

• Athem
    Ha le írod mi kellene akkor lehet megtudom osztani veled amennyiben teljesíthető.
  • Intercity
    akkor csináld azt meg, hogy a számodra szükséges mozdonyokat pályákat kimented, újratelepíted az MSTS-t és visszarakod. Én már többször csináltam ilyet.
  • nevemsenki17
    Hello!
    Ha valaki tud V43 2.0 verziós gépeket az írjon kérem priviben.Nekem azok a gépek nagyon tetszenek de sajna egyre kevesebb van belőle.
    Előre is köszönöm!!

Üdv.:nevemsneki17
  • kisPesti
    Megtörtént. Kitöröltem a mappáját a Routes könyvtárból és töröltem az öszes consistot is. Sajnos még mindig nem tölt be.
  • Intercity
    Szerintem töröld ki a LÁEV pályát.
  • kisPesti
    Sziasztok.

Egy súlyos probláménak a megoldádáért kérem segítségeteket. Telepítettem a LÁEV pályát és azóta a TS nem akar betölteni, már az elején kifagy. Szeretnám megúszni az újratelepítést ezért kérem segítségeteket. Mit tegyek?
    Üdv.:
  • wanlo
    Szép estét!
  • Intercity
    ok kösz! :)
  • M41 2335
    Hello IC !
    Küldök rar-ba az emailedre gysev Ic személykocsit oks a héten tok majd.
  • Intercity
    Lehetőleg olyan legyen ami belteres!
  • Intercity
    Valaki tudna nekem mondani egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni egy
    GYSEV személykocsit?
  • Athem
    Valaki nem tudna nekem információt szerezni az új MDmot állapotáról tervezőjéről vagy modellezőjéről aki éppen készíti? Mert a vmw oldalán van egy 3030-as szerelvény ami 2005-ös. De azt olvastam h készül még egy és hogy az sokkalta jobb lesz mint az eddigi MD-k.
  • bzmot195
    Az a fő IC, hogy nem veszett el aprojekt és elkészül:)
  • Intercity
    (tényleg bocs)
  • Intercity
    HI all! Mostanában nem tudtam írni mert Decemberben elromlott a gépem, és most javítottuk meg. Így sajna az Észak-Balatoni vasútvonal elkészülését későbbre mondhatom! XD
  • CB Csipi
    Szia! A szerelvényeket én is letudom cserélni nem az a baj, hanem nincs semmi nehezebb teher feladat. Amik vannak a 99%-a csak egy egyszerű szerelvény amit elkell vinned egyik helyről a másikra, anélkül hogy mozdonycsere vagy szerelvényösszeállítás lenne bennük...
  • Bagaméry
    Egy info!
    Meglévő activityben - bizonyos határok között - BÁRMELYIK mozdony, vagy az egész vonat KICSERÉLHETŐ! a TS editor használatával az activity szerkesztése menüponttal - a módosítás opcióval (kipróbálva!)
  • CB Csipi
    Sziasztok! Nemkészítene valaki az alföld 5 pályára egy NEHEZEBB szintű (mozgalmasabb) tehervonatos feladatot? Igazándiból nem is a feladat hanem a mozdony a lényeg mert azt szeretném hogy egy M40-es (PÚPOS) továbbítsa a szerelvényt...
  • Donalds
    Z-line pályához activity-k tölthetők:
    TÖLTÖM
  • bzmot195
    Hali

Conbuilderem szerintetek miért nem látja a 333 valamint a 334es remot szergejt??
    előre is köszi a segítséget!!!
  • jbal
    http://zsigis.extra.hu/download.php?view.19

MMV-s Csaurusz nics meg valakinek?régebben letölhető volt a trainsimrepmodells.gportal.hu-ról de most már valamiért nem.
  • kisPesti
    Akkor tárgytalan.
  • kisPesti
    CB Csipi: Fölösleges letöltened, ha megmondod melyiknek tudom modani tovább a megoldást. Elég csak az,t hogy pl V43,m41....
    V43 esetén még azt, hogy sima, V6-os, papagály(V43-2***), vagy esetleg cirmos(V43-3***).

Üdv.:
  • CB Csipi
    Letöltöttem újból a csomagot és most már működik!
  • harcos95
    köszi a segítséget minden maximálisan műkszik

XD
  • CB Csipi
    Sziasztok! Az acthu-s csomagból pár darab mozdonynak hiányolja a gép a kabin nézetet! Mi lehet a baj? Töltsem le újból a csomagokat? Előre is köszönöm...
  • kisPesti
    harcos95: Valószínűleg rosz helyre raktad.

Hogy biztos jól működjön tölcsd le inne:
    http://jadro.yofej.hu/downloads.php?cat_id=15
    Személykocsinál az update-ot is!!!!!!!!!!!!

A berakás meg meg a következő:
    C/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/Trains/Trainset
    Trainsetten belűl mappástól rakd be kivéve a Consistokat mert ott csak a benne lévő fájlokat rakd be a Train Simulator/Trains/Consist mappába.

Üdv.:
  • harcos95
    cs all
    tudom égő a kérdés meg minden,de akk is megkérdem...
    letöltöttem acthu-csomagokat és megpróbáltam őket berakni de amikor a játék betölt(alföld5)kiírja,hogy"error reading train database fájl"
    hogy ez most azé rossz mert én nem jóhelyre raktam vagy a pálya nem kompatibilis nem tom.

segítségeteket előre is köszönöm,mély tiszteletem mindenkinek.
  • spyy55
    Nem a TS miatt fejlesztgetek...
    Van pár erősebb gépet igénylő programom a gépen, amit nem tudtam használni. Ha igen, akkor egy kiszámolásra pl. 1 órát kellett várnom, de most minden szinte az 1/6-1/5-re csökkent és nem lép ki feleslegesen.
    Elsősorban nem a játékok miatt tettem, de ők tették az utolsó cseppet a pohárba...
  • Athem
    * Mondjuk az RS ha jól tudom 2003-tól van az meg akkoriban semmilyen volt ahhoz képest amit a TS tudott már nyújtani. De most lehet olyan amilyennek le írtad.Biztos sokat fejlődött azóta.

* TS editor?
  • bzmot195
    Sziasztok !!

a következő problémával kerültem szembe: letöltöttem a 333, 334es remot szergejeket, bedobtam a játékba, de con builder nem látja és emiatt nem tudom kipróbálni őket
    ez ügyben kérném segítségetek

köszi