7098
-
Bagaméry #3081 Éjszakai járat a Nova tó körül...
-
#3080 Tapasztalta már valaki, hogy ha activity szerkesztőben egy elkerülést vagy előzést készítünk (sajnos csak 2 fordító ponttal lehetséges), akkor a szimulátorban a várakozó vonat jelzője csak akkor vált át zöldre (a másik elhaladása után), ha a fékeket kiengedjünk, vagy egy picit hátratolatunk? Nincs valami jobb megoldás erre? (a Ghost vagonon kívül) -
Athem #3079 Csak azért mert a végpont Paks (köki) ezért csodálkoztam részletesen nem néztem meg meddig van meg oldva a játék. -
NoZoli #3078 Mivel nem ér el Paksig az Alföld 5, így valószínűleg csak ennyi... -
Athem #3077 az Alföld 5-höz kiadott activity " top secret " aminek lényege h nukleáris vagonokat kell vinni Debrecentől Paksig de nekem Kispest- Kőbányáig megy :/. Utána el visz egy külön vágányra ami le van zárva és vége a missziónak.Ennyi lenne?? -
#3076 -
Levente93 #3075 üdv!
Érdeklődnék nincs-e jobb vezetőállás szerkesztő mint ami az alap msts-ben van? -
CB Csipi #3074 kép
Köszönöm szépen meg van a baj! Csak a 3.1update nem volt feltelepítve! Mot már működik köszönöm szépen! -
Bagaméry #3073 Ja és a Directlink-et kell beszúrni a feltöltött képről - és nem az URL-sort!! -
Bagaméry #3072 A nyugati "lukas vagonok" nálam is megvannak - szerintem is programhiba! (lehet...) -
Bagaméry #3071 Bocsánat! "KÉP BESZÚRÁSA" !! (és nem feltöltése!)
(az url beszúrással valójában csak a linkjét tudom megmutatni, de a közvetlen kép így tehető fel IDE!
BOCS!
Az a fránya Xp drv!!!! -
#3070 A videókártya telepítése után ez a kép fogadott! Vagyis már jó... LENNE!!!
A Nyugati fedett részében álló utolsó 3 vagon oldalai nem látszódtak, csak az ülések. Viszont kifelé menet az épület határától folyamatosan megjavul minden. Mintha a bejáratánál valami szűrő volna. Ezt már nem tudom a videókártyára fogni. Szerintem ez programozási hiba lehet vagy a TS-ben, vagy a vagon textúrájában. -
#3069 kép -
#3068 Neked ez a csomag nincs telepítve: acthu_szemely_30
Ez tartalmazza a hiányzó cuccokat.Nézd meg és rakd újra: acthu_szemely_30
Ezután meg az UPDATA kell: acthu_szemely31_upd
Ha tudtam segíteni.
Valamikor nem jó hejre telepítődik ha esetleg automata telepítője lenne,azokat is kicsomagolom és én rakom be saját magam.(Ez mondjuk nem olyan) -
CB Csipi #3067 Sziasztok! Ezt a hibát hogyan tudnám kiköszörülni:
Error reading train database file
File: Trains/Trainset/acthu_szemely/acthu_h-start_bpee.wag
Ebből 10db-ot dob ki mielött betöltené a játékot és mind h-star -os...
-
Bagaméry #3066 Kép beszúrása a Fórumba; URL beszúrása (!) opcióval (NEM kép beszúrás, NEM képfeltöltés!)
Megnyitod a Képfeltöltőt, betallózod a képet és megnyomod a "Feltöltés" gombot. A feltöltött kép mellett megjelenő Directlink tartalmát bemásolod az "URL BESZÚRÁSA" opcióval ide.... -
#3065 Tegnap nem sikerült kipróbálnom a videokártya frissítését, hogy megoldja-e a problémát, mert éjjel 3-ra tértem magamhoz . Ma elvileg tesztelhetek... Az eredményről tájékoztatás lesz.
Ilyen nincs... Hogy a fenébe kell ide képeket beszúrni?
Valaki leírná lépésről-lépésre... Köszi -
Athem #3064 Szerintem ugyan úgy mint a többinél nekem ment. -
#3063 Szevasztok,sajnálatosan olvasom a felmerülő problémákat.Nem tudok tanácsot adni,nem tapasztaltam még hasonlót.
Más...
Valakinek ötlet,hogy BDVmot-014/009-nél,hogy lehet vezető állást váltani? -
Bagaméry #3062 A számítógép lelkivilága kifürkészhetetlen...., de nem kizárt, hogy egy-egy szoftver telepítés-, windows frissítés is belepofázhat a rendszerbe - mi meg csak szívunk....
Egykori kollégám szavaival; "Aki szívásra van ítélve, az szívni is fog !"...és milyen igaza volt (van) (!). -
#3061 Nos, akkor este frissítem a drivert, és reménykedem, hogy javul a helyzet. Bár elég érdekes, hogy eddig működött ugyanezzel a driverrel és most meg nem. Van valami a számítógépház levegőjében -
Bagaméry #3060 Azt hiszem nekem sem kell talán másik kártyát vennem, mert a http://www.sapphiretech.com - ról letöltöttem a megfelelő drv-t és a hibajelenség MEGSZÜNT! - bár érthetetlen, hogy az eredeti GYÁRI telepítő CD ilyen hibásan került kiadásra (igaz, hogy kiadás előtt valamennyi játék, valamennyi variációját nem lehet letesztelni - erre vannak a felhasználók...(akik szívnak...)
Megjegyzem, hogy a HD 3650 elvileg jóval "erősebb" mint a 9600 XT, mégis kisebb f/s értékeket mutatott a TS a HD 3650-nel (Catalyst 10.1 drv-vel) mint a 9600 XT-vel ("gyári" drv-vel) (!?)
A lényeg, hogy a megjelenésben nincs hiba (ill. más hibát eddig még nem találtam...)
Ezek szerint valóban az Xp drv hibája okozta a megjelenítési hibát (mivel Vista alatt minden megfelelő volt(valószínű, hogy az eltérő drv miatt), ezért ha valakinek ilyen jelensége van, az adott kártya honlapján keressen hozzá újabb szoftvereket...(csak zárójelben, és halkan: a számítástechnikai magazinok mellékletében található drv frissítéssel (ÉN) nem tudtam szóra bírni a kártyát ebben a gépben....(3 verzióval is próbálkoztam...) -
#3059 Ezeket elolvasva talán rájössz, hogy muszáj! A pályákat működtető "alkatrészek" egy része ezekből áll.
Bagaméry: Nemrég vettem meg az új gépemet, fullos videokártyával. Nem hiszem el, hogy egy ilyen hiba miatt még jobbat kellene venni... -
Bagaméry #3058 #3051 #3052 Talált, süllyed (BINGO!)
Még mielőtt elolvatam a véleményteket a gyakorlatban én is erre jöttem rá...
Nekem a Sapphire HD 3650 produkálta ezt a baromságot (sem a procinak-, sem az alaplapnak nincs köze a hiányos megjelenéshez.... de az xp-nek IGEN! - Vistával ez a jelenség NINCS!, bizonyára a drv különbségek miatt...)
Tehát én is cseréltem korábban VGA-t (9600 XT-ről) és azelőtt még nem használtam a H-Start-os kocsikat, így ez a probléma csak most került előtérbe...
Addig is amíg a rávaló összejön használom a 9600 XT-t (a freme/sec-t kompenzálja a megjelenés...) -
WinStar #3057 amúgy ezek muszájok?
Feltételek : X-Tracks V3.20 és NewRoads 3.1 Standard - tsection.dat nélkül -
WinStar #3056 köszönöm.Megpróbálom :)
Ha van még valami akkor írok :) -
#3055 WinStar: Nyugat-Dunántúl pányához pl itt találsz:
http://zsigis.extra.hu/download.php -
#3054 Feladatok a TS-ben, hogy ne csak össze-vissza vonatozz. Például sokan készítettek valós menetrendű feladatokat, amiket élvezet végigjátszani. -
WinStar #3053 mi az az activity?Ehez nem értek bocsi :S -
#3052 HOPPÁ!!!!
Most vettem észre én is a hibát! Nálam ma jött elő!!!
Viszont ha a vagon jobb oldalát nézem akkor jó, de bal oldalról meg szintén hasonló probléma.
Talán tényleg videókártya lenne? Már én sem tudom, de eléggé idegesítő! -
joco22 #3051 Video kártya is produkál ilyet, 1 éve a szomszédom gépén volt ugyan ez a gond vett egy új video kártyát és utána müködöt minden rendesen neki egyik gépnél se volt kerék! -
Bagaméry #3050 Nálam a grafika állítgatásával sem sikerült "tetőalá hozni" ezt a két vagontípust ezen a gépen - ugyanilyen grafikai beállítással a másik gépen UGYANAZ! a TS NEM PRODUKÁLJA a hibát (a proci csere-bere előtt ezen sem volt ilyen anomália...!)
Lehet, hogy ezen már csak az alaplap csere segíthet?(!)... (még próbálkozom...)
...ha az egyik xp-t lecserélem vistára és azzal a probléma nem jelentkezik, akkor az Xp(!) is okozhat ilyen megjelenéstelenséget...(!?)
Valami egyszerű(!) oka kell legyen, hogy CSAK(!) ezen két vagon jelenik meg hiányosan...
-
Athem #3049 Nos nálam is elő kandikál néha ez a probléma, de én a grafikát állítgattam úgy jó lett bár most lassabb, akadozóbb a game mint eredetire állítva. -
Bagaméry #3048 Ezen a képen a mozdony utáni kocsinak megvan mindenrésze....de a többi kerék és tető nélkül...
-
Bagaméry #3047 Hiába próbáltam mindent újra telepíteni... semmi értelme sem volt, mivel EZ NEM TS hiba, mivel ugyan az a telepítés (USB winyón) a másik gépen HIBÁTLAN...viszont ezen a macerás gépen mindhárom(!) xp-vel (sp3) ugyanez a jelenség - és csak ennél a kocsitípusnál...!!(???)
Ja a BIOS is a legfrissebb 1.7 verziójú. Csak tippelem, hogy a procicsere belepiszkított a BIOS lelkivilágába (de már ott is csináltam egy "default"-ot) DE MIT lehet még tenni.... További tippeket kérek... -
#3046 Tyűhaa, fogalmam sincs... (nyitott mágnesvasút )
Próbáltad csak ezeket a vagontípusokat újratenni? -
Bagaméry #3045 Az érdekesség (no meg érthetetlen is), hogy ezt a hiányos megjelenést csak ezeknél a kocsitípusoknál tapasztaltam !!??... (se tető, se kerék...)
No erre varjatok gombot... -
Bagaméry #3044 A #3043 melléklete:
No így talán közvetlenebbül látható a jelenség
-
Bagaméry #3043 Háj!
No ERRE mondjatok valami okosságot!!!
Az alábbi képen látható hiányos személykocsikat kreálta a gépem!!! Ezt egy processzor csere után tapasztaltam.! NEM TS hiba, mivel egy USB-s winyóról futtattam - és másik gépen minden tökéletesen megjelenik. A hibás gépen 3 winyó - ezzel együtt 3 xp - van. Mindegyikben ilyen hiányosak ezek a kocsik!!!!
Már mindent visszacsináltam - a korábbi procit is visszatettem, vadi új xp-t, TS-t telepítettem - de a probléma MARADT!!!!
A proci csere előtt ilyen jellegű hibát ezen a gépen nem tapasztaltam!!!
Az alaplap: Asrock Conroe 865 PE, 2 Gb ram - korábban 3 Ghz Pentium(D), ezt cseréltem 2.8 DualCore-ra!
A hiányos kocsik egy alappályán
A hiányos megjelenés PÁLYAFÜGGETLEN!!!! -
#3042 csö.
Nem tudja valaki melyik V43-ason van börtönrács?
Aki tudja írja meg a pályaszámát, vagy küldjön egy linket ahonnan letölthetem (vezetőállásom már van hozzá),
Előre is köszönöm.
Üdv.: