7098
  • Bagaméry
    Éjszakai járat a Nova tó körül...
  • spyy55
    Tapasztalta már valaki, hogy ha activity szerkesztőben egy elkerülést vagy előzést készítünk (sajnos csak 2 fordító ponttal lehetséges), akkor a szimulátorban a várakozó vonat jelzője csak akkor vált át zöldre (a másik elhaladása után), ha a fékeket kiengedjünk, vagy egy picit hátratolatunk? Nincs valami jobb megoldás erre? (a Ghost vagonon kívül)
  • Athem
    Csak azért mert a végpont Paks (köki) ezért csodálkoztam részletesen nem néztem meg meddig van meg oldva a játék.
  • NoZoli
    Mivel nem ér el Paksig az Alföld 5, így valószínűleg csak ennyi...
  • Athem
    az Alföld 5-höz kiadott activity " top secret " aminek lényege h nukleáris vagonokat kell vinni Debrecentől Paksig de nekem Kispest- Kőbányáig megy :/. Utána el visz egy külön vágányra ami le van zárva és vége a missziónak.Ennyi lenne??
  • spyy55
  • Levente93
    üdv!

Érdeklődnék nincs-e jobb vezetőállás szerkesztő mint ami az alap msts-ben van?
  • CB Csipi
    kép

Köszönöm szépen meg van a baj! Csak a 3.1update nem volt feltelepítve! Mot már működik köszönöm szépen!
  • Bagaméry
    Ja és a Directlink-et kell beszúrni a feltöltött képről - és nem az URL-sort!!
  • Bagaméry
    A nyugati "lukas vagonok" nálam is megvannak - szerintem is programhiba! (lehet...)
  • Bagaméry
    Bocsánat! "KÉP BESZÚRÁSA" !! (és nem feltöltése!)
    (az url beszúrással valójában csak a linkjét tudom megmutatni, de a közvetlen kép így tehető fel IDE!
    BOCS!

Az a fránya Xp drv!!!!
  • spyy55
    A videókártya telepítése után ez a kép fogadott! Vagyis már jó... LENNE!!!
    A Nyugati fedett részében álló utolsó 3 vagon oldalai nem látszódtak, csak az ülések. Viszont kifelé menet az épület határától folyamatosan megjavul minden. Mintha a bejáratánál valami szűrő volna. Ezt már nem tudom a videókártyára fogni. Szerintem ez programozási hiba lehet vagy a TS-ben, vagy a vagon textúrájában.
  • spyy55
    kép
  • wanlo
    Neked ez a csomag nincs telepítve: acthu_szemely_30
    Ez tartalmazza a hiányzó cuccokat.Nézd meg és rakd újra: acthu_szemely_30
    Ezután meg az UPDATA kell: acthu_szemely31_upd
    Ha tudtam segíteni.
    Valamikor nem jó hejre telepítődik ha esetleg automata telepítője lenne,azokat is kicsomagolom és én rakom be saját magam.(Ez mondjuk nem olyan)
  • CB Csipi
    Sziasztok! Ezt a hibát hogyan tudnám kiköszörülni:

Error reading train database file
    File: Trains/Trainset/acthu_szemely/acthu_h-start_bpee.wag

Ebből 10db-ot dob ki mielött betöltené a játékot és mind h-star -os...

• Bagaméry
    Kép beszúrása a Fórumba; URL beszúrása (!) opcióval (NEM kép beszúrás, NEM képfeltöltés!)
    Megnyitod a Képfeltöltőt, betallózod a képet és megnyomod a "Feltöltés" gombot. A feltöltött kép mellett megjelenő Directlink tartalmát bemásolod az "URL BESZÚRÁSA" opcióval ide....
  • spyy55
    Tegnap nem sikerült kipróbálnom a videokártya frissítését, hogy megoldja-e a problémát, mert éjjel 3-ra tértem magamhoz . Ma elvileg tesztelhetek... Az eredményről tájékoztatás lesz.

Ilyen nincs... Hogy a fenébe kell ide képeket beszúrni?
    Valaki leírná lépésről-lépésre... Köszi
  • Athem
    Szerintem ugyan úgy mint a többinél nekem ment.
  • wanlo
    Szevasztok,sajnálatosan olvasom a felmerülő problémákat.Nem tudok tanácsot adni,nem tapasztaltam még hasonlót.
    Más...
    Valakinek ötlet,hogy BDVmot-014/009-nél,hogy lehet vezető állást váltani?
  • Bagaméry
    A számítógép lelkivilága kifürkészhetetlen...., de nem kizárt, hogy egy-egy szoftver telepítés-, windows frissítés is belepofázhat a rendszerbe - mi meg csak szívunk....
    Egykori kollégám szavaival; "Aki szívásra van ítélve, az szívni is fog !"...és milyen igaza volt (van) (!).
  • spyy55
    Nos, akkor este frissítem a drivert, és reménykedem, hogy javul a helyzet. Bár elég érdekes, hogy eddig működött ugyanezzel a driverrel és most meg nem. Van valami a számítógépház levegőjében
  • Bagaméry
    Azt hiszem nekem sem kell talán másik kártyát vennem, mert a http://www.sapphiretech.com - ról letöltöttem a megfelelő drv-t és a hibajelenség MEGSZÜNT! - bár érthetetlen, hogy az eredeti GYÁRI telepítő CD ilyen hibásan került kiadásra (igaz, hogy kiadás előtt valamennyi játék, valamennyi variációját nem lehet letesztelni - erre vannak a felhasználók...(akik szívnak...)
    Megjegyzem, hogy a HD 3650 elvileg jóval "erősebb" mint a 9600 XT, mégis kisebb f/s értékeket mutatott a TS a HD 3650-nel (Catalyst 10.1 drv-vel) mint a 9600 XT-vel ("gyári" drv-vel) (!?)
    A lényeg, hogy a megjelenésben nincs hiba (ill. más hibát eddig még nem találtam...)
    Ezek szerint valóban az Xp drv hibája okozta a megjelenítési hibát (mivel Vista alatt minden megfelelő volt(valószínű, hogy az eltérő drv miatt), ezért ha valakinek ilyen jelensége van, az adott kártya honlapján keressen hozzá újabb szoftvereket...(csak zárójelben, és halkan: a számítástechnikai magazinok mellékletében található drv frissítéssel (ÉN) nem tudtam szóra bírni a kártyát ebben a gépben....(3 verzióval is próbálkoztam...)
  • spyy55
    Ezeket elolvasva talán rájössz, hogy muszáj! A pályákat működtető "alkatrészek" egy része ezekből áll.

Bagaméry: Nemrég vettem meg az új gépemet, fullos videokártyával. Nem hiszem el, hogy egy ilyen hiba miatt még jobbat kellene venni...
  • Bagaméry
    #3051 #3052 Talált, süllyed (BINGO!)
    Még mielőtt elolvatam a véleményteket a gyakorlatban én is erre jöttem rá...
    Nekem a Sapphire HD 3650 produkálta ezt a baromságot (sem a procinak-, sem az alaplapnak nincs köze a hiányos megjelenéshez.... de az xp-nek IGEN! - Vistával ez a jelenség NINCS!, bizonyára a drv különbségek miatt...)
    Tehát én is cseréltem korábban VGA-t (9600 XT-ről) és azelőtt még nem használtam a H-Start-os kocsikat, így ez a probléma csak most került előtérbe...
    Addig is amíg a rávaló összejön használom a 9600 XT-t (a freme/sec-t kompenzálja a megjelenés...)
  • WinStar
    amúgy ezek muszájok?
    Feltételek : X-Tracks V3.20 és NewRoads 3.1 Standard - tsection.dat nélkül
  • WinStar
    köszönöm.Megpróbálom :)
    Ha van még valami akkor írok :)
  • kisPesti
    WinStar: Nyugat-Dunántúl pányához pl itt találsz:
    http://zsigis.extra.hu/download.php
  • spyy55
    Feladatok a TS-ben, hogy ne csak össze-vissza vonatozz. Például sokan készítettek valós menetrendű feladatokat, amiket élvezet végigjátszani.
  • WinStar
    mi az az activity?Ehez nem értek bocsi :S
  • spyy55
    HOPPÁ!!!!
    Most vettem észre én is a hibát! Nálam ma jött elő!!!
    Viszont ha a vagon jobb oldalát nézem akkor jó, de bal oldalról meg szintén hasonló probléma.
    Talán tényleg videókártya lenne? Már én sem tudom, de eléggé idegesítő!
  • joco22
    Video kártya is produkál ilyet, 1 éve a szomszédom gépén volt ugyan ez a gond vett egy új video kártyát és utána müködöt minden rendesen neki egyik gépnél se volt kerék!
  • Bagaméry
    Nálam a grafika állítgatásával sem sikerült "tetőalá hozni" ezt a két vagontípust ezen a gépen - ugyanilyen grafikai beállítással a másik gépen UGYANAZ! a TS NEM PRODUKÁLJA a hibát (a proci csere-bere előtt ezen sem volt ilyen anomália...!)
    Lehet, hogy ezen már csak az alaplap csere segíthet?(!)... (még próbálkozom...)
    ...ha az egyik xp-t lecserélem vistára és azzal a probléma nem jelentkezik, akkor az Xp(!) is okozhat ilyen megjelenéstelenséget...(!?)
    Valami egyszerű(!) oka kell legyen, hogy CSAK(!) ezen két vagon jelenik meg hiányosan...
  • Athem
    Nos nálam is elő kandikál néha ez a probléma, de én a grafikát állítgattam úgy jó lett bár most lassabb, akadozóbb a game mint eredetire állítva.
  • Bagaméry
    Ezen a képen a mozdony utáni kocsinak megvan mindenrésze....de a többi kerék és tető nélkül...
  • Bagaméry
    Hiába próbáltam mindent újra telepíteni... semmi értelme sem volt, mivel EZ NEM TS hiba, mivel ugyan az a telepítés (USB winyón) a másik gépen HIBÁTLAN...viszont ezen a macerás gépen mindhárom(!) xp-vel (sp3) ugyanez a jelenség - és csak ennél a kocsitípusnál...!!(???)
    Ja a BIOS is a legfrissebb 1.7 verziójú. Csak tippelem, hogy a procicsere belepiszkított a BIOS lelkivilágába (de már ott is csináltam egy "default"-ot) DE MIT lehet még tenni.... További tippeket kérek...
  • spyy55
    Tyűhaa, fogalmam sincs... (nyitott mágnesvasút )
    Próbáltad csak ezeket a vagontípusokat újratenni?
  • Bagaméry
    Az érdekesség (no meg érthetetlen is), hogy ezt a hiányos megjelenést csak ezeknél a kocsitípusoknál tapasztaltam !!??... (se tető, se kerék...)
    No erre varjatok gombot...
  • Bagaméry
    A #3043 melléklete:
    No így talán közvetlenebbül látható a jelenség
  • Bagaméry
    Háj!
    No ERRE mondjatok valami okosságot!!!
    Az alábbi képen látható hiányos személykocsikat kreálta a gépem!!! Ezt egy processzor csere után tapasztaltam.! NEM TS hiba, mivel egy USB-s winyóról futtattam - és másik gépen minden tökéletesen megjelenik. A hibás gépen 3 winyó - ezzel együtt 3 xp - van. Mindegyikben ilyen hiányosak ezek a kocsik!!!!
    Már mindent visszacsináltam - a korábbi procit is visszatettem, vadi új xp-t, TS-t telepítettem - de a probléma MARADT!!!!
    A proci csere előtt ilyen jellegű hibát ezen a gépen nem tapasztaltam!!!
    Az alaplap: Asrock Conroe 865 PE, 2 Gb ram - korábban 3 Ghz Pentium(D), ezt cseréltem 2.8 DualCore-ra!
    A hiányos kocsik egy alappályán
    A hiányos megjelenés PÁLYAFÜGGETLEN!!!!
  • kisPesti
    csö.

Nem tudja valaki melyik V43-ason van börtönrács?

Aki tudja írja meg a pályaszámát, vagy küldjön egy linket ahonnan letölthetem (vezetőállásom már van hozzá),

Előre is köszönöm.

Üdv.: